Vlinders

()

Ik zit op zijn schoot en mijn armen en benen heb ik stevig om hem heen geslagen. Ik voel zijn warme, zachte lichaam tegen mij aan. Mijn wang tegen zijn wang. Ik voel zijn hete adem in mijn hals. Er gaat een siddering van genot door mij heen als ik zijn vingertoppen tergend langzaam over mijn rug voel gaan. Het warme water van de jacuzzi omringt ons. Het voelt fijn om zijn natte lijf tegen dat van mij te voelen. Ik kijk op en vang zijn blik. Twee sexy, blauwe ogen kijken mij vol verlangen aan. Onze tongen vinden elkaar en gaan heel langzaam op onderzoek uit. Vol passie en verlangen, maar niet te gretig. Precies zoals we het lekker vinden.

Het is nog geen vier maanden geleden dat ik Rob leerde kennen. Via een datingsite en allebei op zoek naar spanning en avontuur. Vanaf het allereerste contact is er een onwerkelijke chemie tussen ons. Binnen enkele dagen zit ik met knikkende knietjes op de bank. Rob wakkert een ongekend verlangen in mij op. Deze man laat mij de hele dag met een nat slipje rondlopen. We delen onze meest intieme fantasieën en laten elkaar op afstand daverend klaarkomen. Na een week bijna constant via chat contact te hebben, ga ik Rob dan eindelijk in het echt ontmoeten. Ik ben ontzettend zenuwachtig. Ik ga een man ontmoeten die ik de afgelopen dagen meer dan eens heb laten klaarkomen. Een man die ik eigenlijk helemaal niet ken, maar die constant in mijn hoofd zit. Waar ik ontzettend naar verlang. In mijn hoofd heb ik zijn handen al meer dan eens over mijn lichaam voelen gaan. Zijn lippen op mijn mond gevoeld, via mijn tepels naar beneden. Zijn tong over mijn clitje en zijn vingers in mijn kutje. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben constant geil. Ik loop de hele dag met een kloppend kutje rond en kan nergens anders meer aan denken.

Als ik het restaurant binnenloop, zie ik Rob meteen zitten. Mijn hart staat even stil. Ik loop met trillende benen richting de mooiste man die ik ooit heb gezien. Als hij opkijkt, kijk ik in twee ongelofelijke sexy ogen. Als ik naast hem ga zitten, pakken we automatisch elkaars handen vast. Ik voel zijn warme been tegen die van mij drukken. Ik ben compleet verloren. Zijn lippen bewegen, maar ik hoor niet wat hij zegt. Het zou beter zijn als ik nu wegloop, want deze man is levensgevaarlijk. Toch blijf ik zitten. Ik zie zijn lippen nog steeds bewegen, maar in mijn hoofd zoenen die lippen mijn borsten, tepels en ondertussen zeiknatte kutje.

Bijna vier maanden later zitten we nu verstrengeld in het warme water van deze jacuzzi en schuif ik langzaam over zijn keiharde lul. Zijn handen grijpen in mijn haren en hij brengt zijn mond naar mijn mond. Ik voel zijn warme lippen en zijn tong speelt tergend langzaam met die van mij. Ondertussen weet Rob precies wat ik lekker vind en hij maakt mij langzaam gek van verlangen. Ik beweeg sneller over zijn ondertussen harde, kloppende lul. Ik wil zijn keiharde lul heel diep in mij voelen. Ik wil dat hij mijn tepels in zijn mond neemt, zijn vingers over mijn clitje laat gaan en mij daverend laat klaarkomen. “Neuk mij, lieverd,” fluister ik in zijn oor. “Neuk mij zo hard mogelijk.” Rob stopt met bewegen en kijkt mij ondeugend aan. “Nee …”, zegt hij dan. Hij tilt mij van zijn lul af en staat op. Hij pakt mijn hand en vraagt grijnzend: “Ga je mee?”

Niet veel later lig ik midden in het sauna-complex en kijk op naar het mooie gezicht van Rob. Hij zit boven op mij en ik voel zijn kloppende lul tegen mijn kutje drukken. Zijn handen kneden zachtjes mijn borsten en zijn indringende ogen lijken dwars door mij heen te kijken. Zijn warme lijf op dat van mij, zijn harde lul tegen mijn natte kutje, zet mij binnen een paar seconden in vuur en vlam. Ik ga helemaal op in mijn liefste Rob als ik vanuit mijn ooghoeken een beweging waarneem. Rob kijkt even opzij en kijkt mij dan ondeugend aan. Als ik ook opzij kijk, moet ik grijnzen. “Ja, dat is een leuke vrouw”, fluister ik tegen Rob. Rob en ik matchen vanaf de allereerste dag onwerkelijk goed. We hebben dezelfde verlangens en fantasieën. Verlangens en fantasieën die ik niet eerder durfde uit te spreken of waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Met Rob praat ik graag en veel over seks. Over wat ik fijn vind, wat ik wil ontdekken, maar ook over wat ik juist niet wil. Bij Rob voel ik mij mooi, sexy en vooral veilig. Hierdoor kan ik mezelf zijn en uitvinden wat ik wel en niet wil. Het rare is dat ik bij Rob opensta voor bijna alles. Als er in het verleden aan mij gevraagd werd of ik niet benieuwd was naar seks met een vrouw, wist ik echt heel zeker dat dat niet het geval was. Tot ik Rob leerde kennen en een tijdje geleden zelf vertelde dat ik wel eens met een vrouw wilde vrijen.

Naast ons liggen ondertussen een onbekende man en vrouw. Twee mooie mensen die net als wij van elkaar genieten. Al snel kijken we elkaar alle vier verwachtingsvol aan. Rob legt zijn hand voorzichtig op de arm van de vrouw en zoent haar zachtjes op haar mond. Als de vrouw Rob terug zoent, voel ik de hand van de andere man over mijn wang strelen. Het duurt niet lang of Rob en ik zijn allebei druk met een andere partner. Ik geniet van deze andere man. Hij voelt, zoent en smaakt zo anders dan Rob, maar juist dat maakt mij ontzettend geil. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat ook Rob geniet. We zoeken elkaar steeds op. Kijken elkaar even aan, pakken elkaars hand vast of geven elkaar een lange, geile tongzoen.

Ik ga op mijn rug naast de andere vrouw liggen en voel een vreemde tong over mijn clitje gaan. Mijn natte kutje wordt verwend door een onbekende man en ik geniet ervan. Ik kijk even opzij en zie hoe ook Rob geniet van een vreemd kutje. Ik zie hoe deze vrouw met gesloten ogen naast mij ligt te genieten. Dan opent ze haar ogen en kijkt mij recht aan. Als vanzelfsprekend buigen we ons naar elkaar toe en zoenen elkaar zachtjes. Ik voel een kriebel in mijn buik. Dit voelt zo goed. Ik voel haar zachte tong over mijn lippen glijden, haar handen strelen mijn gezicht en gaan door mijn haren. Ik laat mijn handen voorzichtig over haar schouders gaan naar haar zachte borsten. Ik heb niet eerder borsten aangeraakt. Ik moet glimlachen. Waarom eigenlijk niet? Als ik even met gesloten ogen van deze ervaring lig te genieten, voel ik een hand op mijn buik. Ik weet meteen dat deze hand van mijn liefste Rob is. Ik doe mijn ogen open en ben niet voorbereid op wat ik zie. Mijn hart lijkt even stil te staan en ik krijg enorme pijn in mijn buik. Niet omdat ik jaloers ben. Of verdrietig om wat ik zie. Ik heb buikpijn van verlangen, van geilheid en lust. Ik zie de sexy, blauwe ogen van mijn mooie Rob tussen de benen van een vreemde vrouw. Terwijl hij deze vrouw klaar likt, kijkt hij mij recht aan. Dit beeld is zo overweldigend, mooi en geil tegelijkertijd dat ik hem alleen maar wazig aan kan kijken. De vlinders in mijn buik fladderen alle kanten op. Ik kan niet meer helder nadenken. Naast opwinding en verlangen voel ik ook liefde. Terwijl mijn Rob tussen de benen van een andere vrouw zit, voel ik meer voor hem dan ik ooit heb gedaan.

Als Rob en ik even later samen onder de douche staan, kan ik alleen maar grijnzen. Ik voel mij zo goed en relaxed. Deze hele ervaring voelde zo fijn. Ik kijk stiekem naar Rob en zie ook bij hem een glimlach rond zijn mond. Bijzonder hoe fijn we het samen hebben en hoe goed het voelt om dit samen te ontdekken. Rob merkt dat ik hem aankijk en kijkt vragend terug. “Ik wil graag samen met jou een vrouw verwennen en laten klaarkomen”, fluister ik in zijn oor.

Dorien Vercammen

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *