Een hete Training – 2.2

()

Vandaag heb ik het tweede deel van erotisch verhaal ‘Een hete Training’ voor je. En geloof me, het wordt nog véél heter.

Met een enorme geiligheid ga ik naar de kleedkamers om mijn werkkleding aan te doen, en een paar uur te werken. Als ik thuiskom ga ik onder de douche. Ik kan het niet laten om even lekker mijn lul te pakken en eens stevig af te trekken. Lucia… Ik hoef maar aan haar te denken en kom klaar, met grote vlokken tegen de douchewand. Ik neem een boterham en een glas melk, doe de tv aan en denk even aan iets anders.

Het is 10 voor 7 en ik kan nu echt niet meer wachten om te bellen; ik pak m’n iPhone en bel het nummer dat op het briefje staat. Het duurt even voor er wordt opgenomen. Melanie neemt op en ik stel me voor als ‘die jongen van de sportschool’ van vanmorgen. “Oh ja” is direct het antwoord. Ik vraag naar Lucia en Melanie zegt dat ze druk bezig is. “Ik loop even naar haar toe” zegt Melanie. De telefoon wordt neergelegd, ik hoor haar weglopen en in de verte praten. “Ze is nog even bezig, dus kunnen wij wel even kletsen” zegt Melanie als ze terugkomt aan de telefoon. “Vertel eens iets over jezelf” vraagt Melanie. “Wat wil je weten? Vraag maar” zeg ik tegen haar.

Het is heel even stil. Dan vraagt ze met een iets verhoogde stem en een beetje hijgend: “hebben jij en Lucia al geneukt?”. Dan is het mijn beurt om even stil te worden; ik vind niet dat het aan mij is om te vertellen of wij wel of niet verder zijn gegaan dan kussen en voelen. “Vraag dat, maar aan Lucia” antwoord ik, als ik enigszins bekomen ben. “Is goed” zegt ze en ik hoor haar aan Lucia vragen of wij al geneukt hebben. Lucia vraagt wat ik gezegd heb en Melanie zegt dat ik het niet wilde zeggen en haar moest vragen. Lucia pakt de telefoon zonder antwoord te geven van Melanie af, en vraagt of ik zin heb om vanavond bij haar te komen eten. Ze hoopt dat ik nog niet gegeten heb en een enorme honger heb. Ik heb naast die twee boterhammen en een glas melk nog niets gehad, en heb wel zin om eens rustig te praten met Lucia, dus ik ga akkoord. Ze geeft haar adres en we spreken een half uur later af.

Ik spring onder de douche, was mijn piemel nog maar eens goed en speel tijdens het afdrogen even met mezelf. Maar niet zo ver! Ik kleed me aan en doe een lekker geurtje op, hopelijk iets dat Lucia lekker zal vinden ruiken. Als ik rond half acht aankom bij haar flatje, word ik binnengehaald door heerlijke geuren. Als ze net zo goed kan koken als pijpen, staat mij een heerlijke maaltijd te wachten. Melanie heeft de deur opengedaan en kijkt heel ondeugend als ik binnenstap. Ik moet door de kier van de deur naar binnen en kom dus heel dicht langs Melanie. Die meid heeft een paar geweldige tieten, waar ik langs strijk als ik naar binnen ga. Als ik binnen ben, loopt ze voor me uit naar de keuken. Het valt me op dat ze, naast die tieten, ook een heerlijk figuur heeft. Hockey moet schijnbaar heel goed voor je lijf zijn!

Ik heb het idee dat ze weet dat ik kijk, want ze loopt echt heel uitdagend met haar heupen te draaien. Ik kan mijn ogen niet van haar billen afhouden; ze heeft een kort spijkerbroekje aan, waar haar billen onder vandaan komen. “Lucia staat nog onder de douche” zegt Melanie als we de kleine woonkamer binnenstappen. Ze gaat op de tweezitsbank zitten en neemt een slok van haar drankje. Melanie vraagt of ik ook iets wil. Ik wil graag wat zij heeft en zij neemt nog een slok. Ze duwt me op de bank en komt op m’n schoot zitten, met haar gezicht naar me toe. Ze zoent me op mijn mond en ik voel dat ze haar drankje in mijn mond wil laten lopen, dus ik open mijn lippen iets. Tegelijk met de cola duwt Melanie ook haar tong in mijn mond. Ik vind dat niet erg en doe rustig mee.

Haar onderlichaam schuurt tegen mijn onderlichaam, dat gelijk reageert met een enorme bloed-rush naar mijn pik. Melanie voelt welke uitwerking zij heeft en blijkbaar wordt zij daar ook erg geil van. Ik pak haar billen voorzichtig vast en ze laat me toe. Mijn hand verdwijnt verder in haar broekje en ik voel de nattigheid groter en groter worden. Dan volgt een lichte zucht en ze stapt van mijn schoot. En daar zit ik dan, met een kloppend lid dat eigenlijk gewoon vreselijk hard afgekolfd moet worden om tot rust te komen.

Ik wacht even tot mijn erectie wat is afgenomen en loop richting de keuken. Daar aangekomen, staat Lucia te praten met Melanie. Ik groet Lucia door haar te kussen en even vast te pakken. Lucia vindt dat blijkbaar niet voldoende en kust me vol op mijn mond en wrijft direct haar onderlijf tegen het mijne. Dat belooft een warm onthaal. Ik krijg een paar tellen om adem te halen, en dan gaan we voor de tweede keer. Dit keer voel ik Lucia ‘s tepels door haar shirt priemen! Haar heupen bewegen ritmisch tegen mijn pik en ik moet nu echt inhouden om niet in mijn broek klaar te komen. Lucia merkt dat ook en laat me los om bij te komen. Melanie staat ook nog steeds in de keuken en loopt naar Lucia toe. Ze smoezen een beetje en Lucia gaat met haar rug naar mij toe staan. Melanie gaat achter haar staan en begint haar onderlijf tegen Lucia ‘s billen te rijden. Ik zie haar handen onder Lucia ‘s shirt verdwijnen en ze begint daar haar heerlijke prammen te kneden. Ik kan niets zien, en loop dus naar hen toe om dit nou eens wat beter te bekijken.

Lucia heeft haar hoofd in haar nek gelegd, en kust Melanie hartstochtelijk met haar ogen dicht. Ze staat te hijgen van genot. Haar tong flitst in en uit de mond van Melanie. Die ziet dat ik erg dicht bij sta en neemt even de tijd om te zeggen dat ik achter haar moet gaan staan en haar tieten mag verwennen. Lucia kijkt me aan en knipoogt: “Ze heeft al een paar maanden geen vriendje meer en ze is denk ik wel toe aan een goede neukbeurt… En die gaan wij haar geven!”

Ik ga achter Melanie staan, voel hoe haar billen het ritme van Lucia ‘s heupen hebben overgenomen en duw mijn heupen ertegenaan. Mijn handen verdwijnen onder Melanie ’s shirt en vinden haar geweldige borsten. Mijn handen zijn te klein! Ik heb zoveel vlees in mijn handen dat het aan alle kanten ertussenuit puilt. Mijn vingers vinden haar tepels door de stof van haar BH, in enkele tellen priemen ze door de stof en vragen om handmatige besturing. Ik ben net iets te ongeduldig met het losmaken van de haakjes op Melanie ‘s rug, en trek de hele achterkant van de bh aan gort. Ik zie Melanie ‘s lach, Lucia geeft een knipoog en zegt dat ik rustig aan moet doen, dat ze anders geen kleren meer over hebben voor de nacht voorbij is. Nacht? Betekent dit dat de hele nacht met z’n drieën gaan doorbrengen? Niet dat ik daar nou bezwaar tegen heb, maar dan moet ik er wel op voorbereid zijn, qua gesteldheid en zeker ook qua eten. Dit in mijn achterhoofd hebbende voel ik dan weer enige rust, en gelijk de gelegenheid om verder te gaan waar ik was gebleven.

Ik knijp zachtjes, maar zeker in Mel ’s tepels en hoor haar kermen van genot. Lucia krijgt dezelfde behandeling van Melanie en kermt gezellig met haar mee. “En ik dan, dames?” vraag ik als ze allebei. “Ik ben hier om jullie te plezieren, maar krijg ik daar ook iets voor?” De meiden draaien zich om en zakken, elkaar tongend, op de knieën voor me neer. Ik zie en voel twee paar handen de omgeving van mijn op ontploffen staande pik verkennen. De één ritst mijn broek open en de ander haalt mijn jongen tevoorschijn. Daar gaan twee paar ogen direct naar toe, gevolgd door twee tongen en monden. Aangezien Lucia al een keer heeft geproefd, helpt zij Melanie om dat ding eens lekker af te zuigen. Melanie heeft inderdaad al een tijdje geen actie meer gezien, zoals zij tekeer gaat met dat ding.

“Straks gaat ie stuk en heb ik niets” zegt Lucia met een pruillip… “Dat zal wel meevallen” zeg ik en trek haar omhoog. Ik pak haar hoofd beet en zoen haar. Haar lippen gaan direct van een en ik speel met haar tong. Ze duwt haar borsten tegen me aan en ik doe haar shirt omhoog. Ze trekt het over haar hoofd uit en ik houd snel haar handen boven haar hoofd vast, zodat ze niet verder kan bewegen. Ik zak af naar haar borsten en begin met mijn tong haar tepels te bewerken… Ze snikt het uit als mijn tong over haar tepels flitst. Ik moet de komende minuten echt aan de boodschappen denken, wil ik niet gelijk mijn sperma achter in de keel van Melanie schieten… niet aan denken!

Melanie krijgt pijn aan haar kaken of knieën, want ze staat op en laat mijn pik los. “Zo”, zegt ze. “Dat was weer lekker… Jammer dat ik geen sperma heb geproefd, maar dat komt straks dan wel”. Ze zegt dat ze honger heeft en wel wat zou lusten. Ik denk nu echt bij alles aan seks! Lucia doet een stap naar achter en geeft me nog even een lekkere kus. Ze trekt haar shirt verder uit en loopt achter Melanie aan naar de keuken. Ik berg mijn pik weer op in mijn broek. Ook ik heb best trek gekregen van al dat gespeel. Benieuwd wat Lucia heeft gemaakt!

Aan tafel spreken we over koetjes & kalfjes, maar de referenties naar allerlei seksuele handelingen is niet van de lucht. Ook voel ik geregeld een hand onder de tafel, of een voetje. Maar hé! Mij hoor je daar niet over. Ook het uitzicht is lekker: Lucia zit naast me zonder shirt en als Melanie ziet dat mijn ogen regelmatig naar haar tieten dwalen, trekt ook zij haar shirt uit. En dat is toch ook niet misselijk! Wow, wat een tieten heeft zij! We drinken lekker een paar glaasjes mooie rode wijn bij het voortreffelijk klaargemaakte diner, waarvoor hulde aan Lucia. Daarvan worden de beide dames nog losser en Melanie raakt zelfs aangeschoten, waardoor ze echt alle remmen loslaat. We gaan aan het toetje beginnen en ruimen vast wat vaat weg naar de keuken. Als we terugkomen bij de eettafel en er nog niets op staat, gaat Melanie op haar rug op de tafel liggen en roept! “Eet me, ik wil jullie toetje zijn”. Lucia en ik lachen ons rot. Maar dan loopt Lucia terug naar de keuken en komt terug met een bus slagroom.

Slagroom is altijd goed! Melanie likt haar lippen af bij het zien van de slagroom. Lucia begint met het spuiten van de slagroom, op de vooruit priemende tepels van Melanie… Ze begint nu hardop te hijgen en Lucia nodigt me uit om te beginnen aan het toetje. Dat laat ik me dus echt geen tweede keer zeggen, en val aan op de dichtstbijzijnde borst! Lucia zelf neemt de andere borst voor haar rekening. Melanie trekt ondertussen haar broek van haar heupen, maar komt niet heel ver. Zij tilt haar heerlijke billen op, en Lucia en ik trekken haar broek over haar billen en heupen naar beneden. De broek valt op de grond, terwijl wij onze aandacht weer richten op de tieten van Melanie. Lucia gaat helemaal los met de slagroom en alles zit onder de spetters.

Lucia hangt met haar borsten over Melanie ‘s hoofd, terwijl zij de slagroom van Melanie ‘s tepel likt. Melanie likt op haar beurt weer aan Lucia ‘s tepels. Melanie heeft haar hand in haar slip en wrijft als een bezetene over haar knopje. Haar heupen komen steeds hoger van tafel en Lucia besluit dat dit lang genoeg heeft geduurd. Ze kruipt op handen en knieën over Melanie en zegt mij om tussen Melanie ‘s benen te gaan staan… Ik loop naar de kant waar Melanie ondertussen haar billen op de rand van de tafel heeft geschoven. Lucia zit precies met haar poesje boven de tong van Melanie en sommeert Melanie om te beginnen met likken. Melanie pakt de billen van Lucia vast en trekt haar billen en bovenbenen verder uit elkaar, om overal goed bij te kunnen.

Lucia haalt mijn hevig kopjes gevend lid uit zijn benauwde opbergplek en maakt hem nat met spuug. Met de volgende klodder spuug maakt ze Melanie ‘s andere gaatje nat. Ik hoor Melanie een harde “oooh” loslaten als Lucia haar wijs- en middelvinger in één keer diep in haar kontje duwt. Met haar andere hand leidt ze mijn dikke staaf haar mond in en begint met zachtjes zuigen. Ik zeg haar dat ik eigenlijk had gehoopt om de plaats van haar vingers over te nemen, waarop ze stopt met pijpen en mijn lul uit haar heerlijke mond laat glijden. Met haar pretoogjes geeft ze aan dat ze dat ook wel ziet zitten en haalt haar vingers uit Melanie. Ze likt haar vingers af en pakt mijn pik stevig vast. Ze houdt hem voor het gaatje van Melanie en ik duw er heel zachtjes tegenaan. Ik weet immers niet hoe nauw Melanie is en of zij nog maagd is daar! Lucia spuugt nog eens op haar gaatje en ik duw iets harder.

Ik hoor Melanie ‘s adem stokken en ik zie Lucia ‘s ogen glimmen van genot… Alsof het haar kontje is dat wordt verwend! Met dat idee in mijn hoofd, duw ik net hard genoeg om mijn paarse helm langs Melanie ‘s sluitspier te laten glippen. Melanie ligt nu te gillen, maar niet van pijn. Lucia heeft ondertussen ook weer de geest gekregen en stopt haar vingers in Melanie ‘s wijd openstaande kutje, terwijl ze haar tong over Melanie ‘s klitje laat flitsen. Deze neukbeurt gaat haar nog lang bijblijven. Ik duw harder en haal langzaam terug, duw en haal… Ik voel hoe Melanie begint te schokken van dit dubbele genot en besluit om mijn sperma diep in haar te spuiten. Als ik nog een paar diepe halen geef, voel ik hoe Melanie bijna van tafel stuitert. Ik voel hoe mijn ballen strak trekken en het zaad kolkt. Terwijl Melanie en ik tegelijk klaar komen zie ik dat Lucia zichzelf ook naar een hoogtepunt werkt. Met zijn drieën komen we schreeuwend, kreunend en kermend klaar. Melanie staat op om wat te drinken en ik sta op om mijn blaas te legen. Als ik terugkom zie ik dat beide dames in bed zijn gekropen. Ik denk erover om me aan te kleden en naar huis te gaan, maar dan zie ik dat Melanie gebaart dat ik erbij moet komen liggen. Dus dat doe ik. Heerlijk, die grote stevige kont tegen mijn kruis. Ze pakt mijn hand en legt die op haar borst. Met z’n drieën vallen we zo in slaap.

Gust

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *