Hoofdstuk 1: Karin vertelt:

()

“Ik hoop maar dat hij zelf zijn ballen meeneemt, ha, ha, ha”, schatert Ilse boven iedereen uit. “En dan schiet ik die tegen zijn paal”, knalt Marjolein daar overheen. De flauwe grappen vliegen over de tafel bij het horen van het nieuws. Marga, de trainster van ons voetbalelftal, is ondertussen zo ver heen met haar zwangerschap dat ze tijdelijk haar trainingspak aan de wilgen heeft gehangen. Ze zal vervangen worden door Frank, speler van ons eerste mannenelftal. Een knappe jongeman, zo weet ik uit ervaring. Wat mijn medespeelsters niet weten: hij is mijn friend with benefits. Normaliter ben ik over mijn privéleven niet zo gesloten, maar in dit geval leek geheimhouding me beter. Ik zit dan ook met rode konen naar al het gegier in de kantine te luisteren en zet mijn gezicht op een lachstand. “Het is een lekker ding hoor”, brengt Jenny in, “zou hij ook zo prettig in zijn broek zijn?” Gelukkig is er niemand die nu met “dat moet jij weten Karin” reageert. Het is een goede beslissing geweest, zo blijkt nu, om de situatie niet aan de grote klok te hangen.

“En wat zeiden de meiden?” Vraagt Frank als hij mijn flatje binnen stapt. “Och, het was wat ik wel had verwacht, veel gefluit en meidenlol”, antwoord ik, “maar trek je je er maar niks van aan. Zo doen wij dat nu eenmaal. Maar op het trainingsveld is het gewoon voetballen geblazen. En ik heb niets gezegd hoor, ik kijk wel uit zeg, dan is het hek helemaal van de dam”. De glimlach van mijn geheime vriend annex fuckbuddy is veelzeggend. De situatie doet hem duidelijk niets, wat maar beter is ook. Hij vindt het eigenlijk wel grappig dat er zo over hem gefantaseerd wordt. “Mooie boel, allemaal die stoere meiden, maar in het echt te schuchter om in de praktijk iets uit te halen,” zo lijkt het. “Heet in de mond, koud in de kont. Behalve jij dan nietwaar? Ha, ha, ha”, klinkt zijn luide lach.

Onze vriendschap is maanden geleden gestart. In de voetbalkantine stootte ik per ongeluk tegen hem aan, toen hij een biertje in zijn hand had. De inhoud van zijn glas kletterde bijna in z’n geheel op de grond. “Hé, kijk eens uit”, heeft hij geroepen, denkend dat één van zijn vrienden dit ongelukje heeft veroorzaakt. Toen hij mij zag, veranderde zijn ietwat boze gezicht. We hebben er toen nog eentje op gedronken en zijn op wedstrijddagen elkaar blijven opzoeken. Wat al gauw blijkt, is dat we weliswaar heel anders in het leven staan, maar dat we het verder goed met elkaar kunnen vinden. Geen relatiemateriaal zogezegd, maar in één van onze passies, seks, hebben we elkaar gevonden. Natuurlijk zijn er meiden die mij hebben gevraagd of we een relatie hebben, maar ik lieg niet, als ik zeg dat dat niet het geval is. Dat Frank en ik een gezamenlijke hobby hebben, daar hebben ze niets mee te maken!

“Droom jij wel eens van meer dan een vrouw in je bed?” Vraag ik hem als we beiden gedoucht en wel in mijn twijfelaar liggen. Nu kleuren zijn wangen rood. “Nou voor de draad ermee”, commandeer ik. “Nou vooruit dan”, geeft hij toe, “Ik droomde laatst van twee vrouwen die het met mij deden. Wat ik er nog van weet is dat er eentje mij pijpte, terwijl de ander ondertussen aan mijn ballen likte. Ik werd me toch met een ochtendstijve wakker zeg.” Zegt hij. “Dus toen heb je even getrokken?” Vraag ik naar de bekende weg. Zijn konen worden nog roder dan eerst en laten zien dat ik het bij het rechte eind heb. Figuurlijk gezegd. “Dus dat lijkt je wel wat?” Zet ik door. “Ja, natuurlijk wel”, is het bevestigende antwoord van mijn bedpartner. “Nou wie weet wat de toekomst brengt”, is mijn geheimzinnige reactie, zonder zelf daar het antwoord op te weten. “Maar voor nu”, vervolg ik, “ik ben ongesteld, maar zal ik jou dan eens lekker klaarmaken?” Er zijn vrouwen die juist tijdens hun menstruatie meer zin in seks hebben. Toegegeven, mijn gevoel wordt er ook niet minder van, maar dat het zo’n geknoei is, weerhoudt mij ervan. Althans als er geneukt zou worden.

Ik buig mij over Frank heen en reik naar zijn piemel. Die staat als een vuurtoren rechtop en beweegt zachtjes een tikkeltje heen en weer, alsof de zeewind dit veroorzaakt. Ons gesprek heeft blijkbaar veel indruk gemaakt. Ik besluit dat het deze keer niet hot and steamy worden zal, maar probeer hem met minimale aanrakingen een hoogtepunt te bezorgen. Daarom pak ik zijn stam, ter hoogte van de randjes van de eikel, tussen slechts mijn duim en wijsvinger vast. Met lichte druk laat ik mijn vingers over de eikel, die nog in zijn voorhuid vervat zit, heen en weer gaan over de zachte huid. “Oh lieverd”, hoor ik Frank kreunen. Verder komt zijn zin niet. Daarvoor is de concentratie te groot. De stilte valt als een meditatie over ons heen. Ik krijg er steeds meer zin in om zo door te gaan, nu ik merk dat ik mijn vriend met de aller lichtste beroering in mijn macht heb. Hij heeft zijn benen ondertussen op de matras uiteen liggen en met gesloten ogen volgt hij wat ik doe.

Met één hand maak ik van duim en wijsvinger een cockring, die ik op zijn bescheiden bosje schaamhaar laat rusten. Zo blijft zijn piemel in verticale stand balanceren. Met de toppen van mijn vingers trek ik nu vederlichte sporen over de hele schacht. Er is net genoeg druk om de voorhuid over zijn, door voorvocht veroorzaakte, natte eikel te laten glijden. Ondertussen breng ik mijn lippen naar zijn stijf van de spanning staande balzak. Daarvan drukt de huid de ballen strak tegen zijn onderlichaam. Met mijn tong lik ik een spoor over de ovale vormen van zijn testikels. Wederom hoor ik Frank kreunen. Daarmee moedigt hij me aan daarmee vooral door te gaan. Het is zo mooi te merken hoezeer hij zich aan mij overgeeft. Het is voor mij zo’n keer dat ik nog liever geef dan ontvang. Het tintelt in mijn hoofd van opwinding als ik een bal tussen mijn duim en wijsvinger neem. “Die zijn zo gevoelig”, heeft Frank me wel eens verteld, “daar moet je echt heel voorzichtig mee zijn”. Het is daarom dat ik uiterst fijntjes met mijn vingers de vorm van zijn ballen volg. Het gekreun is niet van de lucht. Mijn vriend beweegt in opperste staat van ontspanning en concentratie met zijn benen heen en weer over het hoeslaken. Dan laat ik mijn vingers over het perineum glijden en kietel vervolgens zijn sterretje. Het kreunen, gaat nu over in dierlijk grommen. Nog steeds schuiven zijn benen van geilheid over het bed. Zijn piemel is nu hard als staal en staat recht overeind.

Met spuug bevochtig ik een vingertopje. Dan benader ik dat kleine driehoekje, daar waar dat uiterst gevoelige stukje huid van het toompje zich bevindt en laat mijn vinger er overheen glijden. Nog steeds heb ik zijn piemel niet met mijn vuist omvat. Nog altijd houd ik die onderaan vast met alleen maar duim en wijsvinger. Zijn erectie staat fier overeind en lijkt wel op zijn hitsige hartslag te kloppen. De uitgestoken vinger van mijn andere hand draait cirkeltjes over het, van speeksel, kletsnatte toompje. “Oh lieverd, ik kan niet meer, ik ga zo komen”, hoor ik Frank grommen. Ik voel me heerlijk nu. Dat ik met zulke tederheid hem zo in mijn greep heb, wat is dat fantastisch! Ik houd hem nauwelijks vast, mijn aanrakingen zijn minimaal en toch staat hij op springen. Wat heet… ineens klinkt er uit zijn keel een dierlijke kreet. Uit het kleine gleufje van zijn eikel schiet een straal van zijn witte, lobbige zaad hoog de lucht in. Gevolgd door een tweede golf en tenslotte nog een hoeveelheid die als een soort naspel zich over zijn eikel verspreidt. Het druppelt over de schacht heen naar omlaag en glijdt over mijn duim en wijsvinger. Een man zo zien komen en de behaaglijke warmte en glibberigheid van zijn vocht ervaren maakt me gelukkig. Ik knijp nog even in zijn erectie, om die nog iets langer te laten duren. Vervolgens lik ik het sperma van zijn eikel. Dat kietelt hem, te zien aan het schokken van zijn lichaam. Zijn borstkas gaat flink op en neer van het diepe zuchten. “Jemig Karin, wat ben jij ongelooflijk goed”, stamelt Frank. Ik laat zijn piemel nu los en pak er even een handdoekje bij. Daarmee wrijf ik het zaad van Franks buik. “Zal ik nu jou…?” Vraagt hij. Mijn ogen verraden dat hij zijn zin niet af hoeft te maken. Gezien mijn toestand zit penetratie er nu even niet in, maar wat Frank met zijn mond, tong en vingers kan….

Wordt vervolgd (Frank verteld verder).

Hoofdstuk 2: Frank vertelt:

Karin is een beetje een artistiek, alternatief type. Ik ben juist vrij zakelijk. Als aankomend IT ’er heb je nu eenmaal te maken met nullen en enen en daarin is er weinig ruimte voor nuance. Wat ik later als werk wil gaan doen is bij de politie op internet op zoek gaan naar alles wat daarop strikt verboden is. Struinend op het darkweb spioneer ik dan naar zware misdaad. Daar komt overigens weliswaar een creatieve geest goed van pas, maar dat is heel iets anders dan dichten, schilderen en de kleurenleer. Kortom, Karin en ik verschillen nogal van elkaar. Nu zouden tegenpolen elkaar aantrekken, maar dat is een kwestie van ondervinden. In discussies zoekt zij geregeld de gulden middenweg, terwijl ik behoorlijk zwart-wit blijf. Hup, knoop doorhakken en zo gaan we het doen is mijn devies. Kortom, het is een lekker ding, de seks is fantastisch, ik geef echt om haar, maar ik ben er in mijn gedachten nog niet uit of we partners zouden kunnen zijn. Zou zij net zo direct kunnen zijn als ik?

“Heb jij ook vaak zin in seks?” Verbluft kijk ik Karin aan. Die onverbloemde vraag heb ik niet aan zien komen. “Ik namelijk wel” gaat ze verder, “alleen heb ik momenteel niemand om het mee te doen. Jij wel? Ik hoorde althans van de meiden dat jij een soort begeerde vrijgezel zou zijn, klopt dat?” We zitten in een hoekje van de voetbalkantine. De training die ik gaf, is afgelopen en ik zit achter een kopje koffie. Karin is bij mij komen zitten met een glas sinas in de hand. We praten eerst wat over voetbal, maar dan ineens gaat het gesprek over totaal andere zaken. “Waarom vraag je dat?” Reageer ik, “het is nogal direct wat jij daar vraagt.” Ik kijk Karin recht in het gezicht, maar ze bloost niet in het minst. “Nou ja”, vervolgt ze, “misschien heb je zin om eens langs te komen voor een … kopje koffie”. Bij dat laatste geeft ze mij een vette knipoog. Dat bakkie troost ben ik komen halen. Dat zijn ondertussen heel wat “kopjes koffie” geworden. Vol ongeloof dat dit me zo maar ten deel is gevallen. Mijn relatie is net over en dan een friend with benefits mogen zijn. Voor zolang het duurt. Dat begrijpen we beiden. Aankomende zomer neem ik na de studie een sabbatical en ga ik op reis. “Jammer voor mij, leuk voor jou”, heeft Karin gezegd, “laten we dan maar volop genieten van de tijd die we nog hebben!” Ze verbaast me en geeft me hoop. Volkomen verrast dat mijn ideeën over haar misschien onjuist blijken.

Verlangend kijkt Karin mij aan. Hormonen zijn een wonderlijk iets. Juist nu ze menstrueert, heeft ze nog meer zin in seks. Maar overal bloed tijdens het vrijen, staat haar tegen. Ik zou dat minder erg vinden, een handdoekje is immers maar zo op het bed gelegd. Maar ik, als man, heb gemakkelijk praten. Karin voelt wat ik niet voelen kan. Daar ligt ze in al haar pracht naast me. Ik bewonder haar mooie borsten, haar buik, het netjes geschoren landingsbaantje boven haar meest vrouwelijke plekje. En het touwtje van de tampon die de vormen van haar gezwollen schaamlippen volgt. Ze slaat een arm om mijn schouders. Daardoor landt mijn hoofd ter hoogte van haar borsten. Ik pak er eentje vast en knijp er teder in. Karin zucht. Dan laat ik kusjes op haar borsten landen. De zachte huid volgt verend mijn lippen. Met mijn tong raak ik een harde tepel aan. Ik lik die heen en weer. Vervolgens draai ik met mijn tong cirkels over haar beide nippels. “Wat een lekkere tieten”, zoemt er door mijn hoofd, “wat geil ook dat ze er zo van geniet”. Dan kus ik een pad over haar buik, eindigend bij de navel. Plagend steek ik mijn tong uit om er rondjes om en op te likken. Ik hoor Karin lachen als ik mijn tong in het kuiltje van haar navel steek. “Niet doen, dat kietelt”, giechelt ze. Dan verplaats ik mij zo op het bed dat ik tussen haar benen hurk. Karin opent haar benen nu zo wijd ze kan en toont me optimaal zicht op haar kutje. “Bef me maar liefje”, hunkert ze.

Zo snel hap ik echter niet toe. Met de top van een wijsvinger glijd ik over haar dik geworden schaamlippen. Ze bewegen mee. Het is prachtig om te zien. Ik duw ze een beetje in om te kijken of er al vocht tussen haar lippen verschijnt. En inderdaad zie ik het glinsteren van haar nattigheid als ik die Lamia, met het touwtje er tussen, voorzichtig open. Nu laat ik mijn vingertop door het dikkige vocht glijden, dat ik over haar plasgaatje en de binnenste schaamlippen verspreid. Weer steek ik mijn vinger een klein beetje haar kutje in om glibberig vocht op te vangen. Meteen breng ik mijn vangst naar haar clit, die zich uitnodigend aan mij toont. Mijn verlangen om Karin te likken, ruiken en proeven wordt nu te groot om weerstand tegen te bieden. Ik tuit mijn lippen en druk gulzige kusjes op haar kut. Aan de goedkeurende geluiden van Karin te horen, is ze daar precies op dit moment aan toe. Ik lik haar nat op en geniet van de smakelijke zoetigheid. Alle indrukken van smaak en geur, het zuchten en de zachtheid van haar huid maken mij zo geil dat er weer leven in mijn pik komt. En dat terwijl ik nog maar kort geleden hartgrondig ben klaargekomen! Ik besluit daar gebruik van te maken. Naar Karin toeschuivend pak ik mijn piemel vast en trek de voorhuid naar achteren, zodat de eikel geheel bloot komt te staan. Ik benader Karins kutje nu met mijn lul en glijd met de kop over haar clitoris. Die glibbert van haar eigen vocht. Ik behandel mijn pik alsof het een dildo is en beweeg figuurtjes over haar clit. Ik teken zo, met mijn eikel, kletsnatte letters op en over haar genotsknobbeltje. Dan zie ik de mogelijkheid om Karin nog intenser te laten genieten.

Mijn andere hand breng ik naar onderen. Ik omvat met mijn hele hand een bil en knijp er gevoelig in. Dat doe ik ook met de andere bil. Aan de wijze waarop Karin nu haar kontje van het bed omhoog brengt, is te merken dat ze het verrukkelijk vindt. Ondertussen blijf ik met mijn lul haar kittelaar bewerken. Oh wat zou het heerlijk zijn als ik mijn pik nu in haar kon steken. En dan onbedaarlijk toestoten. Ik laat die gedachten los als ik zie dat Karin nu zo nat is dat het vocht haar kutje uit lekt en over haar sterretje stroomt. Die kans op nog meer opwinding laat ik niet voorbij gaan. Ik klets vervolgens tikjes met mijn lul op haar clit en ondertussen laat ik een wijsvinger haar kontje inglijden. Dat gaat zonder enige moeite, nu haar kringspier zo nat is. “Oh ja, lieverd, ga door”, smeekt Karin. Met de schacht van mijn pik glibber ik stevig over haar clitoris en mijn wijsvinger neukt haar kontje in een daverend tempo. “Oh ik kom!” hoor ik haar hunkerende stem. En inderdaad, haar lichaam begint nu stevig te schokken, het hijgen wordt grommen, tenen krommen, haar gezicht verraadt totale overgave aan het moment en daar tuimelt ze over de rand. “Oh… oh…ho!” klinkt het door de kamer, als er een orgasme door haar lichaam dendert. En ook ik houd het niet meer. Terwijl het onderlijf van Karin terug op het bed ploft, ruk ik stevig aan mijn lul. Krampen doen mijn ballen zeer als ik op de buik van Karin klaarkom. De hoeveelheid zaad is minder, maar de hevigheid van mijn hoogtepunt is er niet minder om.

Even later liggen we hijgend in elkaars armen. “Weet je, ik vind dit zo geweldig”, bekent Karin, “ik vind het maar wat moeilijk dat dit niet veel langer duren kan.” Dat ze daarbij op mijn sabbatical doelt, is duidelijk. Wat moet ik nu? Mijn beeld van haar blijkt niet te kloppen. De ervaring met haar opgeven brengt mij van mijn stuk. En flap ik er zomaar uit wat ik vooraf niet bedacht heb: “bedenk maar eens of je met me mee wil”… Er verschijnt een glimlach op haar gezicht.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *