Festival

()

Het mag weer, de zomerfestivals staan weer voor de deur. Ik heb zin in de muziek, de sfeer, de mensen en heb al snel mijn spullen gepakt. Caravan aangekoppeld en vertrek op tijd naar het campingterrein om te genieten van alle mensen die aankomen op het terrein en die typische festivalsfeer.

Eenmaal aangekomen en na het plaatsen van de caravan heb ik de tijd om even te acclimatiseren, een eerste biertje te pakken en daarna snel naar het festivalterrein voor het eerste bandje. De tijd vliegt voorbij en bij ieder podium vind ik al snel mijn eigen plekjes waar ik goed zicht heb op het podium. Een van die plekjes is vanuit de bar en als ik daar aan de bar sta kom jij aangelopen met een groepje mensen richting de bar. We raken in gesprek en het klikt meteen, maar ergens voel ik direct een spanning en aantrekkingskracht naar je.

Ik ga na enige tijd door naar een volgend bandje, met de gedachte dat dit een vluchtig contact was zoals er zoveel op een festival zijn. Maar alsof het zo moet zijn, kom ik je enkele uren later weer tegen en zijn we op weg naar dezelfde act. We dansen op de muziek en het gesprek gaat net zo soepel als eerder op de avond, maar gaat net wat verder dan de standaard onderwerpen. Ik voel diezelfde spanning alweer opkomen van tijdens onze eerste ontmoeting, maar de avond is al snel voorbij en als de laatste klanken hebben geklonken gaan we terug naar de camping. We nemen een laatste drankje van de avond om deze eerste dag af te sluiten voor we ons eigen stekkie opzoeken.

De volgende ochtend word ik lekker loom wakker, ontbijt wat, neem een verfrissende douche en tegen de middag weer een biertje op de camping, de tijd dodend tot het terrein weer open gaat.

Alsof het zo moet zijn, kom ik jou direct weer tegen bij het eerste bandje. We zeggen vluchtig “hoi” en gaan ieder onze eigen weg. Maar toch komen we uiteindelijk elkaar later op de avond weer tegen, en ons gesprek gaat verder met verrassende wendingen waar de spanning weer oploopt. We kijken een bandje en terwijl je danst raken je billen me aan. Waar ik in eerste instantie niet zeker weet of het expres of per ongeluk is, merk ik snel dat het expres is. Je drukt ze bewuster tegen me aan nu je voor me staat. Het windt me op, mijn gedachten dwalen af, mijn handen sla ik om je buik en ik kan me nog net inhouden om niet lager te gaan. Al kan ik het niet laten om mijn heupen iets naar voren te duwen, en jou zo te laten merken wat je met me doet. “Je maakt me gek zo”, zeg ik in je oor.

Onze gesprekken worden intiemer en ik voel de spanning steeds groter worden. Tijdens het laatste bandje van de avond komt alle spanning eruit. Als ik achter je sta, laat ik mijn hand via de binnenkant van je bovenbeen omhoog glijden. Ik herhaal dit een paar keer, maar raak je net niet aan. Je kijkt me aan, die blik in je ogen windt me nog meer op! “Wie maakt wie nu gek”, zeg je en draait je weer om. Ik streel nog een paar keer via je benen omhoog en weer draai je je om, ik knik en meer is er niet nodig. Al snel gaan we richting de camping en de wereld om ons heen verdwijnt. Ik open de caravan, ga naar binnen en als jij achter me aan komt, laat ik me op bed vallen. Jij komt op me zitten, trekt de deur in het slot en laat je bovenlichaam boven mij hangen.

De eerste passionele zoen volgt en door alle opgebouwde spanning tongen we als twee verliefde tieners. Je neemt het heft in handen en begeleidt mijn handen naar je borsten. Ik masseer je heerlijke borsten terwijl jij je heupen tegen mijn onderlijf aandrukt. Een kreun ontglipt jouw lippen terwijl je jouw heupen meer beweegt. Je komt weer rechtop, en terwijl jij met je heupen blijft bewegen trek jij je shirt uit. Dan ga je met je handen naar je rug, maakt de sluiting los en laat je bh tergend langzaam van je borsten glijden. Ik geniet van dit heerlijke uitzicht als ik ook rechtop kom zitten. Jij trekt mijn shirt uit en terwijl ik je weer heftig begin te zoenen leg je mijn handen terug op je borsten. Ik voel harder. Ik kreun vanwege deze heerlijke tinteling.

Dan sta je op, trekt in een beweging mijn broek en boxershort uit en ga je door je knieën voor het bed. Je pakt meteen mijn harde lid vast en terwijl je me aankijkt begin je me af te trekken. De geilheid spat er vanaf als je je hoofd naar voren brengt en ik je tanden rond mijn tepels voel. Je bijt er zachtjes in terwijl je me af blijft trekken. Ik sluit mijn ogen van genot en voel hoe je al zoenend lager gaat. Ik voel al snel hoe je lippen mijn pik omsluiten. Je gebruikt je handen als verlengstuk van je mond en speelt met het tempo, de druk en de diepte. Ik laat mijn handen op je hoofd rusten, en geef met mijn heupen extra druk als jij mij weer dieper in je mond neemt. Ik voel een orgasme opkomen en begin zacht van genot te grommen.

Maar dan stop je en staat op. En als je voor me staat laat je jouw broek en slipje zakken, waarna je me achterover op bed duwt. Je kruipt omhoog en zet je beide knieën links en rechts van mijn hoofd. Dan laat je u iets zakken, drukt je jezelf op mijn hoofd en ik kan niets anders meer dan je te verwennen met mijn tong. Ik laat mijn handen op je billen rusten en ik masseer ze. Ik versnel, vertraag en zet dan weer meer en dan weer minder druk met mijn tong. Het is heerlijk om je te proeven, en om je zo te horen kreunen terwijl jij je zo positioneert dat ik net die plekjes raak. Je ademhaling versnelt, maar op tijd ga je weer omhoog met je heupen. Je plaagt jezelf, wilt blijkbaar nog niet klaarkomen en kruipt nu omlaag, pakt stevig mijn pik vast en laat hem langzaam in je glijden. Wat voel je heerlijk!

Jij berijdt mijn pik, bepaalt het tempo en pakt mijn handen om ze op je borsten te laten rusten. Ik knijp al snel wat harder in je tepels waardoor jij me steeds sneller en heviger berijdt. Jouw vingers hebben mijn tepels ook al snel weer gevonden, neemt ze tussen jouw duim en wijsvinger en knijpt er hard in. Als reactie open ik mijn ogen en kijk jou recht aan. De pure geilheid is zichtbaar in je blik en het windt me alleen maar meer op.

Ik laat mijn handen afdwalen naar je heupen en een hand laat ik op je heerlijke billen rusten, terwijl ik ook steeds heviger en sneller begin te stoten. De andere hand breng ik naar voren en ik druk met mijn duim rustig op je klit. Je verhoogt jouw tempo nog meer en ik voel al snel weer een orgasme opkomen. Als ik de druk met mijn duim verhoog, versnelt jouw ademhaling gelijk met mij. Ik stoot nu zo hard als het kan en terwijl je klaarkomt, kreun je zo hard dat de mensen het buiten de caravan wel zouden moeten horen. Het aanspannen van jouw spieren laat mij ook klaarkomen en ik grom diep en dierlijk omdat je weer hard in mijn tepels knijpt.

Dan buig je je voorover en knuffelt me terwijl we weer rustig zoenen en bijkomen van al deze opgebouwde spanning. Na een tijdje kijk je op de klok, zegt dat je weer terug naar jouw stekkie moet en kleed je tergend langzaam weer aan.

“Tot morgen”, zeg je nog, terwijl je de caravan uitloopt en me een knipoog geeft.

Gust

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *