Lea & Björn deel 1.2

()

Lea stapte in haar spijkerbroek toen ze de bel hoorde. Ze kwam net onder de douche uit nadat ze het ochtendtumult van haar gezin op vlotte wijze had geregisseerd. Even verstilde ze in haar beweging, ze had niemand verwacht op deze dinsdagochtend. Snel trok ze haar T-shirt aan en streek in de spiegel even een lok van haar rossige haar achter haar oor. Op blote voeten ging ze naar beneden. Haar verbazing was groot toen ze de deur opende en haar ex-collega op de oprit zag staan. Haar hart maakte een sprongetje en ze moest tegelijkertijd even slikken. Verbazing, blijdschap, opwinding en zorgelijke spanning streden om de aandacht.

“Hé Björn, wat doe jij hier?” Zei ze met verbazing in haar stem. Björn lachte haar met twinkelende ogen toe, het leek haar dat hij de mix van spanning en vreugde bij dit weerzien met haar deelde. Björn was 39 maar ze vond dat hij er jonger uitzag. Ze hadden altijd al goed samen gekund, hij en zij. Beiden hadden al lange tijd een vaste relatie. Ze konden tegelijkertijd echter niet zonder elkaars aanwezigheid. Onuitgesproken waren ze blij met de speciale aandacht die ze voor elkaar hadden op hun werk, waar ze elkaar een paar keer per week zagen. Soms was de spanning intens tussen hen. Een collega kwam eens binnen lopen op het kantoor en zei: “Jee, wat is het hier warm dat komt zeker door jullie”. Zwijgend had ze hem een vluchtige en verlegen blik toegeworpen. Ze merkte dat ze rood werd. Björn kon een glimlach maar moeilijk onderdrukken.

Het was niet slechts een lichamelijke aantrekkingskracht, ze voelde dat Björn haar begreep en ze kon haar hart bij hem luchten. Ze durfde kwetsbaar zijn want hij ving haar op. Deze vervulling op meer dan een laag droeg alleen maar bij aan de intensiteit van het contact en energie die tussen hen stroomde. Ja, ze was erg op hem gesteld, meer dan met woorden te duiden was. De erotische spanning was altijd heel subtiel gebleven, subtiel en gedecideerd. Björn greep wel elke gelegenheid van nabijheid aan om eventjes een hand op haar schouder te leggen en bij feestelijke gelegenheden zoenden ze elkaar op de wang waarbij ze zich opgelaten voelde omdat ze wist dat ze snel rood werd. Ondeugend was ze bijna nooit. Behalve die ene keer.

Lea herinnerde zich dat ze, toen ze de hele ochtend al hitsig was geweest, met een stout plannetje naar haar werk ging. Ze had plaatsgenomen op de bureaustoel op kantoor en was met holle rug en een T-shirt dat zogenaamd toevallig iets omhoog gekropen was gaan wachten op zijn komst. Toen hij binnen liep, voelde ze meteen dat het hem niet ontging hoe de aandachtig uitgekozen rode string zich heel subtiel maar beslist liet zien. Ze wist dat het hem moest tergen, die blik die ze hem gunden op de aanzet van haar billen en hoe het volgen van het rood hem zou brengen bij de vervulling van zijn, en niet te vergeten, haar verlangen. Haar brutale actie en zijn gekwelde geile energie die hier uit voortkwam maakten dat ze nat werd en zichzelf later op het toilet vingerend tot een orgasme had gebracht. Verder dan dit soort geladen momenten en kleine onderhuidse vuurtjes was het nooit gekomen. Toen was het voorbij. Björn kreeg een andere baan en hun regelmatige warme samenzijn was nu verleden tijd.

En daar stond hij nu. Mooi. Wat doe jíj hier? Eerst was dit alleen een gedachte in haar hoofd, toen stelde Lea hem hardop: “Wat doe jíj hier?”. Björn lachte charmant zijn tanden bloot. “Ik was benieuwd hoe het met je was”, zei hij ontspannen. Lea dacht: dat is ook toevallig. Gistermiddag had ze gewandeld in de uiterwaarden van de rivier buiten het dorp en ze had dromerig dezelfde gedachte gehad. “Ja” zei ze lacherig, zonder verder haar gedachte met hem te delen. Even was er een stilte. Ze keken elkaar veelbetekenend aan. “Kom je even binnen?” Vroeg Lea schuchter, waarbij haar ogen onderzoekend de straat aftastten. Björn ging blij op haar voorstel in en even later zaten ze tegenover elkaar aan de tafel in de woonkamer, een kop thee verwarmde hun handen. Lea voelde zich opgelaten gelukkig, zo kon ze dit het beste omschrijven. Onder de oppervlakte stond ze in brand. Een gevoel van onvermijdelijkheid maakte zich van haar meester. Een gevoel dat angst en lust opwekte. De onvermijdelijkheid bestond eruit dat ze wist dat de lust het zou winnen.

“Zal ik je een rondleiding door het huis geven?” Vroeg ze hem. “Leuk!”, antwoordde Björn. Lea ging hem met een kloppend hart voor, ze hoopte dat ze niet meer zo bloosde. Ze wist niet dat Björn dit alleen maar een schattige eigenschap van haar vond. Het stond vast dat was zeker. Maar waar en wanneer? De badkamer, de kamers van de jongens, en toen de slaapkamer. Ze wachtte, smachtte. Zijn aanraking nu eindelijk? Vervulling van diep gevoeld verlangen, het mocht niet, maar kon niet uitblijven. Toch? Laat het niet uitblijven! Dacht ze. Voor de spiegel in hun slaapkamer, Björn achter haar. Stilte, de zinderende spanning van twee lichamen, zielen die al zo lang hunkerden naar versmelting en bevrediging. Björn pakte haar vast bij haar heupen. “Fijn om bij je te zijn”, zei hij met zijn warme diepe stem. Een diepe zucht ontsnapte aan haar lichaam. Ze slikte en sloot haar ogen een moment. Haar hoofd zocht onbewust toenadering tot het zijne. Björns handen begonnen te bewegen. Ze opende haar ogen weer.

Ze zag hoe zijn handen haar lichaam raakten en langzaam haar T-shirt opschoven naar boven over haar buik. Ze keek naar zichzelf, haar slanke lichaam, midden dertig was ze nu. Vond hij haar mooi genoeg? Vroeg ze zich vertwijfeld af. Alsof hij haar gedachten las: “Mijn God wat ben je toch een mooie vrouw, Lea!” De ernst van zijn woorden was voelbaar in zijn intonatie. Elk teken van zijn waardering voelde goed als een slok water in de woestijn. Het deed haar onzekerheid smelten.

Ze barstte bijna uit elkaar nu Björns ene hand langzaam naar beneden gleed, haar broek in, terwijl de andere zijn weg vervolgde en al haar BH bereikt had. Hij trok hem van haar borst. Ze hijgde zacht en zag hoe haar harde tepel werd verwelkomd door zijn lange vingers. Ze hield van zijn handen, ze had ze altijd al mooi gevonden. Als ze typten of terloops door zijn korte donkere haar streken als hij in gedachten verzonken was. Björn keek haar in de spiegel vol lust aan en ze zag hoe zijn hongerige ogen de beweging van zijn handen over haar lichaam volgden. Van haar borsten naar haar nek, zachtjes haar gezicht strelend en zijn lippen kusten haar wang. Vingers die haar huid streelden, en zo de ontelbare sproetjes raakten die ze de ene keer schattig en de andere keer lelijk vond maar die bij haar hoorden als haar rode haar. Allebei haar borsten bevrijd uit de roze BH nu. Een sexy, exhibitionistisch gevoel, dacht ze terwijl ze over de beugels prijkten. Björns vingertoppen knepen even heerlijk zachtjes in haar tepels. Ze voelde hoe vlinders haar buik vulden en hoe haar poesje langzaam vochtig werd.

T-shirt uit nu, over haar hoofd, en ze voelde hoe Björn zijn neus tegen haar huid drukte en snuivend een weg naar haar oksel vond. Terug naar boven en een liefdesbeet in haar nek, grommend snoof hij de geur van haar haar op. Lea legde haar hand op zijn billen, zijn stevige billen. Ze kneedde ze door de stof heen. Ze voelde hoe zijn pik zich oprichtte in zijn broek en zo eerst over haar billen streek en daarna tegen haar onderrug duwde. In een flits bevrijdde ze zich uit zijn greep, draaide zich om en sloeg haar handen om zijn bovenlijf. Haar mond zocht die van hem en hun lustvolle tongen verstrengelden zich in elkaar. Björn opende zonder veel moeite de knopen van haar broek en liet hem vanzelf naar beneden glijden. Lea’s handen vonden ondertussen zijn harde pik. Ze was blij verrast door zijn omvang en kon een verlegen lach op haar gezicht niet onderdrukken.

Björn gooide hen beiden op het tweepersoons bed. Liggend vervolgde hij zijn hongerige ontdekkingstocht van haar lichaam. Lea tilde haar billen iets op toen Björn beslist haar roze string van haar heupen trok. Vol passie dook Björn met zijn gezicht in de rossige haartjes van haar venusheuvel en snoof hartstochtelijk haar geur op. Ze pakte zijn hoofd vast en woelde wild door zijn haren. Een moment later zocht Björns tong zich een weg naar boven over haar lichte huid, buik borsten, hals, totdat hij opnieuw bij haar mond uitkwam en er opnieuw een innige tongzoen volgde.

Björn, fluisterend: “Ik wil je likken terwijl dat je mij likt”. Lea wilde alles wel met hem doen, ze wist zeker dat ze elke opdracht die hij haar gaf gewillig zou uitvoeren. Ze kon niet anders dan gehoorzamen aan zijn lust en zo ook aan die van haar. Ze genoot van zijn mannelijk lijf, rank en gespierd, precies zoals ze zich had voorgesteld. Ze gaf hem nog één zoen op zijn mond en volgde toen Björns aanwijzing op, schuchter maar verlangend draaide ze haar lichaam om zodat haar hoofd zich vlakbij zijn grote pik bevond. Ze draaide haar onderlichaam en schoof haar linkerbeen over zijn borstkas. Ze voelde hoe zijn borsthaar tegen haar zachte buik kriebelde terwijl ze zich zo positioneerde dat haar kont en poesje zich nu vlakbij zijn hoofd bevonden. Ze voelde hoe Björns gespierde borstkas ritmisch op een neer ging tegen haar buik. Zachtjes duwde ze haar billen omhoog zodat haar minnaar gemakkelijk toegang had tot haar poesje. Ze voelde zijn warme adem tegen haar schaamlippen… ze verwachtte zijn verlangende tong maar er gebeurde vooralsnog niets dat maakte haar bijna gek!

Lea duwde haar neus tegen zijn huid en snoof zijn geur op in de haartjes op zijn onderbuik en langzaam naar beneden naar zijn kloppende geslacht. Met haar rechterhand pakte ze Björns pik beet. Met moeite omsloot haar hand zijn grote lul, langzaam begon ze hem af te trekken over zijn hele heerlijke lengte. Björn kreunde en een moment later voelde Lea zijn warme tong tegen haar natte kutje. Ze had hier zo naar verlangd! Langzaam maar beslist volgde Björn met het puntje van zijn tong Lea ’s rossige poesje. Een siddering trok door haar lichaam terwijl hij rondjes draaide om haar stijve klitje waarbij Björn heel vaardig het kapje ervan wegduwde met zijn tong.

Ze beet op haar lippen en voelde zijn tong over en tussen haar gezwollen lipjes, zonder gêne duwde ze haar kruis nog dichter tegen zijn gezicht. Björn pakte met zijn grote handen haar billen stevig beet en trok ze uit elkaar. Dieper nog zijn tong in haar vagina en ook over haar kontgaatje nu, Lea hijgde, smachtte, kreunde en wreef haar onderlichaam kronkelend over zijn torso. Als vanzelf nu vond haar in lust geopende mond zijn grote kloppende eikel. Met wegdraaiende ogen van genot omsloot ze hem met haar lippen. Likkend proefde ze hem eindelijk, in haar fantasieën had ze zich dit al zo vaak verbeeld. Haar tong verkende zijn harde piemel. Likkend en zuigend plezierde ze hem en bracht hem in extase. Met haar hand pakte ze zijn ballen vast en kneedde ze zachtjes. Björn stopte zijn hemelse lik-feest even en gromde: “Ja lik me, lekker ding!”. Björn gaf een stevige pets op haar billen en zette zo zijn woorden kracht bij. Lea had het niet meer van geilheid en nog enthousiaster begon ze hem te pijpen. Ze deed haar best maar ze kwam niet verder dan de helft van zijn schacht, haar speeksel drupte zijn bijgeschoren schaamhaar in. Soms moest ze even stoppen omdat de sensatie in haar doosje door Björns steeds dwingendere maar fluweelzachte tong bijna onhoudbaar werd. De zevende hemel.

Vervolg morgen

Eva

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *