Eerste vergadering

()

Hoewel de coronapandemie ons weinig goeds heeft gebracht, is het thuiswerken wat mij betreft een positieve uitzondering. Mijn naam is Brigitte en samen met mijn vriend Mark woon ik in een ruim appartement in het centrum van Rotterdam. Onze omgeving ziet ons vaak als een typische YUP/DINK stel. En hoewel we zelf een hekel hebben aan dit soort stereotyperingen, voldoen we wel aan de definities. Beiden zijn we 28, hoger opgeleid, (nog) zonder kinderen en hebben een gezamenlijk inkomen dat gerust “comfortabel” genoemd kan worden. Mark werkt als ICT Consultant bij een multinational en ik als HR Manager bij een grote auto-importeur.

Na bijna twee jaar verplicht fulltime thuiswerken hebben we nu beiden een regeling afgesproken waarbij we ieder drie dagen thuis werken en twee dagen op kantoor. Om dit een beetje te spreiden heb ik de eerste drie dagen van de week als thuiswerkdagen gekozen en Mark de laatste drie dagen. De woensdag is dus de dag dat we allebei thuis werken. We hebben een thuiswerkplek ingericht in een vrije kamer die we beiden gebruiken, maar op de woensdag gebruikt Mark de eettafel in de keuken als werkplek, omdat hij als ICT’ er niet meer ruimte nodig heeft dan nodig is voor een laptop. Zo ook vandaag.

Eén van de leukere voordelen van het fulltime thuiswerken was dat we bijna op ieder moment dat we zin hadden samen seks konden hebben, al was het maar een vluggertje tussen twee vergaderingen door. In de nieuwe situatie kan dat dus alleen nog maar op woensdag en we hebben er de afgelopen weken een soort van traditie van gemaakt om die gelegenheid zo rond een uur of 11 in de ochtend te benutten. Vandaag kan de tijd me niet snel genoeg gaan. Ik heb weinig urgent of spannend werk liggen om mijn gedachten bezig te houden en ik loop constant met een onbestemd gevoel door het huis. Beter gezegd, ik ben gewoon ontzettend geil en verlang naar seks! Ik heb Mark al een paar keer een blik toegeworpen waar een krolse kat verlegen van zou worden, maar hij blijft, maar stoïcijns de belangrijke ICT-meneer uithangen in zijn Zoom-vergadering. Mijn nog minder subtiele hint was om mijn make-up wat nadrukkelijker bij te werken en mijn felrode lippenstift op te doen. Mark noemt het altijd mijn “hoeren” kleur, dus dat zou bij hem toch het kwartje moeten laten vallen. Ondertussen is het kwart voor elf geworden en eindelijk lijkt de vergadering van Mark afgelopen te zijn.

Met grote stappen en met mijn handen demonstratief in mijn zij, loop ik de keuken in. “Zo, mijnheer de ICT-consultant, zou u nu misschien tijd hebben om uw plichten als dekhengst te voldoen?” Duidelijker kan het niet, toch? Tot mijn stomme verbazing kijkt Mark me rustig aan en zegt doodleuk: “Sorry schat, maar over een kwartier heb ik weer een lange vergadering en ik moet nog even wat documenten doorlezen, dus je moet het nog maar even ophouden. Of je kunt natuurlijk even lekker masturberen”, voegt hij er nog plagerig aan toe. Stoom komt figuurlijk uit mijn oren. Hier sta ik dan, volledig ‘in heat’, bereid tot vrijwel alles en mijnheer gaat nog wat documenten lezen, terwijl hij me in dat kwartier toch minstens even een snelle beurt had kunnen geven. Desnoods zonder voorspel of poespas, even voorover tegen het aanrecht en hard achterlangs genomen worden zou voor mij al voldoende geweest zijn. Pisnijdig en stampvoetend loop ik de keuken en woonkamer uit op weg naar de slaapkamer om dan de zaken, maar ‘in eigen hand te nemen.’ En terwijl ik mijn Magic Wand uit het nachtkastje haal, ontstaat er een heel nieuw plan in mijn gedachten.

Ik loop naar onze ‘kantoor’ kamer waar ook een kast met gereedschap en doe-het-zelfmaterialen staat. Ik heb me niet vergist, er ligt inderdaad nog een hele rol ducttape. Ik knip er twee stukken van ruim een meter af en neem deze, samen met de rol tape, zo onopvallend mogelijk mee terug naar de keuken. Ik doe alsof ik de espressomachine ga aanzetten en hoor dat de nieuwe vergadering van Mark net is begonnen. Ik wacht even totdat hij klaar is met zich te introduceren en sla dan toe. Gelukkig voor hem heeft zijn bedrijf als regel dat wanneer je vanuit huis werkt, je camera uitgeschakeld dient te zijn. Als eerste druk ik snel op de mute-toets van zijn laptop zodat de andere deelnemers in de vergadering even niet kunnen horen wat er hier gebeurt. In dezelfde beweging pak ik zijn rechter pols beet, druk die tegen de armleuning van zijn bureaustoel en zet deze vast met één van de stukken ducttape. Zonder iets te zeggen doe ik hetzelfde met zijn andere pols en gelijk daarna schakel ik de mute op zijn laptop weer uit zodat mijnheer weer verder kan met zijn o zo belangrijke vergadering, maar meer nog om te voorkomen dat hij verbaal kan protesteren omdat iedereen nu weer mee kan luisteren. Op mijn gemak kan ik nu met nog veel meer tape ervoor zorgen dat hij onmogelijk los kan komen van de bureaustoel. Met een snelle kus op zijn wang fluister ik dat ik zo terug ben en loop wederom de keuken uit.

In onze slaapkamer zoek ik op mijn gemak wat spullen bij elkaar die ik voor mijn plannetje nodig, denk te hebben en doe alles in een lege sokkenmand. Met de mand in mijn handen kom ik terug de keuken in, waar Mark zoals verwacht nog steeds vast getaged op de stoel zit en zo goed en kwaad als het gaat, probeert deel te nemen aan de vergadering. Op mijn gemak ga ik aan de korte kant van de eettafel zitten en kijk hem een tijdje met een glimlach aan. Op het scherm van zijn laptop zie ik dat zijn vergadering nog een uur en een kwartier zal gaan duren. Deze vergadering gaat hij niet snel meer vergeten. Nieuwsgierig zie ik hem naar de sokkenmand kijken die ik zo heb neergezet dat hij niet kan zien wat erin zit.

Als eerste pak ik mijn make-up tas uit de mand en haal daar alvast wat spulletjes uit. De rode lippenstift, oogschaduw, eyeliner, mascara, etc. Ook een make-up spiegel komt uit het mandje tevoorschijn en op mijn gemak begin ik opnieuw mijn make-up aan te passen. Dit keer gaat alle subtiliteit overboord. Donkerblauwe, glanzende oogschaduw wordt fors aangebracht, de eyeliner en mascara maken het beeld wat betreft de ogen af. Als laatste is de rode lippenstift aan de beurt die ik in verschillende laagjes heel dik aanbreng. Ik kijk naar Mark en zie dat hij zijn aandacht nauwelijks bij de vergadering kan houden, zijn naam wordt zelfs twee keer geroepen als de personen aan de andere kant op een reactie van hem wachten. Ik weet dat hij het opwindend vindt om te kijken als ik me opmaak. Vaak genoeg heb ik gezien dat hij ‘s ochtends vanuit bed ligt te kijken als ik in de slaapkamer aan mijn make-up tafel zit. En bijna nooit heeft hij dan zijn handen boven het dekbed. Normaal gesproken gun ik hem dit kleine pleziertje van harte, maar nu wil ik het zoveel mogelijk tegen hem gebruiken. Ik zal hem leren wat het is om botergeil te zijn zonder verlost te worden.

Ik ben klaar met me opmaken en bekijk tevreden het resultaat in de spiegel. Dit is echt een full-blow hoerenopmaak. Ik verschuif mijn stoel een beetje zodat ik Mark goed strak kan aankijken terwijl hij nog steeds probeert om zijn aandacht bij de vergadering te houden. Ik hoor aan zijn stem dat hij onrustig en opgewonden is. Goed zo dat gaat nog veel erger worden, gniffel ik in gedachten. Ik open mijn mond een klein stukje en laat mijn tong over mijn lippen cirkelen. Ik weet nu precies waar hij aan denkt. Tijd voor een stapje verder. Ik sta op en ga achter hem staan.

Mijn handen strelen door zijn haar, raken zijn oorlellen, kriebelen in zijn nek en dan weer door zijn blonde haar waarbij ik ervoor zorg dat mijn lange nagels zijn hoofdhuid goed krabben. Langzaam knoop ik mijn blouse los, trek deze uit en gooi hem op de eettafel. Mijn BH volgt een paar minuten later. Langzaam trek ik Marks hoofd achterover tussen mijn cup C borsten. Ik laat een hand over zijn borstkas en buik richting zijn kruis afdwalen en constateer tot mijn genoegen dat er zich al een behoorlijke bobbel heeft gevormd. En dit is nog maar het begin. Knoopje voor knoopje maak ik zijn overhemd open totdat alle knoopjes los zijn en ik zijn bovenlijf kan ontbloten. Mijn nagels dwalen naar zijn tepels en spelen ermee. Ik hoor zijn adem versnellen en langzaam laat ik het spelen overgaan in knijpen en draaien. Zijn ademhaling wordt nog dieper en sneller en als hij niet oppast, is het straks in zijn vergadering te horen. Ik geniet van de macht die ik op dit moment over hem heb, maar ben nog lang niet klaar met hem.

Het scherm geeft aan dat er nog 50 minuten van de geplande vergadertijd over is. Tijd voor de volgende fase. Na mijn blouse en BH, trek ik nu ook mijn rokje uit, gevolgd door mijn slipje dat ik niet kan nalaten over zijn hoofd te trekken zodat hij mijn geur goed kan ruiken. Ik ga op de eettafel zitten, trek mijn benen op en leg deze voorzichtig over zijn schouders waarbij ik erop let om zo min mogelijk geluid te maken. Terwijl Mark gedwongen wordt om te blijven antwoorden op vragen terwijl hij recht in mijn poes kijkt, begin ik mezelf langzaam te vingeren. Eerst zacht, subtiel, daarna steeds sneller en dieper. Ik zorg ervoor niet klaar te komen, want als ik nu een orgasme zou krijgen is er voor Mark echt geen smoes meer te verzinnen om het geluid daarvan te verklaren. Een snelle blik op het scherm leert dat we nog 40 minuten te gaan hebben. Tijd voor mijn volgende act.

Voorzichtig laat ik mezelf van de eettafel zakken en neem gelijk de mand met spulletjes met me mee. Ik ga door mijn knieën en kruip onder de eettafel. Als Mark de hele dag thuis is, draagt hij vaak een bermuda en dat komt nu goed van pas. Ik streel zijn half blote benen, vanaf zijn kuiten naar boven werkend. De bobbel in zijn broek is nog groter geworden. Ik maak zijn riem en broeksknoop los en trek langzaam de rits open. Het kan Mark niet zijn ontgaan wat ik van plan ben en hij probeert dit te voorkomen door zijn benen wijd te houden zodat ik de bermuda niet naar beneden kan trekken. Ook hier heb ik een oplossing voor. Het enige dat ik hoef te doen is de schaar uit de mand te nemen en deze demonstratief vanonder de tafel naar boven te steken zodat Mark deze kan zien. Hij begrijpt de hint en is blijkbaar genoeg aan zijn bermuda gehecht om zijn benen te sluiten en mij de gelegenheid te geven deze naar beneden en helemaal uit te trekken. Met een boog gooi ik de bermuda onder tafel vandaan. Met zijn onderbroek maak ik gelijk korte metten door deze aan beide zijkanten door te knippen en met een sierlijk boogje bij de rest van de kledingstukken op de eettafel te gooien. Mark moet zich bewust zijn van zijn kwetsbare positie, want weer houdt hij zijn benen angstvallig gesloten. Voor het moment laat ik het maar even zo, ik heb andere dingen te doen.

Uit de onuitputtelijke mand haal ik twee leren enkelboeien tevoorschijn en gesp die om zijn enkels. Om iedere tafelpoot bind ik een stuk bondage touw en haal dat door de ringen van de enkelboeien. Als ik de touwen wil aantrekken merk ik dat Mark weerstand blijft bieden. Hoewel ik sterk genoeg ben om zijn benen met de touwen open te trekken, pak ik het iets subtieler aan door mijn hand rond zijn balzak te leggen en langzaam de druk op te voeren. Als bij toverslag verdwijnt alle tegenwerking en kan ik de touwen zodanig vastzetten dat Mark met gespreide benen helemaal open voor me zit.

Ik schat in dat we nog een half uurtje te gaan hebben tot het einde van de vergadering, dus de hoogste tijd voor mijn hoofd act. Heel voorzichtig breng ik mijn mond naar de penis die vlak voor mijn gezicht rechtop staat. Mijn tong raakt de eikel en begint voorzichtig het toompje te beroeren. Het stimuleren van dit meest gevoelige plekje van de eikel mist zijn uitwerking niet en ik zie Marks penis nog verder omhoog komen. Zijn ademhaling wordt sneller en dieper en moet haast wel in de vergadering te horen zijn. Er zijn een paar zaken waarvan ik durf te zeggen dat ik er erg goed in ben, en pijpen is er daar zeker één van. Gestaag werk ik mijn programma af. Mijn lippen sluiten zich om de eikel, het puntje van mijn tong vindt en opent het plasgaatje, mijn hoofd zakt langzaam over zijn volledige erectie en ik voel de eikel mijn huig raken. Ik heb dit tot in perfectie geoefend en kan dit doen zonder gag reflex. Maar ik kan de gag reflex ook moedwillig oproepen voor het masserende gevoel dat het geeft. Ik wissel al mijn technieken af en let heel goed op zijn reacties. Bij de minste aanwijzing dat hij bijna klaarkomt, neem ik gas terug om het daarna weer langzaam op te bouwen. Ik hoor dat Mark nu met hortende stem praat en zo te horen is hij bezig om de vergadering naar een vroege stop te sturen.

Even later hoor ik Mark iedereen gedag zeggen en is de vergadering blijkbaar beëindigd. Gelijk stop ik ook met mijn activiteiten en kruip onder de tafel vandaan. Mark zit, of liever gezegd hangt, in de bureaustoel met het zweet op zijn voorhoofd en kijkt me met een mengeling van woede en verbazing aan. Ik lach vriendelijk naar hem en zeg hem dat ik hem van zijn ongemakken zal bevrijden, wetende dat hij nog steeds niet is klaargekomen en als een snaar gespannen staat. Ik maak de gespen van de voetboeien los en als laatste knip ik het ducttape om zijn polsen en armen door. Als door een veer gelanceerd schiet Mark uit zijn stoel omhoog en kijkt me met een wilde blik in zijn ogen strak aan. Een paar keer wil hij iets zeggen en slikt het dan toch weer in. Uiteindelijk zegt hij helemaal niets, pakt me stevig bij mijn haar beet en loopt met grote stappen de keuken uit, de gang door, rechtstreeks naar onze slaapkamer. Ik kan hem maar net bijhouden en word meer meegesleurd dan dat ik meeloop. Zonder dat hij het ziet, moet ik stiekem lachen om zijn voorspelbaarheid.

In de slaapkamer aangekomen gooit hij me op mijn buik op het bed, gaat op zijn knieën achter me zitten, tilt me bij mijn heupen omhoog en stoot zichzelf zonder een woord te zeggen achterlangs bij mij naar binnen. Ik lig met mijn gezicht in het hoofdkussen gedrukt en met mijn kont omhoog de stoten van Mark in ontvangst te nemen en geniet er met volle teugen van. Het duurt toch nog wat langer dan dat ik geschat heb, maar dan komt Mark grommend en kreunend in me klaar waardoor ik mezelf ook voel verkrampen en een daverend orgasme bereik. Mark blijft nog even in me voordat hij zich langzaam terugtrekt en aan dat terugtrekken voel ik nu al dat ik de komende twee dagen waarschijnlijk wat moeilijk zal lopen.

Uitgeput liggen we naast elkaar uit te hijgen en kijken elkaar wat schaapachtig aan. Omdat ik aanvoel dat Mark zich schuldig voelt over de manier waarop hij me zojuist te grazen heeft genomen, kruip ik tegen hem aan en kus hem innig op zijn mond en lispel: “Lieverd, dit mag je vaker zo doen. Liever niet elke dag, maar je was geweldig!” Mark ligt nog steeds zwijgend naar het plafond te staren en bezorgd vraag ik hem of echt alles goed met hem is.

Glimlachend kijkt hij opzij en antwoordt: “Ja hoor, prima. Ik lig alleen even na te denken hoe jij jouw eerstvolgende vergadering gaat beleven!”

Britt

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *