De Schoolkrant

()

Het was om te stikken. Buiten ongeveer 30 graden. Het leek wel of we in een sauna zaten. Eindelijk, de bel! Het was twaalf uur en we konden gaan eten. Ik haastte me naar het eerste verdiep waar het lokaaltje van de schoolkrant zich bevond. Toen ik binnenging zat alleen maar 18-jarige Kitty aan de tafel haar boterhammen op te eten. Ze droeg een geel spannend truitje en een spannende jeans. Ze keek me aan en met haar mooie stemmetje zei ze hallo. Ik ging bij haar aan tafel zitten en nam ook mijn boterhammen met jam. Ze liep naar de vuilbak aan de andere kant van het lokaaltje en ik bekeek haar van kop tot teen. Ik merkte dat ze een langs de zijkant hoog uitgesneden slipje droeg. Ik genoot van haar lekker kontje dat wat heen en weer bewoog. Ik zag de rand van haar slipje net boven de rand van haar strakke jeans. Daarboven zag ik haar mooi gebruinde huidje. Ze draaide zich om en kwam terug naar de tafel. Ik zag haar navel en ging verder naar onder. Ik keek naar haar kruis en zag dat er plaats was tussen haar benen doordat ze mooie slanke benen had. Ze was slank maar niet te dun. Juist goed. Ze had een lekker figuurtje en ze was even groot als ik. Ongeveer een meter 72.

Toen ze terug wou gaan zitten nam ze haar boterhammen en haar boekentas en kwam naast me zitten. We zaten op de hoek. “Anders lijkt het zo asociaal hè,” lachte ze. Ik knikte en keek haar licht bezwete gezichtje aan. Helemaal egaal en mooi bruin door de zon. Ze had kort bruin haar en groen blauwe ogen. Ze had zich licht geschminkt en dat maakte haar nog mooier. Langzaam voelde ik dat m’n penis begon te steigeren. “We zullen het alleen moeten stellen” zei ze weer. “Ja,” vroeg ik? “En waarom dan?” Wilde ik weten. “De volledige redactie is op sportdag en Ilse en George hadden geen zin om te komen met dit warme weer.” “En Bart dan?” Vroeg ik. “Dat weet ik niet, hij zal wel komen zeker,” antwoordde Kitty, “misschien is hij met Karen weer gaan spijbelen.” Opperde ze. “Tja, dan zullen we het maar alleen doen hè,” lachte ik. Kitty stond weer op en m’n ogen streelden weer langs haar borsten die niet echt groot waren maar des te mooier. Ze opende het raam.

“Is dat een nieuw truitje,” vroeg ik. Ja, knikte ze, “vind je het mooi?” Wou ze weten. “Ja hoor” zei ik. “Als het maar spant” zei ik. “Och,” zei ze en ze draaide haar hoofd weg. M’n lul was hard maar verder gebeurde er niets. Ze kwam terug bij mij zitten toen ik ook mijn boterhammen had opgegeten. “Pffff, het is veel te warm hè.” Merkte ze op. “Ja” zei ik, “hier valt het nog mee, maar in de vlakke zon is het niet te doen!” Ze haalde enkele papieren uit de schuif. “Dit moeten we nog doen” zei ze. “Dat interview met Mr. Peeters moet nog worden afgenomen deze week en we moeten ook nog deze prenten in de maquette kleven.” Dat is nog flink wat. “En de rest,” vroeg ik aan Kitty die wat onwennig op haar stoel bewoog. “Dat is voor volgende week hoor,” antwoordde ze, “ik heb nog veel schoolwerk.” Lichtte ze toe. “Ok,” zei ik, “stel jij de vragen op voor Mr. Peeters? Dan zal ik de prenten inkleven.” Ze keek mij even mysterieus aan. “Nee,” antwoordde ze koel. Ze lachte, wat haar nog mooier maakte. Ze sloeg haar benen over elkaar en bewoog wat heen en weer. “Waarom niet,” vroeg ik? “Het is te warm joh! We brengen het morgen wel in orde.” En keel hoe ik reageerde. “Ok,” zei ik weer. Nu zette ze haar benen weer wat meer uit elkaar. Ze zuchtte en ik rook haar adem. Ik kon het niet thuisbrengen maar het rook wel lekker. Weer dwaalden m’n ogen af naar haar borsten. Ze ging achteruit leunen. Het werd even stil. “Eigenlijk is je haar veel mooier zo,” zei ik, “nu het zo kort is.” Durfde ik. “Dank je” zei ze. Weer bewoog ze over haar stoel. “Vervelend zeker, zo’n strakke jeans met dit weer,” vroeg ik. Even zei ze niks en keek wat weg. “Ja”, antwoordde ze dan, “heel vervelend.”

Beiden lachten we weer. Ze kwam terug naar voor hangen en legde haar handen op tafel. We waren zo’n veertig centimeter van elkaar verwijderd. Het was stil en deze keer bleef de stilte duren. Ik staarde haar de hele tijd aan. Ik kon m’n ogen niet afslaan van haar mooie gezichtje. Plots keek ze voorzichtig ook naar mij maar al snel draaide ze weer weg. Ze probeerde het nog een keer en ik keek recht in haar ogen. Ik voelde haar frisse adem over m’n gezicht en dit was eigenlijk het zaligste moment in heel m’n leven. Ik keek recht in haar mooie oogjes terwijl ze ook mij aankeek. Ik besefte eigenlijk toen voor het eerst dat ik echt goed verliefd op haar was. Zonder dat we het eigenlijk zelf beseften waren we plots nog maar twintig centimeter van elkaar verwijderd. Ik wilde haar zoenen maar ik twijfelde echt of zij het wel wilde, terwijl het eigenlijk zij was die dichter kwam. Allemaal negatieve gedachten kwamen op me af. Ik wist niet wat te doen en besliste om me gewoon te laten gaan. Ik bewoog in één klap een heel eind dichter. Ik bewoog m’n hoofd iets naar links. We waren nu vijf centimeter van elkaar. Ik sloot m’n ogen en probeerde haar te kussen.

Het was nog verder dan ik dacht maar plots voelde ik haar lippen die ze nog snel nat had gemaakt. Ik zoende haar kort en bewoog terug achteruit. Ik wachtte, maar niets gebeurde. Door haar adem wist ik dat ze er nog was en ik kuste haar nog eens. Nu iets langer en ik bewoog weer achteruit. Weer gebeurde er niets maar net toen ik haar nog een keer wou kussen kwam ze. Haar vochtige lippen streelden de mijne en dit was zaliger dan ooit. Ik had al vaker een meisje gekust maar dit?! Het bloed werd weer naar m’n lul gestuwd en hij werd weer hard. Ik verplaatste m’n stoel een beetje en we zaten recht tegenover elkaar. Nog steeds met m’n ogen gesloten kuste ik haar intens. Ik duwde m’n tong naar binnen en met haar tong begon ze m’n tong te strelen. Ik vond het heerlijk. Ik had nog nooit een meisje gehad dat zo goed kon kussen. Wel tien minuten genoten we elkaar zonder te stoppen met kussen. Dan stopte ze langzaam en beiden gingen we achteruit. We keken elkaar aan en toen er een glimlach op haar gezicht verscheen was ik zo blij dat ik wel kon beginnen te huilen van geluk. Ze kwam op m’n schoot zitten en we omhelsden elkaar. Haar hoofdje lag op m’n schouder en ik streelde door haar haren. Ze zei niets en ik ook niet. Ik legde m’n hand op haar been en ze schrok even. Ik hoopte dat ze m’n stijve niet zou voelen. Voorzichtig streelde ik langs haar been. Ik ging naar boven en begon langs de binnenkant van haar been te strelen. Ze zei niets maar ik was wel bang dat ze plots zou opstaan en weglopen. Ik bleef haar strelen en ik merkte plots dat ze stilaan sneller begon te ademen.

Ik bleef haar strelen langs de binnenkant van haar been tot ik haar plots even hoorde hijgen. Ik hoorde hoe ze het wou verbergen. Laat je maar gaan fluisterde ik. Ze veranderde even van zitplaats. Ze zat omgekeerd met haar benen open op m’n schoot. Ze kuste me weer en ik begon haar rug te strelen. Ik ging onder haar truitje en deed haar bh ’tje los. Tot m’n grootste verbazing zei ze ook hier niets van. Ik bleef haar even strelen over haar rug en dat bleek ze wel leuk te vinden. Langzaam deed ik haar truitje meer en meer omhoog. Tot net onder haar tieten. Ik begon haar langs haar zij te strelen en langs haar navel. Ze bleef me kussen maar langs haar neus ademde ze nu heel snel in en uit. Plots stopte ze en liep naar de deur. Ik dacht dat het sprookje was afgelopen maar ze ging alleen maar de deur om deze vast te maken. Ze liet de sleutel op de deur en ze wees op de klok. We hadden nog dertig minuten om van elkaar te genieten.

Ze kwam op juist dezelfde houding terug op m’n schoot zitten en toen moet ze m’n lul hebben gevoeld want al snel ging ze wat meer achteruit zitten. Ze kuste me nu niet maar bleef gewoon rechtop zitten. Ik keek haar aan terwijl ik haar spannende truitje tot boven haar tietjes trok. Ze bewoog haar armen naar boven en ze hielp me om haar truitje verder uit te doen. Haar armen gingen meteen weer naar beneden en langzaam deed ik haar bandjes van de bh naar beneden. Ik begon haar te zoenen in haar nek en een beetje verder naar beneden. Langzaam liet ik het bh ‘tje verder zakken en ik begon haar harde tepels te strelen. Haar borstjes waren nog kleiner dan ik al dacht maar ze waren mooi gevormd. Ze paste precies in m’n handen en ik kneep wat in het warme zachte vlees. Met m’n tong en m’n lippen streelde ik haar nu net boven haar tepeltjes.

Kitty trok nu ook mijn T-shirt uit m’n broek en trok het meteen uit. Ze hijgde lekker en liet zich toch een beetje gaan. Het wond me erg op en terwijl ze me op m’n borst zachtjes begon te kussen bewoog ze met haar lekkere kontje zachtjes van voor naar achter. Het stimuleerde m’n stijve pik nog meer en ik begon meer en meer zin te krijgen om haar te neuken. Ik vroeg me af of ze nog maagd was en ik was er eigenlijk bijna van overtuigd dat ze dit nog was. Ik besliste te wachten om haar deze vraag te stellen. Misschien wou ze helemaal niet echt vrijen.

Ik werd ook meer opgewonden, nam haar bij haar bekken en plaatste haar op de tafel. Ik begon hevig haar tepels af te likken. Ik streelde haar rug en met m’n tong draaide ik rondjes rond haar keiharde tepeltjes. Kitty hijgde nu al erg serieus en ik hoopte dat niemand haar kon horen. Ik begon nu te zuigen op haar tepels en dat vond ze nog lekkerder. Haar benen deed ze plots wat verder uit elkaar en ik wist dat het bij haar erg moest jeuken. Daarom duwde ik haar met haar rug tegen de tafel en daar lag ze nu. Halfnaakt met haar rug op de tafel. Ik begon haar met m’n tong te strelen. Eerst likte ik haar mooi gebruinde huidje en draaide kringetjes rond haar navel. Dit wond haar nog weer op en ze begon nog sneller te hijgen. Ze slikte en ging door. Met m’n handen maakte ik de eerste knoop van haar jeans los. Al snel de tweede, de derde, de vierde en ten laatste de vijfde knoop. Ik zag nu haar spierwitte slipje al beter. Ze drukt zich af van de tafel wat voor mij het teken was dat ik haar broek moest uit doen. Ik trok haar broek helemaal naar beneden en gooide ze in de hoek van het lokaaltje. “Eindelijk” kreunde ze.

Wat me het eerste opviel was dat ze ontzettend geil was. Haar broekje was drijfnat. Dat wond me zo op dat ik meteen ook mijn broek wou los maken. Maar niet overhaastend begon ik haar terug te likken. Terwijl ik met m’n tong rustig de binnenkant van haar benen streelde, lag Kitty haar tepels te strelen. Mijn handen streelden haar buikje. Wat is het hier ontzettend heet kreunde ze. Ik zweette me ook kapot maar ging lekker verder. We waren nu al bijna een kwartier bezig en Kitty was helemaal geil. Het leek of ze een paar keer wat wilde zeggen maar ze slok dan haar eerste woord meteen in. De geur van het liefdesvocht rook ik sterk. De geur was me totaal onbekend. Bij m’n vorige vriendin was het een onprettige geur maar die van Kitty wond me nog meer op. Het had lang genoeg geduurd en Langzaam nam ik haar slipje vast. Langzaam trok ik het tot op haar knieën. Het geluid alleen al vond ik zalig maar wat ik nu zag, werd me te gek. Kitty had een zalig mooi poesje. Het was lichtbehaard en was mooi geschoren in een lijntje. Ik trok het slipje verder langs haar mooie gladde benen naar beneden en zodra het uit was spreidde ze haar benen een beetje. Alleen boven haar kutje was mooi lichtbruin haar te zien.

Naast haar kutje was geen haartje te bespeuren. Het feit dat ze zich mooi verzorgde, gaf me nog een leuker gevoel. Ik zag nu een mooi kutje dat was opengegaan doordat ik haar zo had bevredigd. Ze had een mooi strak kutje met niet te dikke schaamlippen. In een woord, het lekkerste wat ik ooit had durvev dromen. Het vocht vloeide langzaam vanuit haar liefdesgrotje en drupte een beetje op tafel. Meteen drukte ik m’n gezicht tussen haar benen en ik voelde haar koude voeten op m’n rug. Toen ik met m’n tong voor het eerst over haar kutje streelde, schokte haar lichaam een beetje en kreunde ze lekker. Het leek of ze klaarkwam. “Kom je”, vroeg ik. “Nee,” antwoordde ze kort, “niet stoppen ga verder”. Eindelijk zei ze wat. “Heb je al een orgasme gehad” vroeg ik. “Nee,” antwoordde ze,” nog nooit. “Vingerde je je wel eens” vroeg ik toen wat ondeugend. “Sssst” zei ze “en lik me verder.” Ze wou blijkbaar ten volle genieten en ik begon haar weer te likken.

Het warme vocht bleef maar komen en ik bleef likken. “Een beetje hoger” hijgde ze plots. Ik wist meteen wat ze bedoelde en met m’n vingers trok ik haar kutje een beetje open. Ik legde haar clitoris bloot en duwde met het puntje van m’n tong de clitoris wat naar beneden. Ze schokte weer een beetje en kreunde nu lekker snel. Ik likte haar nu langzaam van onder tot boven. Haar kleverige kutvocht smaakte lekker en telkens weer likte ik haar langzaam van onder tot boven. Ze hijgde nu heel snel en ik begon plots heel snel haar klitje te likken. “Ja… ah…” kreunde ze. “Niet stoppen. Wat heb ik het warm. Oh! Ja!” Plots schokte ze hevig en haar kutje trok hevig samen. Ze kreunde nu een paar keer heel snel achter elkaar. Ze sprong van tafel en omhelsde me. Ik snapte haar niet goed. Ik wreef haar door haar haren. “Hei, sorry, ik had misschien niet zo…” Ze begon te huilen en onderbrak me. “Het is niets, jij, jij, je maakte me zo gelukkig. Je hebt me daarnet echt voor de eerste keer laten klaarkomen!” Kitty kon haar emoties niet meer de baas en ze zoende me een paar keer. Wat ik toen voelde voor dat meisje, is met geen woorden te beschrijven. Zo intiem was ik nog nooit geweest.

Kitty kreunde nog steeds en maakte m’n broek los. Ze lachte naar me en vroeg of ik het wou. Wat vroeg ik lachend. Ze wou het woord niet uitspreken maar deed m’n broek los. Al snel lag m’n broek op de grond. Ze haalde m’n stijve uit m’n broek en keek er even naar. Ik vond m’n lul eigenlijk te klein en was bang voor haar reactie. Maar ze zei niets en begon rustig te trekken. Ik merkte dat ze dit nog niet veel had gedaan en hielp haar wat. Met een hand had ze hem vast en ik leerde haar dat ze eerst rustig en langzaam moest rukken. Ze had het al snel door. Ze rukte me langzaam af maar pijpen wou ze blijkbaar niet. Ik werd lekker opgewonden maar toen ze sneller ging deed het een beetje pijn. Met m’n speeksel maakte ik m’n eikel wat nat en nu ging het lekker. Net toen ik m’n ogen sloot voelde ik plots haar lippen op m’n eikel. Ze stopte m’n eikel in haar mond en hevig trok ze me verder af. Haar tong ging lekker rond m’n eikel. Ja, met haar tong wist ze wel wat te doen! Alleen maar tanden die ik voelde deden wel wat pijn. Ze wist het zelf ook en probeerde het zoveel mogelijk te verhinderen. Toen ze de juiste techniek te pakken had ging het lekker. Ik kreunde het uit en ze pijpte me lustig. Haar zachte lippen en haar lekkere tong streelden m’n eikel. Het voorvocht stroomde in haar mondje en ze dacht dat ik ging komen.

Ze spuwde het uit en haalde m’n lul uit haar mondje. Ze rukte me verder. “Ik zal wel zeggen wanneer ik klaarkom” zei ik haar. “Dit is maar voorvocht.” Ze stopte m’n harde lul weer in haar mondje en begon verder te likken. Ik wilde haar vragen om te zuigen maar het was zo lekker dat ik dat maar liet. Ze zat nu op haar hukken met haar benen wijd. Ik geilde op haar mooie poesje wat me nog meer stimuleerde. Nauwelijks een minuutje later kreunde ik dat ik ging klaarkomen. Ze haalde m’n pik weer uit haar mondje en rukte me verder af. Ze wou duidelijk geen sperma in haar mondje en dat vond ik langs de ene kant wel spijtig. Hevig trok ze me af en het sperma spoot hevig uit m’n lul. Ik ejaculeerde tot tegen de muur en Kitty moest haar lach inhouden. Toen ik helemaal leeg was stopte ze. “Hoe gaan we dit nu opkuisen” vroeg ik. Ze haalde haar schouders op en begon me te kussen. Ik had zo’n zin om haar vanbinnen te verkennen maar ik durfde het niet voorstellen. Beiden stonden we recht en m’n stijve pik drukte tegen haar buikje.

Ik voelde ook haar schaamhaar tegen m’n pik. We bleven kussen en ik nam voor het eerst met m’n handen haar lekker stevige kontje vast. Het was echt stevig. Ik trok haar billetjes wat uit elkaar en toen ik zag dat het nog een kwartier was begon ik weer aan haar harde tepeltjes te zeveren. Ik zette haar weer op de tafel. Terwijl we bleven tongzoenen wreef ik met m’n pik langs haar kutje. Ze vond het lekker want meteen begon ze weer sneller te ademen en ik voelde haar warme kutvocht tegen m’n penis aan. Met m’n vingers streelde ik haar harde tepeltjes. Ze werd zo ontzettend geil en begon hevig te kreunen. Ze ging achterover leunen en ik begon aan haar tepeltjes te zuigen. M’n handen gingen naar onder en duwde haar benen wat verder open. Ik begon nu met m’n vingers over haar kutje te strelen. Eerst zachtjes maar dan probeerde ik iets anders.

Ik begon heviger over haar kut te gaan en met m’n ganse hand wreef ik eerst langzaam maar steeds ruwer over haar liefdesgrotje. Ik sloeg zelfs een paar keer zacht op haar kut. Ze vond het blijkbaar lekker want ze spreidde haar benen nog verder en ze kreunde weer wat sneller. Ik begon nu haar bloedgeile kut werkelijk te masseren. Ik neep m’n hand samen en drukt haar kut lekker samen. Ik voelde het warme kleverige vocht over m’n hand stromen. “Ja… ah, ga verder kreunde het bloedgeile jonge meisje.” Ik begon haar weer te beffen en voor het eerst verkende ik haar liefdesgrotje. Ik duwde m’n tong wat naar binnen en met m’n vingers trok in haar spleetje wat verder open. Haar kutje was nog lekker strak. Ik probeerde met m’n tong zo ver mogelijk te komen. Ik begon ook wat met haar clitoris te spelen. Kitty kon het bijna niet meer houden, zo uitgeput was ze. Maar door het genot dat ze kreeg, hield ze het vol. Nu ging ik echt naar binnen. M’n middelvinger boorde ik in het midden van haar vochtige kutje. Haar spleetje was erg nauw. Ik geraakte er nauwelijks met een tweede vinger in. “Ben je nog maagd” vroeg ik toen opeens. Ze knikte snel en liet dan haar hoofd met een hevig gekreun achterover vallen. Ik vingerde haar een tijdje met twee vingers en bespeelde haar klitje zo dat er zich al een hele plas had gevormd op de tafel. Ik begon haar nu ook weer te likken. Ik probeerde nu een derde vinger. “Auw!” Kreunde ze, “auw dat doet pijn.”

Haal hem er maar uit. Ik deed het direct en vingerde haar verder. Nog vijf minuten zag ik op de klok. Ik had echt geen zin om te stoppen. Ik wilde haar eigenlijk nog neuken en haar tot een hoogtepunt brengen. Ik stopte en tilde haar van de tafel. Ik keek in haar ogen en vroeg of ik bij haar naar binnen mocht. Ik neem de pil niet zei ze. Ik heb een condoom bij me zei ik. Ze twijfelde maar ik mocht. Ik begreep nog steeds niet hoe zo’n verlegen meisje ineens van de eerste keer toeliet om haar meteen te ontmaagden. Ik had het nooit durven denken van haar maar nu was het zover. Ik rolde wat onhandig het condoom over m’n penis. “Nu ga ik je even pijn doen” zei ik. “Probeer niet te schreeuwen maar blijf rustig en ontspan je maar.” Kalmeerde ik haar. “Ik denk dat we het beste op de tafel doen” zei ik. “Doe je het rustig” smeekte ze. “Ja hoor” en ik kuste haar zacht. Via een stoel stapte ze op tafel en ging zitten. Ik deed m’n short uit en sprong ook op tafel. “Spreid je benen lekker wijd” zei ik, “dan spant het wat minder.” Ze deed haar benen ver open en ik kroop tussen haar benen.

Ik nam m’n harde lul vast en duwde hem in haar nauwe spleetje. Eerst m’n eikel. Ik keek haar recht in de ogen en rook weer haar frisse adem die nu echt wel zalig was, ik had het heel warm. Ik merkte dat ze al pijn had toen m’n eikel bij haar naar binnen kwam. Ze sloot haar ogen. Toen ik hem nog wat dieper duwde, voelde ik hoe het spande. Ze opende haar mond maar er kwam geen geluid uit. Langzaam ging ik weer een beetje dieper. “Auw” haal hem er weer uit kreunde Kitty. Ik trok terug en kuste haar zacht. “Je doet het heel goed m’n meisje, rustig maar, ontspan je.” Een tweede keer ging ik naar binnen. Haar strakke kutje voelde erg lekker. Ik begon nu haar borstjes te strelen en haar in haar nek te kussen. Ze begon alweer te hijgen en het wond me erg op. Ik duwde m’n penis nu in één keer een stuk dieper. “Aach! Auw, het doet erg pijn” kreunde ze. Ze vroeg niet om terug te trekken en dus begon ik rustig heen en weer te bewegen. Zachtjes stootte ik m’n stijve lul in haar kutje. Ik ging niet dieper maar m’n penis schuurde langs haar klitje en dat vond ze ontzettend lekker. M’n penis ging nu al voor drie vierde naar binnen en het begon lekker te gaan.

Ze voelde nog erg strak maar haar nauwe kutje was toch al wat rekbaarder geworden. Ik dreef de snelheid wat op en ze kreunde nu erg snel. Ik wist dat ze bijna weer ging klaarkomen en dat wond me zo op dat ik per ongeluk een stuk dieper ging. Ze kreunde erg en duwde me van haar af. Ze rolde op haar zij en ik merkt hoe het bloed langs haar been op de tafel droop. Meteen ging ik achter haar liggen. “Gaat het” vroeg ik ongerust. Ze knikte rustig van ja. “Je bloed” zei ik en weer knikte ze. “Nu ben je geen maagd meer” zei ik. De gedachte dat ik haar zonet had ontmaagd gaf me een lekker gevoel. Plots ging de bel. Kitty schrok. “Blijf maar liggen” zei ik. “Je bent toch te laat, en we moeten het hier nog opkuisen.” Rustig ging ze weer liggen. Ik dacht dat ze er genoeg van had maar toen we van de tafel waren gegaan begon ze me weer te kussen en ze fluisterde dat ze nog wel wilde verdergaan.

Ze ging nu op de grond liggen en dat bracht wat koelte. Ik ging meteen weer tussen haar benen liggen en ik gleed weer naar binnen in haar bloedgeile kut. Het was al minder strak dan in het begin maar toch beet Kitty op haar tanden toen ik weer naar binnenkwam. Voor het eerst zat m’n stijve pik nu helemaal in haar kut. Ik kuste haar en ze lachte terwijl de traantjes van haar wangen liepen. “Wat ben je lief” zei ze en ik kuste haar weer. Ik had moeite om m’n pik weer uit haar grotje te krijgen. Ze was zo strak en zoog m’n lul gewoon naar binnen. Langzaam bewoog ik nu helemaal in en uit haar kutje. Kitty begon nu echt te genieten en dat gaf me ook een goed gevoel. Na een tijdje stootte ik al sneller en Kitty begon weer lekker te kreunen. “Ja dat voelt goed, doe maar rustig” kreunde ze. Van al haar gehijg en haar strakke spleetje werd ik ook erg geil en kreunde het uit. Kitty streelde me door m’n haren en ik bleef haar aankijken terwijl ik weer sneller ging. Het gleed nu lekker en beiden waren we erg opgewonden. Het leek of Kitty elk moment tot een climax ging komen. Ze hijgde nu zo snel dat het niet meer lang kon duren.

Ik probeerde nog sneller en nu er al een lekker tempo inzat, kon ik ook mijn orgasme niet langer meer uitstellen. Daarom ging ik weer even trager. Kitty kwam maar niet klaar en ik begon weer sneller te gaan. Haar mooie achttienjarige lichaampje bewoog nu werkelijk over de grond. Ik beukte lekker hard naar binnen. Het deed geen pijn meer en het gleed erg lekker. Haar strakke kutje had me gedwongen om te komen. Ik kon niet meer. Het sperma spoot in het condoom en meteen trok ik terug. Ik gooide het condoom uit het raam naar de overkant van de straat. Even trok ik me verder af maar ik was al snel leeg en m’n pik werd helemaal slap. Kitty was nog steeds niet gekomen en lag uitgeput op de grond. Ik begon haar meteen weer te likken en toen ik even haar klitje had gestreeld kwam ze voor een tweede keer klaar. Haar lichaampje schokte weer even en ze kreunde van genot.

Nagenietend van het orgasme bleef ze liggen terwijl ik me terug begon aan te kleden. Ik hielp haar met haar bh ‘tje en haar truitje. Met een zakdoekje wreef ze over haar nog steeds kletsnatte poesje. Ze wreef ook over haar been om het bloed weg te wrijven. Ze deed dan haar slipje aan en ook haar strakke jeans. “Ga maar,” zei ik. “Ik kuis dit wel op.” We kusten nog even heel intens en dan maakte ze de deur los. Ze keek me nog even aan en met een glimlach op haar mooie gezichtje verdween ze uit m’n gezicht. Ongeveer een half uur heb ik op een stoel gezeten. Ik kwam er niet bij hoe ik. Daarna haalde ik snel een rol wc-papier en ik kuiste alles op. Niemand mocht weten wat er hier gebeurd was. Ik gooide het ook door het raam. Het lokaaltje was weer net als voorheen en na mijn handen te hebben gewassen ging ook ik naar het klaslokaal.

De volgende dag vertrok ik zenuwachtig naar school. Ik wilde haar zo graag zien en haar knuffelen maar ik betrapte me erop dat ik haar steeds ontweek elke kans ik haar kon zien. Ik wist niet goed waarom. Misschien zou ze zeggen dat ik het niet had mogen doen. Alles negatief kwam weer op me af en ik durfde haar niet te zien. Onder de middag zagen we elkaar dan voor de eerste keer en ze deed normaal. Ze was weer dat gewone meisje dat kon lachen maar dat ook rood werd bij elke opmerking naar het seksuele toe. Ik zat drie stoelen naast haar en buiten even een blik van haar kreeg ik niets. Het deed me erg veel verdriet en ik wist niet wat te doen. Was het voor haar maar even experimenteren? Wilde ze gewoon even neuken en me dan vergeten? Waarschijnlijk dat was het. Ze moest me helemaal niet! Ze voelde helemaal niets voor mij. Hoe heb ik dat ooit kunnen denken!

De avond daarop kreeg ik telefoon. Ja, van haar. Ze sprak zacht dat ze me wilde zien dat ze me miste. Ik was weer blij en plots vroeg ze: “Waarom ontweek je me? En onder de middag, waarom kwam je niet naast mij zitten? Als je nu zegt dat dat, dan begrijp ik dat wel.” Bijna huilend fluisterde ze nu. “Nee, ik ben echt verliefd op je” zei ik. “Morgen na school, gaan we dan iets samen doen” vroeg ik? “Ja, graag” fluisterde ze. De dag daarop ging ik ’s morgens al naar haar toe en we kusten snel. Niemand wist het van ons. We praatten de hele tijd tot het belde. De rest van de dag dacht ik alleen maar aan haar en onder de middag zaten we naast elkaar onze boterhammen op te eten. Na school gingen we samen iets drinken en praten we de hele tijd over alles wat we maar wisten te vertellen, behalve over de bewuste middag. Niets zei ze er nog over en ik, ik durfde het niet. Ik begon haar echt te gek te vinden en zij vond mij ook heel lief. We spraken terug af om zaterdagavond naar de film te gaan. Ik keek al uit naar de avond en alleen maar aan haar.

Ik was zo verliefd! Ik ontmoette haar nabij de kerk. Ze droeg een rokje tot net boven de helft van haar mooie gladde benen en een zwart jasje dat een klein beetje openstond bovenaan. Ik betaalde haar ticket en trakteerde haar op een cola en popcorn (al wou ze dit absoluut niet). We zaten eindelijk in de zaal en daar kreeg ik meteen een zoen van haar. Nu ik nadacht was dit eigenlijk de eerste keer dat zij echt afkwam. Ik vond het des te fijner en ze deed haar jasje uit. Ze droeg een wit hemdje waarvan de twee bovenste knoopjes los stonden. Terwijl de film bezig was kusten we elkaar vaak en onze handen lagen altijd op elkaar. Op een bepaald moment had ik zin om wat verder te gaan en ik legde m’n hand op haar been.

Ze liet me begaan en even later zat ik onder haar rokje. Ik wreef langs de binnenkant van haar been en ik merkte hoe ze sneller ademde. Toen ik in haar slipje wilde gaan legde ze haar hand op de mijn. Langzaam legde ze m’n hand terug op mijn been en ze draaide zich naar me toe. “Sorry’ zei ze. “Ik vind dat we het nooit hadden mogen doen. Het was veel te snel.” Toen zweeg ze en het was blijkbaar mijn beurt om te spreken. Ik knikte. “Ja, misschien wel.” Ik wist niet goed wat zeggen. Misschien hadden we inderdaad beter gewacht. “Ik zie je graag” zei ze “maar we hadden niet direct mogen vrijen. Ik ben er eigenlijk nog helemaal niet klaar voor” zei ze. “Maar ik liet me gaan omdat het zo lekker voelde.” Fluisterde ze. “Ja,” zei ik weer. “Laat ons het vergeten en we doen het nu rustig aan doen” zei ik. “Ben je nu boos” vroeg Kitty. “Nee hoor, ik ben blij dat je het me verteld hebt” zei ik, “ik vind je eerlijk en ik ben helemaal niet boos. Je ziet me graag en dat betekent heel veel voor me” vertelde ik haar. “Je bent zo lief” zei ze weer en ze kuste me heel de tijd. De dag daarna belde ik twee uur met haar! Het ging nog een tijdje over de vrijpartij van vijf dagen geleden.

Dieter

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *