Vreemdgaan.

()

Waarom deed ze het eigenlijk? Ze hield van haar man, ze had heerlijke seks met haar man en ze hadden eigenlijk gewoon een heerlijk leven samen. Ze wist het zelf eigenlijk ook niet zo goed. Misschien was het de spanning? Het feit dat ze betrapt kon worden als ze met een volkomen vreemdeling in haar eigen bed lag te neuken. Dat haar man op haar in kon komen lopen terwijl ze daar met een dikke pik in haar sappige kutje of misschien wel kontje lag? Ze had geen idee.

Ze wist wel dat ze het heel lekker vond. Misschien was dat het wel dat ze gewoon genoot van neuken en dat het neuken met haar man – hoewel ze het minimaal twee keer in de week deden – gewoonweg niet genoeg was. Twee maanden geleden lag ze ook weer met een kerel in bed. Haar eigen bed. Het bed dat ze met haar man deelde, waar ze samen in slaap vielen, vrijden en lachten, kletsten en zelfs huilden.

De vreemdeling was zo geil op haar. Hij had haar zo in de supermarkt in haar kont geknepen. Hij verwachtte ene klap in zijn gezicht, maar in plaats daarvan mocht hij met haar mee naar huis en lag al snel met zijn ballen in haar mond, terwijl ze zijn lul hard aan het aftrekken was.

Zo ging dat nou eenmaal bij haar. Ze had geen controle, werd meteen opgewonden en moest zo snel als mogelijk neuken. Ze lag aan zijn zak te likken en te zuigen en trok die pik dus af, toen ze de voordeur hoorde. Ze hield niet eens op, wilde misschien wel betrapt worden. De vreemdeling had niets gehoord. Hij kende de vertrouwde geluiden van het huis dan ook niet. Ze liet zijn zak uit haar mond gaan en ging op haar knietjes zitten, met haar gezicht naar de slaapkamerdeur toe. Als haar man dan binnen zou komen dan zou ze hem recht aan kunnen kijken. Ze wilde zijn gezicht zien. Zou hij boos worden? Zou hij de man in elkaar meppen, of zou hij weglopen?

De vreemdeling was haar ondertussen al hard aan het neuken, diep in haar kleine geile kutje dat ze speciaal voor haar man had kaalgeschoren. De deur ging open en net op dat moment sloeg de vreemdeling hard op haar ronde billen en deed dat vervolgens nog een keer, haar man kon het bij binnenkomst goed zien. Daar lag ze, wachtend op zijn reactie. Er gebeurde niet veel, er kwam zelfs een glimlach op haar man zijn gezicht!

“Hey, Piet!” zei hij, “ik zie dat het gelukt is?” Ze wist even niet waar het over ging. Haar man bleek die kerel te kennen! “Schat, ik heb dit opgezet sinds ik erachter ben gekomen dat je vreemdgaat. Ik wilde het een keer opnemen om te zien hoe jij ervan kunt genieten en vond het prettig als het gebeurde met een bekende en dus heb ik Piet op pad gestuurd.” Hij wees naar de kast, die op een kier stond. Daar had haar man de camera neergezet, die alles aan het opnemen was.

“Nou, geniet er nog maar even lekker van, ik zie jullie wel beneden als jullie klaar zijn, ga ik alvast koffie zetten.” En weg was hij alweer. Godverdomme, alle spanning was er vanaf. Ze kon ook niet meer genieten van Piet zijn pik en drukte die kerel van haar af. Haar man kende haar gewoon te goed.

Vanaf die dag zwoer ze het vreemdgaan af, precies zoals haar man het voorspeld had, zo hoorde ze een tijdje erna.

Esmeralda

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *