Beveiliging

()

Zodra ik mezelf op het bed laat vallen, voel ik het direct. Hij bekijkt me. Mijn ogen kijken strak naar de nieuwe beveiligingscamera die twee dagen geleden is geïnstalleerd. Het is zo’n fancy snufje dat hij per se wilde hebben zodat hij via een app op zijn telefoon in de gaten kan houden wat er thuis gebeurt. Volgens hem is het uit voorzorg tegen inbrekers, maar dat betwijfel ik. Even blijf ik in de camera kijken terwijl ik langzaam mijn vingertoppen vanaf mijn enkels via mijn been naar boven laat glijden. Binnen een paar seconden komt er een berichtje binnen met de vraag of ik lekker lig. Wat ken ik hem toch goed. Speels gooi ik mijn badjas open en meteen schiet de spanning door mijn lijf. Ik raak direct opgewonden. Het idee dat hij meekijkt, geeft me ineens een heel machtig gevoel. Vooral omdat ik weet dat hij op dit moment bijna een vergadering in gaat.

Door mijn hoofd schieten automatisch beelden waarin hij opgewonden achter zijn bureau zit en zijn best doet om te verbergen dat zijn mannelijkheid groeit. Niemand mag zien dat hij steeds harder wordt. De kleine zweetdruppels die langs zijn slapen lopen, verraden hem bijna. Het hele beeld dat zich in mijn hoofd vormt, zorgt ervoor dat ik het warm krijg. Het doet mijn lichaam tintelen.

Ik werp nog een korte blik op de camera en pak dan langzaam de zijkanten van mijn broekje vast en trek hem naar beneden. Dan laat ik mijn vinger zacht over mijn schaamlippen glijden. Het bericht dat binnenkomt op mijn telefoon bevestigt dat ik zijn aandacht heb getrokken. Ik laat mijn vinger helemaal naar boven glijden, tot aan mijn mond. Daar aangekomen wrijf ik zacht over mijn onderlip, alsof ik lipgloss aanbreng. De zilte smaak van mijn vocht streelt mijn onderlip. Met mijn andere hand grijp ik mijn blootliggende tepel vast en begin zachte knijpbewegingen te maken. Een kreun ontsnapt als vanzelf uit mijn mond. Het is zonde dat hij me niet kan horen, maar zien doet hij me zeker wel. Op mijn telefoon verschijnt een nieuw bericht waarin hij laat weten dat hij langzaam gek zit te worden. Precies mijn bedoeling.

Ik lik mijn vinger nat en breng hem dan terug naar beneden. Naar de plek waar hij verhitte rondjes draait langs mijn clit. Waar hij steeds verder naar beneden zakt. Even druk ik hem tussen mijn natte lippen. Ik laat mijn benen verder uit elkaar vallen en schuif de badjas nog verder aan de kant. Ik positioneer mezelf precies zo dat hij goed uitzicht heeft op wat er gebeurt op de plek tussen waar mijn benen samenkomen. Zacht kreunend begin ik mezelf te vingeren. Om en om verdwijnen mijn vingers steeds iets dieper in en uit me. Ergens op het laken hoor ik mijn telefoon trillen, maar ik kijk niet meer. Mijn focus ligt ergens anders en mijn verlangen is te groot om mijn vingers van mijn lijf te halen. Ik heb ze liever precies waar ze nu zijn.

Iets harder heb ik mijn tepel te pakken en ik doe mijn best om de duim van mijn andere hand tegen mijn clit te drukken. Bij iedere beweging, tikt het topje van mijn duim gekmakend tegen mijn gevoeligste plek. Ik moet mezelf in bedwang houden om niet alle aandacht naar mijn clit te brengen. Ik wil nog niet dat dit stopt. Mijn ademhaling wordt sneller, buiten mijn controle en ik laat het gebeuren. Mijn lichaam lijkt te broeien. Ik laat mijn tepel compleet gevoelig achter en grijp naar de lakens. Door mijn hoofd dreunen als een mantra keer op keer die drie woorden “hij kijkt mee”.

Opnieuw getril, ik kijk nog steeds niet. Ik ga helemaal op in het moment. Ik voel bewust hoe mijn vingers steeds meer ruimte opeisen. Ik geniet van het tintelende gevoel dat het met zich meebrengt. Steeds harder beweeg ik mijn vingers heen en weer. Wanneer ik ze terugtrek, voel ik hoe er druppels nattigheid in kleine golvende bewegingen uit me lopen. De druppels lopen tussen mijn billen door in de richting van de lakens. Om te zeggen dat ik nat ben is een understatement. Die clit, ik moet die plek aanraken. Ik kan het bijna niet meer houden. Ik druk de top van mijn vinger ertegen en begin wild rondjes te draaien. Het gevoel is overweldigend. Zonder er erg in te hebben is de spanning al flink opgebouwd. Zo heftig zelfs dat ik er al bijna ben. Mijn tenen krommen en het kost me moeite om mijn lichaam onder controle te houden.

Vol verlangen voer ik het tempo nog even op. De hitte neemt het over en zodra mijn lichaam schokkende bewegingen begint te maken, werp ik een zwoele blik op de camera die in de hoek van het plafond hangt. Ik ontspan mijn vingers en luid hijgend probeer ik bij te komen van het orgasme dat net door mij heen denderde.

Met een droge mond en schrale keel pak ik mijn telefoon ergens van de lakens af en open de berichten. De woorden die ik daar terugvindt, zijn precies waar ik op hoopte. Ze zijn aanmoedigend, vertellen me dat hij niet weet waar hij het zoeken moet en, zoals ik al dacht, heeft hij alle handelingen stiekem bekeken. Met een ondeugende glimlach op mijn gezicht sla ik mijn badjas weer om en voordat ik de slaapkamer uit ga, zwaai ik nog even kort in de camera.

Hij kan vast niet wachten tot hij thuis is.

Isabel

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Beveiliging”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *