Vurig verlangen

()

“Hé, het komt allemaal goed. Hij is er ook, dus het gaat hartstikke leuk worden!” Zegt Maaike geruststellend tegen Sandy. Zenuwachtig neemt Sandy haar laatste slok wijn, staat op en trekt haar jas aan. “Oké, ik ga er gewoon voor,” zegt ze vastbesloten. “Daniel vindt je echt leuk Sandy. Je bent super sexy, dus zet hem op meid,” zegt Maaike, terwijl ze haar vriendin een knuffel geeft.

Heerlijk verwarmd en aangeschoten van de wijn fietst Sandy naar de verjaardag waarvoor ze is uitgenodigd. Ze weet dat Daniel er ook zal zijn. Ze voelt zich nu lekker en zelfverzekerd. De alcohol heeft haar werk goed gedaan, anders had ze waarschijnlijk nooit de moed hiervoor op kunnen brengen. Het moet nu toch een keer gaan gebeuren. Al maanden draaien Daniel en Sandy om elkaar heen. Al maanden vinden ze elkaar leuk, héél leuk en dit weten ze van elkaar. Zoiets weet je, zoiets voel je. En deze avond voelt ze dat haar vurig verlangen naar hem geblust zal worden en haar fantasieën werkelijkheid zullen worden.

Sandy mengt zich in een gesprek op de drukke maar gezellige verjaardag. Maar erg geconcentreerd meedoen, lukt haar niet. Haar ogen scannen de ruimte af, in de hoop Daniel te zien. Maar tevergeefs. “Je ziet er goed uit”, hoort ze ineens achter zich. Ze herkent die stem, zijn stem. Ze werpt een blik over haar schouder, haar lange rode lokken zwaaien sierlijk mee. Daar staat hij, met zijn elleboog nonchalant leunend tegen een kast. Ze krijgt een heerlijk warm gevoel vanbinnen. Ze voelt dat hij haar goedkeurend van top tot teen bekijkt. “Jij ook”, antwoordt ze met een ietwat verlegen glimlach op haar gezicht.

‘Shit, jij ook?’ Wat is dat nou weer voor een stom antwoord,’ denkt ze, terwijl ze een beetje rood aanloopt. Sandy kan zijn prachtige en ondeugende glimlach niet weerstaan en verzamelt alle moed om hem te benaderen. Daar staat ze dan eindelijk, oog in oog met Daniel. Naarmate hun conversatie langzaam steeds beter verloopt, neemt haar zelfvertrouwen nog meer toe. Tijdens het gesprek kunnen ze hun ogen niet van elkaar afhouden. Ze verlangen zo naar elkaar en dat laten ze beide duidelijk blijken door elkaar af en toe aan te raken. Benen die elkaar per ongeluk, maar toch met opzet raken. Een haarlok die hij uit haar gezicht haalt om beter in haar ogen te kunnen kijken. Een hand op zijn schouder. Zijn elleboog even tegen de hare. Ze voelen het allebei. Dezelfde gedachtes en gevoelens naar elkaar toe. Zo’n gevoel dat ze beide onder zo’n seksuele druk staan dat deze druk eerst van de ketel moet. Sandy kijkt hem ondeugend aan.

“Klinkt het raar als ik zeg dat ik zin heb in je? Dat ik zo naar je verlang?” vraagt ze met een wat zwaardere en zwoele stem van enige opwinding. Daniel lacht tevreden en brengt met zijn hand haar gezicht kust haar en bijt plagend op haar onderlip. “Nee schat, klinkt niet raar. Ik verlang ook zo naar jou, al zo lang,” fluistert Daniel met een hese stem. Sandy slaakt een bijna trillende zucht van opwinding en laat haar hoofd achterover vallen als uitnodiging voor Daniel om haar hals te kussen. Zijn tong laat een lang vochtig spoor achter in haar hals wat kippenvel over haar hele lijf bezorgt. Sandy merkt dat haar ademhaling steeds zwaarder wordt, zo opgewonden is ze. Hun blikken kruisen elkaar, de opwinding, de geilheid lezen ze aan elkaar af. “Kom, ik wil je. Ik wil je nu,” zegt Daniel en hij pakt Sandy bij haar arm om haar mee naar boven te begeleiden.

In een slaapkamer duwt Daniel haar tegen de muur en drukt zijn lijf stevig tegen de hare. Hij kust haar. Hierdoor voelt ze goed hoe opgewonden en hard hij is. Ze kan het niet laten, ze wilt hem voelen en glijdt met haar hand langs zijn buik omlaag en streelt hem. Daniel opent haar blouse en met zijn sterke handen grijpt hij haar borsten stevig vast en laat zijn gezicht ertussen vallen. “Je wilt mij, hè? Oh ja, je wilt me, je hebt zin in mij.” Zegt Daniel hijgend bij het likken van haar borsten.

Even geeft ze een kreun van de heerlijke pijn die zijn tanden in haar tepels veroorzaken. “Jij ook in mij schat, geef het maar toe.” Antwoordt Sandy met een diepe kreunende stem. “Je hebt geen idee mop, heb al zo lang zin in je.” Gaat hij verder. “En ik zie hoe je altijd naar me kijkt. We wisten allebei dat dit een keer zou gaan gebeuren.” Sandy houdt het niet meer en trekt zijn shirt uit en opent zijn broek. Haar handen glijden over zijn rug en billen. “Trek je broek uit.” Eist ze hijgend. Daniel trekt snel zijn broek uit en ook Sandy trekt haar broek uit. Ze likt haar lippen terwijl ze naar zijn harde pik kijkt. Hoe graag ze deze in haar wilt voelen. Opeens brengt Daniel zijn vingers bij haar naar binnen. Zijn heerlijke bewegingen van zijn vingers en zijn gehijg maken haar gek. Steeds sneller en sneller vingert hij haar. “Wat ben je al heerlijk nat” zegt hij met een heerlijke geile blik in zijn ogen.

Met een ruk draait Daniel haar om en duwt haar voorover. Met haar armen steunt Sandy op de rand van het bed en ze voelt hoe Daniel bij haar achterlangs naar binnen gaat. Langzaam en zwoel stoot hij in haar. Zijn ene hand ligt op haar heup, zijn andere hand brengt hij voorlangs om haar klit te stimuleren. Sandy kreunt van genot. Ze wil dit, ze wil dit al zo lang en nu eindelijk gebeurt het. Ja, ze wil dit! “Ik wil horen hoe lekker je dit vindt.” Eist Daniel van haar terwijl hij haar steeds harder en sneller begint te stoten. Zijn grip op haar heupen wordt ook steeds steviger. Haar lijf probeert stabiliteit te houden bij zijn harde en diepe stoten. “Ik vind dit zo lekker schatje, je hebt geen idee!” Antwoordt ze kreunend.

“Trek aan mijn haren.” Smeekt Sandy. Daniel pakt haar haren stevig vast en trekt hard terwijl zijn andere hand stevig in haar heup knijpt. Dit vindt ze heerlijk! Zo, heerlijk geil van elkaar genieten. Met zijn hand om haar keel gesloten trekt hij haar gezicht naar hem toe en kust haar. “O, wat ben je heerlijk schatje van me!” Kreunt Daniel het uit en glijdt met zijn tong over haar gezicht en hals. Weer met een ruk draait hij Sandy om zodat ze nu oog in oog staan met elkaar. Heftig beginnen ze te zoenen terwijl Daniel haar hele lijf streelt, kneedt en masseert. Sandy duwt Daniel achterover zodat hij zittend op de rand van het bed belandt en komt op hem zitten.

Met haar hand tussen haar benen door zoekt ze naar zijn pik die ze weer terug haar natte kutje in begeleidt. Zwoel beweegt ze haar heupen ritmisch, leunt met haar voorhoofd tegen het zijne, kijkt hem diep en geil in zijn ogen. Beiden hijgen en kreunen ze van genot en herhalen steeds hoe lekker ze dit vinden terwijl ze hem steeds wilder en heftiger berijdt. Daniel brengt zijn hand tussen haar benen, stimuleert haar klit, zijn andere hand streelt haar hals en borsten. “Oh schatje, niet stoppen!” Schreeuwt ze uit. “Ik kom bijna!” Haar lijf begint te trillen en te schokken en ze heeft moeite ritme te houden. Daniel beweegt zijn hand steeds sneller en bijt in haar nek.

“Kom maar meisje, kom maar lekker”. Herhaalt Daniel steeds. Harder en dieper kreunt ze en op het moment dat ze heerlijk klaar komt, knijpt ze Daniel in zijn rug en schreeuwt het uit. Van uitputting en voldoening laat ze zichzelf op het bed vallen met een grote glimlach op haar gezicht. Haar fantasie is vanavond werkelijkheid geworden en de avond is nog lang niet voorbij. Haar fantasie is vanavond werkelijkheid geworden en de avond is nog lang niet voorbij.

L & D

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *