Buurman! Wat doet u nu?

()

Vreemdgaan is voor mij heel erg speciaal, omdat ik normaal heel erg trouw aan mijn man ben. Maar het is gewoon één keer gebeurd dat ik met een andere man het bed in ben gedoken. Het was tijdens het weekend dat hij voor zijn werk op zee ging vissen. Ik was helemaal alleen, want mijn vriendinnen hadden allemaal al plannen. Ik wilde niet de hele tijd in huis zitten en was mijzelf aan het opknappen. Make up opdoen, een strak jurkje en dan op hoge hakken ergens naar een leuke tent gaan, om te zien of ik nog goed in de markt lag. Ik was écht niets van plan, tot de deurbel ging. Ik was bijna zo ver om weg te gaan, deed de deur open en zag daar de nieuwe bewoner van vier huizen verderop staan, die vroeg of ik nog ergens een verlengsnoer had en of hij die ook lenen mocht. Ik kon aan zijn stem horen dat mijn uiterlijk hem een beetje van slag maakte. Ik lette er verder niet zo op en liet hem binnen en wist dat we in een kast in de onderste la een snoer hadden liggen. Ik liep naar de kast en bukte voorover, trok de la open en wilde het verlengsnoer eruit halen, toen ik ineens twee handen op mijn heupen voelde.

Ik bleef staan. Dit was iets waar ik totaal geen rekening mee had gehouden, maar ik vond het wel spannend. Ik besloot te kijken wat de nieuwe buurtbewoner zou gaan doen. Zijn handen begonnen over mijn billen te wrijven en ineens trok hij mijn strakke jurkje omhoog. Ik had hem natuurlijk tegen kunnen houden, maar net toen ik dat wilde doen, drukte hij zijn kruis tegen mijn billen aan en voelde ik een enorme paal tegen mij aandrukken. Ik hoorde dat hij zijn rits openmaakte en toen drukte hij mijn kleine slipje opzij. De eikel voelde ik tegen mijn schaamlippen aandrukken. Ik kwam een stukje omhoog, om zo makkelijker te staan en leunde tegen de kast aan. Ik spreidde mijn benen en voelde hoe zijn eikel bij mij naar binnen drong. Ik kneep mijn ogen dicht en beeldde mij in dat het mijn man was die mij een spontane beurt ging geven, om zo een beetje minder last van een schuldgevoel te krijgen. Het lukte niet echt, maar dat maakte mij weinig uit. Ik besloot te genieten van die dikke, lange paal die mij steeds harder en dieper neukte. Ik voelde zijn lichaam tegen mijn billen stoten en ik genoot. De man hield mijn heupen stevig beet en paalde nu extra hard.

Ik hijgde als een jonge hond en voelde mij ook jonger dan tevoren, alsof ik weer een tienermeisje was, die zorgeloos met iedereen het bed in kon duiken, zonder zich zorgen te maken dat haar man er ooit achter zou kunnen komen. Na een tiental minuten trok hij zijn dikke pik uit mij en zei hij dat hij graag in mijn mondje zou willen spuiten. Ik draaide mij om, deed mijn mond open en zoog zijn nat geneukte lul zalig af. Ik voelde die eikel kloppen op het achterste van mijn tong en toen ineens kwamen er dikke stralen zaad uit zijn vette pik. Ik slikte het allemaal door en zoog zalig door, tot alles er helemaal uit was. Daarna werd zijn lul weer slap en hij deed hem terug in zijn broek, alsof er niets gebeurd was. “Maak je niet druk, ik zal je man niets vertellen,” zei hij glimlachend. “Tenminste, als ik je verlengsnoer mag lenen.” We moesten allebei lachen en ik gaf hem het verlengsnoer.

Het is bij die ene keer gebleven, maar zo nu en dan verlang ik nog wel naar die ontzettend dikke en lange paal, die mij haast uit liet scheuren. Mijn man kan eigenlijk wel lekker neuken hoor, maar mensen die zeggen dat het niet de lengte is, maar wat je er mee doet, die hebben niet altijd gelijk!

Isabel

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *