Bella & Laura deel 2

()

De goede communicatie over hun lichaam en seks deed Bella realiseren dat veel van de dingen die zij dacht te weten over seks eigenlijk fabeltjes waren. Ze geloofde nooit in het bestaan van de g-spot en was er altijd van overtuigd geweest dat het voor vrouwen alleen om de clitoris draait. Ook over squirten was ze sceptisch, aangezien zij dat zelf nog nooit had gedaan. En als vrouwen wel konden squirten, was het waarschijnlijk gewoon urine, dacht ze. Laura, iemand met veel kennis over natuurlijke gynaecologie, bevestigde het belang van de clitoris, maar liet haar daarbij ook de klieren van het urinekanaal zien, die bij sommige vrouwen voor een orgasme konden zorgen. Weer een fabeltje minder. “Kom hier,” zei Laura, terwijl ze tegenover Bella ging zitten en haar benen spreidde. “Druk je klit tegen de mijne.” Daarvan moest Bella fronzen, “Dat gaat nooit lukken.” Was Bella sceptisch. “Jawel, het is mogelijk, we moeten alleen even puzzelen. Vertrouw me nou maar.”

Bella voelde zich er een beetje gek bij, maar ging er toch in mee. Ze spreidde haar benen en bewoog zich met haar vagina richting de benen voor zich. Ze probeerde haar klit tegen die van Laura aan te drukken, maar voelde alleen dat hun lichaamssappen zich met elkaar vermengden. Hoewel het aangenaam voelde, was dat toch niet het doel van het experiment. “Blijf zo zitten,” zei Laura, terwijl ze zich een stukje verplaatste. Plotseling snakte Bella naar adem en Laura kon de lucht op haar voelen. Het warme lichaam dat Bella’s klit masseerde, begon haar schokgolven te bezorgen. Bella hoopte dat ook haar aannames over scharen ontkracht zouden worden toen ze voelde hoe haar klit gestimuleerd werd. Het moment dat Laura liet merken dat ze er weinig van voelde, was ze bereid om de handdoek in de ring te gooien. Het voelde voor Bella alsof ze de fantasie van een heteroman aan het naspelen waren en dat wilde ze niet. “Laura, dit is niks. Dit is niks voor mij.”

“Wacht even,” zei Laura, terwijl ze hun benen van elkaar losmaakte en Bella op haar rug legde. “Misschien werkt dit standje beter, omdat je veel aan yoga doet en heel lenig bent.” Bella strekte haar benen en spreidde ze ver uit elkaar. Met haar benen in de lucht keek ze naar Laura terwijl Laura haar begon te berijden. Laura liet zich behendig op Bella zakken. Eerst voelde Bella alleen de zachtheid, natheid en warmte van Laura’s kut. Toen pakte Laura het been voor zich vast en drukte haar gewicht op het lichaam onder haar. De daaropvolgende vlaag van plezier overviel haar en deed haar op haar lippen doen bijten. Langzaam kreeg ze de smaak te pakken. Ze begon haar lichaam ritmisch heen en weer te bewegen, hopend dat ze zo de hoek kon vinden waarin hun clitorissen elkaar zouden raken. Toen had ze hem te pakken. Het voelde als een klik van twee magneten die naar elkaar toe getrokken werden. Uit hun monden klonk er luid gekreun. Bella kon haar ogen niet geloven.

Bella had niet gedacht dat het echt zou gebeuren en al helemaal niet dat het zo ontzettend lekker zou voelen. Het standje was niet bepaald charmant, maar dat maakte niet uit: haar uitzicht maakte alles goed. Laura had alle speelruimte om zich te bewegen hoe ze wilde. Het was duidelijk dat zij de touwtjes in handen had. Dat was misschien maar goed ook, aangezien Laura een stuk meer ervaren was, voornamelijk wat deze bezigheid betreft. Haar ogen richtten zich op de prachtige vrouw die in een oplopend tempo sensueel over haar heen bewoog. Het plezier was van haar gezicht af te lezen: ze vond het heerlijk om de ander te bevredigen en tegelijkertijd zelf ook bevredigd te worden. Laura deed haar ogen open. “Hoe voel je je? Vind je het lekker?” Vroeg ze met een tedere stem. “Ja, dit is fantastisch, ga zo door.”

Bella bleef maar nadenken over de onwaarschijnlijkheid van het standje. Ze besefte dat dit fabeltje waarschijnlijk door veel vrouwen werd geloofd en dat vrouwen het daarom geen kans geven of te snel opgeven. Tot voor kort was zij nog één van die vrouwen. Ze had geluk dat ze Laura had ontmoet en deed haar ogen dicht om zich meer te concentreren op de wrijving. Wat ze voelde was bijzonder. Door het zachte gevoel van hun vagina’s was de druk bij de wrijving precies goed. De overvloed aan lichaamssappen kwam van pas als natuurlijk glijmiddelen en Laura leek net een onuitputtelijke bron van dit natuurlijke glijmiddel te zijn. Als kers op de taart voelde iedere kus of aanraking van hun clitorissen als een uitwisseling van liefde en plezier. “Oh God, Laura, dit is zo lekker.”

Laura verstijfde plotseling en Bella voelde de druk op haar vagina vergroten. Laura bewoog langs haar been naar boven. Niet alleen voelde ze meer druk, ook kon Bella daar beneden een al te bekende energie voelen opwellen. Ze wist alleen niet zeker of het in haar eigen lichaam plaatsvond… of in dat van Laura? Of voelde ze misschien iets totaal anders? Het grote moment naderde en de snelheid van de wrijving verhoogde abrupt, evenals de druk. Toen wist ze het zeker: Laura was in extase vanwege een intens en fantastisch orgasme. Ze kon het aanvoelen. Zelf was ze nog niet zover, al was ze wel in de buurt. Ze had zich te veel beziggehouden met overtuigingen die niet waar bleken te zijn om nu al een orgasme te krijgen. Laura plofte naast Bella neer, uitgeput maar volledig verzadigd. “Dat was me toch… een ervaring,” zei Bella terwijl ze met haar hoofd op Laura’s bewegende borst ging liggen. “Vond je het lekker?”

“Ja, ik was ervan overtuigd dat het niet zou lukken!”

“Met de juiste hoek en wat doorzettingsvermogen kan het zeker. Ik wilde nog langer doorgaan, maar ik kreeg zo’n intens orgasme. Ik moet er nog steeds van bijkomen. Kun je me het water aangeven?” Bella gaf haar het glas water dat op het nachtkastje stond en ging weer liggen. Ze voelde hoe klam Laura was. Subtiel drukte ze haar neus dicht tegen Laura’s huid aan en nam ze de vrijgekomen aroma’s in zich op. Laura’s geur was er één uit duizend. De geur voelde ondertussen vertrouwd, besefte ze zich. Bella’s gedachten bleven maar terugkeren naar de ervaring van daarnet. Hoe de energie van Laura’s orgasme naar haar toe stroomde: ze wilde niets liever dan het opnieuw ervaren. Laura gaf het glas water terug aan haar, seinend dat ze ook wat water moest drinken. Gulzig dronk Bella de rest van het glas leeg waarna ze het neerzette. Haar ogen straalden lust uit. Laura kende die blik maar al te goed en bereidde zich mentaal voor op de volgende ronde. Bella had nog nooit zo’n hoog libido gehad als in deze periode in haar leven, wat Laura kon merken toen ze elkaar begonnen te zoenen. “Ik wil nog een keer,” bekende Bella tussen het wilde zoenen door.

Laura kende wel meer standjes die ze konden uitproberen, maar de lust maakte haar ongeduldig en al snel deden ze hetzelfde standje opnieuw. Deze keer was Bella er volledig bij met haar aandacht. Zodra ze de juiste positie weer hadden gevonden, voelde ze de extase al gauw vanuit haar kern naar de oppervlakte vloeien. Laura wilde het explosieve moment zo lang mogelijk uitstellen en reed daarom expres wat langzamer tegen het lichaam van haar minnares op. Toch was Bella’s climax niet te stoppen en moest Laura zich vasthouden aan haar been om overeind te blijven. Bella’s ademhaling was snel. “Oh mijn God”, kreunde ze verschillende keren achter elkaar, terwijl ze haar meest intense orgasme ooit doormaakte. Deze keer richtte Bella al haar energie op Laura en voelde ze hun energieën tot één samensmelten. “Ga door, niet stoppen!” Riep Bella.

Laura richtte al haar aandacht op het onderdrukken van haar orgasme en bracht Bella naar het niveau waar zij zichzelf ook op bevond. Ze voelde een nóg sterker orgasme opkomen. Bella begon te beven en kreunde het uit van plezier. Hun orgasmes vloeide over in elkaar, samensmeltend tot één groot energieveld. Tijd en ruimte leken opgeheven te zijn. Even later ging Laura weer tegen Bella aan liggen. Het enige hoorbare geluid was dat van hun ademhaling. Na een diepe adem draaiden ze hun gezichten naar elkaar toe en keken ze elkaar diep in de ogen aan. Op dat moment barstten ze beiden in lachen uit. “We kwamen tegelijk klaar!” Riep Bella al lachend uit. “Weet je hoe weinig dat voorkomt?!” Hoewel ze nog steeds beefde en nauwelijks in staat was zich te bewegen, kuste ze Laura zacht. “Voor mij ben jij perfect,” zei Laura. “Helemaal perfect.”

Bella glimlachte en keek verwonderd naar het plafond. Laura wikkelde haar armen om Bella’s lichaam heen en zo dommelden ze beiden even weg. Toen ze een poosje later weer wakker werden, voelden ze zich beiden onverzadigd. “Ik kan maar niet ophouden je aan te raken, Laura. Ik kan mezelf gewoon niet inhouden bij jou.” Zuchtte Belle. “Dat hoeft ook niet,” zei Laura, terwijl ze één voor één de lichaamsdelen van Bella streelde. Geleidelijk werd het vuur opnieuw aangewakkerd.

Ano & Niem

Vervolg deel 3

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *