Onverwacht geschenk

()

Eindelijk! De boel staat, nu kan de vakantie echt beginnen. Goedkeurend kijk ik naar mijn onderkomen voor twee weken. Het is altijd een hele klus: spullen inpakken, auto vol laden en bepakt en bezakt richting camping rijden. Aangekomen is het meteen spullen uitladen en de tent opzetten. Bijna iedereen van het veld is er dit jaar ook weer.

Ik plof net in een stoel als ik mijn telefoon hoor overgaan. Net iets te snel sta ik op en grijp meteen naar mijn rug. Au! Oei… spierpijn, zo maar even wat pijnstilling, maar nu eerst mijn telefoon pakken. Onbekend nummer. Ik neem vragend op: “Hoi met Mia?” Ik kijk om me heen en zie de EHBO-box staan. “Hoi! Met mij,” klinkt het aan de andere kant van de lijn. Mijn adem stokt en ik schraap mijn keel en zeg schor: “Hé hoi hoe gaat het?” Vraag ik zo algemeen mogelijk. “Met mij goed, maar ik bel om te vragen hoe het met jou gaat,” zegt ze met opgewekte stem. “Euh… ja ik ben nu op de camping, net klaar met het opzetten van de tent.” Even blijft het stil. Dan zegt ze: “Oh bel ik wel gelegen dan?” Ik antwoord snel: “Ja, geen probleem, jij belt altijd gelegen.” Ze lacht en zegt: “Oké dan, dat is lief. Hoelang ben je op vakantie?” Uit de koelbox pak ik een flesje water en druk twee aspirines uit de strip. “Ik blijf twee weken, wacht even, ik moet even wat drinken.” In één slok slik ik de pillen weg. Dan ga ik verder met het gesprek: “Twee weken dus en dan weer naar huis. Jij hebt al vakantie gehad toch?” Vraag ik terwijl ik nog een slok neem van het verfrissende water. Ze antwoordt “Twee weken heb ik gehad, maar ik heb nog recht op een week.” Ik loop de tent uit en zet de stoel in de schaduw. “Nog een week dus en weet je al wanneer je die gaat opnemen?” Terwijl ik dit vraag denk ik: ‘Was ik jou, dan nam ik die week nu meteen op en ik kwam hierheen.’

Het zweet breekt me uit en ik voel dat ik rood word. Gelukkig kan niemand horen wat ik denk. Ineens hoor ik: “Hallo Mia, hoor je me nog?” Ik knipper met mijn ogen en zeg: “Sorry, ja ik hoor je, maar wat zei je net?” Ze lacht en antwoordt: “Ik zei, die week heb ik nog niet vastgelegd.” Nog een slok water voor ik weer kan praten: “Dus nu ben je aan het werk met deze hitte?” Beklaag ik haar. “Ja, helaas wel, maar morgen heb ik een extra vrije dag.” Joepie! “Een extra vrije dag? Je mag wel hier bij mij komen!” Het is eruit voordat ik er erg in heb. Verlegen kijk ik naar de grond. Ze antwoordt direct: “ja mag dat?” Ik knijp in mijn been en begin te hakkelen: “euh…ja dat zou ik heel leuk vinden.” Mijn hoofd denkt: ‘leuk? Nee, ik zou dat heel lekker vinden. Zij en ik morgen samen op de camping.’ Er gaat een schokje door mijn lichaam en ik doe mijn ogen dicht. “Dat is dan afgesproken,” hoor ik haar zeggen. “Waar moet ik zijn en vanaf hoe laat ben ik welkom?” Voor ik het weet geef ik antwoord: “je bent vanaf nu welkom en ik zal het adres naar je toe appen.” Yes, Yahoo! Yes! “Dat is goed,” zegt ze hees. “Geef me het adres, dan ga ik thuis wat spullen pakken en kom ik zo snel mogelijk naar je toe.” Ik slik en vraag zacht: “kom je echt zo naar me toe?” Ze kucht voor ze antwoordt geeft: “ja dat wil je toch?” Wat dacht ze! “Ja, zeker” zeg ik nerveus. “Ik zal je het adres geven en dan zie ik je zo wel verschijnen. Bel mij maar als je bij de camping bent aangekomen, dan kom ik naar je toe.” Verzeker ik haar. “Dat zal ik doen, tot zo, Mia” en de verbinding wordt verbroken.”

Zij en ik morgen samen op de camping. Er gaat een schokje door mijn lichaam en ik doe mijn ogen dicht. Ik kijk op mijn horloge en begin te tellen. Ze is op het werk, dan moet ze nog naar huis om spullen te pakken en daarna een klein uurtje rijden. Als alles meezit, zal ze er over twee uur wel zijn. Er gaat een rilling door mijn lijf. Vanavond ligt ze naast mij dat moet een lange en opwindende nacht worden. Ze zal er vandaag en morgen zeker geen spijt van krijgen. Mijn hart begint harder te kloppen en ik merk dat ik opgewonden word. Nog even, zij en ik morgen samen op de camping. Er gaat een schokje door mijn lichaam en ik doe mijn ogen dicht. Geduld, laat de spanning maar oplopen, des te meer vuurwerk vanavond. Oké even helder nadenken nu. Douchen en daarna naar de winkel voor eten en drinken. Mijn telefoon piept. Een berichtje van haar: “XXX”. Ik lach en pak mijn douchespullen.

Na de verkoelende douche kom ik het campingveld weer op. Een aantal buren staan midden op het veld te praten. Zodra ze mij zien, begint de buurman die er vanmiddag nog niet was te praten. “Hé buurvrouw, die tent staat weer lekker strak. Wij gaan vanavond het terras op, heb je zin om mee te gaan?” Ik antwoord enthousiast: “vanavond krijg ik visite, dus ik sla even over, de volgende keer kan ik vast wel.” Ik stap de tent in en kijk op mijn horloge. Nog meer dan een uur voordat ze bij de ingang is. Op een rustig tempo loop ik naar de winkel. Als ik terugkom bij mijn tent met een tas vol eten en drinken geeft mijn horloge nog een half uur wachttijd aan. Hoe kan het toch dat de tijd voorbij kruipt. Ik pak mijn boek, schenk een glas vol met cola light en ga voor de tent zitten.

Plotseling schrik ik van de beltoon van mijn telefoon. Nummer onbekend. Ik neem vragend op: “hoi met Mia? Aan haar lach hoor ik dat zij het is en vraag waarom ze zo lacht. “Je klinkt zo vragend, alsof je niet weet wie er belt.” Plaagt ze. “Het is nummer onbekend, weet ik uit te brengen.” Ik herpak mezelf en zeg: “ik kom naar je toe.” Mijn hart maakt een sprongetje, ze is er, ze is hier, hier bij mij! Ik loop het veld af en moet moeite doen om niet te gaan rennen. Hoe dichter ik bij de ingang kom, hoe harder mijn hart klopt en ik voel het niet alleen in mijn keel. Ze ligt nog niet eens in mijn armen en toch ben ik nu al opgewonden. Op de parkeerplaats staat ze leunend tegen haar auto en geeft mij een knipoog zodra ze me ziet. Een beetje onzeker en nerveus begroet ik haar met een vlugge kus. Als ik haar hand wil pakken om de parkeerplaats te verlaten, trekt ze mij naar haar toe en zoent me zoals ik nog nooit gezoend ben. Ik kreun en ga met mijn handen onder haar shirt. Haar zachte huid gloeit onder mijn aanraking. Ze pakt mijn hand en zegt: “rustig aan, in mijn vrije tijd blijf ik liever niet bij mijn auto staan.” Ik geef haar gauw nog een kus, sla mijn armen om haar heen, bijt in haar oor en fluister: ik wil met jou eigenlijk wel bij je auto blijven. Ze knijpt in mijn zij en zegt: “kom, laat me zien waar jij je vakantie doorbrengt.”

Ik pak haar bagage en zeg: “het is ongeveer 5 minuutjes lopen.” We lopen over het bospad en de zon schijnt door de bomen. Het is heerlijk weer, niet te warm en niet te koud. Hoe dichter we bij de tent komen, hoe warmer ik het krijg. Ik kijk haar aan om te zien of ze merkt wat ze met me doet. Daar is het veld, mijn ademhaling versnelt als ik een tinteling voel. Nonchalant probeer ik te zeggen: “hier is het, mi casa es tu casa. Wil je wat eten en drinken?” Ze kijkt me aan en zegt: “ik wil heel graag wat eten.” Ik loop naar een kastje en kijk in de tas vol boodschappen. “Wat wil je eten?” Ik heb van alles gehaald in het winkeltje. Net als ik wil omkijken, voel ik haar handen op mijn schouders en haar adem in mijn nek. Meteen sta ik op scherp. Ze fluistert dat ze honger heeft in mij, nu word ik week in mijn benen. Ze zoent mijn nek en in een soepele beweging draait ze mij om. Ik kijk verlegen naar beneden en voel dat ik rood word. Ze pakt mijn kin en duwt zachtjes mijn hoofd omhoog zodat ik haar wel aan moet kijken. Mooie ogen kijken mij vriendelijk aan. Ik ben verkocht en voordat ik met mijn ogen kan knipperen, voel ik haar overal. Zacht druk ik haar tegen mij aan, grijp de fles wijn en leid haar naar het slaapgedeelte.

Behendig trek ik haar shirt uit en leg haar voorzichtig op het luchtbed. Snel trek ik mijn hemdje uit en gooi die in een hoek. Ik voel haar handen op mijn heupen en ze trekt mijn broek uit. Ik geef haar een zoen en maak een route van kusjes in haar nek, richting haar sleutelbeen. Als ik bij haar bh aankom, blijf ik kusjes geven, terwijl ik haar bh losmaak en naast het bed leg. Voorzichtig masseer ik haar borsten en knijp in haar tepels. Ze sluit haar ogen en kreunt. Zacht, niemand mag ons horen. Ik streel haar buik met hier en daar een kusje. Ze beweegt ongeduldig als ik haar broek los maak en uittrek. Plagend streel ik over haar slipje, en wurm een vinger via de zijkant naar binnen. Ze kronkelt en kijkt mij smekend aan. Weer kus ik haar buik en aangekomen bij haar slipje, bijt ik zacht door de dunne stof heen. Ze kreunt en smeekt: “ga door.” Ik stop abrupt en als ze me vragend aankijkt, ontdoe ik haar van het laatste stukje kleding. Ik zoen haar en begin weer aan de stroom kusjes en strelingen om te eindigen tussen haar benen. Ze maakt ruimte voor mij en ik maak daar dankbaar gebruik van. Zacht bijtend en hard zuigend breng ik haar naar de zevende hemel. Ze wordt steeds vochtiger en ze probeert haar kreunen te smoren. Nog even, en ik heb haar waar ik wil. Ik wil dat ze alles om zich heen vergeet en geniet van nu. Mijn tong draait rondjes om haar gezwollen knopje. Haar lichaam spant zich aan, ze zoekt met haar handen mijn hoofd en ze probeert mij te laten stoppen. Ik geef haar even rust om op adem te laten komen. Ze opent haar ogen en ik fluister: “vergeet alles om je heen en laat je gaan,” geniet van nu. Voordat ze kan antwoorden, ga ik verder met waar ik mee bezig was. Steeds sneller beroer ik haar gevoelige knopje met mijn tong. Bijna zit ze op haar hoogtepunt als ik mijn hand ook laat meedoen en mijn vinger in haar beweeg. Ze heeft haar lichaam niet meer onder controle en spant alles aan als ze kreunend klaar komt.

Ik pak de fles wijn, neem een flinke slok en geef haar ook een slok. Daarna ga ik met mijn tong terug naar haar meest intieme plekje. Ze kreunt: “nee, ik kan niet meer.” Al zuigend tussen haar lippen, vraag ik haar, waar ze is. Ze kronkelt en zegt: “op de camping in jouw tent.” Plagend zeg ik: “je bent dus niet alles vergeten.” Ze is zo opgezwollen dat een nieuw hoogtepunt gauw wordt bereikt. Ze begint te lachen en komt sneller overeind dan ik had verwacht. Opeens lig ik onder haar. Ze grijpt tussen mijn benen en maakt ruimte door mijn benen te spreiden. Ik bijt op mijn lip zodat ik niet ga gillen. Wow, ze gaat recht op haar doel af. Dit ga ik niet lang volhouden, weet ik uit te brengen. Ze kust me en fluistert: “ik ben nog lang niet met je klaar. Er ontsnapt een kreun uit mijn mond en ik pak haar handen. “Je mag mij niet aanraken Mia, jij bent nu aan de beurt.” Er gaat een schok door mijn lichaam en mijn hartslag gaat omhoog. Binnen de kortste keren heeft ze mijn bh en slipje uitgedaan en lig ik naakt onder haar. Ik streel haar buik, maar ze legt mijn handen boven mijn hoofd, pakt haar shirt en bindt die om mijn polsen. Ze kijkt me streng aan en zegt: “je mag mij niet aanraken.” Ze geeft mij een knipoog om mij gerust te stellen.

Ik doe mijn ogen dicht en voel hoe ze elk stukje huid door haar masserende vingers laat gaan. “Dit is lekker,” fluister ik. Ze blijft mijn lijf kneden en ik zucht genietend. Als ik mijn ogen open, zie ik haar mooie lach en begint ze mij te zoenen. Ze stopt met masseren en begint nu te strelen. Ik ril en kreun. Ze fluistert: “geduld Mia! Hoe langer hoe lekkerder. Dit is echt het lekkerste wat er is.” Als ik bijna in slaap val van de ontspannende strelingen, begint ze zachtjes te bijten in mijn hals. Haar hand zoekt bevestiging tussen mijn benen. Ik ben nog nooit zo nat geweest. Ga door” kreun ik. Alsof ze op mijn wens heeft gewacht, gaat ze nu recht op haar doel af. Ik kan niet meer helder denken. Haar tong neemt de taak van haar hand over. Ik kan niet meer voelen of ik zelf zo nat ben of dat haar tong dat doet. Ik kreun en voel dat ik het niet lang meer vol ga houden. Ik wil haar vasthouden, maar mijn handen zijn aan elkaar gebonden. Maak me los, please.”

Ze stopt met haar tong, brengt verschillende vingers bij mij naar binnen en haar duim blijft mijn knopje bewegen. Ze kijkt mij aan, schudt haar hoofd en zegt: “nee, ik maak je nu nog niet los.” Ik kreun en kan alleen maar knikken. Weer schudt ze haar hoofd, zoent mij, stelt mij gerust met haar ogen. “Oké? Vertrouw je mij?” Ik kijk haar aan, knik en sluit mijn ogen weer. Met haar vrije hand knijpt ze in mijn tepel en de andere tepel wordt steeds harder en gevoeliger door de aanraking van haar tong. Ik schraap mijn keel en ze geeft mij wat wijn. “Zo beter?” vraagt ze. Weer knik ik en ik sluit mijn ogen weer. Haar duim blijft mij bespelen, haar vingers bewegen ritmisch. Ik voel mijn lijf aanspannen en begin te hijgen. “Open je ogen,” beveelt ze mij. Ik doe wat ze zegt en kom schokkend klaar.

Ze maakt mijn handen los en wrijft over mijn polsen. Ik trek haar tegen mij aan en zoen haar voorhoofd. Ze kijkt mij lachend aan en gaat naast mij liggen. Ik leg mijn arm om haar heen zodat ik haar kan blijven strelen. Ze zucht diep en tekent rondjes op mijn buik. Zo blijven we een tijdje liggen. Als we aangekleed de tent uitgaan, is de schemering begonnen. Ik zet de stoelen onder de luifel, pak twee glazen en vul deze met wijn. “Waar proosten we op?,” Vraag ik. “Ik laat mijn week vakantie ingaan, dus we proosten op onze week samen,” antwoordt ze. “Echt?” vraag ik ongelovig. “Ja” en ze zoent me vol overgave.

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *