Zonnebankhitte

()

Kan ik nou niets beters verzinnen dat dat? Neem ik mijzelf kwalijk. Liggend onder de lampen van de zonnebank fantaseer ik over de jonge knul die, als ik de studio binnenkom, bij de kassa staat. Het is zo voor de hand liggend, zo banaal om te denken aan die Beach boy. Torso, gespierde armen, witte tanden en dan dat wat hij beneden de broekband voor me verbergt. Het zijn niet alleen maar lampen die mij verwarmen, maar ook gedachte aan die bink achter de balie. Wat zal zijn ‘ding’ groot en dik zijn, geaderd en een kop die naar mijn vochtige warmte verlangt. Ik schrik van mijn eigen schaamteloze gedachten, maar als ik die heb weggewuifd zijn ze er even later net zo heftig weer.

“Is Tom er niet?” Heb ik gevraagd, waarop Beach boy heeft geantwoord dat zijn collega er even een paar dagjes tussenuit is. Aan Tom denk ik regelmatig als ik mij uitkleed en me met zonnebankcrème insmeer. Hij is ook niet bepaald te versmaden. Om de tijd aangenaam door te komen heeft hij het, in mijn gedachten, al heel vaak met me gedaan. Op de glasplaat liggend droom ik dan van zijn handen die mij masseren, zijn tong die de weg weet en uiteindelijk neuken we dat het een aard heeft. Het grote voordeel van de afgesloten cabine is dat ik mij helemaal kan laten gaan. Een kreunend geluid kan ik niet onderdrukken als de top van mijn wijsvinger mijn clit tot een opperste staat van opwinding heeft gebracht. Op die manier zijn de twintig minuten in het zonnebank-wafelijzer elke keer weer voorbij.

Sinds ik weer single ben is het eigenlijk alleen maar erger geworden met die stoute dagdromen. Het is iets wat zich eenvoudig laat verklaren. Goede zin heb ik altijd gehad, maar toen mijn wederhelft, meer dan voor mij gezond is, zich is gaan hechten aan zijn werk, werd vrijen bijzaak. Nu ik zonder zit verlang ik er zo naar. Oh, wat heb ik een zin om me te verliezen in seks. Eindelijk na zoveel tijd ongegeneerd toegeven aan mijn instincten. Mijn lichaam laten bepalen wat ik doe en niet mijn redelijke verstand. Beach boy en Tom, wat zou het toch heerlijk zijn als jullie nu binnenkwamen. Mij dan ongeremd nemen, mij laten kreunen en kronkelen tot het geluid van een hartgrondig hoogtepunt de ruimte zou vullen. De lampen van de zonnebank maken me dromerig, ze doen mijn gedachten zweven tussen het nu en wat zou kunnen zijn, ze brengen mij naar wat ik zo heerlijk woest vind.

Wat een luxe dat deze zonnestudio een douchecabine heeft. Zo kan de opgedane warmte van de zonnebank worden weggespoeld. Het water klatert het zweet van mijn lichaam als plotseling de deur van de cabine wordt geopend. Ik draai me om en zie de wazige, naakte gestaltes van Beach boy en Tom door de stoom heen. Beiden hebben een fles shampoo in hun handen. “Hoi schatje, zullen we jou eens lekker inzepen?” Vraagt Tom met zijn donkere stem. Natuurlijk wil ik dat, natuurlijk, wat dacht je dan? Beach boy gaat voor me staan, terwijl Tom mijn rug al aan het inzepen is. Ik voel zijn gladde handen over mijn nek en schouderbladen glijden, en vervolgens naar mijn onderrug toe. Beach boy kust mijn tepels met veel speeksel op zijn tong, die zacht van ontspanning om de knopjes draait. Die reageren meteen door keihard naar voren te priemen. Dan laat hij een flinke hoeveelheid shampoo op zijn linkerhand landen, waarmee hij de vormen van mijn borsten volgt. Van twee kanten zo teder verwend worden doet mijn lichaam sidderen onder de warme stralen van de douche. Mijn toch al zo smachtend lichaam begint te tintelen, daar onder, mijn kutje, vooral.

Opwinding maakt zich meester van mijn geest en lichaam. Ze doet mijn kutje vloeien, ik voel het vocht langs het binnenste van mijn bovenbenen druipen. Om de gladheid daarvan niet te verliezen draai ik aan de knop van de douche, zodat het water ophoudt te stromen. De laatste zeep stroomt het putje in. Wat overblijft, is de heerlijk warme stoom en het geluid van twee mannen die mijn lichaam kussen. Omlaag kijkend zie ik de flinke penis van Beach boy. Die is zoals ik heb gedroomd: niet heel lang, maar wel dik en met de aderen die ik in mijn dagdroom heb gezien. Omdat de voorhuid al wat naar achteren is getrokken zie ik hoe fors zijn eikel is. Zou die van Tom ook zo zijn? Vraag ik mij af. Ik besluit me om te draaien en kijk in de blije ogen van Tom. Hij kent mij van gezicht, maar zijn lach verraadt dat het hem gelukkig maakt mij nu ook bloot te mogen zien. En hoe heerlijk hij mijn borsten vindt. Met gespreide vingers pakt hij ze vast. Met zijn handen vol glundert hij van oor tot oor. “Wow, die zijn lekker”, zucht hij en kust ze. Terwijl hij geniet, kijk ik omlaag en zie hoe zijn piemel naar mijn buik wijst. Zijn mannelijkheid is langer dan die van Beach boy, maar ook dunner. Eigenlijk heerlijk om straks… ach nee, laat maar voor straks, bedenk ik en zeg niets.

Ik grijp Tom bij zijn krullen, breng zijn gezicht naar dat van mij. Met open lippen kus ik zijn mond. Als hij merkt hoe mijn tong op zoek is naar die van hem, doet ook hij zijn mond open. Onze tongen vermengen elkaars speeksel en doen het verlangen naar meer oplaaien. Zo zoenen we een poosje door, tot ik achter mij iets voel dat een verrukkelijke gewaarwording is. Beach boy doet met mijn billen wat Tom met mijn borsten heeft gedaan. Hij heeft ze vol in zijn handen genomen en kneedt ze op een doordachte manier, niet te hard, niet te zacht. Ondertussen dalen kussen op mijn billen neer. Tom is aan mijn voorkant op zijn knieën gaan zitten. Hij kust het streepje schaamhaar boven mijn kutje. Ik zie hoe hij spuug op twee vingers van een hand laat landen. Niet dat glijmiddel nog nodig is, ondertussen ben ik drijfnat, maar de vingers van Tom glibberen zo mijn vagina in, om vervolgens in en uit te bewegen. Naar beneden kijkend zie ik zijn vingers glimmen van het vocht uit mijn kutje. “Doe maar wat harder”, kreun ik. Tom kromt zijn vingers omhoog en raakt daarmee mijn G-spot. Steviger stoot hij zijn vingers in mij. Maar dat niet alleen. Ik zie zijn hoofd naar voren bewegen en even later voel ik zijn warme tong langs mijn clitje glippen, heerlijk zacht aan de ene kant, dan de andere kant en vervolgens flinterdunne likjes over het knopje zelf.

Ik geniet met volle teugen, helemaal als ik merk dat Beach boy meedoet door met het topje van zijn wijsvinger mijn sterretje open te duwen. Dat hij dat zo voorzichtig doet en mijn reactie afwacht, maakt dat ik geen angst voor pijn heb. Sterker nog, het voelt strak en kriebelig tegelijk, maar ook opwindend. Omdat zijn vinger zo vochtig is, glijdt die soepel naar binnen. Ik voel hoe mijn gaatje mee ribbelt met de kootjes van zijn vinger. En zo neukt hij mijn kontje een poos. Zijn vinger glijdt glad in en uit, en rekt mijn sterretje daardoor zo uit dat het een blije sensatie is. Pas spannend wordt het als ik merk dat hij probeert een vinger bij te steken. Mijn adem stokt even. Misschien komt er nu pijn, maar dat valt mee. Het is daaronder zo nat en glad geworden dat het gevoel wel wat apart, maar ook spannend en prettig is. Of wordt die ervaring zo doordat ik nu toch wel heel erg geil begin te worden. Ik geef me volledig over aan de heren, laat ze maar doen wat ze willen. Ik zucht en kreun wel mee.

En dat doen ze. “Draai je, maar om”, zegt Beach boy, “dat voelt straks fijner voor je”. Dat gedaan, tilt hij me zo op dat ik met mijn gebogen benen in zijn gespierde armen hang. Nu mijn poesje zich voor hem heeft geopend, duwt hij zijn dikke geaderde penis bij mij naar binnen. Met trage, lange halen neukt hij me. Mijn vocht verspreidt zich over de hele schacht en over zijn kiezelharde eikel, die ik langs de wanden van mijn vagina voel glijden. “Doe maar harder”, fluister ik in zijn oor. Nu zet hij meer aan, waardoor het sensitieve glibberen, overgaat in stoten. Ook die voelen heerlijk, juist doordat zijn piemel heerlijk dik is, maar niet te lang. In en uit gaat zijn lul, in en uit in een stevig tempo, totdat hij plotseling stopt.

Als ik heel even achterom kijk, blijkt Tom een flesje glijmiddel gepakt te hebben. Hij houdt het zo boven mijn onderrug dat het gladde vocht traag tussen mijn billen en aansluitend naar mijn sterretje glijdt. Hij is er niet zuinig mee, zeker ook niet als hij de flacon boven zijn stijve piemel houdt. Die glinstert zo van het gladde vocht dat het er overvloedig afdruipt. En dan komt voor mij het opwindende moment; hoe zal het zijn als hij straks zijn stijve naar binnen schuift? Ik merk de spanning aan mijn kontje als hij zijn eikel tegen het sterretje duwt. Blijkbaar heeft het voorwerk goed gedaan, want als vanzelf opent die zich op het lichte duwen van Tom. En ja hoor, daar vloeit als het ware de volle lengte van zijn kletsnatte geslacht naar binnen. Het is niet te beschrijven, de geilheid die zich van mij meester maakt.

Luide grommen en kreunen ontsnappen uit mijn mond als beide heren het op een diep en doordringend neuken zetten. Mijn kutje en kontje genieten met volle teugen van iedere synchrone stoot. Mijn hoofd tintelt van wat ik voel, mijn gedachten lopen over van woorden die ik anders nooit gebruik. “Naai me dan met jullie dikke pikken, dieper die lul erin, kom op dan”, suist de dirty talk door mijn brein. En dan gebeurt het: mijn clitje en vagina, ze exploderen op het ritme. De mannen grommen samen met mij de douchecabine vol geluid. Mijn zijn drieën komen we hartstochtelijk klaar, als ik van alle zijden mijn onderlichaam voel verkrampen op het moment waarop Beach boy en Tom hun warme zaad zo diep ze kunnen in mij spuiten. Met hun nastoten persen ze hun laatste druppels sperma bij mij naar binnen, nog een samentrekking in mijn vagina en sluitspier en dan is het voorbij. We hijgen gedrieën na, we strelen en kussen. Mijn borsten en billen worden geaaid, ik voel op mijn buik en rug de stijve piemels langzaam verslappen, wit vocht zakt omlaag langs mijn trillende benen.

“Dag mevrouw, tot de volgende keer”, zegt Beach boy als ik bij de balie afreken, om daarna te vertrekken. “Dan is mijn collega Tom er weer”, zo voegt hij toe. Als ik de glazen deur van het pand open denk ik, oh jongen, je moest eens weten wat ik zojuist heb meegemaakt. Dan loop ik de koude buitenlucht in. Hoewel, koud? Van binnen ben ik nog steeds warm! Gloeiend eigenlijk…

Britt

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *