Saaie cursus

()

Ik was samen met een collega naar een cursus gestuurd in een hotel in Brabant. We reden samen en uit kostenbesparing moesten we samen onze kamer delen. Maria, mijn collega, was een ongehuwde moeder met een paar kinderen. Zij zag dit soort cursussen als een uitje om heerlijk tekeer te kunnen gaan. We kwamen tegen vier uur bij het hotel aan en checkten in. We liepen daarna naar onze kamer. Die was ruim bemeten en had twee losse bedden die tegen elkaar stonden. Ik besloot even een lekkere douche te nemen na de vermoeiende rit in de warmte. Ik kleedde mij uit en hoorde dat Maria tegen mij zei: “Wat heb jij mooie lingerie aan.”

Ik zag dat Maria eveneens haar kleding uittrok om zich ook te gaan opfrissen. Maria had deugdelijk wit ondergoed aan. “Vind je het mooi?” Vroeg ik. “Ja” ze zei, “ik heb alleen witte sets maar dat zwarte van jou vind ik veel mooier staan.” Ik liep naar de douche en draaide de kraan open. Heerlijk was dat om de verfrissende stralen te voelen. Toen ik klaar was en mezelf af ging drogen kwam Maria de badkamer binnen. Ik zag dat ze haar setje had uitgetrokken. Terwijl ik al sinds jaar en dag mijzelf lekker glad scheer zag ik dat zij een volle beharing in haar kruis had. Maria ging onder de douche en ik kleedde mijzelf aan. Ik trok een paar zwarte hold ups aan, een blauwe string en BH en deed daarover een spijkerrokje met witte blouse aan. Even later kwam ook Maria onder de douche vandaan.

Nadat zij zich ook had aangekleed zaten we nog even te kletsen in het zitje in de kamer. Opeens vroeg ze aan mij: “draag jij elke dag zulke mooie lingerie?” Ik antwoordde dat ik dat inderdaad deed omdat het mij een stuk zelfvertrouwen gaf en mijn man het leuk vond. Ook het wel of niet scheren van de schaamstreek kwam voorbij. Ik gaf aan dat ik het een heerlijk fris gevoel vind om daar kaal te zijn en dat mijn man dat bij het beffen een stuk fijner vindt. Maria gaf aan dat ze zich nog nooit daar had geschoren. Alleen bij de bevallingen is het daar door de verloskundige weggehaald.

We besloten richting bar te gaan om daar de andere cursisten te ontmoeten. Er werd een uur lang handen geschud en kennis gemaakt. Maria die al eerder op cursus was geweest kende een aantal mannen al van die eerdere ontmoetingen. Ik merkte op dat de mannen die haar al kenden naar haar toe wel heel vrij waren. Het diner volgde, waarbij ik naast een wat stillere man kwam te zitten. Hij was eveneens voor het eerst en keek de verrichtingen van de andere mannen vanaf de zijkant stilletjes aan. Ik had met deze man een leuk gesprek tijdens het eten. Hij vertelde dat hij getrouwd was maar ook af en toe behoefte had aan een nieuw avontuur. Ik vertelde hem dat ik ook getrouwd was en er net zo in stond. Na een poosje werd ons gesprek steeds vertrouwelijker. Hij vertelde mij dat hij met zijn vrouw steeds andere plaatsen zocht om stiekem seks te kunnen hebben. Ik luisterde geïnteresseerd naar zijn verhalen. Op een moment vroeg hij of ik een panty of kousen type was. Ik keek hem aan en zei: “Dat moet je zelf maar uitvinden.”

Het dessert werd opgediend. Plotseling voelde ik een hand op mijn knie liggen. De man liet er dus geen gras over groeien en was op onderzoek uit. Ik besloot hem niet weg te duwen en af te wachten hoever hij zou durven gaan. Ik hield mijn benen nog wel strak tegen elkaar aan. Hij bleef zachtjes strelen aan mijn knie en ik voelde een tinteling opkomen in mijn kruis dat al wat nat begon te worden. Ik besloot mijn benen voorzichtig iets uit elkaar te buigen. Dat werd direct door hem benut om met zijn hand verder richting boord van de nylon te gaan. Hij bereikte het blanke vlees boven de boord en niet lang erna voelde ik hem met zijn vinger langs mijn string gaan.

Het diner was voorbij en we gingen met de hele groep richting bar. Dit om die avond te benutten om elkaar beter te leren kennen. Maria had ondertussen een groep van mannen in haar aandachtsgebied staan en had geen oog meer voor mij. Ik bleef aan een tafeltje in de bar samen met mijn onderzoeker zitten. “Je hebt inderdaad kousen aan dat vind ik heel leuk”, antwoordde de man die zich voorstelde als Bram. “Ja, ik draag bijna altijd nylons”, zei ik. “Ik vind het fijn en mijn man is er gek op dat ik ze draag”. De avond vorderde en ondertussen hadden we samen al heel wat ervaringen op seksgebied uitgewisseld. “Met wie lig jij samen op de kamer”, vroeg ik hem. “Ik heb mijn kamer gedeeld met de cursusleider,” zei hij. Ik gaf aan dat ik samen met Maria op een kamer lag. “Dat wordt dus niets vandaag”, zei hij.

Na een poosje moest ik naar het toilet toe. Ik belde mijn man op en vertelde hem hoe het in het hotel was. Wij hebben een open relatie en accepteren van elkaar dat we af en toe een avontuurtje hebben mits we elkaar daarvan op de hoogte houden. “Leuk joh”, antwoordde mijn man toen ik hem vertelde dat ik tijdens het diner door mijn buurman was bevoeld onder mijn rok. “En laat je hem verder gaan?” Vroeg hij. “Niet vandaag, maar wellicht krijgt hij morgen een kans,” antwoordde ik hem. Ik gaf hem door de telefoon een kus en hing hem op. Even later hoorde ik de deur van de toiletruimte gaan en hoorde iemand mijn naam noemen. Ik deed de deur van het toilet zachtjes open en zag Bram daar staan. “Wat doe jij hier?,” vroeg ik hem quasi verontwaardigd. “Ik wil je voelen en kussen.” zei hij.

Terwijl ik voor de spiegel mijn make up bekeek, voelde ik dat hij achter mij kwam staan en zachtjes mijn rokje omheen trok. Ik werd hier warm van. Hij trok mijn string omlaag en daarna kwamen zijn vingers richting mijn kut. In geen tijd had hij mij compleet gek gemaakt. Ik stond te soppen van genot. Waarschijnlijk was ik daar door hem ter plaatse genomen als er niet plotseling een paar hakken aan kwamen lopen. Ik liep de toiletruimte uit en hij dook snel een toilet in. Even later zag ik op de gang dat hij uit het toilet naar buiten kwam. Ik vertelde Bram dat ik naar mijn kamer ging en morgenochtend om zes uur ging zwemmen in het zwembad in de kelder. “Tegen die tijd is er nooit iemand dus als je zin hebt kom je ook even die kant op”. Ik gaf hem een zoen en liep naar mijn kamer.

Daar pakte ik gauw mijn vibrator uit mijn handtas om mijn opgeroepen lustgevoelens te bevredigen. Het duurde niet lang met de hulp van mijn vriendje voordat ik hevig klaar kwam. Een paar uur later hoorde ik de kamerdeur opengaan en Maria de kamer opkomen. Ik deed net of ik sliep en zag door de spleetjes van mijn ogen dat ze zich uitkleedde. Ze had geen slipje meer aan en was enigszins aangeschoten door de drank. Even later toen ze in haar bed lag, hoorde ik bekende geluiden. De dame lag zich pal naast mij te vingeren tot ze luid kreunend klaar kwam. Nog twee hoogtepunten volgden voordat ze er mee stopte.

Tegen kwart voor zes sloop ik de kamer uit in mijn bikini en badjas. Ik liep naar het zwembad en stelde vast dat het compleet leeg was. Ik dook het water in en trok een paar banen. Toen zag ik plotseling Bram binnenkomen. Hij had een fantastisch figuur en zijn zwembroek verraadde een flink uitgevallen pik. Hij zwom net als ik nog een paar banen en toen ik even aan de kant ging hangen kwam hij mijn kant op. Het duurde maar even voordat ik een paar heerlijke zoenen van hem kreeg. Aan de waterkant hangend trok Bram mijn bikinislip naar beneden en na even te hebben gevoeld dreef hij zijn forse mannelijkheid bij mij naar binnen. We bleven zo wel tien minuten samen aan de gang voordat we nagenoeg gelijktijdig klaar kwamen. We kropen uit het bad en stapten samen de douche binnen. Daar bleven we nog geruime tijd heerlijk met elkaar aan de gang. Toen was tijd om naar de kamer te gaan.

Ik at mijn ontbijt op en belde nog even met mijn man. “En, is het gelukt?” Vroeg hij. “Ja, ik ben vanochtend heerlijk genomen in het zwembad”. “Mooi” zei mijn man, “dan kun je er weer even tegen.” Ik ging in het leslokaal tegenover Bram zitten. Hij keek regelmatig mijn kant op. Ik voelde mijn kruis weer warm worden van de beurt die ik van Bram had gehad. Tijdens de cursus besloot ik hem op te geilen. Ik deed af en toe als hij keek mijn benen uit elkaar waardoor hij van de overkant recht in mijn kruis keek. Tijdens de lunch kwam Bram weer bij mij aan tafel zitten. Hij zei dat hij mij beslist vandaag nog even wilde voelen. Ik lachte en zei: “Ik ga zo naar het toilet dus wie weet.” Ik moest lachen dat Bram zo’n risico durfde nemen want hij kwam weer snel achter mij aan het damestoilet in. We besloten samen in een toilet te gaan staan en weer maakte hij me gek.

Na het diner vroeg Maria aan mij of ik vanavond een poosje uit de kamer wilde blijven omdat ze even met een collega alleen wilde zijn. Ik ging akkoord en besloot samen met Bram in de bar aan een tafeltje te blijven zitten. Bram vond het geweldig en samen hadden we een leuke avond. Ik besloot nog even naar buiten te gaan om een frisse neus te halen en mijn man te bellen. “Mag ik met je meelopen”, vroeg Bram.

Opeens kreeg ik een heerlijk idee. We liepen naar mijn auto en Bram nam naast mij plaats. De auto stond vrij achteraan op een stil gedeelte van het parkeerterrein waar het behoorlijk donker was. Ik belde vanuit de auto zoals ik beloofd had mijn man op en vertelde hem wat ik vandaag had meegemaakt. Ook zei ik hem dat ik nu in mijn auto zat en dat Bram naast me zat. Mijn man begroette Bram door de speaker en vroeg of hij mij een lekker ding vond. Bram antwoordde hem dat hij niet van mij af kon blijven. “Dan mag je nu mijn vrouw klaarmaken terwijl ik meeluister, vind je dat wat?” Ik wist niet wat ik hoorde. Wat een geweldig geil spelletje werd daar door mijn man voorgesteld.

Bram begon al direct onder mijn rokje te voelen. Ik tilde mijn billen omhoog zodat mijn string uit kon. Binnen geen tijd was mijn kutje compleet nat en sopte van de vingers die Bram in- en uit liet gaan. Terwijl mijn man op afstand meeluisterde en aanwijzingen gaf, maakte Bram mij compleet klaar. Ik kon geen boe of bah meer zeggen. Mijn man vertelde vervolgens aan Bram dat hij door het horen kreunen van zijn vrouw geil was geworden. Hij was begonnen met zichzelf af te trekken en was net als wij tot zijn hoogtepunt gekomen. Ik fatsoeneerde mijn kleding en liep daarna samen met Bram terug naar het hotel. Voordat ik mijn kamer binnen liep, luisterde ik even aan de deur. Ik hoorde geen vreemde geluiden en besloot naar binnen te gaan.

Daar lag Maria compleet uitgevloerd naakt in bed. “En heb je het naar je zin gehad?” vroeg ik. “Het was weer heerlijk”, antwoordde ze. “Ik heb van drie verschillende collega’s een beurt gehad maar nu is het genoeg”, lachte ze. Maria vertelde dat ze het heel fijn had gevonden dat ik uit de kamer had willen gaan omdat ze anders niets had kunnen doen. Ik zei dat ik daar geen moeite mee had en haar ook haar plezier gunde. Ze moest eens weten.

Esmeralda

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *