Op de camping.

()

Nadat ik vorig jaar ging scheiden kocht ik op een camping een heel eind van mijn oude woonplaats vandaan een stacaravan waar ik zolang in ging wonen. Al snel merkte ik dat er nogal wat vrouwen waren die hun man, als die ging werken, ontrouw waren. Die dan hier en daar bij een man op bezoek gingen. De eerste tijd had ik nog geen behoefte om iets met een vrouw te hebben, maar na een paar maanden begonnen mijn ballen toch te jeuken. Op een vrije dag ging ik s ’middags naar de kantine, dronk er wat en gaf een leuk ogende vrouw ook een drankje. Zij had een erg kort rokje aan waar haar slipje soms onderuit kwam en een dun kort hemdje waar je haar grote donkere tepels op haar flinke borsten door zag. Zij zat er met een paar andere vrouwen en toen zij het drankje aangeboden kreeg, keek zij even naar mij, pakte het drankje op en kwam bij mij zitten.

We raakten aan de praat en al snel wist ik dat zij veel behoefte had aan seks en dat haar man haar niet vaak kon bevredigen. Na een paar drankjes ging zij mee naar mijn caravan en meteen toen we binnen waren zoende ze mij al op mijn mond en begon mijn kleren los te maken. Ik trok haar hemdje over haar hoofd uit en zoende haar grote harde tepels. Zij had mijn shirt al uit getrokken en was bezig met mijn broek open te maken. Toen zij al met een hand in mijn broek ging en mijn lul vast pakte, “hm… een lekkere grote heb jij” kreunde zij. Ik maakte haar rokje open en liet het op de grond zakken waarna zij het uitschopte. Ik ging met mijn handen in haar string, duwde het kleine ding naar beneden en ook dat schopte zij weg.

Ik duwde een vinger tussen haar schaamlippen en voelde dat haar kutje al goed nat was. Langzaam duwde ik haar achteruit naar het bed, leg haar er op en zoende haar even. Dan zoen ik haar borsten en bijt zachtjes op haar grote tepels en ga verder naar onder. Ik zoen haar gezwollen schaamlippen, draai mij om en kom met mijn grote dikke lul boven haar hoofd. Ik voelde dat zij hem in haar mond nam, met een hand masseerde zij mijn volle ballen en ik drukte mijn lul dieper in haar mond. Ik trok haar schaamlippen wat open en haar klitje stak al naar voren, ik zoog er op en voelde haar schokken.

Haar kutje werd nog natter en ik voelde dat ik al bijna kwam. Ik trok mijn lul uit haar mond en draaide mij om. Ik ging op haar liggen en zet mijn lul tegen haar kutje. Zij trekt haar kutje iets verder open en ik stoot mijn 23 cm lange en 7 cm dikke lul in een keer helemaal in haar kutje, zij gilde even. Ik liet haar even wennen aan de dikte en lengte. Als zij weer begint te kreunen haal ik mijn lul wat terug en stoot hem er weer in. “Ja… ah, neuk mij hard met je dikke lul” kreunde zij en drukte haar kutje omhoog. Ik hoorde haar steeds sneller ademen en zij kreunde dat zij bijna kwam. Ik drukte mijn lul even diep in haar heet kutje en wachtte even omdat ik haar anders al vol spoot.

Na een halve minuut stoot ik mijn lul weer diep in haar kutje, “ja… ah… neuk mij hard” kreunde zij weer. Ik voelde mijn ballen weer samen trekken en stoot mijn lul nog een keer diep in haar kutje. Zij verkrampte toen zij mijn eikel nog dikker voelde worden en slaat haar benen om mijn middel. “A! ah…” kreun ik en spuit negen stralen sperma diep in haar kutje. Schokkend blijft zij klaar komen en pas na een paar minuten ontspant zij en laat haar benen naast mij neer vallen. Ik zoen haar borsten en zuig hard op haar dikke tepels. Mijn lul bleef hard en ik begin hem weer diep in haar kutje te stoten. “Kun je nog een keer” vroeg zij kreunend en slaat haar benen weer om mijn middel. Telkens als ik mijn lul in haar stoot trekt zij mij nog dieper in haar en al snel verkrampt zij weer. Als zij dan voor de tweede keer verkrampt trek ik mijn lul uit haar kutje en drukte hem meteen in haar sterretje.

“Nee daar niet” gilde zij, maar mijn dikke lul zat er al in, ik liet haar even wennen en trek mijn lul weer bijna uit haar darmen. Dan druk ik hem er weer in en begin steeds sneller in haar darmen te stoten, zij begint te kreunen en roept dat zij weer komt. “Aa…ah… ja ik voel je eikel weer dikker worden” kreunde zij. Ik pak haar borsten vast en als ik dan mijn ballen in haar darmen leeg spuit knijp ik hard in haar borsten. Gillend kwam zij weer klaar en haar sappen gemengd met mijn sperma spoten uit haar kutje. Nog even zoen ik haar en als mijn lul slap uit haar kontje schuift, laat ik mij naast haar neer vallen. “Hm… het was lekker” zei ze en zoende mij op mijn mond. “Ben jij er morgen ook” vroeg zij. “Morgenavond wel” zei ik. “Dan moet ik kijken of ik weg kan zonder dat mijn man het merkt” zei ze, zij keek op haar horloge en schrok dat het al zo laat was. “Ik moet gaan, mijn man komt zo terug als hij er al niet is” zei ze. Ze trok haar slipje aan en haar rokje. Haar sappen en mijn sperma drupte door haar slipje heen. Zij trok haar hemdje aan en ging snel naar buiten. Ik trok mijn kleren ook weer aan en ging weer naar de kantine. Toen ik er even zat kwam zij en haar man er ook weer binnen en toen zij ging zitten zag ik onze sappen nog langs haar benen naar beneden lopen. Zij keek mij even geil aan en keek toen weer snel naar haar man.

Djang

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *