Een vertrouwde blik

()

We kennen elkaar al jaren, maar zagen elkaar nooit als meer dan vrienden. Ondanks dat we wel van elkaar wisten dat er aantrekking tussen ons zou kunnen zijn als de situatie anders was geweest. In de tijd dat we elkaar leerden kennen hadden we allebei een relatie die nog jaren zou duren. Tot we op ongeveer hetzelfde moment besloten om als vrijgezel door het leven te gaan. Sindsdien werd het contact tussen ons meer en hechter. We appten of belden elkaar bijna elke dag en hadden het net iets te gezellig samen om ‘zomaar vrienden’ te zijn.

Toen je me op een middag appte of je die avond kon langskomen om bij te kletsen, had ik dus al wel een vermoeden wat er die avond zou kunnen gaan gebeuren. Ik wilde niet te veel hopen, dus ik besloot geen verwachtingen te hebben. Toch had ik snel een fles rosé koud gezet en ik stond voor mijn kast lingerie uit te zoeken, want je weet maar nooit. Ik besloot voor een kanten bh te gaan waarin mijn borsten goed uitkwamen, en een net iets te diep uitgesneden bloesje. Een paar uur later zou je voor mijn deur staan. Ik voelde spanning om je weer te zien, omdat ik niet wist hoe de sfeer tussen ons die avond zou zijn. Zou jij dezelfde intenties hebben als ik, was de vraag die uren door mijn hoofd spookte. Toen de deurbel ging sloeg mijn hart even over, maar vanaf het moment dat je binnenkwam vlogen alle zenuwen van me af. We schonken twee grote glazen koude rosé in en zaten eerst uren te kletsen op de bank. Ik besefte weer hoe dankbaar ik ben voor zo´n goede vriend, en we konden heel de avond lang over van alles met elkaar praten. Hoe later de avond werd, hoe vaker er kleine aanrakingen plaatsvonden en hoe dichter we bij elkaar kwamen zitten, totdat we zo goed als tegen elkaar aan lagen op de bank.

De tijd vloog voorbij en ineens was het half twaalf. Als je de laatste trein terug naar jouw huis zou willen halen, zou je snel moeten zijn. Ik pakte mijn kans en vroeg of je niet toch wilde blijven slapen, maar je zei dat we dat beter niet konden doen. Met teleurstelling en een kleine brok in mijn keel liep ik een paar minuten later met je mee naar de voordeur om afscheid te nemen, maar voordat je de deur kon opendoen gaven we elkaar nog één afscheidsknuffel. Het contact tussen onze gespannen lichamen liet een vonk ontstaan die we eigenlijk al heel de avond aan het opbouwen waren. Toen ik me terugtrok uit onze omhelzing, keken we elkaar diep in de ogen. Voordat ik het wist, kwamen onze gezichten steeds dichter bij elkaar en zaten onze lippen op nog maar een paar centimeter van elkaar vandaan.

Ik voelde je warme adem op mijn lippen en ik keek je met een zwoele blik aan. In mijn buik voelde ik kriebels van spanning en tegelijkertijd angst. Dit waren kriebels die ik al een hele lange tijd niet meer gevoeld had. De angst dat je weg zou gaan en ik je niet meer zou zien liet een pijn ontstaat in mijn hele lichaam. Ik was bang dat mijn kans op romantiek met jou verkeken was en jij niet dezelfde gevoelens voor mij had als ik voor jou had. Maar ik voelde de bevestiging in jouw blik terwijl we elkaar aan keken, en voordat ik het wist, drukte jij zacht je lippen tegen de mijne. Het was een kus die tegelijkertijd teder en gewillig was. Na die innige zoen besloot je toch te blijven en de nacht met mij te spenderen. Nu was er geen weg meer terug, en we wisten allebei hoe de avond zou eindigen.

Na nog een tijd op de bank gekletst te hebben met nog een glas wijn, wisten we beiden dat we meer wilden, meer van elkaar nodig hadden, dan die zoen die we eerder gedeeld hadden. Maar we voelden ook allebei niet de behoefte om haast te maken en wilden de tijd nemen om elkaar rustig te ontdekken. Na een aantal zwoele zoenen op de bank, verplaatsten we ons naar de slaapkamer. Je zoende me heerlijk terwijl je bovenop me kroop, en ik werd opgewonden van wat er tegen mijn dij aan drukte. Langzaam gingen we steeds een stapje verder. Jouw hand streelde langzaam over mijn rug en blote huid tot je mijn borsten vond en die langzaam begon te masseren.

Je keek me aan en vroeg of ik er hier echt oké mee was. Ik twijfelde even. De vriendschap en band die we al jaren hebben wilde ik niet verpesten. Maar ik wist dat op dat moment alles wat ik wilde jou was. Ik besloot in het moment te leven en ik begon je te zoenen vanuit pure lust en passie. Je trok mijn shirt uit en begon mijn borsten te zoenen, zo hard dat het een beetje pijn deed. Je lippen vonden mijn stijve tepels en je begon ze zachtjes te likken en te bijten. Daarna gingen jouw handen en mond naar mijn nek, mijn buik, en steeds verder naar beneden. Ik stond in vuur en vlam en het voelde als alles wat ik nodig had. De warmte en gewilligheid van jouw zachte lippen op mijn huid maakte dat ik meer en meer wilde.

Ik trok jouw shirt uit en begon op mijn beurt ook jouw lichaam te verkennen en te zoenen. Ik beet zachtjes in je oor en je slaakte een zachte zucht, gevolgd door een geile kreun die mij gek maakte van verlangen. Eén voor één gingen onze kledingstukken uit, tot we bijna naakt tegen elkaar aan lagen. Ik keek nog eens diep in je ogen en vroeg of je zeker wist dat je dit wilde, of je mij wilde. Het antwoord was zonder na te hoeven denken, ja. Ik trok de rest van je kleding uit en begon langzaam je pik te masseren. Eerst zacht, toen steeds harder. Je begon heerlijk te kreunen. Ik dacht, maar aan één ding: ik wil je proeven, likken, in me voelen. Ik wilde alles, en ik wilde het snel.

Ik begon je te pijpen en ik voelde je met heel je lichaam ervan genieten. Je pik werd nat en stond stijf omhoog, wachtend tot je in me mocht komen. Maar jij had geen haast. Je wilde mijn lijf verkennen en trok mijn ondertussen natte slipje uit. Je begon me te strelen, zoenen, proeven. Steeds harder en dominanter. Je duwde je vingers in me met zoveel passie zoals ik dat nog nooit gevoeld had. Alles wat je deed, voelde geweldig en bijzonder vertrouwd. Je begon me te likken en ik moest mezelf bedwingen, om niet nu al uit elkaar te spatten van verlangen en geilheid.

Ik keek je aan en vroeg je om bij me naar binnen te gaan. Daar hoefde jij geen seconde over te twijfelen. Je schoof je pik langzaam, maar gedwongen bij me naar binnen en ik werd gevuld met het puurste verlangen dat ik ooit had gevoeld. En ik zag dat jij precies hetzelfde voelde. Je begon langzaam in me te stoten, maar al snel bewoog je steeds harder en sneller. Je greep me bij mijn borsten, mijn haren en mijn keel en ik voelde dingen die ik nog nooit gevoeld had. Pure lust, pure opwinding, pure passie. Ik draaide me naar mijn zij en je begon van achteren verder in me te stoten. Je handen vonden mijn borsten, en uiteindelijk mijn natte en opgezwollen clitoris. Je begon langzaam rondjes te draaien met je goddelijke vingers over mijn meest gevoelige plekjes, terwijl je nog steeds even hard van achteren in mij stootte. Ik voelde de warmte door heel mijn lichaam stromen en voor ik het wist, kon ik het niet meer houden en kwam ik kreunend klaar.

Je genoot ervan dat mijn kut zich samenspande en nog strakker werd om jouw harde pik heen. Maar je was nog niet klaar met mij. Je pakte mijn heupen vast en legde me op mijn buik. Ik voelde je gewillig achter mij kruipen en je pik vond weer mijn nu nog nattere kutje. Je stoten raakte precies de juiste plekjes en ik voelde weer een hoogtepunt opkomen. Je kreunen en ademhaling begonnen ook steeds harder en sneller worden. Na nog een keer klaar te komen had ik het gevoel dat ik je niet meer aankon, zo hard was je. Maar je kon het ook niet meer aan, en een paar diepe, maar langzame stoten later kwam je dan ook keihard klaar tegen mijn billen aan.

Na een paar minuten uithijgen keken we elkaar aan. We konden allebei nog maar weinig woorden uitbrengen. Maar, we wisten dat dit niet de laatste keer zou zijn dat we ons lichamen zouden verkennen. Iedere keer zouden we eindigen met het mooiste en grootste vuurwerk dat we ooit hadden gevoeld. Met dat gevoel vielen we dicht tegen elkaar aan in een diepe slaap.

Dorien

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *