Trillend van de kou.

()

In gedachten loop ik richting de uitgang van het kantoorgebouw. Vlak voor de schuifdeur staat ze ineens voor me. Ze begroet mij met een lach en lichtjes in haar ogen. “Hoe gaat het met je?” vraagt ze. Een golf van enthousiasme gaat door m’n buik. “Goed!” antwoord ik en lach terug. Ik kijk haar aan en zie haar ogen stralen en lachen. Ik verlang naar een knuffel, maar welke reden zou ik moeten verzinnen? Meer dan een snelle aanraking zit er niet in. Jammer, maar daar moet ik het nu echt even meedoen.

Een paar weken later fiets ik door de kou naar huis. Bij het stoplicht stopt er een auto naast mij. Het raampje gaat omlaag en ik kijk opzij, recht in haar lachende gezicht. “Hé, moet je geen handschoenen aan en een sjaal om? Straks bevries je nog!” Ze kijkt vriendelijk, maar bezorgd. “Tja, het is wel wat koud”, weet ik uit te brengen. Het stoplicht springt op groen. Moeizaam kom ik in beweging. Ze zegt: “Zie je die parkeerplaats aan de overkant? Daar wacht ik op je.” Een trap op het gaspedaal en weg is ze. Als ik bij de parkeerplaats aankom, stapt ze uit en loopt naar de achterklep die snel open zwaait. “Hier past je fiets wel in toch?” Meer dan een “ja, ik denk het wel” kan ik niet uitbrengen. Mijn lippen en handen trillen van de kou. Als ik mijn fiets in de auto wil tillen, legt ze haar warme hand op mijn hand en neemt het van mij over. “Ga jij maar in de auto zitten, daar is het lekker warm.”

Zonder tegensputteren loop ik naar de deur die met een kleine piep opengaat. Ik blaas in mijn handen om ze op te warmen. De klep valt langzaam dicht en voor ik het weet zit ze naast me en klopt met haar hand op mijn been. “Wat een kou, hè! Jij moet echt opwarmen met warme chocolademelk en slagroom.” Ik knik instemmend. Ze start de motor en we staan alweer bij het volgende stoplicht. Ze knijpt in mijn been en vraagt: “Hoe gaat het met je?” “O, wel goed” en ik geef haar een glimlach. Goed? Ja… ja, meer dan goed zul je bedoelen, schiet het door mijn hoofd. Na een tijdje komen we aan bij het grote kantoorgebouw. Nog even door de kou heen en dan lekkere warme chocolademelk drinken. “Ga jij maar alvast, dan regel ik de chocolademelk.” Ze knipoogt. Ik stap haar kantoor binnen en hang mijn jas over de stoel.

Als ik een mailtje op mijn mobiel lees, zet ze de twee mokken warme chocolademelk met een flinke toef slagroom op tafel. De eerste slok brandt in mijn keel, er gaat een rilling door mijn lijf en ik knijp m’n ogen dicht. Nu merk ik pas echt hoe koud ik het heb. Ze ziet de rilling, staat op en wrijft met haar handen over mijn bovenarmen en schouders. Ik leg mijn handen op haar handen en streel haar armen. Ik zucht diep en sluit mijn ogen. Ineens trekt ze mij van mijn stoel en ze geeft mij een dikke knuffel. Haar handen masseren mijn schouders en nek. Ze legt mijn hoofd op haar schouder. Ik streel haar rug en doe mijn ogen weer dicht. Hm… dit is zo lekker, laat de tijd stilstaan. Ze neemt me mee naar haar bureau. Verschrikt open ik mijn ogen. Ze gaat zitten en ik blijf voor haar staan. Dan trekt ze mij naar zich toe en vouwt haar benen om mijn benen. Ik kan geen kant meer op, gevangen door haar. Dan kijkt ze mij vragend aan en ik knik. Dat seintje was genoeg.

Ik voel direct haar warme handen onder mijn trui op m’n koele rug. Zachtjes masseert ze mijn koude huid. Ze blijft mij onderzoekend aankijken. Voorzichtig gaat ze met haar handen naar mijn buik en dan stukje bij beetje steeds verder naar boven. Ik adem zwaar en er ontsnapt een zucht zodra ze bij mijn borsten aangekomen is. Ze staat op en zoent mij op mijn mondhoek. Ik zoek met mijn mond haar mond, ga voorbij haar tanden en vind haar warme tong. Ze trekt mijn trui uit. Ik trek haar blouse en shirt uit en houd haar warme lichaam tegen me aan. Warme kusjes op mijn schouders en borsten. Ze leidt mij dwingend naar de tafel, legt m’n trui erop en duwt mij zachtjes naar achteren. De wereld draait en mijn hart klopt tussen mijn benen. Alsof ze mijn gedachten kan lezen, legt ze haar hand op mijn dijbeen en kriebelt zachtjes naar boven.

Bij de knoop van mijn broek kijkt ze mij doordringend aan en zegt: “Als je iets niet wilt, zeg het dan.” Ik kreun: “Ja, doe ik”, en mijn knoop is los. Zacht streelt ze de huid onder mijn slipje. Kusjes op mijn onderbuik. Ik kronkel van opwinding en denk: ga door! Ze stopt met kusjes geven, trekt m’n jeans iets verder open zodat ze ook mijn vochtige lippen kan strelen. Een goedkeurende zucht verlaat haar mond als ze mijn lippen voorzichtig verder opent en bij me naar binnen glijdt. Ik kan een kreun niet onderdrukken… oeh, wat is dit lekker. Ze zoent mijn mond en vindt mijn tong terwijl ze doorgaat met haar vingers. Haar hand is zacht. Haar vingers bewegen ritmisch en raken alle gevoelige plekjes. Het zal niet lang meer duren voordat ik kreunend en schokkend klaarkom. Haar hand blijft roerloos liggen terwijl haar vingers zich langzaam terugtrekken.

Stevig pak ik haar vast en draai haar zodat ik bovenop kom te liggen. Ik leg mijn hand op haar wang en streel haar warme huid. Ze sluit haar ogen en ik zoen haar vol overgave. Zacht blijf ik haar bovenlichaam strelen. Van haar mond ga ik naar beneden. Mijn mond volgt dezelfde route als mijn hand. Hoe meer ik naar beneden ga, hoe dieper haar ademhaling wordt. Als ik bij haar broekrand ben aangekomen, ga ik weer terug naar boven. Ik geef haar een zoen en ga door naar haar oor. “Wat wil je?” fluister ik en bijt in haar oorlelletje. “Hm…, jou!” kreunt ze. Ik kom overeind, kijk haar aan en vraag: “Mij? Hoe mij?” Ze kijkt me aan en zegt: “Ik wil jou… nu!” Lachend ga ik verder met kusjes geven. Haar handen gaan door mijn haar als ik bij haar broek ben aangekomen. En nu? Gaat het door mijn hoofd. Ik heb geen ervaring met vrouwen.

Ik maak haar knoop los en ben verrast als ik een gedeelte van haar rode kanten slipje zie. Dat had ik niet verwacht, zo’n uitdagende kleur en mooi versierd stofje. Ik kus haar op de grens van kant en huid. Ik trek haar broek naar beneden en masseer haar dijen. Tergend langzaam ga ik steeds verder omhoog en haar ademhaling versnelt. Plagend streel ik haar lippen door haar slipje. Ze kreunt en beweegt haar heupen. Ik pak de elastieken rand en trek haar slipje steeds iets verder naar beneden. Als ik genoeg ruimte heb, geef ik haar dijen kusjes terwijl mijn duim rondjes draait om haar gevoelige knopje. Ik voel dat ze er erg veel zin in heeft.

Ze kreunt zodra ik mijn vingers bij haar naar binnen laat gaan. Mijn duim maakt plaats voor mijn tong. Voorzichtig zuig ik aan haar knopje. Ik voel dat ze zich aanspant. Ze pakt mijn hoofd en probeert me omhoog te trekken. Ik draai rondjes met mijn tong en versnel de beweging van mijn vingers. Ze kreunt en daar is de ontlading. Nu laat ik wel mijn hoofd naar boven leiden. Ze opent haar ogen en geeft mij een zoen. Ik ga tegen haar aanliggen, ze slaat een arm om mij heen, kijkt mij lachend aan en vraagt: “Opgewarmd?” Zeker! Trillend van genot en niet van de kou.

私の指

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Trillend van de kou.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *