Hereniging

()

Eindelijk, de dag waar ik zo naar uitgekeken had, was aangebroken! Ze was terug. Het meisje waar ik zo goed mee kon praten, dat zelfs al wist wat ik ging zeggen voordat ik het nog maar gedacht had. Weer besefte ik hoe hard ik haar gemist had. Mijn ouders waren natuurlijk vanaf het eerste moment enthousiast geweest en hadden toegestemd dat Iris hier een paar dagen kwam logeren.

Rond de avond opende ik de deur en daar stond ze. We vlogen elkaar in de armen en waren beiden verschrikkelijk uitgelaten. Ze was zo knap geworden, en zag er prachtig uit. Nu was ze bijna even groot als ik en ze straalde gewoon. Ze was prachtig gebruind door het Californische zonnetje en droeg een donkerblauwe strakke driekwart jeans en een felrood truitje. Ik kreeg kriebels toen ze lief en een beetje verlegen naar me lachte. “Hey meid, ben ik blij je terug te zien!” Begroette ik haar. “Zeg dat wel!” lachte ze en toen mijn ouders en de hare al de woonkamer inliepen omarmde ze me lang en stevig. Het voelde zo vertrouwd en goed, haar warme lijf tegen het mijn. Even kwam de herinnering aan die ene zomernacht terug.

We waren nog maar net begonnen met uitpakken toen ze over ons lievelingsonderwerp begon. “En hoe zit het nu in de liefde? Hoeveel jongens heb jij ondertussen weer versleten?” Ik herkende dat nieuwsgierige plagende toontje in haar stem. “Nu ja, eigenlijk is het maar erg rustig bij mij.” Ze keek me ongelovig aan en ging verder met uitpakken. “Mm…, maar je hebt dit lange jaartje toch wel iets spannends meegemaakt niet?” Drong ze aan. “Tja natuurlijk wel een paar kleine onbelangrijke dingetjes…” Treuzelde ik. “Vertel… vertel, ik heb je trouwens ook nog van alles belangrijks te vertellen. Weet je wat er gisteren?”

Met een ruk draaide ik me om. Mijn moeder stond in de deuropening, mijn vader stond achter haar. “Ik kwam alleen maar even zeggen dat wij vanavond uit gaan eten. Het wordt zeker laat. Jullie amuseren je wel he!” En weg waren ze. Het maakte me ergens een beetje nerveus wetende de hele avond met Iris alleen te zijn. Ik bekeek haar, ze stond met haar rug naar me toe, bezig haar kleren in mijn kast te hangen. Zou ze er soms ook nog wel eens aan denken? Aan die nacht? En dan, wat zou ze denken? Zou ze ook nog steeds verlangen?

Opnieuw voelde ik die tinteling in mijn buik. Maar ondanks alles wilde ik er niet aan toegeven. Ik wist immers via ons telefooncontact dat ze nu gedurende een lange tijd een vaste vriend had. Plots werd ik uit mijn gedachtewereldje gehaald. “En nu ga jij me toch wel eens vertellen waar je net aan dacht. Je doet de hele tijd al zo mysterieus.” Polste ze. “Euh, niks, niets. Ik ben gewoon een beetje moe. Laten we naar beneden gaan, wat lekkers drinken en ons installeren voor de tv met een spannende film.”

Samen liepen we naar beneden. Veel zagen we niet van de film, het werd een lange ontspannende avond. We babbelden aan een stuk door over onze intiemste, meest persoonlijke dingen en dronken bijna een hele fles rode wijn leeg. Ik was mijn gevoelens en gedachtes over haar al bijna helemaal vergeten. Rond twaalf uur stelde Iris voor naar mijn kamer te gaan. Ze zei dat ze moe was van de lange vlucht en wilde eerst nog even douchen. Ik wachtte op mijn kamer terwijl ze de badkamer inliep en besloot mij ook om te kleden. Iris zou toch meteen willen gaan slapen. Veel zou er niet meer gepraat worden en morgen wilden we samen een dagje weg dus dat zou ook weer vroeg opstaan worden.

Ik trok mijn kleren uit, liet ze op de grond vallen en trok mijn lichtroze zijden kleedje aan, maakte mijn haar los en borstelde het totdat het mooi glansde. In de badkamer hoorde ik het water spetteren. De warme waterstralen die haar lichaam streelden. Bij die gedachte voelde ik een lekker gevoel opkomen. Maar, ik berispte mezelf ervoor en ik duwde het zo ver mogelijk uit mijn hoofd. Ik kroop al onder de dekens. Ik suste al in toen ik de kamerdeur hoorde opengaan.

Wat is ze toch mooi. Haar lange natte haar druppelde nog een beetje op de grote witte handdoek die ze rond zich geslagen had. Zou ze er niets onder aan hebben? Houd je in, beval ik mezelf en ik draaide me om en deed alsof ik al sliep. Maar ik hield het geen tien seconden vol. Toen draaide ik me om. Ze had een mooi superkort wit kleedje met spaghettibandjes aan. Ze stond met haar rug naar me gekeerd, wat in haar koffer die op de grond lag te rommelen. Blijkbaar zocht ze iets want ze opende alle mogelijke tasjes en sluitingen. Ze stond een paar meter van me af en boog nog wat verder naar voren. Haar kleedje schoof een stukje van haar billen omhoog maar ze reageerde niet. Ik kon het niet laten eronder te gluren en zag dat haar kleine witte kanten stringetje ook verschoven was. Een van haar mooie gladde lichtjes gezwollen vochtige lipjes hing uit haar stringetje. Onbewust hijgde ik zachtjes. Mijn kruisje werd nat en toen ik mijn wijsvinger onder het laken over mijn linker tepel liet glijden stond hij meteen stijf.

Het was zo stil in de kamer en in huis dat Iris zeker mijn zachte gehijg moest horen. Ik schaamde me en probeerde me te beheersen. Ze reageerde nog steeds niet en draaide zich ook niet om, misschien voelde ze zich er wel ongemakkelijk bij. Maar misschien was dit ook wel wat ze wilde, wilde ze me op deze manier een hint geven. Waarom trok ze haar kleedje anders niet naar beneden. Bij de gedachte aan die blik onder haar kleedje kreeg ik warm. Neen, niet doen… Zet het uit je hoofd…

Blijkbaar had ze gevonden wat ze zocht want ze stopte met zoeken en rekte zich uit, haar armen strekte ze boven haar hoofd. Iris had vroeger veel geturnd en zo te zien had ze die lenigheid goed bijgehouden. Toen plaatste ze haar handen op de grond en drukt haar neus tegen haar benen. Haar kleedje gleed mee naar beneden en ik keek recht tegen haar mooie strakke billen aan. Ik zuchtte diep en kon me niet meer beheersen. Ik sloeg het dekbed open en stond recht, zette die paar stappen tot bij haar. Nog steeds reageerde ze niet en ze draaide zich niet om.

Voorzichtig raakten mijn vingertoppen de warme zijdezachte huid van haar mooi gevormde billen aan. Ik hield mijn adem een moment in en het was muisstil in de kamer. Ze reageerde niet en deed gewoon verder met wat ze bezig was. Het leek alsof mijn vingertoppen het gevoeligste deeltje van mijn lichaam waren toen ik langzaam verder over haar billen aaide. Mijn handen streelden met grote cirkels haar billen en knepen er zachtjes in. Ik kon me niet inhouden en begon zachtjes, nauwelijks hoorbaar te hijgen. Mijn linkerhand gleed verlangend tussen haar benen en streelde de binnenkant van haar dijen. Ieder deeltje van mijn lichaam, van mijn vingertoppen tot in mijn tenen, stond in vuur en vlam.

Mijn hand trilde zelfs een beetje. Mijn tepels waren keihard en drukten door de dunne stof van mijn kleedje en mijn slipje was doorweekt. Ik had het zo warm dat ik lichtjes zweette. Steeds op en neer wreef mijn hand over haar bovenbeen. Steeds hogerop naar haar kutje, ik voelde de warmte van haar poesje en mijn vingers werden ook langzaam vochtig.

Plots draaide ze zich om en ze keek me aan met een zalige glimlach op haar lippen. Ze reikte haar hand uit en streelde mijn blonde haar en mijn gloeiende gezicht. Ik voelde haar dichterbij komen en sloot mijn ogen. Haar zachte warme volle lippen tegen de mijne. Haar natte tong die tegen mijn lippen aanduwde en rond de mijne begon te draaien. Mijn vriendin wist hoe ze een meisje gek moest krijgen. Met de grootste voorzichtigheid kuste ze me in mijn nek en zoog op mijn oorlelletje. Ze rook heerlijk naar haar parfum, de rode wijn en bloemen. Haar handen masseerden uitgebreid mijn schouders. Mijn hand lag nog steeds op haar bovenbeen en wreef daar op en neer. Af en toe plagend een van haar natte lipjes aanrakend. Ik zag dat haar tepeltjes ook al flink stijf stonden door haar kleedje en schoof de bandjes van haar schouders zodat ik haar borsten kon zien.

Weer zuchtte ik diep toen mijn handen die mooie volle borsten streelden in grote cirkels. Haar roze tepels staken flink vooruit en waren fel opgezwollen. Ik nam ze een voor een tussen mijn lippen en zoog er zachtjes op. Af en toe beet ik er plagend in en pakte ik ze tussen mijn vingers en oefende er een lichte druk op uit. Ze zei dat ik met mijn armen in de lucht moest gaan staan en trok mijn kleedje over mijn armen uit. Haar handen streelden mijn uiterst gevoelige borsten en ze begon haar bovenlijf tegen het mijn aan te wrijven. Iets wat ons alle twee diep deed zuchten en geil maakte. Iedere keer als Iris diep inademde bewogen die volle borsten mee en raakten haar tepels de mijne.

Toen pakte ze mij zacht maar beslist bij mijn schouders en duwde me op mijn knieën. Ze streelde mijn zachte haar en ik snoof de lekkere geur van haar geil op naarmate mijn hoofd in de richting van haar kutje bewoog. Mijn tongetje glipte tussen haar lipjes en likte met lange halen haar spleetje. Ze begon zacht te kreunen en drukte haar onderlichaam tegen mijn mond. Een voor een nam ik haar vochtige hete lipjes tussen mijn lippen en zoog er lekker hard op, knabbelde er een beetje op. Af en toe raakte ik plagend haar klitje aan en kreunde ze iets harder. Mijn middenvinger gleed diep haar grotje in en mijn duim masseerde haar klitje terwijl mijn tongetje tussen haar billen inging en over haar andere gaatje likte. Ze kreunde lekker hard toen ik dat deed.

Toen trok ze me plots op en duwde me op mijn bed. Ze kwam op me liggen en wreef tegen me aan en omhelsde me. We lagen heerlijk te vrijen en toen ze me bij mijn billen vastgreep en haar bovenbeen tegen mijn kleddernatte string begon aan te wrijven was ik bloedgeil. Ik bleef haar ondertussen lekker doorvingeren, twee en drie vingers gleden afwisselend haar diepe kutje in en ik voelde dat haar orgasme dichterbij kwam. Haar ogen waren gesloten en haar lichaam gloeide. Ze gleed van me af en lag nu naast me. Haar prachtige borsten die op en neer wipten door haar snelle ademhaling en haar mondje dat iedere keer een stukje verder openging.

Ik ging voor haar zitten en duwde haar lange benen ver open zodat ik een prachtig uitzicht had. Ik likte mijn lippen af bij het zien van al dit moois. In de paar korte haartjes boven haar kutje glinsterden druppeltjes vocht en haar roze lichtgezwollen lipjes stonden ver uit elkaar. Het geil stroomde in riviertjes uit haar poesje. En tussen haar lipjes kwam haar rode klitje al piepen. Ik vingerde haar snel en zo diep mogelijk met drie vingers, af en toe liet ik ook een vochtige vinger van mijn speeksel in haar kontje glijden en vingerde haar even in dit strakke gaatje. Al schokkend kwam ze klaar, het bijna uitschreeuwend van genot.

Ik klom terug op haar en liet haar nagenieten door haar te blijven strelen, net nu ze uiterst gevoelig was, en fluisterde woordjes in haar oor. Het vocht uit mijn kutje vermengde zich met het hare toen ik mijn kutje tegen het hare begon aan te wrijven, heftig verlangend om verwend te worden. Ze was meteen weer wakker en keek me geil aan. Nogal ruw duwde ze mij van haar af en beval me op knieën en handen plaats te nemen op het bed met mijn kontje naar haar gericht. Ze streelde mijn rug en billen en liet haar hand tussen mijn bilnaad glijden. Soms wreef ze ook met haar hele handen tussen mijn benen, nogal ruw maar wat me toch een erg lekker opwindend gevoel gaf. Rustig en beheerst begon ze me te beffen, vingerde me diep in mijn kutje en ook af en toe in mijn kontje. Uitgebreid masseerde ze mijn borsten en kneedde ze lekker hard.

Plots stond ze op van het bed en ik hoorde haar in haar koffer rommelen. Nog geen tien seconden later stond ze terug achter me. Ik voelde iets hards met een grote diameter en een behoorlijke lengte stukje voor stukje mijn kutje inglijden. Ik wist niet wat het was omdat ze achter me stond. Toen het voorwerp helemaal in me was zette ze het aan en het begon zacht te trillen, iets wat een heerlijk effect teweegbracht. Ze bewoog de vibrator op en neer en trok hem soms helemaal terug tot aan de rand om dan weer met volle vaart terug diep te stoten. Ondertussen bleef ze met een hand mijn borsten kneden of vingerde ze mijn kontje. Dan weer boog ze voorover en ze likte mijn klitje. Ik genoot! Het wond me zo op dat ik niet lang hierna een lang en heftig orgasme had. Eindelijk: hier had ik het laatste jaar zo vaak over gefantaseerd.

Nagenietend lagen we naakt naast elkaar, en konden nog altijd niet van elkaar afblijven. Ik viel in slaap met de gedachte: Mm… morgenavond.

Britt

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *