Een hete training – 1.2

()

Het erotisch verhaal van vandaag speelt zich af in de sportschool. Een topsporter ontmoet een hockeymeisje en zij weet wat ze wil… hem! Dit is het eerste van twee delen en het belooft een heel hete training te worden…

Sport is altijd al een van mijn grootste hobby’s geweest, maar sinds kort ben ik bijna 24/7 bezig met topsport. In de zomerstop was er even geen competitie, dus had ik tijd om eens de sportschool te bezoeken, op regelmatige basis in plaats van af en toe. Daar kom ik al jaren, maar ik heb geen enkele binding met mijn ‘lotgenoten’. Ik doe daar mijn warming-up, oefeningen en daarna ben ik weer pleite. Maar sinds kort ben ik langer bezig dan normaal.

Dat begon met de komst van het hockeyteam. De dames van het eerste team hadden er dit jaar voor het eerst, als uitbreiding op hun trainingsschema, ook een aantal sessies per week in de sportschool bij gekregen. En zoals alle mannen ben ik danig onder de indruk van mooie dames die zich in het zweet werken! Eén van die dames was Lucia; een donkerblonde dame van ruim één meter 70, met een geweldig figuur… Mooie billen, voor iemand die niet al te stevig is, en haar borsten een goede C-cup!

Ik ben niet iemand die voor zich uitkijkt, terwijl er naast mij iemand anders aan het stoeien is met de apparatuur, dus ik bood aan om te helpen met bankdrukken. “Graag” was het antwoord, “ik heb geen notie wat het idee hierachter is…”. En aangezien ik al jaren dezelfde soort oefeningen doe, ben ik wel bekend met bankdrukken. Ik ga op de bank liggen en plaats mijn handen iets breder dan mijn schouders op de stang, til de stang iets op en doe heel langzaam voor wat de bedoeling is. Lucia staat bij mijn hoofd, maar zo dichtbij dat ik onder haar rokje kan kijken. En dat wat je net niet ziet, is natuurlijk altijd het spannendste…

Lucia ziet dat ik kijk en zet haar benen net iets wijder uit elkaar… Hierdoor trekt haar broekje iets strakker tegen haar kutje, waardoor ik kan ‘liplezen’. Ik begin toch wat ongemakkelijk te liggen en leg de stang weer terug, zodat ik weer kan gaan staan. Lucia gaat liggen en ik ga boven haar hoofd staan om te assisteren. Ik had al een beetje last van spanning in mijn broek. Maar als ze daar ligt met haar mond iets geopend, tong langs haar lippen likkend, tepels priemend door haar topje en haar blik gericht op mijn kruis. Maakt het alleen maar moeilijker mijn ondertussen aardig grote erectie te verbergen. En als ze dan ‘per ongeluk’ langs mijn pik strijkt, terwijl ze een andere stang wil pakken, wordt het wel erg zwaar voor mij. Ik pak de stang ter ondersteuning en lift mee, over Lucia heen hangend. Telkens als zij de stang laat zakken, kreunt ze. En na drie setjes is ze klaar. Ze gaat zitten, pakt haar handdoek en kust me op m’n lippen… “Bedankt, ben je er morgen weer?” vraagt ze terwijl ze heupwiegend wegloopt. En ik… ik moet een koude douche!

De volgende dag moet ik eigenlijk werken, maar heb ik toch maar gemeld dat ik later kom. Ik dus op naar de sportschool. Mijn schema wacht en ik ga aan de gang. Na een klein half uurtje ben ik weer lekker warm en goed bezig met sporten. En niet met dat geile hockeymeisje! Maar dan gaat de deur van de zaal open en komen er tien van die hysterische meiden binnen met veel geklets. En Lucia is er ook bij, maar ze heeft deze keer geen hockeypakje aan, maar een strak sportpakje! Direct nadat ze mij ziet, komt ze naar me toelopen. Een kus en een diepe blik in haar ogen, doet me smelten. “Ga je mee, een stukje hardlopen?” vraagt ze. Wie ben ik dan om nee te zeggen?

Buiten ligt een hele mooie tartanbaan om de sportschool heen, waarop de lokale atletiekvereniging graag en veel traint. Lucia loopt voor me uit, maar niet naar de baan, maar de kleedhokjes aan de zijkant. “Kom je mee?” zegt ze meer dwingend dan vragend, maar ik heb er geen bezwaar tegen. We gaan het kleedhokje binnen en Lucia doet direct de deur dicht en op slot. Ze duwt me met m’n rug tegen de muur, pakt mijn hoofd beet en zoent me vol op mijn mond. Ik kan alleen maar meewerken. Ik wil alleen maar meewerken… Ik grijp haar volle billen vast en voel hoe zij haar buik tegen mijn buik begint te wrijven. Haar mond opent een klein beetje en haar tong zoekt naar de mijne. Innig tongend blijft ze tegen me aan rijden. Na een paar minuten voel ik me genoeg gesterkt om haar borsten op te zoeken en ik kneed ze stevig tussen mijn handen. Ik pak af en toe door de stof heen even een tepel vast en voel hoe zij hierop reageert… Met veel gekreun en gezucht worden elke keer dat ik erin knijp, mijn bewegingen verwelkomd.

Haar reactie hierop is een hand die over mijn enorme, stijve lul begint te wrijven. Ook ik kan het niet nalaten om te kreunen en steunen. Dit moedigt Lucia aan om mijn pik uit zijn benarde omstandigheden te bevrijden en hem eens stevig ter hand te nemen. Ze had duidelijk geen intentie om er eens lekker de tijd voor te nemen, want ze stond daar een partij te trekken aan mijn leuter! Na een paar minuten moest ik haar zeggen te stoppen of door te gaan, maar dat ik eigenlijk wel op het punt stond om mijn hele lading in haar hand en tegen haar onderbuik aan te spuiten. “Ik wil je warme zaad in me voelen spuiten!” zei ze op een manier, die er bijna voor zorgde dat ik ook echt begon te spuiten.

Ze zakte op haar knieën en kuste mijn ondertussen enorme, kloppende, paarse eikel zachtjes met haar zachte lippen. Het voorvocht begon nu te lopen en ik voelde hoe Lucia ’s tong over mijn eikelgaatje flitste om het vocht op te likken. Ze was zo gulzig dat het, maar heel kort duurde voor ik haar lippen zuigend over mijn paal voelde. Ze hield mijn ballen en staaf vast met één hand en zoog als een bezetene. Haar andere hand duwde ze haar Spandex sportbroekje in en begon zichzelf eens lekker te vingeren. Ik voelde dat ze klaarkwam aan de steeds snellere ademhaling die uit haar neusgaten over mijn op barsten staande pik ging.

Ik spuit mijn lading in haar mond terwijl ik mijn ballen voel aanspannen om dat met zoveel mogelijk kracht te doen. Lucia kijkt verlekkerd omhoog terwijl ik geil als de pest naar beneden kijk hoe ze alles in haar mond laat spuiten! Tering, wat kan deze meid pijpen. Ze houdt niet direct op, maar gaat nog even lekker, langzaam door met lange halen. Het gevolg is dat ik niet verslap, maar op volle hardheid blijf. Lucia komt omhoog en slikt alle sperma door zonder blikken of blozen, geeft me een kus op mijn lippen en loopt met een gigantische natte plek in haar broekje terug naar binnen. Ik wacht even tot mijn stijve lul weer wat minder bloed bevat, waardoor ik een iets minder grote bult in mijn sportbroek heb. Als ik binnen kom lopen, zitten er nog maar twee hockeymeisjes in de zaal: Lucia en Melanie.

Melanie kijkt om als ik binnenkom en ik zie haar ogen direct naar mijn kruis verdwijnen… Lucia zal wel hebben verteld wat er buiten is gebeurd. Ik vind het prima, zolang ze maar met me blijft rotzooien. Als ik langs de meiden loop, krijg ik van Lucia een briefje met een telefoonnummer, en de mededeling dat ze vanavond graag wat wil doen. Dat hoef je me geen twee keer te vragen. Dus ik ga akkoord. We spreken af dat ik om zeven uur even bel om ergens af te spreken.

Gust

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *