Belle & Laura Deel 3

()

Laura en Bella waren ondertussen zes uur geleden aan hun seks- marathon begonnen. De tussenstand was tien orgasmes. Het leek wel alsof ze alleen op de wereld waren. Helemaal alleen, met de muziek en de energiestromen die hun dieper in een wolk van lust trokken. Tijdens een van de rustmomenten besefte Bella plots hoe kort de pauzes tussen de vrijpartijen eigenlijk waren. Het vrouwelijke lichaam was werkelijk onvermoeibaar! Laura was namelijk niet te stoppen en bleef de hele avond door nat en geil. Op deze avond was de intensiteit van hun connectie ongelooflijk sterk en de gevoeligheid van hun zenuwen op een hoogtepunt. Elke aanraking wakkerde een golf van energie aan in het lichaam van de ander.

Bella was op Laura’s tepels aan het sabbelen. Laura voelde elke aanraking niet alleen op haar lichaam, maar ook in haar hoofd, hart en vagina. Elke beweging bracht een energiegolf richting een nieuw orgasme tot stand. Bella richtte al haar concentratie op de zachte huid die ze teder met haar lippen aanraakte. Vastberaden bewoog ze steeds meer met haar mond naar beneden. Het idee dat ze elkaar zoveel genot konden bezorgen maakte hun band steeds sterker. Toch was het ook bijzonder om een keer alleen met het genot van de ander bezig te zijn.

Zowel tijdens als tussen de sessies door werd er veel gecommuniceerd om zo meer te leren over elkaars voorkeuren, wensen en behoeftes. Zodoende kwam Bella te weten hoe ze Laura na een orgasme opnieuw geil kon maken. Ze kuste Laura’s dijen voorzichtig en ging geleidelijk steeds meer naar binnen toe, tot haar lippen die van Bella raakten. Langzaam opende ze de lippen met haar vingers en voelde ze de opgebouwde hitte ontsnappen. Met het puntje van haar tong raakte ze plagend het hooggevoelige knopje van plezier aan. Laura kreunde zacht maar gepassioneerd. De energie bleef maar opbouwen totdat het eindelijk als een bom van extase losbarstte.

Het tempo verlaagde weer en even bleven ze in een knuffelpositie liggen. Er waren even geen woorden nodig om de tijd mee te vullen. Ook hoefden er even geen bewegingen gemaakt te worden. Op dit moment van sereniteit was het zo stil dat Laura Bella’s hart in verschillende delen van haar lichaam hoorde kloppen. Ze sloot haar ogen en ging mee in het ritme. Bella’s fantasie was ondertussen op hol aan het slaan. De fantasieën die ze had waren in contrast met de huidige sfeer in de kamer. Het enige waar ze namelijk aan denken was dat ze Laura diep in zich wilde voelen. Plotseling kneep ze haar ogen dicht. Een zonnestraal had zijn weg tussen de gordijnen door gebaand. Bella liep naar het raam om de gordijnen dicht te doen zodat er helemaal geen daglicht naar binnen kon komen. Ze bleef aan het eind van het bed op haar knieën zitten en kon Laura’s blik op haar lichaam voelen. Dat idee wond haar meteen op.

Laura kwam achter Bella staan, drukte zichzelf tegen haar aan en sloeg haar armen om Bella’s lichaam heen. Bella liet haar hoofd achterover vallen op Laura’s schouder en bood Laura de oppervlakte van haar nek aan. Laura begon haar langzaam vanaf haar oren van boven naar beneden te zoenen, terwijl ze Bella’s borsten ondertussen aan het masseren was. Bella werd met elke zoen geiler en geiler. Laura’s zoenen veranderden geleidelijk in kleine beetjes in Bella’s vlees. De kalme sfeer was ondertussen volledig verdwenen en alweer waren hun lichamen op jacht, hunkerend naar plezier. “Raak me aan, Laura.” Met de ene hand op Bella’s borst, liet ze haar andere hand richting Bella’s warme, natte kruis afdwalen. Ze bewoog met haar vingers over Bella’s klit heen, waarop Bella haar lichaam nog harder tegen Laura aan drukte. Laura bleef het bevende lichaam vasthouden, terwijl ze ondertussen de druk en de snelheid verhoogde. Vastberaden bewoog Bella’s hand ook naar beneden om de bewegingen aan te sturen.

“Zo,” zei ze, terwijl ze met haar vingers liet zien dat Laura vier vingers in plaats van twee moest gebruiken en dat ze grotere rondjes moest maken. “Ja!” Ze liet Laura’s hand los en greep haar hoofd als signaal dat ze haar lichaam harder tegen Bella aan moest drukken. Ze wilde zoveel mogelijk van Laura in zich voelen. Bella leunde met haar hoofd langs Laura’s mond. Laura greep deze mogelijkheid aan om Bella’s geest te stimuleren met wat dirty talk. “Het voelt zo lekker hoe je lichaam in m’n armen heen en weer beweegt. Ik houd ervan om je te zien genieten. Je bent zo mooi.” Bella reageerde hier direct op. Laura’s woorden lieten haar namelijk ontzettend aantrekkelijk en zelfverzekerd voelen. Haar gekreun werd harder en haar bewegingen werden steeds wilder. “Je klinkt zo sexy! Hou je niet in!” Verzekerde Laura haar. Daarop begon Bella nog harder te kreunen. Laura’s terugkoppeling leek haar in een verhoogde staat van opwinding te brengen. “Ik wil je in me voelen. Ik wil je zo diep mogelijk in me voelen,” kreunde ze op een haast wanhopige toon.

Bella draaide zich om. Het gezicht dat ze zag, maakte haar hoteldebotel. Deze avond was ze smoorverliefd. Ze begon Laura intens te zoenen en Laura bewoog haar hand weer naar de bekende plek en liet langzaam één vinger naar binnen glijden. Het was meer het idee dan de daadwerkelijke sensatie dat Bella enorm geil maakte. Laura drong dieper naar binnen in de bron van passie en creatie. Zo diep, tot ze niet dieper kon. Ze stootte een aantal keren naar binnen voor ze haar tweede vinger liet meespelen. Ondertussen was Bella weer hard aan het kreunen. Ze voelde zich ontzettend kwetsbaar, maar was bereid haar lichaam volledig aan Bella over te geven. Elk deel van haar. Ze drukte Laura onder zich en kroop erbovenop, terwijl Laura’s vingers nog in haar zaten. Op een sensuele manier bracht ze haar lichaam in beweging en liet ze Laura’s vingers diep naar binnen dringen. “Doe er een vinger bij” Zuchtte Bella. “Weet je het zeker?” Vroeg Laura. “Ja, ik wil meer van je voelen!”

Laura volgde haar verzoek op en penetreerde Bella met een derde vinger. De vingers verdwenen soepel in de perfecte, warme opening. Ze sloten beiden hun ogen om zich te concentreren op het gevoel van hun bewegingen. Bella voelde hoe Laura met haar vingers verschillende plekken in haar aan het verkennen was. Laura was goed aan het opletten op Bella’s geluiden en bewegingen. Daaruit maakte ze op dat Bella overspoeld werd door geilheid. Maar nog steeds bleef ze meer willen. Ze wilde Laura nóg dichter bij zich voelen. “Wacht, ga zo zitten,” zei ze, terwijl ze Laura’s benen naar de zijkant van het bed schoof. “Ik weet niet wat je bedoelt.” Vroeg Laura. “Ga op het puntje van het bed zitten en beweeg je handen zoals je eerst deed.” Laura volgde haar instructies op en wees met haar vingers naar boven, zoals ze dat eerst had gedaan. Bella hees zichzelf op Laura, ter hoogte van haar uitgestoken vingers. Bella wist dat dit het standje was dat haar het meeste plezier zou bezorgen. Dat was ook altijd het geval als ze het met mannen deed. Ze pakte Laura’s nek beet en liet zich met een lichte hoek op Laura’s vingers vallen. Laura was goed aan het opletten en keek verwonderd naar het uitzicht. Ze moest toegeven dat dit allemaal nieuw voor haar was, deze grote focus op penetratie.

Bella greep de controle over de grote bewegingen, terwijl Laura aan het experimenteren was met haar vingers. Het moment waarop Bella het begon uit te schreeuwen van genot, wist ze dat ze de juiste positie had gevonden. Bella liet ritmisch haar lichaam op Laura vallen. Ze besefte dat de lengte van Laura’s vingers perfect was voor de grootte en diepte van haar vagina, waardoor ze lekker kon stoten zonder voorzichtig te hoeven zijn. Ze was in extase. Haar bewustzijn leek haar lichaam te overstijgen, waardoor ze zich niet bewust was van het volume van haar geschreeuw. Laura vond het ontzettend sexy om haar zo te zien. Vol ontzag observeerde ze Bella. “Ik kan alles voelen. Alles,” fluisterde Laura terwijl ze de spieren rondom haar vingers steeds krachtiger voelde samentrekken. “Ik vind het heerlijk om zo lekker diep in je te zijn.” Deze woorden galmden na in Bella’s hoofd. Met al haar energie begon Bella sneller en krachtiger te bewegen.

Hoewel Laura’s hand zeer begon te doen, was het dit allemaal waard. Ze voelde de samentrekkingen van de spieren steeds sterker worden. Bella zorgde ervoor dat het ritme dat ze aanhield constant bleef, terwijl er diep van binnen een energie begon op te wellen. Bella had ondertussen al haar kracht nodig om zichzelf overeind te houden, maar ook Laura’s doorzettingsvermogen werd deze avond op de proef gesteld. Plotseling barstte de opgebouwde energie los en stroomde het door heel Bella’s lichaam heen. Gek genoeg leek het ook door Laura’s lichaam heen te stromen. Kort erna begonnen de bewegingen langzamer te worden, hoewel ze niet in kracht afnamen. Laura was verbijsterd. Ze had Bella’s orgasme in haar eigen lichaam gevoeld. “Wow!” Was het enige dat Laura kon uitbrengen. Bella liet zichzelf uitgeput en bezweet op het bed vallen. Ze had een korte pauze nodig, maar wist dat ze de ervaring straks zouden herbeleven.

Ano & Niem

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *