De marathon.

()

Bella had eindelijk het huis voor zichzelf: haar huisgenoot was gaan kamperen. Ze wilde er het beste uit halen en de tijd doorbrengen met haar nieuwe vlam, Marjanne. Tot nu toe zaten hun vrijpartijen altijd tussen geweldig en waanzinnig in, en waren ze voor Bella een openbaring. Marjanne, of Mapa, was een echte ervaren lesbienne, aangezien ze uitsluitend met vrouwen was geweest. Maar ook Mapa’s seksualiteit leerde nieuwe dimensies kennen door Bella’s heteroseksuele ervaringen in het verleden, in vormen die ze zich niet had kunnen voorstellen, of waarvan ze niet zou denken dat ze aangenaam zouden zijn.

De fysieke aantrekkingskracht tussen hen was sterk, zo sterk dat ze zichzelf niet onder controle konden houden als ze bij elkaar in de buurt waren. De aantrekkingskracht trok hen altijd weer naar elkaar toe, tot hun huid elkaar raakte, tot het punt dat het vlees van hun spieren tegen elkaar aan gedrukt werd. Ze hadden zich beiden al overgegeven aan dit proces en lieten hun lichaam het overnemen als er weer een diep verlangen uit hun onbewuste naar de oppervlakte kroop. Ze waren een slaaf van hun impulsen en dat wisten ze. Het was een gemiddelde en nogal onbewogen zondag, en deze keer zag het ernaar uit dat hun lichamen geen verlangen voelden te stoppen en ook van uitputting leek geen sprake.

“Waar denk je aan?” vroeg Mapa, altijd benieuwd naar wat er in Bella’s hoofd omgaat. “Waarom vraag je altijd waar ik aan denk?” lachte Bella. “Omdat ik alles over jou wil weten!” Antwoordde ze ernstig. “Nou, het is niets diepzinnig. Ik dacht aan jou opnieuw te zoenen.” Verklaarde ze. “Dan zoen ik je op een diepzinnige manier.” Mapa greep Bella’s nek en trok haar gezicht naar haar toe. Ze deed haar ogen dicht zodra ze wist dat ze goed had gemikt, en hun lippen elkaar elk moment zouden ontmoeten. Hun onuitputtelijke verlangen naar elkaar ontwaakte direct, en hun lippen en tongen begonnen mee te dansen op het ritme van hun ademhaling. Met de verhoogde ademhaling, aangewakkerd door een acute vlaag van opwinding, verhoogde ook de snelheid van het zoenen. De controle was alweer verloren, en ze wisten al dat ze niet gingen stoppen tot minstens één van hen een orgasme zou bereiken. “Je kunt geweldig zoenen!” hijgde Mapa.

Bij deze woorden begon Bella zich te realiseren dat ze ontzettend nat was en voelde ze het bloed naar het vlees van haar vagina racen. De drang om aan te raken en aangeraakt te worden, werd elke seconde sterker, maar het was nog te vroeg, de spanning moest eerst opbouwen. In plaats daarvan, werd het zoenen steeds intenser. Hun tongen die over en onder elkaar door gleden, hun handen waarmee ze hun draaiende hoofden vastgrepen.

Het was middag en er waren tot dusver geen plannen om langzaam richting ‘de liefde bedrijven’ te gaan. In elk geval, niet gelijk. Hun doel was om rustig samen een film te kijken. Dat was al een tijdje het doel, maar het was er tot dan toe nog nooit daadwerkelijk van gekomen. Bella had nog nooit een zodanige sterke neiging gevoeld om zichzelf te verliezen in lichamelijke activiteiten. Niet zoals nu. Op sommige momenten leek ze zichzelf niet, of leek ze niet op hoe ze gewoonlijk was. Mapa had een seksbeest in haar naar boven gehaald dat onmogelijk was te temmen.

Mapa plaatste Bella’s hand tussen haar benen, op een non-verbale manier aankondigend dat haar roze ondergoed nu doorweekt was. Bella haalde haar hand niet weg, maar begon het natte orgaan te masseren. De drang om te voelen wat eronder zat was sterk, net als Mapa’s drang om daar aangeraakt te worden. Eindelijk werd deze barrière ook overwonnen en gleed Bella’s hand in Mapa’s ondergoed, gelijk doorweekt door Mapa’s geilheid. Mapa trilde en kreunde, terwijl haar handen druk over Bella’s lichaam heen bewogen. Al snel bereikte Bella Mapa’s clit en begon ze die te masseren met het omliggende vlees als beschermende laag. Onvermijdelijk werd het er natter en natter.

Het verlangen Bella’s huid tegen de haar aan te voelen, bracht Mapa ertoe snel elkaars shirts uit te trekken, en ze zonder na te denken in de hoek te gooien. Na even naar Bella’s ontblote borsten te hebben gekeken, drukte ze haar eigen borsten ertegen aan, terwijl ze haar ogen sloot om zich te richten op de sensatie van huid op huid. Bella, met haar hand nog tussen Mapa’s benen, duwde hun lichamen richting het bed en klom bovenop. “Je lichaam is heerlijk”, zei Bella terwijl ze het met overtuiging begon te kussen om haar woorden meer kracht te geven.

Ondertussen was het doorweekte ondergoed overbodig en was het duidelijk tijd om het uit te trekken. Terwijl ze toch bezig was, pakte Bella de gelegenheid om de overige kledingstukken die haar edele delen bedekten, uit te trekken. Mapa keek met evenveel bewondering als de eerste keer dat ze Bella’s lichaam naakt zag. Het zicht vulde haar verbeelding met alle mogelijkheden om de sensuele vrouw bovenop haar intens plezier te bezorgen. “Ik wil je proeven.” Ze duwde Bella op haar rug en ging steeds meer naar beneden met haar tong. Tedere zoenen werden tedere likjes en tedere likjes veranderden in het stevig wrijven met de tong. Bella drukte haar plezier uit met gekreun en met bewegingen, maar Mapa wist dat ze nog niet het perfecte plekje en ritme had gevonden: het plekje dat ervoor zou zorgen dat Bella uit haar dak ging. Onbewust bewogen Bella’s heupen naar boven en riep ze, “O ja, daar!”

Mapa pakte Bella’s heupen beet, deed haar ogen dicht, en richtte zich volledig op het houden van het ritme en op de juiste druk. Ze hield van deze smaak in haar mond en de bewegingen die ze met haar handen voelde: ze hield van de sensaties van een vrouw in genot. Het geluid van hard gekreun werd verspreid, “Mapa! Mapa! Je bent ongelooflijk!” De snelheid waarmee haar tong tussen Bella’s benen bewoog leek bijna onmenselijk. Het was Mapa’s superkracht en dat wist ze. Er klonk gefluister van boven, “Stop.”

“Is alles goed?”

“Ja, ik wil nog niet komen.” Bella wilde het beste uit haar eerste orgasme halen, wetende dat het de kans zou vergroten op meer orgasmes. Daarnaast vond ze het tijd werd voor een wederdienst. Tot dit moment had haar tong nog niet het plezier ervaren van de smaak tussen Mapa’s benen. Ze moest eerlijk tegen zichzelf zijn: ze was bang niet in staat te zijn de bewegingen die ze tussen haar eigen benen voelde, na te kunnen doen. Ze had het al eens eerder bij andere vrouwen gedaan, maar bezat niet zoveel jaar ervaring als Mapa. “Nu wil ik jou proeven! Je moet me aansturen, Mapa!”

Terwijl ze goed gingen liggen, kon Bella haar hartslag binnen in haar clit voelen, waar een onderdrukt orgasme rondhing, wachtend om vrijgelaten te worden. De opwinding was gemixt met een nerveus gevoel dat sterker werd hoe meer Bella haar weg naar beneden baande. Echter, zodra de natheid vermengd raakte met haar spuug verdwenen de zorgen. Ze vond de smaak van Mapa erg opwindend. De vergrotende eigenschap van haar tong gaf haar de mogelijkheid om de vorm van Mapa’s vagina van dichtbij te bekijken, en ze begon met het verkennen van de lippen, het gebied rondom de clit, op de clit, rond de ingang, door de ingang en nog dieper. Bella neukte Mapa even met haar tong, en ondertussen was haar spuug niet meer van de natheid van Mapa te onderscheiden. Bella keek op. Mapa’s ogen waren gesloten en haar gezicht verkeerde in een staat van extase. Met de ene hand hield ze het gordijn naast het bed vast, en met de andere was ze één van haar borsten aan het masseren, of eerder erin aan het knijpen. Plotseling opende ze haar ogen en keek ze naar beneden, en ving ze Bella’s blik op van tussen haar benen. Ze keken niet weg en bleven elkaar gedurende een paar seconden intens aankijken. Toen vond Bella het juiste plekje en was Mapa gedwongen haar ogen weer te sluiten. “Zo ja, ga zo door. Ja! Iets sneller! O, mijn God.”

Mapa’s lichaam trilde, haar heupen kregen een eigen leven. Bella sloot haar ogen weer, vastberaden om Mapa in haar mond te laten klaarkomen. “Ik kom bijna!” Mapa’s lichaam schokte en uit haar mond kwam gekreun. Ze greep Bella’s hoofd, bewoog het tussen haar benen en vouwde zichzelf dubbel, terwijl ze haar trillende lichaam om Bella heen sloeg. Bella was gevuld met trots en geilheid. Haar handen verdwenen tussen haar benen, waar de energie van Mapa’s orgasme nagalmde. Ze begon zichzelf te vingeren, terwijl Mapa wat water dronk. “Waarom is er geen muziek?” Vroeg Mapa ineens, en ze keek rond in de kamer om haar mobiel te zoeken. Nadat Mapa haar ‘sensuele’ Play list op had gezet, keek ze toe hoe Bella zichzelf bevredigde. Het duurde slechts een paar minuten voor ze zich weer klaar voelde voor een nieuwe ronde, alweer.

De goede communicatie over hun lichaam en seks deed Bella realiseren dat veel van de dingen die zij dacht te weten over seks eigenlijk fabeltjes waren. Ze geloofde nooit in het bestaan van de g-spot en was er altijd van overtuigd geweest dat het voor vrouwen alleen om de clitoris draait. Ook over squirten was ze sceptisch, aangezien zij dat zelf nog nooit had gedaan. En als vrouwen wel konden squirten, was dat waarschijnlijk gewoon urine, dacht ze. Mapa, iemand met veel kennis over natuurlijke gynaecologie, bevestigde het belang van de clitoris, maar liet haar daarbij ook de klieren van het urinekanaal zien, die bij sommige vrouwen voor een orgasme konden zorgen. Weer een fabeltje minder.

“Kom hier”, zei Mapa, terwijl ze tegenover Bella ging zitten en haar benen spreidde. “Druk je clit tegen de mijn.” Daarvan moest Bella fronzen, “Dat gaat nooit lukken.” “Jawel, het is mogelijk, we moeten alleen even puzzelen. Vertrouw me nou maar.” Bella voelde zich er een beetje gek bij, maar ging er toch in mee. Ze spreidde haar benen en bewoog zich met haar vagina richting de benen voor zich. Ze probeerde haar clit tegen die van Mapa aan te drukken, maar voelde alleen dat hun lichaamssappen zich met elkaar vermengden. Hoewel het aangenaam voelde, was dat toch niet het doel van het experiment. “Blijf zo zitten”, zei Mapa, terwijl ze zich een stukje verplaatste. Plotseling snakte Bella naar adem en Mapa kon de lucht op haar voelen. Het warme lichaam dat Bella’s clit masseerde, begon haar schokgolven te bezorgen.

Bella hoopte dat ook haar aannames over scharen ontkracht zouden worden toen ze voelde hoe haar clit gestimuleerd werd. Maar het moment dat Mapa duidelijk maakte dat ze er weinig van voelde, was ze bereid om de handdoek in de ring te gooien. Het voelde voor Bella alsof ze de fantasie van een heteroman aan het naspelen waren en dat wilde ze niet. “Mapa, dit is niks. Dit is niks voor mij.” Betreurde ze. “Wacht even”, zei Mapa, terwijl ze hun benen van elkaar losmaakte en Bella op haar rug legde. “Misschien werkt dit standje beter, omdat je veel aan yoga doet en heel lenig bent.”

Bella strekte haar benen en spreidde ze ver uit elkaar. Met haar benen in de lucht keek ze naar Mapa terwijl Mapa haar begon te berijden. Mapa liet zich behendig op Bella zakken. Eerst voelde Bella alleen de zachtheid, natheid en warmte van Mapa’s kut. Toen pakte Mapa het been voor zich vast en drukte haar gewicht op het lichaam onder haar. De daaropvolgende vlaag van plezier overviel haar en deed haar op haar lippen doen bijten. Langzaam kreeg ze de smaak te pakken. Ze begon haar lichaam ritmisch heen en weer te bewegen, hopend dat ze zo de hoek kon vinden waarin hun clitorissen elkaar zouden raken. Toen had ze hem te pakken. Het voelde als een klik van twee magneten die naar elkaar toe getrokken werden. Uit hun monden klonk er luid gekreun. Bella kon haar ogen niet geloven.

Bella had niet gedacht dat het echt zou gebeuren en al helemaal niet dat het zo ontzettend lekker zou voelen. Het standje was niet bepaald charmant, maar dat maakte niet uit: haar uitzicht maakte alles goed. Mapa had alle speelruimte om zich te bewegen hoe ze wilde. Het was duidelijk dat zij de touwtjes in handen had. Dat was misschien maar goed ook, aangezien Mapa een stuk meer ervaren was, in het bijzonder wat deze bezigheid betreft. Haar ogen richtten zich op de prachtige vrouw die in een oplopend tempo sensueel over haar heen bewoog. Het plezier was van haar gezicht af te lezen: ze vond het heerlijk om de ander te bevredigen en tegelijkertijd zelf ook bevredigd te worden. Mapa deed haar ogen open. “Hoe voel je je? Vind je het lekker?” vroeg ze met een tedere stem. “Ja, dit is fantastisch, ga door.”

Bella bleef maar nadenken over de onwaarschijnlijkheid van het standje. Ze besefte dat dit fabeltje waarschijnlijk door veel vrouwen werd geloofd en dat vrouwen het daarom geen kans geven of te snel opgeven. Tot voor kort was zij nog één van die vrouwen. Ze had geluk dat ze Mapa had ontmoet en deed haar ogen dicht om zich meer te concentreren op de wrijving. Wat ze voelde was bijzonder. Door het zachte gevoel van hun vagina’s was de druk bij de wrijving precies goed. De overvloed aan lichaamssappen kwam van pas als natuurlijk glijdmiddelen en Mapa leek net een onuitputtelijke bron van dit natuurlijke glijmiddel te zijn. Als kers op de taart voelde iedere kus of aanraking van hun clitorissen als een uitwisseling van liefde en plezier. “O God, Mapa, dit is zo lekker.”

Mapa verstijfde plotseling en Bella voelde de druk op haar vagina vergroten. Mapa bewoog langs haar been naar boven. Niet alleen voelde ze meer druk, ook kon Bella daar beneden een al te bekende energie voelen opwellen. Ze wist alleen niet zeker of het in haar eigen lichaam plaatsvond… of in dat van Mapa? Of voelde ze misschien iets totaal anders? Het grote moment naderde en de snelheid van de wrijving verhoogde abrupt, evenals de druk. Toen wist ze het zeker: Mapa was in extase vanwege een intens en fantastisch orgasme. Ze kon het aanvoelen. Zelf was ze nog niet zover, al was ze wel in de buurt. Ze had zich te veel beziggehouden met overtuigingen die niet waar bleken te zijn om nu al een orgasme te krijgen. Mapa plofte naast Bella neer, uitgeput maar volledig verzadigd.

“Dat was me toch… een ervaring”, zei Bella terwijl ze met haar hoofd op Mapa’s bewegende borst ging liggen. “Vond je het lekker?” vroeg ze. “Ja, ik was ervan overtuigd dat het niet zou lukken!” prevelde ze. “Met de juiste hoek en wat doorzettingsvermogen kan het zeker. Ik wilde nog langer doorgaan, maar ik kreeg zo’n intens orgasme. Ik moet er nog steeds van bijkomen. Kun je me het water aangeven?” Bella gaf haar het glas water dat op het nachtkastje stond en ging weer liggen. Ze voelde hoe klam Mapa was. Subtiel drukte ze haar neus dicht tegen Mapa’s huid aan en nam ze de vrijgekomen aroma’s in zich op. Mapa’s geur was er één uit duizend. De geur voelde ondertussen vertrouwd, besefte ze.

Bella’s gedachten bleven, maar terugkeren naar de ervaring van daarnet. Hoe de energie van Mapa’s orgasme naar haar toe stroomde: ze wilde niets liever dan het opnieuw ervaren. Mapa gaf het glas water terug aan haar, seinend dat ze ook wat water moest drinken. Gulzig dronk Bella de rest van het glas leeg waarna ze het neerzette. Haar ogen straalden lust uit. Mapa kende die blik maar al te goed en bereidde zich mentaal voor op de volgende ronde. Bella had nog nooit zo’n hoog libido gehad als in deze periode in haar leven, wat Mapa kon merken toen ze elkaar begonnen te zoenen. “Ik wil nog een keer”, bekende Bella tussen het wilde zoenen door. Mapa kende wel meer standjes die ze konden uitproberen, maar de lust maakte haar ongeduldig en al snel deden ze hetzelfde standje opnieuw. Deze keer was Bella er volledig bij met haar aandacht. Zodra ze de juiste positie weer hadden gevonden, voelde ze de extase al gauw vanuit haar kern naar de oppervlakte vloeien.

Mapa wilde het explosieve moment zo lang mogelijk uitstellen en reed daarom expres wat langzamer tegen het lichaam van haar minnares op. Toch was Bella’s climax niet te stoppen en moest Mapa zich vasthouden aan haar been om overeind te blijven. Bella’s ademhaling was snel. “O, mijn God”, kreunde ze meer dan eens, terwijl ze haar meest intense orgasme ooit doormaakte. Deze keer richtte Bella al haar energie op Mapa en voelde ze hun energieën tot één samensmelten. “Ga door, niet stoppen!” riep Bella. Mapa richtte al haar aandacht op het onderdrukken van haar orgasme en bracht Bella naar het niveau waar zij zichzelf ook op bevond. Ze voelde een nóg sterker orgasme opkomen. Bella begon te beven en kreunde het uit van plezier. Hun orgasmes vloeiden over in elkaar, samensmeltend tot één groot energieveld. Tijd en ruimte leken opgeheven te zijn. Even later ging Mapa weer tegen Bella aan liggen. Het enige hoorbare geluid was dat van hun ademhaling. Na een diepe adem draaiden ze hun gezichten naar elkaar toe en keken ze elkaar diep in de ogen aan. Op dat moment barstten ze beiden in lachen uit. “We kwamen tegelijk klaar!” riep Bella al lachend uit. “Weet je hoe weinig dat voorkomt?!”

Hoewel ze nog steeds beefde en nauwelijks in staat was zich te bewegen, kuste ze Mapa zacht. “Voor mij ben jij perfect”, zei Mapa. “Helemaal perfect.” Bella glimlachte en keek verwonderd naar het plafond. Mapa wikkelde haar armen om Bella’s lichaam heen en zo dommelden ze beiden even weg. Toen ze een poosje later weer wakker werden, voelden ze zich beiden onverzadigd. “Ik kan maar niet ophouden je aan te raken, Mapa. Ik kan mezelf gewoon niet inhouden bij jou.” Fluisterde ze intiem. “Dat hoeft ook niet”, zei Mapa, terwijl ze één voor één de lichaamsdelen van Bella streelde. Geleidelijk werd het vuur opnieuw aangewakkerd.

R & L

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *