Poolen

()

Ik voel zijn adem in mijn nek als hij me een stukje voorover buigt. Hij positioneert mijn rechterhand om de keu en wijst aan welke bal ik moet raken. Onze lichamen zijn zo dicht bij elkaar, dat ik zijn warmte op mijn rug voel. Ik probeer me te focussen op de pooltafel, maar merk dat mijn gedachten steeds weer afdwalen. Ondanks dat ik hem amper een half uur ken, voelt het vertrouwd. Ik voel me ontspannen en op mijn gemak. Het voelt lekker om zo dichtbij hem te zijn. Het kleine beetje lucht dat er nog tussen onze lichamen in zit, is geladen. Er hangt iets in de lucht. Ik vraag me af of hij het ook voelt maar tot nu toe lijkt hij meer bezig met de tactiek van het spel dan met versiertactieken.

Wat zou er gebeuren als ik de eerste stap zet. Ik duw mijn billen wat meer naar achter om te zien hoe hij reageert. Heel kort voel ik dat zijn lichaam aanspant. Alsof hij schrok van mijn billen tegen zijn kruis. Toch blijft hij tegen me aan staan. Op zijn beurt buigt hij nog net iets verder met het excuus dat ik de keu nog niet helemaal goed vast heb. We staan ondertussen bijna helemaal tegen elkaar aangeplakt. Onderin mijn buik begint het te tintelen. Dit spelletje kan niet te lang meer duren. Ik wil meer dan een potje poolen. Hij neemt uitgebreid de tijd om mij voor te doen hoe ik het best kan poolen en ik doe mijn uiterste best om hem te laten merken dat ik open sta voor veel meer dan enkel poolen. Ik laat mijn hand soepel op en neer glijden over de keu, steek mijn kont trots naar achter en laat zien hoe flexibel ik ben door over de pooltafel heen te buigen. Bij elke beweging, probeer ik mijn lijf even tegen het zijne aan te laten komen. Door onze kleding heen voel ik dat zijn lichaam langzaamaan begint op te warmen.

Als de laatste bal gespeeld is, kijk ik hem vragend aan. Hij knikt en zonder een woord te hoeven wisselen begrijpen we elkaar. We gaan. Zonder twijfel loop ik deze vreemdeling achterna de bar uit. Een uur geleden keken we elkaar voor het eerst aan, en nu sta ik op het punt bij hem achterop te springen. Ik vraag niet eens welke kant we op gaan. Ik weet zeker dat ik mee wil. Mee moet zelfs. Mijn hoofd heeft hier helemaal niks meer mee te maken. Mijn lichaam neemt het over, en mijn lichaam weet precies wat ze wil.

Niet veel later staan we in zijn woonkamer. We willen beiden meer dan alleen aftasten. Ik wil hem voelen, proeven, ervaren. Ik loop op hem af. De spanning bouwt zich al op sinds we elkaar een uurtje geleden voor het eerst aankeken. De lucht tussen ons knettert bijna hoorbaar. Ik loop op hem af en leg mijn handen in zijn nek. Het huid op huid contact voelt bijna magisch. Als vanzelf vinden onze lippen elkaar. Zonder erover na te hoeven denken, tast mijn tong verkennend in de rond. Hij kust me passioneel terug en laat zijn handen over mijn rug naar beneden glijden totdat ze bij mijn kont aankomen. Terwijl we onophoudelijk zoenen, knijpt hij zachtjes in mijn billen. Geduld is nooit echt één van mijn kwaliteiten geweest, maar nu heb ik het zwaarder dan ooit. Het liefst ruk ik direct alle kleding van zijn lijf. Om het goede voorbeeld te geven laat ik soepel mijn vestje van mijn schouders afglijden. Als het eerste kledingstuk op de grond valt, kijkt hij heel even op van onze kus. Ik kijk hem doordringend aan en weer lijkt hij mijn gedachtes te kunnen lezen. Hij strekt zijn armen omhoog, zodat ik zijn shirt kan uittrekken.

Terwijl mijn ogen over zijn gespierde bovenlichaam glijden, maken zijn handen vlug zijn broek los. Ik volg zijn voorbeeld en trek in één beweging mijn jurk over mijn hoofd. In enkel ons ondergoed staan we tegenover elkaar. Als vanzelf, beweegt mijn lichaam dichter naar het zijn. We vervolgen onze zoen tot hij mij bij mijn kin pakt en zacht mijn hoofd opzij draait. Hij kust me eerst voorzichtig in mijn nek, likt dan zachtjes aan mijn oor om uiteindelijk in mijn oorlel te bijten. Mijn lichaam tintelt bij deze onverwachtse aanraking en mijn verlangen naar meer wordt alleen maar groter. Vanaf mijn oorlel plant hij kusjes in mijn nek, langzaam naar beneden. Hij kust mijn borsten, die voor mijn gevoel bijna mijn bh uitspringen en vervolgt zijn weg naar beneden. Ik voel zijn warme tong langs mijn buik glijden. Als ik naar beneden kijk, zie ik dat hij ondertussen op zijn knieën voor me zit. Met zijn hand duwt hij tegen de binnenkant van mijn been, waarop ik een klein stapje opzij zet. Hij haakt zijn duimen onder mijn string en kijkt me vragend aan. Al naar beneden kijkend, knik ik ja.

Met mijn toestemming trekt hij mijn onderbroekje uit. Zijn tong glijdt langs de binnenkant van mijn dijen, en ik voel dat mijn benen nú al week worden. Zijn handen houden stevig mijn billen vast. Zijn tong draait, likt en beweegt over mijn schaamlippen die van binnen steeds natter beginnen te worden. Hij knijpt in mijn billen precies op het moment dat zijn tong eindelijk mijn clit raakt. Ik kreun van genot. De combinatie van het ruwe gekneed en de zachte, warme tong is heerlijk. Ik vraag me af waar ik dit aan verdiend heb. Hoe kan het dat deze man zomaar ineens op mijn pad is gekomen. Deze connectie kan geen toeval zijn. Deze man, of in ieder geval zijn tong, lijkt voor mij gemaakt. In een regelmatig ritme, likt hij door. Ik grijp me vast aan zijn haar als ik voel dat mijn benen beginnen te trillen. Hij kijkt omhoog terwijl hij gestaag door blijft likken. Ik kijk hem strak aan tot mijn ogen wegdraaien en mijn orgasme mijn lichaam overneemt. Het hoogtepunt is intens en duurt langer dan ik gewend ben. Snel komt hij omhoog en houdt me vast.

Ik voel hoe mijn lichaam na schokt in zijn sterke armen. Hij drukt me tegen zich aan en plant een kus op mijn hoofd. Terwijl ik op adem kom, vraag ik me af hoe dit mogelijk is. Waar komt deze man vandaan, waarom heb ik hem niet eerder ontmoet en hoe is het mogelijk dat hij mijn lichaam en mijn behoeftes zonder uitleg zó goed lijkt te kennen. Ik zucht tevreden en blaas alle gedachtes van me af. Ik zal het wel verdiend hebben, maak ik mezelf wijs. En dan is er niets anders meer dan alles.

Sabine

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *