Esmeralda

()

Esmeralda leerde ik kennen in een café in Den Haag. Ik vond haar er meteen uitspringen tussen haar twee vriendinnen. Dat waren twee iele meisjes. Maar Esmeralda had een heerlijk vol lichaam, grote opvallende tieten in haar blouse en mooie ronden billen. Ik kreeg in eerste instantie niet direct contact met haar. Het bleek een wat schuwe, verlegen jonge vrouw te zijn die niet zoveel uitging. Esmeralda woonde nog bij haar ouders en twee jongere zusjes vernam ik van haar, nadat ik pas tegen middernacht voor het eerst contact met haar kreeg.

Toen we ons aan elkaar hadden voorgesteld en een praatje met elkaar hadden gemaakt, nodigde ik haar uit voor een dans op een leuke cd die er werd gedraaid. Daar ging ze wel op in en tijdens de dans trok ik haar wat steviger tegen mijn lichaam aan. Ik vond haar uiterlijke fysieke kenmerken aantrekkelijk, maar had al snel door dat ik niet met een wulpse, jonge vrouw contact leek te hebben. Een speels zoentje wat ik haar wilde geven onder het dansen, weerde ze af met de worden “zo meisje ben ik niet Ronald.” Misschien kwam het ook doordat ik een stuk ouder ben dan Esmeralda. Ik ben een goede veertiger en was hier eigenlijk voor een beetje gezelligheid en avontuur, een leuke gewilliger date was welkom. Ik had al even niet meer geneukt na mijn scheiding en vond het wel weer eens tijd worden om er geil tegenaan te gaan.

Ik heb een vrij dominant karakter en laat mij meestal niet zomaar afwimpelen, zeker als iets mij aanspreekt wil ik er wel moeite voor doen, in ieder geval tot het tegendeel bewezen is dat het geen haalbare kaart blijkt te zijn. Bij Esmeralda kreeg ik het gevoel dat haar ervaringen in het omgaan met jongens of mannen nog niet echt was ontwikkeld en dat ze daarom een beetje schuw bleef reageren op mij. Ik begon het juist een extra uitdaging te vinden om haar een beetje open te krijgen. Wij spraken over haar studie en over het gezin waaruit zij kwam. Niet echt opwindend. Maar ik toonde zogenaamd interesse en merkte dat ze iets losser kwam. Toen ik informeerde naar haar vriendjes of dat zij überhaupt een vriend had, kreeg ik te horen dat zij een paar vrienden had gehad, maar dat dit weinig tot niets had voorgesteld. “Aha!” Lachte ik. “Dus ik heb hier een maagd voor mij zitten.” Ze glimlachte. “Nou dat ook weer niet helemaal” glimlachte ze onzeker, “maar echt ervaren ben ik daar nog niet mee.”

Ik merkte dat ze hier niet verder over wilde praten dus ging ik op iets anders over. Het begon tegen sluitingstijd te lopen. Haar vriendinnen kwamen naar ons tafeltje en vroegen aan Esmeralda of ze mee verder ging stappen. “Neen, ik ga naar huis” zei ze tegen haar vriendinnen, “gaan jullie maar lekker verder meiden” en haar vriendinnen vertrokken. Ik informeerde hoe ze naar huis ging. “O… ik neem wel een taxi” zei ze. “Nee, joh ben je gek, ik breng je wel even” haakte ik daarop in en Esmeralda nam mijn aanbod aan. Esmeralda woonden een kleine twintig kilometer verderop dus dat was geen wereldrit voor mij. Ik stuurde het gesprek een beetje op haar persoonlijk gericht, zei dat ik haar een leuke knappe meid vond en dat ze er veel volwassener uitzag dan haar vriendinnen. “Dank je” bloosde zij. Voor een stoplicht vlak bij haar huis probeerde ik haar nog eens een kusje te geven. Nu weerde ze mij niet af en gaf twee kleine kusjes terug op mijn mond. In haar straat parkeerde ik mijn auto, het was midden in de nacht dus rustig op straat. Ik probeerde haar weer te zoenen en nu werd het een tongzoen, erg bedreven was ze hier niet in, maar het smaakte voor mij toch naar meer.

Ik probeerde voorzichtig onder het tongzoenen haar grote bolle tieten te strelen. Haar tepels reageerde daar wel op en werden stijf. Behalve het zoenen reageerde zij niet actief. Ik begon met mijn andere hand over het kruis van haar pantalon te strelen. Toen ze dat toeliet, maakte ik haar rits open en duwde mijn hand haar broek en slipje in. Op zoek naar haar kutje voelde ik haar schaamharen en kwam met mijn vinger tussen haar droge dikke schaamlippen terecht. Niet echt een geil meisje constateerde ik, anders zou ze toch zeker zelf ook wel opgewonden raken van mijn handelingen. In ieder geval liet ze het toe dat ik een beetje met haar kutje speelde. Zelf deed ik daarbij mijn rits open om mijn stijve lul wat meer vrijheid te geven en haar er mee te laten spelen.

Maar Esmeralda schrok hier eerder van, dan dat zij mogelijk toch geil geworden was toen ik tot een aanval overging. Ik vingerde mijn vinger haar kutje in die nu wel wat vochtiger werd. Wat ik wel voelde was dat zij een grote clitoris moest hebben, haar knopje voelde in ieder geval groot aan. Ik vingerde haar zo minuten lang in de auto. “Ik wil je neuken” fluisterde ik in haar oor terwijl ik lekker op haar oorlelletje zoog. “Neen dat wil ik niet” reageerde zij daarop. Wel had ik haar grote dikke tieten ondertussen uit haar bh gehaald, haar tepels waren erg dik en hard waardoor ik toch steeds geiler op deze jonge vrouw werd. Het had ook wel wat om eens een keer te geilen met een nog niet zo bedreven jonge vrouw. Meer dan haar te vingeren zat er dus echt niet in. Ik poogde nog haar pantalon helemaal uit te doen maar, hier wilde ze ook niet aan meewerken. Ik kreeg een gevoelige hand van dat langdurige vingeren op deze manier in haar strakke pantalon en werd het eigenlijk ook wel een beetje zat.

Esmeralda leek ook niet klaar te kunnen komen dus onderbrak ik het vingeren. Al die tijd stond mijn lul omhoog in het luchtledige zonder dat ze ook maar een poging had ondernomen om even met haar hand met mijn stijve lul te spelen. Op het moment dat ik mijn hand uit haar pantalon had gehaald deed ze zelf snel haar pantalon dicht. “Pijp mij even” vroeg ik. Na een korte aarzeling boog ze toch naar beneden en heel voorzichtig voelde ik haar lippen over mijn redelijk grote dikke besneden eikel sluiten. Een klein stukje pijpte Esmeralda mijn eikel, maar ik moest haar zelf vragen om over de hele lengte van mijn 22 centimeter stijve lul te likken. Esmeralda had hier duidelijk geen ervaring mee. Ze schrok volgens mij even van de lengte van mijn lul en friemelde wat onhandig over mijn ballen. “Je hebt helemaal geen schaamhaar merkte zij op. ”Nee dat is niet meer van deze tijd” zei ik, doelend op het vele schaamhaar wat ze zelf wel had. Ik werd ik beetje ongeduldig van dit geklooi met mijn lul, ik was goed geil op haar maar er zat niet veel beweging in. Toch wilde ik wel even lekker klaarkomen voor ik weer naar huis reed.

Ik begon zelf maar een beetje aan mijn lul te trekken en zei tegen haar dat ze mijn eikel in haar mond moest houden. Op het moment dat ik voelde klaar te komen, pakte ik haar hoofd stevig vast om haar geen gelegenheid te geven zich terug te trekken als ik klaarkwam. Ik kwam klaar in haar mond. Esmeralda schrok ervan, maar moest mijn vele sperma wel inslikken omdat ik haar mond nog steeds stevig op mijn spuitende lul drukte. Het lukte haar toch iets omhoog te komen waardoor de laatste twee stralen van mijn sperma vol in haar gezicht terecht kwam. Ondanks dat ze niet echt een ervaren jonge vrouw was, was ik toch wel egoïstisch lekker klaar gekomen.

Esmeralda wilde duidelijk snel mijn auto uit, “ik moet naar huis” zei ze verwart, “ik moet mij opfrissen, je sperma zit zelfs in mijn haren. Ik hoop maar dat mijn moeder niet meer achter haar computer zit wat s’nachts nog wel eens het geval is als mijn vader al lig te slapen” zei ze. Ik was nog bezig om mijn broek dicht te doen, toen Esmeralda de autodeur al open had, snel gaf ik haar mijn kaartje en zei daarbij, “als je zin hebt, mag je mij altijd bellen.” Na mijn kaartje te hebben aangepakt verliet ze snel mijn auto onder de woorden, “welterusten Ronald.” Toch enigszins voldaan reed ik die nacht terug naar huis, ik verwachte niet dat Esmeralda mij ooit nog zou bellen. Dat bleek een vergissing. De volgende dag zondagsmiddag kreeg ik een sms’je van haar, -ik ben net wakker- liet ze weten, -ik vond het eigenlijk wel spannend met je Ronald en hoop niet dat je boos op mij bent door mijn gebrekkige ervaring op seks gebied, liefs Esmeralda.- Ik sms(de) terug, – je was geweldig- liet ik haar weten, -als je wat ervaringen op wil doen weet je mij te bereiken, kusjes Ronald.- Ik meende er weinig van, maar wilde haar niet teleurstellen.

Een paar dagen daarna belde Esmeralda mij thuis op, of het gelegen kwam dat ze gezellig op de koffie kwam. Natuurlijk meisje reageerde ik, daar verheugd ik mij op, ik zie je straks. Zo, die is toch nieuwsgierig geworden dacht ik, anders is er geen reden om nu bij mij thuis langs te komen. Ik voelde mijn lul al reageren in mijn broek. Lekker weer eens de kans te krijgen om een jong bijna nog maagdelijk kutje te neuken. Na een uurtje kwam Esmeralda aan, nu gekleed in een rokje waarin een fors stel benen was te zien. Een lange tongzoen was onze eerste begroeting. Tijdens het wachten tot de koffie klaar zou zijn, zoenden we aan een stuk door. Er werd bijna niet gesproken tussen ons. “Wat voel je geil aan meisje” zei ik. “Ja, ik ben al dagen opgewonden met jou in mijn gedachte” zei Esmeralda. “Dat vind ik geil te horen” zei ik. De koffie was daarna snel op en ik wees Esmeralda de weg naar mijn slaapkamer. Hiervoor was zij volgens mij gekomen. Ik had haar al rap helemaal uitgekleed. Haar volle maar ook wel erg witte lichaam maakte mij nog geiler. Een donkerbruine bos schaamhaar bedekte bijna geheel haar kutje, ik had al vele jaren geen schaamhaar meer gezien op een kut. De tepels op haar dubbel D tieten kleurden mooi roze en waren lekker dik en groot. Nog een beetje beschaamd en onzeker vroeg Esmeralda wat ik met haar ging doen? “Wat denk je zelf” vroeg ik. “Ik ga je kleine strakke kutje eens goed neuken” zei ik grof en wat dominant, “dat pijpen van zaterdag dat was natuurlijk niets hé.” Zei ik bijna meedogenloos, “sorry” zei ze met tranen in haar ogen, “ik ben nog niet zo ervaren.”

Ik had mij ook ontkleed en ging naast haar op mijn bed liggen. Het vele aanwezige schaamhaar beletten mij bijna om eerst even lekker aan haar kutje te likken, maar ik bedacht mij. Ik ging in standje 69 op haar liggen zodat zij daarmee mijn lul goed onder ogen kreeg terwijl ik aan haar kutje likte. Ik kon haar kutje zelfs ruiken. Wij waren na een kwartiertje al mijn bed ingedoken, dus Esmeralda liep misschien al uren met haar zeikkutje rond. Ik was te geil om haar te vragen of ze even haar kutje wilde gaan wassen, bovendien ben ik ook niet echt vies van een beetje pis, dus begon haar vette dikke schaamlippen te likken. Haar vele kuthaar kriebelde tegen mijn neus. Ik kon wel gelijk merken dat zij beter op was voorbereid dan zaterdag. Zij had mijn lul ondertussen al in haar mond en likte zelfs langs mijn lekkende eikel mijn voorvocht weg.

Haar kutje was erg strak en smal, maar werd wel lekker nat. Toen ik tussendoor ook over haar bruine gaatje likte, begon ze te kreunen dat het zo lekker was. Ik kreeg het voor elkaar om haar toch klaar te laten komen op mijn tong. Ik voelde aan heel haar lichaam dat zij dit nog niet veel had meegemaakt, of zelfs wel eens eerder door het likken aan haar kutje was klaar gekomen. Ik draaide mij bovenop haar lichaam, legde haar benen wijd gespreid over mijn schouder en duwde mijn eikel in haar nauwe kutje. Ik wist dat ik door middel van dit standje dieper dan normaal bezit zou nemen met mijn redelijk bovengemiddelde grote lul. Maar ik wilde haar het dan ook gelijk maar goed laten voelen hoe ze goed geneukt moest worden en er ook optimaal kon van genieten. Dit preutse verlegen meisje kwam niet voor niets mij bezoeken en lag anders nooit zo snel met mij te neuken. De kleine slet dacht ik en ik neukte vol mijn lul in haar erg kleine strakke kutje.

Na eerst even te jammeren dat het haar pijn deed, begon ze toch te reageren op mijn lul. Toen ze er wat aan gewend begon te raken, “o ja, ja, ho,” heerlijk dat grote ding in mij slaakte ze uit. Ik keek ervan op, Esmeralda kon dus ook nog wel reageren nu ze flink geneuk werd. Want dat deed ik. Ik ramde haar goed door. Ruw pakte ik haar grote dikke spenen, begon er aan te trekken en slingerde deze heen en weer, haar grote zware tieten deinden alle kanten op. Het sletje begon klaar te komen op mijn lul. “Ja!!!” Schreeuwde ze, “harder, harder, ja René.” Ik keek haar in de ogen. “René? Ik heet Ronald” zei ik. “Wie is René?” Tijdens het klaarkomen hijgde ze dat haar vader René heten. Het zal mij verder een zorg zijn welke naam zij uitschreeuwt als ze klaar komt. Ik neukte haar vol door en wilde zelf nu ook wel eens lekker haar kleine kutje vol spuiten. Een condoom was niet aan de order gekomen, ik wist nog niet eens of ze wel de pil gebruikte toen ik haar kutje vol spoot.

Mijn sperma was al overvloedig aanwezig in haar kutje en ik neukte het weer naar buiten voor een groot gedeelte vanuit haar kleine kutje vandaan. Haar schaamharen kwamen er van onder te zitten wat ook wel weer een apart gezicht was. “Vond je het lekker” vroeg ik aan Esmeralda. “O ja heerlijk Ronald, ik wilde dit” hijgde ze. Esmeralda bleef die avond nog heel lang bij mij, ik heb haar nog in diverse standjes geneuk waar ze echt het bestaan niet wist. Echter, nadat ze mij een paar keer per week thuis begon te bezoeken en ik veel geile spelletjes met haar kon spelen. Om de reden dat Esmeralda een goede leerlingen bleek te zijn, ook hoorde ik steeds meer over haar familie. Vooral haar vader bleek een conservatieve man te zijn, die thuis een strenge hand in de opvoeding had, zowel bij haar, als over haar twee jongere zusjes, Natasja van twintig en Madelon van achtien.

Esmeralda bekende dat haar vader haar al diverse malen seksueel had proberen te benaderen, haar moeder scheen van maandag tot vrijdag buiten de stad in een pension te verblijven voor haar werk. Esmeralda had zelfs een keer stiekem gezien dat haar vader haar zusje Natasja stond te vingeren in hun badkamer, maar daarover meer in mijn vervolg verhaal, ik zal dan ook zal schrijven hoe ik kennis maakte met haar moeder en de overige familieleden. Dit gezin leefde totaal langs elkaar heen en iedereen bleek opzoek te zijn naar seks, intrige voerde de boventoon, in dit voor de buitenwereld verborgen gezin.

Ronald

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *