Verdorven brein

()

In niets meer dan een omgeslagen handdoek sta ik voor de badkamerspiegel. Hij heeft duidelijk gezegd dat alleen een handdoek nodig is voor de verrassing die hij gepland heeft. Ik bind mijn haren in een staart en keur mezelf. Ik kan er vrij weinig aan doen, maar ik voel mij opgewonden. Eigenlijk al de hele dag. Het komt doordat hij vanmorgen al heeft laten weten dat we vanavond samen zouden zijn. Mijn brein kan sindsdien nog maar aan één ding denken. Hem.

Eerst laat ik mijn vingertoppen zacht over mijn schouder strelen, om ze vervolgens naar beneden te laten afdwalen, richting mijn borsten. Speels laat ik ze over de bovenkant van mijn rechterborst strelen terwijl ik dit tafereel in de spiegel bekijk. Ik ben zo opgewonden dat alleen maar eigen aanraking al genoeg is om het vochtig tussen mijn benen te maken. Terwijl er een zenuwachtig lachje over mijn lippen rolt verplaats ik mijn vingertoppen van mijn borst naar mijn bovenbeen en trek de handdoek een stuk omhoog. Ik voel mij sexy en dat komt mooi uit. Als ik terugdenk aan de blik die ik in zijn ogen zag toen hij vertelde dat alleen maar handdoek voldoende zou zijn dan is dit precies het gevoel dat hij in gedachten had.

Vluchtig kijk ik naar de badkamerdeur. Hij staat op een kier en ik voel mij lichtelijk betrapt. Wat nergens op slaat aangezien ik nog niets gedaan heb en hij heus mijn gedachten niet kan lezen. Laat staan horen in de woonkamer. Het is het betrapte gevoel dat je krijgt wanneer je op het punt staat om iets te doen zonder de ander. Gewoon uit pure geilheid en omdat je het nu wil. Betrapt worden is op dit punt ook niet erg dat betrapte gevoel maakt het eerder alleen maar spannender.

In stilte probeer ik te luisteren of ik iets van hem, hoor. Een beweging in de buurt, een zucht of zijn stemgeluid dat aangeeft dat hij op me wacht, maar ik hoor niets. En dus laat ik mijn vingers verder onder mijn handdoek glijden richting de hitte. Zacht streel ik over mijn vochtige lippen en laat moeiteloos twee vingers naar binnen glippen. Ondertussen kijk ik mezelf ondeugend aan in de spiegel. Hij moest eens weten. Oh God, als het nu maar wel een spannende en sexy verrassing is en niet een cursus handdoek vouwen of iets.

Tijdens de onnozele gedachten worden mijn vingers steeds vochtiger en begint mijn ademhaling een ander ritme aan te nemen. Ik plaats het topje van mijn duim strak tegen mijn clit. Dan til ik mijn been op de rand van het bad. Af en toe rolt er zelfs een ongecontroleerde kreun over mijn lippen. “Schat, lukt het allemaal?” Klinkt het luid vanuit de woonkamer. Daar is dat betrapte gevoel weer. Het drukt mijn opkomend orgasme naar de achtergrond, van schrik haal ik mijn vingers terug en laat ik mijn been zakken. Lachend kijk ik in de spiegel. Ik kan nu twee dingen doen: doen alsof ik erg druk bezig was met onschuldige bezigheden of eerlijk vertellen dat ik met mezelf aan het spelen was om zelf de stemming te bepalen.

Met opgeheven hoofd, inclusief sexy gevoel, loop ik de woonkamer binnen. Er branden kaarsjes en hij heeft een matras op de grond gelegd. Alleen maar in een boxershort zit hij op me te wachten. “Je krijgt een heerlijke massage van me.” Zegt hij op een rustige toon. “Lekker” antwoord ik, “ik was met mezelf aan het spelen.” Beken ik. “Je bent ongeduldig” lacht hij, “je zult nog even moeten wachten, maar ik beloof je dat dit het waard zal zijn.” Met een ondeugende blik neem ik plaats. Hij komt naast mij zitten nadat hij het laatste kaarsje heeft aangestoken. “Was het lekker?” Vraagt hij speels, doelend op mijn bekentenis van een paar seconden geleden.

Speels lach ik dat hij het vast beter kan. In geen tijd glijdt zijn hand over mijn bovenbeen en sta ik weer in vuur en vlam. Lachend opent hij de handdoek die ik heb omgeslagen en trekt hem steeds verder naar beneden. “Ga zitten.” Zegt hij zodra mijn borsten volledig bevrijd zijn. In zijn handen laat hij een flinke scheut massageolie druppelen, hij warmt zijn handen iets op en plaats ze dan tegen mijn schouders. Zijn aanraking is opwindend, warm en stevig. Zijn vingertoppen dwalen langs zijn nek en ik sluit mijn ogen om iedere tinteling van zijn aanraking in mij op te nemen. Af en toe glijden zijn handen naar voren om mijn borsten te masseren. Mijn gedachten dwalen verder af en ik bijt op mijn onderlip.

“Ga op je rug liggen” zegt hij zacht in mijn oor. Gehoorzaam ga ik liggen en laat hem zijn gang gaan. Zijn aanrakingen zijn intens en ik kan niet wachten tot hij verder gaat waar ik in de badkamer was gebleven.

Isabel

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *