Twee zomeravonden

()

Ik was me aan het klaarmaken voor onze date. Ik had hem nog nooit eerder gezien, maar ik had er echt zin in. Het oorspronkelijke plan was dat ik hem op zou halen en dat hij sushi zou meenemen. Daarna zouden we naar het strand rijden om het daar op te eten. Maar hij had de plannen veranderd en wilde mij ophalen. Met een beetje tegenzin haalde hij me over met “laat me je nou verwennen”. Hij stuurde me een berichtje dat hij om de hoek stond. Ik had expres niet mijn adres gegeven. Je weet maar nooit. Ik stapte bij hem naar binnen en het was gelijk gezellig. Hij droeg een korte broek met een T-shirt en zonnebril. Het was midden in de zomer.

Toen we het strand opliepen, lagen er nog heel wat mensen van de zon te genieten. Ik legde mijn kleedje neer en hij pakte de sushi uit. Blijkbaar hield hij net zoveel van sushi als ik, want we aten samen de schaal leeg. Hij ging naast me liggen om uit te buiken van het eten. Ik bleef nog een poos zitten voordat ik ook ging liggen. We praatten en maakten af en toe wat opmerkingen over mensen die het strand langzaam verlieten.

We lagen naast elkaar. Hij was flink aan het praten over zijn studie die hij bijna had afgerond. Ik lag heerlijk te luisteren en van de laatste zonnestralen te genieten. Hij vroeg of ik wat te drinken wou, want hij had dorst. Ik hoefde niet, maar de tas lag naast me. En ineens hing hij over me heen, om de tas te pakken natuurlijk. En voor ik het wist, zoende hij me. Ik was erdoor verrast, maar zoende hem terug. Het duurde alleen niet lang, want achter ons hoorden we heel luid “ieehhl”. Het was een stel kinderen dat om ons zat te giechelen. We moesten er zelf ook om lachen. “Gelijk het moment verpest”, zei hij. “Dat hoeft toch niet?” was mijn reactie. Ik kwam omhoog en nu zoende ik hem. De kinderen achter ons begonnen nog harder te giechelen en renden hard weg. Hij keek me een beetje verrast aan. “Wat? Het heeft gewerkt toch? Ze zijn weg.” We moesten allebei weer lachen.

Na de zonsondergang was het strand al snel leeg. In de verte zag ik alleen nog een stelletje liggen. Ik was ondertussen al tegen hem aangekropen. We waren elkaars muzieklijst aan het beoordelen. Ik lag met mijn hoofd op zijn borst en hij had zijn arm om me heen. Hij schoot ineens omhoog en trok zijn shirt uit. Ik zat hem verbaasd aan te kijken. “Ja, alles zit onder het zand.” Verklaarde hij. “Aha, daar heb ik ook last van.” En ook ik trok mijn shirt uit. Hij stond me een paar seconden aan te staren terwijl ik met mijn shirt stond te wapperen. Daarna trok ik hem weer netjes aan en ook hij had zijn shirt weer aan. “Dat zag ik niet aan komen.” Ik begon te lachen. We schudden het kleed uit en we gingen weer liggen. Dit keer had hij zijn hoofd op mijn borsten. “Hier kan ik wel aan wennen”, zei hij tevreden terwijl hij met zijn hoofd schudde. Ik moest erom lachen en liet mijn hand door zijn haar gaan. “Ja, nu ben ik verkocht.” Hij draaide zijn hoofd om en we keken elkaar aan. De lol op onze gezichten verandert langzaam naar verlangen. We keken elkaar een poos aan, tot hij zich op zijn buik draaide en mij begon te zoenen.

Dit was een andere zoen dan eerst. Deze had meer passie, terwijl de andere eerder verlegen was. Deze duurde ook veel langer, niet dat ik dat erg vond. Hij plaatste zijn hand achter mijn hoofd en leunde op zijn elleboog. Ik legde mijn hand op zijn wang. Ik liet hem langzaam naar zijn hals glijden en weer omhoog naar zijn haar. Hij stopte even en keek me verhit aan. Daarna zoende hij me weer. Hij draaide om naar zijn zij en uiteindelijk naar zijn rug. Hij trok mij zacht mee. Nu lag ik weer zoals we eerst muziek lagen te luisteren, alleen nu zaten mijn lippen vastgeplakt aan de zijne.

Ik voelde zijn hand vanuit mijn nek over mijn rug lopen, naar mijn billen. Daar liet hij zijn hand rusten en af en toe kneep hij erin, maar niet hard. Ik trok mezelf steeds wat hoger, zodat ik boven hem lag. Ik stopte even met zoenen om hem aan te kijken. Onze ademhaling was allebei wat versneld. De hand die hij op mijn billen had liggen, zakte naar mijn knieholte. Hij trok mijn been over hem heen, over zijn kruis. Ik kon hem door zijn broek voelen. We keken elkaar nog steeds aan. Ik beet op mijn lip. Hij keek alsof hij goedkeuring vroeg, of het oké was. Mijn antwoord daarop was duidelijk. Ik verplaatste mijn been dat op zijn kruis lag over hem heen, zodat ik boven op hem zat. Hij rolde met zijn ogen en zuchtte hardop. Niet uit tegenzin, maar door lust. De hand die hij op mijn billen had liggen zakte naar mijn knieholte. Ik kon hem door zijn broek voelen.

Hij pakte mijn heupen vast en bewoog me naar hem toe. Hij kreunde zacht en keek daarna om zich heen. Maar er zat niemand meer. Met zijn ene hand trok hij me naar zich toe en de andere gleed vanaf mijn heup naar mijn billen. Doordat ik zo voorover boog, had ik niet heel veel meer aan mijn rokje. Dit had hij door en zijn hand schoof er gelijk onder. Hij drukte tegen mijn kruis aan. Ik stopte hard ademend met zoenen en keek hem aan. Hij keek mij met een vertrouwde blik aan. Op de een of andere manier stelde hij me gerust. Ik voelde hoe zijn vingers langs mijn slip gleden. Ik beet op mijn lip en binnen een seconde zat hij eronder.

Hij streelde me eerst voordat hij langzaam zijn vinger naar binnen bracht. Ik kreunde hard en hij begon me hard te zoenen. Zijn vinger zat al snel helemaal in me en hij bracht er al snel een tweede bij. We zoenden heftig en hij trok zijn vinger steeds in en uit me. Hoe kan ik dit doen? Dit is pas onze eerste date, dacht ik bij mezelf. Ik stopte met zoenen en ging naast hem liggen. Ik keek hem verlegen aan. “Het is maar beter dat je het stopte, anders had ik me echt niet in kunnen houden,” fluisterde hij.

Daar lagen we dan. Even niks zeggend en op adem komend. Hij draaide op zijn zij naar me toe en gaf me een kus. We keken elkaar aan en moesten allebei lachen. “Drie dates”, zei hij toen. “Drie dates?” zei ik vragend. “Drie dates voordat ik je neuk, want normaal doe ik dit niet zo snel.” Ik begon verlegen te lachen. “Nou, ik heb dit nog nooit op een eerste date gedaan, hoor.” In de verte zag ik flitsen. “Zou dat onweer zijn?” vroeg hij. “Het lijkt er wel op.”

Het leek ons allebei verstandig om richting huis te gaan. Het was ook al na twaalven. Op de terugweg had ik zijn arm beet. We liepen kletsend terug naar de auto, ook al waren we allebei iets stiller dan eerst. Waarschijnlijk door de tijd en door wat er 20 minuten geleden gebeurd was. Toen we in de auto zaten, keek hij me weer aan. Ik glimlachte een beetje verlegen naar hem en hij lachte terug. Hij kuste me weer. “Laten we nou maar naar huis rijden, voordat het nog later wordt,” grapte ik. Hij glimlachte. “Goede opmerking, mevrouw.” Ik kreeg er een knipoog achteraan. Toen we op de plek stonden waar hij me had opgehaald, zei hij tevreden: “Ik vond het erg gezellig met je.” Hij meende het. “Ik had niet anders verwacht, meneer.” We moesten allebei lachen. Ik kuste hem gedag en zei toen: “Ik vond het ook gezellig met je.” Hij was gerustgesteld en knikte. “Slaap lekker.”

De dag daarop hadden we vol contact via de app en we besloten in de avond weer af te spreken. Dit keer zou ik hem ophalen. Ik had een lange zomerjurk aan zonder bh. Toen ik aan kwam rijden stond hij al klaar en hij stapte meteen in. Hij begon eigenlijk meteen alweer te praten. Ik parkeerde mijn auto bij de duinen. Dat was het makkelijkste, zei hij. We moesten eerst een stuk lopen voor we bij het strand aankwamen. Dit keer gingen we richting de duinen zitten.

Het eerste uur hebben we alleen maar gekletst over van alles. Af en toe kwam er een schuine opmerking voorbij, maar geen van ons beiden had daar problemen mee. We waren ondertussen alweer bij elkaar gekropen. Ik lag op zijn borst naar de zonsondergang te kijken, terwijl hij met z’n hand door mijn haar ging. Ik liet mijn hand van zijn borst naar beneden glijden, maar stopte net waar zijn broek zat. Hij begon hard te zuchten, dit keer een beetje geïrriteerd. Ik keek op en zei glimlachend: “Drie dates.” Hij keek teleurgesteld, maar glimlachte terug. “Drie dates.” Hij kwam omhoog en kuste me. Ik plaatste mijn hand achter zijn hoofd om hem terug te zoenen. Het was een kus vol verlangen, waar we allebei tegen vochten.

Ik liet me naast hem neer vallen. Hij keek me aan met een grijns op zijn gezicht. Ik rolde met mijn ogen en draaide me om. Hij ging tegen me aan liggen en drukte me tegen hem aan. Ik voelde zijn lippen in mijn nek. Hij kuste het zacht, steeds wat verder naar boven tot mijn oor. Ik kreeg er kippenvel van en hij moest er zacht om lachen. Hij ging omhoog zitten en pakte wat uit zijn tas. Het waren snoepjes. “Wil je?” vroeg hij. “Ja, lekker,” zei ik terwijl ik langzaam omhoog kwam. “Nee, blijf maar liggen.” Ik deed braaf wat hij zei en keek hoe hij het snoepje uitpakte. Hij kwam weer naast me liggen en zonder oogcontact te verbreken bracht hij het snoepje naar mijn mond. Zijn vingers raakten mijn lippen en ik liet expres mijn tong langs zijn vingers gaan.

We lagen tegen elkaar aan en met zijn hand deed hij mijn haar naar achter. Ik draaide mijn hoofd wat, zodat zijn vingertopjes mijn lippen aanraakten. Langzaam deed ik mijn mond wat open en likte eraan. Hij verstijfde een beetje, maar liet me mijn gang gaan. Ik nam twee vingers in mijn mond en zoog eraan. Ik trok mijn hoofd weer terug en liet zijn vingers langs mijn tanden mijn mond weer uit gaan. Hij keek me aan en duwde zijn vingers weer terug. Een stuk verder dan wat ik daarvoor had gedaan. Ik zoog er hard aan en zijn mond viel open. Hij trok zijn vingers terug en zoende me hard. We rolden om. Hij had zijn hand in mijn nek. Ik lag nu boven op hem, net als gisteren. We zoenden heftig en hij legde zijn handen weer op mijn heupen. Net als de dag daarvoor bewoog ik me naar hem toe en weer kon ik hem weer voelen.

Het bandje van mijn jurk was van mijn schouder gevallen en ook het andere bandje liet ik zakken. Langzaam kwamen mijn borsten tevoorschijn en ik hoorde hem hard uitademen. Ik voelde zijn handen van mijn heupen omhoog gaan, eerst richting mijn taille en daarna naar mijn borsten. Hij speelde met mijn tepels, terwijl ik nog steeds langzaam heen en weer bewoog. “Echt niet normaal, jouw lichaam,” hoorde ik hem zachtjes mompelen. Hij ging wat rechter zitten waardoor zijn mond mijn tepels vond. Ik voelde zijn tong en met zijn lippen trok hij aan mijn tepels. Ik kreunde zacht en hij keek gelijk op met een grijns. Ik viel hem bijna aan en we rolden weer om. Hij moest erom lachen, een beetje bijdehand.

Hij wilde me weer zoenen, maar op het moment dat onze lippen elkaar zouden raken, trok ik mijn hoofd terug. Hier begon ik van te lachen. Hij wilde duidelijk meer en ging voor een tweede poging. Ook nu trok ik me weer terug. “Gaan we vervelend doen?” was de opmerking die hij maakte. “Een beetje plagen moet toch kunnen?” Blijkbaar was hij dit niet gewend en kon hij het niet hebben, want hij greep me gelijk aan mijn staart waardoor mijn hoofd naar achter kantelde. Alleen vond ik dit totaal niet erg, eerder leuk. Hij keek me aan en vroeg: “Ga je nog je excuses aanbieden of blijf je zo lachen?” Ik wist niet wat ik hierop moest zeggen en kon alleen maar glimlachen, want dit was zo’n beetje het geilste wat ik ooit had meegemaakt. Hij trok nog even wat harder aan mijn staart terwijl hij het oogcontact niet verbrak. “Nou?”

“Sorry”, zei ik met een klein stemmetje. “Sorry wie?” En hij trok nog harder aan mijn haar. “Sorry, meneer.” Lispelde ik. “Zo heet ik niet.” En weer trok hij aan mijn haar. “Sorry …” en bij het horen van zijn naam liet hij me los. Het was alsof ik moest happen naar adem, zo intiem vond ik het, maar ik wilde niet losgelaten worden. Ik gooide mijn armen om zijn hals en zoende hem. Zijn handen waren overal, met de mijne had ik zijn haar vastgegrepen. “Ik wil je,” zei ik tussen het zoenen door. “Drie dates,” zei hij toen. Meende hij dit nou echt? “Maar gisteren deed je het ook”, zei ik teleurgesteld. “Ja, en normaal zou ik dat al niet gedaan hebben, maar je doet iets met me waardoor ik mezelf bijna niet kan beheersen.”

“Nou, ik ga er zeker niet mee ophouden”, zei ik een beetje boos. Ik zag hem twijfelen, maar hij liet me weer los. We lagen stil naast elkaar. We hadden elkaar zo op lopen geilen dat het raar was om nu weer een normaal gesprek te beginnen. Ik had mijn jurk alweer terug aan getrokken. Hij was me aan het aanstaren met een blik vol met lust. “Jij hebt die regel hè, ik niet.” Hij deed zijn ogen dicht en zuchtte hard uit. Hij ging omhoog zitten, op zijn knieën. “Hier komen,” zei hij. Glimlachend beet ik op mijn lip en ging voor hem op mijn knieën zitten. Hij had met een seconde zijn broek los en ik schoof hem naar beneden. Ik was niet ontevreden met wat ik zag. Ik pakte hem vast en begon zijn eikel te likken. Ik hoorde hem binnensmonds kreunen en voelde twee handen mijn hoofd vastpakken. Hij duwde zichzelf ver mijn keel in en uit. Hij besliste het tempo. Ik kon niks doen, behalve zijn ritme proberen bij te houden.

Niet veel later voelde ik hem mijn mond vullen en liet hij langzaam mijn hoofd los. Ik likte mijn lippen af, maar hij keek ernstig. Ik wilde wat te drinken pakken, maar hij duwde me op mijn rug. “Nou is het jouw beurt.” Hij trok mijn slip uit en duwde mijn knieën omhoog, waardoor mijn jurk niks meer verborg. Hij streelde me eerst langzaam. Ik keek hem smekend aan. “Dit is wat je wilde, toch?” zei hij dominerend. “Mm…” was het enige wat ik uit mijn mond kon laten horen. Hij duwde zijn vingers in één stoot in me waardoor ik hard kreunde. Hij legde zijn hand op mijn mond “Ssst,” zei hij terwijl hij het tempo opbouwde. Hij bewoog steeds sneller, waardoor ook ik mijzelf niet kon inhouden. Al kreunend kwam ik klaar terwijl hij nog steeds zijn hand op mijn mond had liggen. Hij trok hem weg en zoende me. Daarna lagen we nog even in het donker te staren. En morgen…

Dorien

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *