Vriendin delen.

()

Dit is een verhaal van de eerste keer dat ik mijn vriendin deelde, het was ons eerste MVM-triootje en heeft geleid tot vele meer. Namen zijn veranderd. Ik ben Jay, mijn beste vriend is Jack en mijn vriendin is Amanda. Het was een zaterdag en Jack en ik waren bij mij thuis. We hadden net GTA gespeeld op mijn PS4, om de beurt als de ander dood ging. Mijn vriendin, Amanda kwam langs voor pizza. We gingen al zestien maanden uit en alles ging geweldig. De deurbel ging, dus ik kwam van de bank af en liet Amanda binnen. We omhelsden en kusten en ik bood haar een drankje aan. Terwijl ik een blikje cola voor haar haalde, ging ze naast Jack op de bank zitten. Amanda was geen gamer, maar ze hield ervan om ons jongens te zien spelen. “Jongens en hun speelgoed” plaagde ze ons.

We lachten en begonnen te kletsen. We bestelden pizza en aten die op. Na het eten begonnen we weer GTA te spelen. Het gesprek werd seksueel toen we praatten over onze vorige seksuele ervaringen. Ik merkte dat Jack, Amanda aan het bekijken was terwijl we aan het chatten waren. Begrijpelijk, want Amanda is beeldschoon. Mooie parmantige C cup tieten, een perfect stevige ronde kont die opviel en er ongelooflijk uitzag in de strakke jeans shorts die ze droeg. Het was ook duidelijk dat Amanda vandaag geen beha aanhad. Haar tepels waren zichtbaar door haar strakke roze topje dat een paar centimeter boven haar buik eindigde, waardoor haar platte buikje en sexy navelring bloot lagen.

Ik was net doodgegaan in GTA dus ik gaf de controller aan Jack en begon met Amanda te knuffelen. Amanda lag tussen ons in op de bank. Ik begon Amanda te kussen en zij kuste mij terug. We begonnen te zoenen en zagen Jack tussen het spelen door gluren. Ik begon hard te worden en dacht Jack een beetje te plagen. Amanda zat half op mijn schoot met haar kont naar Jack gericht. Ik legde mijn handen op Amanda’s kont en begon met haar wangen te spelen. Mijn handen gleden langs de achterkant van haar spijkerbroek en ik schoof hem een beetje naar beneden tot haar zwarte slipje bloot lag. Amanda zei niets, dus schoof ik het nog wat lager. Haar spijkerbroek zat nu ongeveer halverwege haar kont en ik zag dat Jack bleef omkijken. Starend naar haar met panty’s beklede kont.

Jack begon ineens te klagen. “Kom op jongens, jullie maken me ongemakkelijk.” Amanda stopte met me te zoenen en zei. “Oei! Voelt Jack zich buitengesloten omdat hij geen meisje heeft om mee te zoenen?” en giechelde. Ik lachte ook. “Nou, misschien is het de volgende keer jouw beurt om mij te zoenen” grapte Amanda. Ik voelde mijn lul kronkelen bij haar grapje en ik wist aan Amanda’s reactie dat zij het ook gevoeld had. Ze wierp me een ondeugende blik toe. Een paar minuten later stierf Jack in GTA. Hij gaf me de controller terug, keek naar Amanda en vroeg “dus is het nu mijn beurt Amanda?” Op een schertsende toon. Amanda keek me aan en vroeg: “Zou je boos zijn als ik Jack een kleine babykus gaf? Het is niet eerlijk dat hij zich buitengesloten voelt” Ik voelde mijn lul harder worden en antwoordde “nee schat, ga je gang.” Amanda lachte naar me en kneep snel in mijn lul, terwijl ze merkte hoe hard ik was.

Amanda draaide zich om op de bank zodat ze op Jacks schoot zat en haar kont naar mij toe was gericht. “Nou… ga je me kussen of alleen maar naar mijn topje staren” zei Amanda giechelend. Jack bracht langzaam zijn lippen naar Amanda’s lippen en ze begonnen langzaam te zoenen. Ik keek uit mijn ooghoeken toen ik zag dat Amanda haar mond opende en Jacks tong in haar mond liet. Ik kon niet geloven dat ik toekeek hoe mijn vriendin het deed met mijn beste vriend. Ik zag aan Amanda’s reactie dat Jack en zij met elkaar tongden toen ze op zijn schoot begon te kronkelen en zich tegen zijn lul aandrukte. Ik lette niet goed op wat ik aan het doen was en ik stierf in GTA.

“Mijn beurt schatje” zei ik tegen Amanda, terwijl ik de controller aan Jack gaf. Amanda glimlachte en ging van Jacks schoot naar de mijne. Ze voelde hoe hard ik was, “Oh! Je genoot ervan om mij te zien zoenen met een andere jongen, of niet schatje?” Fluisterde ze in mijn oor terwijl ze over mijn lul wreef. “Je weet dat ik dat deed” fluisterde ik terug. We begonnen hartstochtelijk te zoenen totdat we onderbroken werden door Jack die dood ging in GTA. “Oeps” zei hij blij terwijl Amanda mijn schoot verliet en zich op zijn schoot nestelde. Jack verspilde geen tijd en begon Amanda te zoenen. Terwijl ik GTA aan het spelen was zag ik hoe Amanda een van Jacks handen vastpakte en op haar kont legde en daarna zijn andere hand vastpakte en op haar blote buik legde. Jack begon met Amanda’s kont te spelen, terwijl zijn andere hand haar buik verkende, spelend met haar navelring. Hun kussen werd hartstochtelijker toen Jacks hand langzaam over haar buik omhoog kroop en onder haar topje gleed. Zijn hand omklemde haar tiet en begon ermee te spelen, terwijl hij met zijn vingers aan haar tepel draaide. Tegelijkertijd gleed zijn hand, die op haar kont lag, langzaam in haar spijkerbroek en streelde hij haar kont door haar slipje heen. Tegen die tijd was ik keihard. Het was zo heet om mijn beste vriend te zien spelen met de tieten en kont van mijn vriendin.

Ik stierf in GTA terwijl ik snel de controller teruggaf aan Jack. Hij nam hem aan terwijl hij teleurgesteld keek. Amanda zat weer op mijn schoot en ik had mijn hand boven haar topje, speelde met haar tieten terwijl mijn andere hand snel naar beneden gleed naar haar jeans, ik begon haar jeans los te maken. Ze keek en glimlachte dus ging ik verder met het losmaken van haar jeans en ik trok ze naar beneden en uit. Ik zag Jacks ogen groter worden toen hij Amanda zag met alleen haar slipje en strakke topje aan. O, mijn God, had ik echt net de jeans van mijn vriendin uitgetrokken in het bijzijn van mijn beste vriend? Ja, nu was Amanda alleen gekleed in haar sexy zwarte slipje en strakke roze topje. Toen ik naar beneden; naar haar slipje keek, zag ik een natte plek.

Jack stierf en gaf snel de controller terug aan mij. Amanda ging weer op zijn schoot zitten en ze begonnen snel te zoenen. Jacks hand ging direct naar haar met panty’s beklede kont terwijl zijn andere hand onder haar topje ging en haar tiet vastpakte. “Doe mijn topje uit” hoorde ik Amanda tegen Jack fluisteren. Jack pakte de onderkant van haar topje vast en begon het uit te trekken. Jacks ogen lichtten op toen hij eindelijk Amanda’s blote tieten zag. Mijn vriendin was bijna naakt, alleen gekleed in haar schaarse zwarte slipje. Een van Jacks handen verliet haar kont zodat hij beide handen kon gebruiken om haar tieten aan te raken en ermee te spelen. Hij begon in haar borsten te knijpen, terwijl hij met haar tepels speelde. Hun kussen werd hartstochtelijker terwijl Amanda kreunde. Amanda drukte haar met panty’s beklede kont tegen Jacks lul.

Ik stierf in GTA en gaf snel de controller terug aan een zeer opgewonden kijkende Jack. Amanda ging weer op mijn schoot zitten en ik verspilde geen tijd om haar te kussen, mijn tong eiste toegang tot haar mond. Onze tongen speelden verwoed met elkaar terwijl mijn handen met haar blote tieten speelden. Ik gleed een hand tussen haar benen en voelde haar kutje door haar slipje. Ze was zo nat. Op dat moment stierf Jack. Amanda grijnsde naar me terwijl ze weer op zijn schoot gleed.

Ik pakte de controller terwijl Jack en Amanda weer begonnen te zoenen. Deze keer gingen Jacks handen direct naar haar kont. Heel langzaam gleed Jack met zijn handen langs de achterkant van haar slipje. Amanda liet hem begaan en liet zelfs een kreun van goedkeuring horen. Ik zag hoe Jacks handen Amanda’s billen vastpakten toen hij erin begon te knijpen. Ik zat daar en vroeg me af of Jack dapper genoeg zou zijn om het poesje van mijn vriendin aan te raken.

Ik stierf en Jack kreunde teleurgesteld toen Amanda terugkwam op mijn schoot. Ik glimlachte naar haar en we begonnen te zoenen. Omdat ik Jack niet wilde overtreffen gleed ik met mijn handen recht in het slipje van mijn vriendin en begon haar zoete billen te masseren. Al na een paar minuten stierf Jack en Amanda keerde snel terug op zijn schoot. Terwijl ik de controller oppakte, waren Jack en Amanda alweer hartstochtelijk aan het zoenen. Een van Jacks handen gleed langs de achterkant van haar slipje naar beneden, terwijl zijn andere hand met de tailleband aan de voorkant van haar slipje begon te spelen. Heel langzaam gleed Jacks hand naar de voorkant van Amanda’s slipje. Ik wist precies op welk moment hij haar blote kutje aanraakte, want ze slaakte een luide kreun en begon hem nog hartstochtelijker te zoenen. Na een paar minuten spelen met haar kutje, begon Jack langzaam een vinger bij haar naar binnen te laten glijden. Amanda kreunde en spreidde haar benen open, waardoor hij makkelijker bij haar kutje kon komen.

Ik stierf en Amanda schoof op mijn schoot. Deze keer zorgde ik ervoor dat haar benen naar Jack gericht waren terwijl Amanda en ik begonnen te zoenen. Ik maakte oogcontact met Jack en gebaarde naar Amanda’s slipje. Jack had de hint snel door en greep de tailleband van Amanda’s slipje en begon het langzaam langs haar benen naar beneden te schuiven. Terwijl het langzaam over haar kont naar beneden gleed, kwam langzaam haar blote kutje in zicht. Jack grijnsde toen hij eindelijk Amanda’s kutje zag. Amanda tilde haar benen op zodat Jack haar slipje helemaal kon uittrekken en gooide het op de grond. Amanda hield haar vagina getrimd en ik had er altijd van gehouden hoe zijdezacht ze was. Jacks ogen waren op haar kutje gericht en ik kon aan de manier waarop Amanda me kuste zien dat ze opgewonden was dat Jack haar blootgestelde kutje kon zien.

Ik kon het niet geloven! Mijn vriendin was nu volledig naakt voor mijn beste vriend. Ze hadden al gezoend en hij had haar blote tieten en kont betast en haar poesje gevingerd. Amanda keek in mijn ogen terwijl ze langzaam haar benen spreidde. Ik kon aan Jacks gezichtsuitdrukking zien dat Amanda’s heerlijke kutlippen open gespreid waren, waardoor de roze natte binnenkant van haar vagina bloot kwam te liggen. Het spelletje GTA was al lang vergeten toen Jack over Amanda’s kutlipjes begon te wrijven, terwijl hij een vinger bij haar naar binnen liet glijden. Amanda kreunde in mijn mond terwijl ze haar benen nog verder spreidde, Jack uitnodigend om te doen wat hij wilde met haar kutje.

Na een paar minuten waarin Amanda me kuste terwijl Jack met haar kutje speelde, stopte Amanda met me te kussen en fluisterde in mijn oor: “Ik wil hem pijpen… mag ik alsjeblieft schatje?” Ik voelde mijn lul nog harder worden door haar woorden. Mijn mooie vriendin wilde een andere man pijpen. Ik kon haar niet weerstaan toen ze het zo sexy vroeg. “Yeh babe” fluisterde ik terug. Ze glimlachte ondeugend naar me en gaf mijn lul een kneepje. Daarna draaide ze zich om zodat haar kutje naar mij toe stond en zij naar Jack. Amanda’s handen gingen naar de tailleband van Jacks korte broek en ze begon hem naar beneden te trekken. Zijn lul kwam uit zijn korte broek en Amanda glimlachte toen ze zag hoe groot hij was. Hij was zeker groter dan ik.

Omdat Amanda’s kutje naar me toe stond, liet ik snel een vinger bij haar naar binnen glijden en voegde er toen een tweede aan toe. Verdomme! Haar poesje was druipnat. Normaal duurde het een tijdje om twee vingers in haar strakke kutje te werken, maar ze was zo nat dat mijn beide vingers er zo in gleden. Ik begon haar te vingeren terwijl ik toekeek hoe ze haar hand om Jacks lul legde en hem streelde. Amanda stak haar tong uit terwijl ze haar hoofd over zijn schoot liet zakken. Ze begon langzaam zijn lul te likken, beginnend bij de basis en langzaam oplopend naar het topje. Jack kreunde toen Amanda met haar tong over het topje van zijn lul streek en vervolgens het voorvocht oplikte dat uit zijn lul was gelekt. Amanda grijnsde naar hem terwijl ze haar mond opende en de eerste paar centimeters van hem in haar mond nam. Ze ging met haar tong over hem heen terwijl ze zijn lul in en uit haar mond liet glijden. Ze werkte haar kapsel weg en nam hem helemaal in haar mond. Na een paar minuten had ze elke centimeter van hem in haar mond genomen. Ik kon zien hoe ze genoot van het likken en zuigen van Jacks lul.

Terwijl ik haar kutje nog steeds vingerde, begon ik met een vinger over haar klitje te wrijven. Ze kreunde luid en duwde haar kutje tegen me aan. Ik glimlachte en wreef nog sneller over haar klitje. Jack had zo’n blik van genot en gelukzaligheid op zijn gezicht terwijl hij genoot van mijn vriendin die hem pijpte. Af en toe haalde Amanda Jacks lul uit haar mond en kuste hem helemaal. Terwijl ze hem kuste, ging ze naar beneden naar zijn ballen en likte die om beurten. Dan opende ze haar mond en nam een van zijn ballen in haar mond en zoog erop terwijl ze hem streelde. Daarna nam ze die bal uit haar mond en begon aan de andere te zuigen. Jack was luid aan het kreunen en ik vroeg me af waar Amanda hem zou laten klaarkomen. Amanda was klaar met Jacks ballen en begon weer aan zijn lul te zuigen. Ik voelde hoe haar kutje zich om mijn vingers klemde en ik wist dat ze op het punt stond een orgasme te krijgen.

Ik begon sneller over haar clit te wrijven. Plotseling kreunde Amanda luid en klemde haar kutje strak om mijn vingers en explodeerde in een orgasme. Ze had Jacks lul nog steeds in haar mond en ik was verbaasd dat ze een orgasme kreeg en hem toch bleef pijpen. Amanda besloot dat ze genoeg had van het zuigen aan Jacks lul en dat ze hem ergens anders wilde. Ze kwam van de bank af en ging voor ons staan. Jack en ik staarden naar haar naakte lichaam en bewonderden elk deel ervan. Amanda glimlachte ons toe: “Bevalt het jullie wat jullie zien jongens?” Zei ze “O, mijn God ja! Je bent prachtig Amanda” antwoordde Jack, terwijl hij tussen haar benen staarde, verlangend naar haar kutje. Amanda merkte waar hij naar staarde en grijnsde. Ze schoof dichter naar Jack toe en spreidde haar benen een beetje. Jack begreep de hint en begon haar kutje te betasten, snel gleed hij twee vingers in haar. Amanda kreunde en legde een been op de bank. Ik zag haar kutlippen wijd opengaan, waardoor Jack een supergeil zicht had op de binnenkant van haar kut. Ze lekte kutsap langs haar dijen terwijl Jack haar vingerde. Na een paar minuten voelde Amanda weer een orgasme opkomen en zei “sneller!” Jack versnelde en vingerde haar zo snel, haar kutje maakte van die natte geluiden terwijl zijn vingers in en uit haar schoten. Ze kwam weer tot een orgasme, haar kutje klemde Jacks vingers als een bankschroef terwijl ze kreunde van genot.

Amanda glimlachte naar Jack en klom op hem. Zij plaatste haar kutje over zijn pik en begon haar kutje over zijn pik te wrijven, die zijn pik met haar kutsap in smeert. Amanda keek naar mij toen zij zich op Jacks’ lul begon te laten zakken. “O, mijn God Amanda! Je bent zo strak” kreunde Jack terwijl Amanda hem langzaam in haar begon te nemen. Ik was zo opgewonden toen ik toekeek hoe mijn vriendin langzaam de lul van mijn beste vriend in haar kutje nam. “Baby kom eens hier” zei Amanda tegen mij. Ik schoof op de bank, dichter bij hen. Amanda had nog maar de helft van Jacks lul tot nu toe genomen toen ze naar me glimlachte. Ze begon me te zoenen en ik begon haar terug te zoenen. Ik kon voorvocht proeven terwijl ik haar kuste, maar het stoorde me niet. Amanda kuste me altijd nadat ze op me was geweest, dus ik was het gewend. Terwijl we zoenden, begon ik met haar tieten te spelen, kneep in haar tepels terwijl ik toekeek hoe ze Jacks lul langzaam dieper in zich opnam, centimeter voor centimeter.

“Baby doe je broek uit” zei Amanda tegen me. Ik trok snel mijn jeans en ondergoed uit. Amanda reikte naar beneden en pakte mijn harde lul. Ik had al voorvocht-vlekken en Amanda glimlachte toen ze het zag. “Oh schatje je geniet er echt van om mij seks te zien hebben met je beste vriendin nietwaar?” Fluisterde ze tegen me terwijl ze me streelde. “Y-yess babe” antwoordde ik met lust. “Hij zit bijna helemaal in me baby. Kun je zien hoeveel hij mijn kutje heeft opgerekt?” zei Amanda, me plagend. “O, mijn God ja” kreunde ik als antwoord. Amanda grijnsde seksueel naar me en zei: “Zeg me dat ik hem moet neuken, schatje.” Ik slikte en zei beverig “heb alsjeblieft seks met hem, alsjeblieft schat. Ik wil je hem zien neuken.” Terwijl ik dat zei, kreunde Amanda omdat ze eindelijk elke centimeter van Jack in zich had opgenomen. Ze zat een minuut stil, genietend van het volle gevoel van haar kutje. Ze keek nog steeds in mijn ogen, haar hand lag rond mijn lul terwijl ze op en neer begon te bewegen op Jack.

Ik keek naar beneden en zag hoe het kutje van mijn vriendin op en neer gleed op de lul van mijn beste vriend. Het was zo heet om te zien hoe Amanda’s kutlippen zich uitstrekten terwijl Jacks lul in en uit haar gat gleed. Amanda begon Jacks lul sneller te berijden, terwijl onze kussen meer passioneel werden. Ik kwam bijna klaar en ik was verbaasd dat Jack nog niet klaargekomen was want Amanda’s strakke poesje is een schoonheid en ze was geweldig in bed. Amanda moet geweten hebben dat ik bijna klaarkwam want ze stopte plotseling met Jack te berijden en zei tegen hem: “Ik denk dat het tijd voor je is om me te neuken.” Jacks ogen lichtten op toen Amanda van zijn lul afkwam. Jack ging van de bank af zodat Amanda op de bank kon gaan liggen. Jack ging boven op haar liggen, Amanda spreidde haar benen en bood hem haar kutje aan. Jack richtte zich op haar kutje en duwde zich bij haar naar binnen. “Je kutje is zo strak.”

Amanda kreunde luid toen hij volledig in haar gleed en tegen haar baarmoederhals aankwam. Ze sloeg haar armen om hem heen en trok hem dicht tegen zich aan, terwijl ze hem nog dieper in haar wilde voelen, ook al voelde ze hem vlak tegen haar baarmoederhals aan. Jack begon in en uit Amanda te glijden en kreunde “je kutje is zo strak en geweldig” Amanda glimlachte naar hem terwijl ze haar heupen omhoog begon te bewegen om Jack te ontmoeten, terwijl hij in en uit haar stootte. “Schatje, kom naar de zijkant van de bank, ik wil je in mijn mond” zei Amanda sexy tegen me. Ik schoof snel naar de zijkant van de bank terwijl zij haar hoofd achterover legde, over de rand van de bank. Ze opende haar mond en ik wreef mijn lul over haar lippen, smeerde mijn voorvocht over haar lippen, voordat ik mijn lul in haar mond schoof. Ze sloot haar mond en draaide haar tong rond mijn lul.

Ik liet haar me een minuut likken terwijl ik genoot van het gevoel van haar tong over mijn lul. Toen begon ik in en uit haar mond te glijden. Amanda had me nog maar een paar keer haar mond laten neuken, dus ik genoot er echt van. Ik had ook een geweldig uitzicht op Amanda’s tieten die heen en weer wiegden elke keer als Jack in haar gleed en er weer uit. Ik trok me terug uit Amanda’s mond en stopte mijn ballen in haar mond. Ze begon er langzaam aan te zuigen, terwijl ze er met haar tong overheen ging. Amanda was geweldig met haar mond en ze wist zo goed hoe ze haar tong moest gebruiken. Ik wilde dat er weer aan mijn lul gezogen werd, dus ik haalde mijn ballen uit de mond van mijn vriendin en stop er mijn lul in. Ik kreunde terwijl ik elke centimeter van mezelf in Amanda’s mond liet glijden.

Ik maakte oogcontact met Jack, hij glimlachte onhandig naar me. Ik grijnsde terug en zei: “Geniet je van haar?” “Fuck yeah” zei hij met zijn mond naar mij. Amanda’s ademhaling was sneller en luider en ze had een lichte zweetdruppel over haar naakte lichaam terwijl ze zich concentreerde op het behagen van ons beide jongens tegelijkertijd. Ik kon zien dat haar orgasme aan het opbouwen was, want ze had het opgegeven om mijn lul te likken, terwijl ik in en uit haar mond gleed, ze liet me gewoon haar mond neuken, terwijl ze zich concentreerde op het plezieren van Jack die nog steeds in en uit haar kutje gleed. Plotseling werd Amanda gespannen en begon luid te kreunen terwijl ze orgasme kreeg. Gelukkige Jack! Want ik wist uit ervaring dat Amanda’s strakke kutje zich extra hard samenkneep als ze tot een orgasme kwam.

Aan Jacks snelle stoten en zware ademhaling wist ik dat hij niet ver achter lag. Nog een paar minuten gleden we samen in en uit Amanda’s gaatjes. Jack kreunde en spande zich aan, duwde zo diep mogelijk in haar kutje en begon klaar te komen. Ik trok me terug uit Amanda’s mond en keek toe hoe Jack stroompjes en stroompjes sperma in het kutje van mijn vriendin spoot. Na een tijdje was Jack klaargekomen en begon zich langzaam uit Amanda terug te trekken. Met een knal was hij eruit. Meteen begon zijn sperma eruit te lekken. “Baby boy, het is jouw tijd, ik wil je in mijn kutje” zei Amanda tegen me. Ik was een beetje nerveus om seks met haar te hebben, terwijl ze al het sperma van een andere kerel in zich had, maar ik was zo geil dat ik niet aarzelde. Ik ging snel boven op Amanda zitten en gleed in haar kutje.

Ik was verrast dat haar poesje niet zo strak was als normaal. Jacks grote lul had haar zo opgerekt dat ik er gewoon ingleed. Verdomme! Jack had veel gespoten, haar kutje zat vol met sperma en ik kon het overal om me heen voelen. “Hm…” zei Amanda terwijl ze haar benen om me heen sloeg en me diep in haar trok. “Hoe voelt dat schatje? Het sperma van een andere kerel gebruiken als glijmiddel?” Zei ze sexy. Mijn lul trilde bij haar woorden. Ik gleed sneller en sneller in en uit haar. Ik wist dat ik het niet lang zou volhouden. Amanda duwde haar heupen omhoog om mijn stoten te volgen. Amanda wist dat ik bijna klaarkwam toen ze in mijn oor fluisterde: “Oh… schatje, ik kan je nauwelijks in me voelen. Je beste vriend heeft mijn poesje vernield.” Amanda’s woorden duwden me over de rand. Ik kreunde en stootte diep in haar en begon klaar te komen. Ik voegde een tweede lading sperma toe aan het poesje van mijn vriendin. Uiteindelijk kwam ik klaar en begon me terug te trekken. Sperma begon uit Amanda’s poesje te lekken zodra ik uit haar gleed.

Amanda giechelde en stond op van de bank en rende naar de badkamer om te douchen. Jack en ik keken elkaar aan. “Bedankt om Amanda met me te delen man! Ze is ongelooflijk!” zei Jack. Ik grijnsde naar hem, “geen zorgen… ik wist dat je van haar lichaam zou genieten.” Zei ik. “Dus…” Jack vervolgde, “denk je dat we je vriendin kunnen overtuigen om de rest van de dag naakt te blijven?” Ik glimlachte, denkend aan de mogelijkheden…

A & M

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u, met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *