Zeven

()

De zomervakantie nadert. Althans, voor de meeste van mijn jaargenoten is dat het geval. Voor mij is het nog even spannend, want het lijkt erop dat ik nog geen goedkeuring krijg voor mijn scriptie. De dame die mijn begeleider was, is sinds gisteren met zwangerschapsverlof. Het was de bedoeling dat mijn scriptie voor die tijd al goedgekeurd en nagekeken was, maar dat liep anders. Als je het mij vraagt, had die begeleider gewoon de pik op mij, maar volgens haar werk ik niet zorgvuldig genoeg en heb ik me niet aan het beoordelingskader gehouden.

Na een hoop mail en gedoe, krijg ik vandaag nog één kans. Ik mag me melden bij de coördinator van mijn studie, die de taak heeft om een oordeel te vellen over de twijfel- en probleemgevallen. Dit is mijn laatste kans om mijn zomer te redden. Ik heb twee vakanties en drie festivals op de planning staan en die kan ik mooi vergeten als ik mijn scriptie toch nog moet herschrijven. Dus ik ga mijn uiterste best doen. Ik ga alles op alles zetten voor een zes. Een hoog cijfer heb ik allang uit m’n hoofd gezet. Als ik die studie maar gewoon kan afronden.

Mijn outfit heb ik zorgvuldig bij elkaar gezocht. In een strakke donkere kokerrok en witte blouse loop ik op hoge hakken vanaf de metrohalte naar de hogeschool. Mijnheer Brouwers, de coördinator van mijn opleiding, wacht op me in zijn kantoor op de bovenste verdieping van het gebouw. Ik heb hem nog nooit ontmoet, maar heb op de een of andere manier het gevoel dat ik hem wel om mijn vinger kan winden.

Eenmaal boven, klop ik aan. De deur zwiept open en ik sta oog in oog met een verrassend charmante vent. Het is niet dat hij erg knap is, maar zijn ogen fonkelen en hij heeft een mooie lach. Het pak dat hij draagt, is goed uitgesneden en flatteert zijn body op de juiste manier. Ik laat me niet van mijn stuk brengen en steek zelfverzekerd mijn hand uit. “Annabel,” zeg ik terwijl ik zijn hand schud. “Fijn dat u tijd heeft kunnen maken.” Zonder mijn hand los te laten, bekijkt hij me van top tot teen. “Ik was wel benieuwd naar je,” zegt hij. “En je scriptie natuurlijk,” voegt hij er snel aan toe

Mijnheer Brouwers gaat achter zijn bureau zitten en opent mijn scriptie op de computer die voor hem staat. Ik probeer rustig te blijven ademen en wacht af. Hij tuurt aandachtig naar het scherm terwijl hij door mijn scriptie lijkt te scrollen. Na een paar minuten kijkt hij weer op en vraagt: “Wat denk je zelf dat er misgegaan is?” Ik leg uit dat ik het idee had dat mijn intentie niet goed begrepen is en dat ik weggezet werd als een student die de kantjes er van af loopt, terwijl ik juist bereid ben alles te doen voor een voldoende. Bij die laatste zin lijken zijn ogen ineens te fonkelen.

“Annabel,” zegt hij. Zijn stem klinkt ineens heser dan hiervoor en het voelt plotseling alsof de lucht geladen is. “Ben je echt bereid om álles te doen?” Hoor ik hem zeggen terwijl hij zijn stoel iets naar achter schuift. Ik kijk hem strak aan en knik. “Kom dan maar eens hier,” zegt hij streng. Ik loop naar het bureau en stap voorzichtig tussen zijn benen in. Moeiteloos wip ik mijn billen op het bureaublad en zet mijn voeten aan weerszijden op zijn stoel. “Alles,” bevestig ik nog eens.

Zijn handen glijden over mijn kuiten naar boven en al snel voel ik zijn vingers onder mijn strakke rok. Ik zet mijn handen achter me neer en laat mijn hoofd achterover hangen terwijl zijn vingers mijn lichaam verkennen. De situatie windt me op omdat het zó fout is. Tegelijkertijd heb ik geen zin om uren door te brengen op het kantoor van mijnheer Brouwers dus besluit ik in actie te komen. Ik spring voorzichtig van het bureau af en buig voorover. Ruw draai ik zijn hoofd opzij om vervolgens zachtjes mijn tong langs zijn nek te laten glijden. Hij kreunt dat ik door moet gaan, dus laat ik me op mijn knieën zakken. Ik hoef niets meer te zeggen. Hij maakt gretig zijn riem los en haalt zijn harde pik tevoorschijn.

Ik pak mijn haar bij elkaar en vraag hem mijn staart vast te houden. Voordat ik zijn lul in mijn mond neem, spuug ik erop om het lekker nat te maken. Ik kus de top en laat dan langzaam mijn lippen om zijn schacht heen glijden. Doordat hij mijn haar vast heeft, kan hij goed het ritme aangeven en ik beweeg gehoorzaam mee. Elke keer als ik boven kom, laat ik mijn tong een rondje om zijn eikel draaien om vervolgens weer naar beneden te gaan. Ik hoor hoe zijn ademhaling versnelt en voer geleidelijk aan het tempo op. Als ik het idee krijg dat zijn orgasme niet ver weg meer is, stop ik. Nog altijd geknield tussen zijn benen, kijk ik omhoog. Hij kijkt een tikkeltje geërgerd. “Waarom stop je?,” hijgt hij.

“Eerst krijg ik wat ik wil, dan maak ik het voor je af,” zeg ik en kijk hem ondeugend aan. Even lijkt het alsof hij me niet begrijpt, maar dan valt het kwartje. Zijn hand grijpt vlug naar de muis van zijn computer. “Ik vul een zes in, oké?” Plagend laat ik mijn tong langs zijn harde pik gaan. “Vind je echt dat dit maar een zes waard is?” vraag ik terwijl ik hem met grote ogen aankijk. “Zullen we afspreken dat je er een zeven van maakt als ik je lekker heb laten klaarkomen?”

Hij knikt vlug en gebiedt me door te gaan. Ik doe wat hij vraagt en neem zijn pik weer in mijn mond. Nét iets harder en nét iets sneller dan net beweeg ik op en neer. Al was die zes heus wel genoeg geweest, ik voel een soort bewijsdrang om deze man lekkerder dan ooit te laten klaarkomen. Ik zuig hem af tot ik zijn penis voel pulseren. Terwijl hij mijn mond vol spuit kijk ik omhoog. Ik slik zijn zaad door en laat trots mijn lege mond zien. Vlug sta ik op en pak mijn tas van de grond en loop richting de deur. Ik draai me om en werp een laatste blik op hem terwijl hij nog zit uit te hijgen achter zijn bureau. “Bedankt voor de zeven mijnheer Brouwers!”

“En een fijne zomer,” roep ik terwijl ik de gang op stap en de deur achter me dicht sla. Ik kan niet wachten tot ik mijn koffer kan inpakken.

Djing

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *