Wildste fantasie

()

Ik heb het nooit eerder aangedurfd, deze lang gekoesterde droom, deze wilde fantasie die al veel te lang door mijn gedachten raast. De spannende dromen die ik gebaseerd op deze gebeurtenis heb gehad, zijn niet meer op één hand te tellen. Misschien zelfs niet eens meer op twee, als ik heel eerlijk ben. Ik ben zenuwachtig, maar die zenuwen winnen het niet van de pure opwinding die ik diep van binnen voel. Het gaat gebeuren. Ik kan het voelen aan alles.

David lacht naar me en streelt zacht met zijn hand over mijn onderarm. Ik ga met hem mee naar huis, daar is geen twijfel over mogelijk en in stilte hoop ik dat zijn huisgenoot, Roy, alleen naar huis gaat. “Dus, Tess… Weet je dat mijn oog al op je viel toen je dit feestje binnenstapte.” Ik lach en zuig zo verleidelijk mogelijk aan het rietje in mijn drankje om de laatste slokken tot me te nemen. “Dat hoopte ik al,” antwoord ik vervolgens zwoel. Met een ondeugende blik kijkt hij me aan, laat zijn tong langs mijn hals glijden en zuigt vervolgens zachtjes wanneer zijn lippen mijn huid hebben bereikt. “Je bent echt erg sexy. Ga je mee?” Ik laat mijn rechtermondhoek iets omhoog krullen, kijk hem vanonder mijn wimpers uitdagend aan en knik dan kort.

In geen tijd heeft David mijn hand te pakken en neemt me mee door de dampende, dansende mensenmassa op zoek naar Roy. Ergens in de buurt van de toiletten lopen we hem eindelijk tegen het lijf. David laat hem weten dat hij naar huis gaat en ik zie hoe de ogen van Roy schaamteloos over me heen dwalen. Alsof hij me daar en op dat moment aan het keuren is. Ze lachen samen en ik zie Roy kort knikken. “Ja, ik ga wel mee,” hoor ik hem vaag boven de muziek uit roepen. Nu komt het nog meer in de buurt dan ik al dacht. Ik ga met twee mannen naar huis. In de taxi neem ik tussen de mannen plaats, niet expres, dit is puur toeval, maar stilletjes geniet ik ervan. David heeft zijn hand op mijn been gelegd terwijl ik continu de ogen van Roy op mijn lijf voel branden. Niemand zegt er iets over, maar de spanning in de lucht laat me weten dat het niet gek is als we straks met z’n drietjes in bed belanden.

Thuis aangekomen stapt Roy onder de douche. Zodra hij uit het zicht is, begint David me hevig te zoenen. Net zo hevig als hij eerder deze avond op het feestje heeft gedaan. Op de dansvloer konden we niet van elkaar afblijven. Van hevig zoenen tot handen die onder kledingstukken verdwenen. Ik ga echt niet zomaar met iedereen mee naar huis, maar het is duidelijk dat deze man weet wat hij doet. Het feit dat Roy ons gedurende de avond in de gaten heeft gehouden en op z’n tijd verschillende ondeugende blikken met me heeft gewisseld, hielp ook. “Ga je mee naar mijn slaapkamer?” David kijkt enthousiast en neemt een afwachtende houding aan. Ik plaats mijn vingertoppen om de rand van zijn broek en laat me meevoeren zijn slaapkamer in. Ergens uit zijn keel rommelt een grommende lach, ondeugend bijna. Het werkt aanstekelijk.

In zijn slaapkamer aangekomen vliegen onze kledingstukken door de lucht. Ik heb nog nooit twee mensen gezien die elkaar zo wild uitkleden. Althans, niet in real life, alleen in van die overdreven films. Maar nu gebeurt het echt! Tussen mijn benen voel ik het enige stukje stof dat ik nog om mijn lijf heb zitten steeds vochtiger worden. Zijn hand sluit zich moeiteloos en stevig om één van mijn borsten en hij begint speels te masseren. Mijn handen glijden over zijn blote bovenlijf steeds verder naar beneden en zodra ik zijn boxershort bereikt heb, wrijf ik zacht over zijn stijve. Hij is hard, heel hard en het dunne stofje tussen mijn hand en zijn mannelijkheid wordt steeds vochtiger bij iedere beweging die ik maak.

Met vurige ogen kijkt hij me aan. Zijn ene hand gevuld met mijn haren en zijn andere met mijn borst. Met zijn blik in die van mij gehaakt, zakt hij naar beneden. Zijn duim en wijsvinger hebben mijn tepel gevonden en hij begint er gekmakend aan te trekken. Zacht, maar net hard genoeg. De combinatie tussen pijn en pure geiligheid zorgt ervoor dat mijn benen week worden. Wanneer hij zijn mond eromheen sluit en zacht begint te zuigen laat ik ongecontroleerd hard kreunen over mijn lippen rollen. Stevig duwt hij me op zijn bed en klimt als een hongerig beest boven op me. The game is on. Al het fatsoen lijkt achterwege te blijven. Mijn vingertoppen glijden in de achterkant van zijn boxershort en begraven zich diep in zijn billen terwijl hij boven op me ligt. Tussen ons in voel ik zijn stijve hard tegen mijn onderbuik drukken. We zijn pas net begonnen, maar ik kan nu al niet wachten tot deze man in mij zit.

Opgewonden beweegt hij heen en weer terwijl onze tongen elkaar hevig verkennen. Zijn lippen glijden door mijn hals, richting mijn borsten waar ze zacht in bijten en natte kusjes achterlaten. Zijn hand is gevuld met mijn billen, waar hij zacht in knijpt op het ritme van zijn beweging. Ik kan het niet langer houden en voor ik er erg in heb, smeek ik hem kreunend om zijn boxershort uit te trekken. Lachend gaat hij rechtop zitten, trots dat hij me zo ver heeft gekregen. Tergend langzaam trekt hij mijn string uit en zodra hij aan zijn boxershort begint, dwalen mijn gedachten af naar Roy. Ik kan het water van de douche in de verte nog steeds horen. David grist een condoom uit zijn nachtkastje, doet hem zorgvuldig om en positioneert zichzelf dan tussen mijn benen. “Hoe wil je me hebben? Waar houd je van?”

Door mijn hoofd razen 100 dingen bij deze vraag. Deze man kent mij niet, ik kan alles zeggen wat ik wil, uitproberen wat ik wil. “Een beetje ruig,” antwoord ik opgewonden. “Dan is een beetje ruig wat je krijgt.” Hij laat zijn eikel door mijn natte kutje glijden, drukt een paar keer speels tegen mijn opening en stoot zichzelf dan naar binnen. Een luide kreun, galmt door zijn slaapkamer en ik merk dat het me niet kan schelen wie ons hoort. “Fuck, wat lekker dat je luid bent,” kreunt David op het ritme van zijn stoten.

Mijn hand grijpt naar zijn keel en ik knijp hem zacht dicht. Als reactie lacht hij opgewonden en grijpt zich vast aan mijn borsten voor houvast. Na enkele zalige minuten trekt David zich terug en gaat naast me liggen. Zacht geeft hij een tik op mijn bovenbeen en alsof we vaker met elkaar naar bed gaan, begrijp ik gelijk wat hij bedoelt. Moeiteloos ga ik op hem zitten, mijn rug zijn kant op gekeerd. De reverse cowgirl doet het altijd goed en geeft me altijd meer dan genoeg ruimte om met mezelf aan de slag te gaan. David slaat hard op mijn kont bij mijn eerste bewegingen. Hij vult zijn hand met mijn haren en trekt er hard aan. Precies dat beetje ruig dat ik wil hebben.

Wanneer we volledig in elkaar opgaan, gaat de deur van zijn slaapkamer open. Roy staat naakt in de deuropening en kijkt ons afwachtend aan. David lacht en ik kijk verwilderd en high van de seks diep in zijn ogen. Het is alsof we beiden goedkeuring geven dat Roy binnen mag komen. Dit is het, dit is het moment. Als ik nu niet mijn stoute schoenen aantrek dan zal het lang duren voor deze kans zich weer voordoet. Als het überhaupt ooit nog een keer gebeurt.

Roy gaat voor me op het bed zitten, tussen de benen van David. Hij plaatst zijn hand in mijn hals en begint me voorzichtig te zoenen. Holy shit. Zoenen met een man terwijl een andere man in je zit is overweldigend. Met een ondeugende blik maak ik me los uit de zoen. Ik maak mijn vingers goed nat en breng ze naar mijn achterste zodat ik mijn speeksel goed kan verdelen. David zucht luidt en zijn ademhaling lijkt een nieuw tempo aan te nemen. Ik ga iets omhoog en voel hoe mijn lichaam huivert wanneer David uit me zakt. Dan pak ik hem stevig vast en druk zijn eikel tegen mijn achterste. Steeds harder, steeds dieper. Net zolang tot mijn lichaam hem verwelkomt en hij verder naar binnen glijdt.

David kreunt luid en wijst naar zijn nachtkastje. Roy pakt een condoom uit de bovenste lade terwijl ik met mijn rug op de borst van David ga liggen. Het rauwe gevoel van hem in mijn achterste heeft een immens geile werking op me. Ik plaats mijn handen stevig in zijn lakens om me ergens aan vast te kunnen houden. David plaatst zijn hand om mijn hals en knijpt zacht. “Sst…” fluistert hij in mijn oor. “Roy weet wat hij doet.” In een split second voel ik paniek. Het gaat gebeuren, het gaat echt gebeuren. Zoals ik had gehoopt, zoals het in mijn fantasie ook is. Ik ga genieten van twee mannen. Dubbel genieten zou je kunnen zeggen. Roy neemt plaats tussen onze benen. Hij bevochtigt zijn vingers en laat ze dan door mijn hitte glijden. Heel zacht begint David onder mij te bewegen en ik voel mijn achterste zich steeds meer aanpassen naar zijn omvang. Roy pakt zijn stijve beet en begeleidt zichzelf voorzichtig bij me naar binnen. Het voelt zalig, compleet opgevuld. Mijn fantasie wordt compleet vervuld.

Ik sluit mijn ogen en laat deze gebeurtenis op me inwerken. Een man onder mij en een man boven mij. Ik jammer zo hard dat ik bijna vergeet om adem te halen. Fuck, wat kan het toch lekker zijn om die stoute schoenen aan te trekken.

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *