Twee shemales

()

Zelda was schoonmaakster in een kantoorgebouw. Ze maakte iedere avond schoon. Af en toe waren er wat mensen die overwerkten, waar ze dan een praatje mee maakte. Zo ook de afgelopen avond. Els werkte op de administratie afdeling en had een hoop werk in te halen. Toen Zelda bij haar op kantoor kwam, was ze nét klaar met al haar achterstand weg te werken. “Stoor ik?” vroeg Zelda zacht. Els keek op van haar bureau en glimlachte naar Zelda. “Ik ben net klaar joh, kom je even gezellig met mij kletsen?” Zelda had altijd al een oogje op Els gehad. Zelda droeg een lichamelijk geheim met zich mee en ze wist niet hoe Els hierop zou reageren. “Ik ben …Een shemale.” Waarom zei ze dat nu zo ineens hardop, zonder enige reden? Zelda kreeg er een kleur van. “Oh?” reageerde Els verrast. “Da’s leuk. Ik ben er zelf ook eentje.” Dat was niet het antwoord dat Zelda verwachtte. Els stond op, deed de kantoordeur dicht en draaide hem op slot.

“Laat maar eens zien wat je in huis hebt,” Zelda. Zelda was ineens vrij van schaamte, zo ook Els. Beiden ontdeden ze zich van hun kleren en zo stonden ze naakt tegenover elkaar, starend naar ieders pik. Els pakte de half stijve lul van Zelda vast, begon er zachtjes aan te trekken en te masseren. Zelda pakte Els haar ballen vast en begon deze heerlijk zacht te kneden. Els Kreunde mannelijk en haar vrouwelijke lichaam begon te kronkelen. Hierdoor en door het masseren kreeg Zelda een lekkere harde pik. Els ging geknield zitten en likte aan de enigszins natte eikel van Zelda. Beide shemales waren nu zo geil als boter en het leek wel of een jarenlange opgebouwde seksuele spanning nu in één keer loskwam. Els opende haar mond en begon zacht aan de harde pik van Zelda te zuigen. Zelda gromde als een geil wild dier en pakte Els bij de haren vast. Ze begon Els haar hoofd heen en weer te bewegen en stootte haar shemale pik dieper en dieper in Els haar mond, tot ze tegen haar huig aantikte.

Els maakte kokhalzende geluiden, maar trok zich daar verder weinig van aan. Ze begon Zelda gewoon te diep in haar keel te neuken en Zelda voelde haar lippen tegen haar onderbuik en ballen aandrukken. Zelda trok Els overeind en masseerde haar mooie ronde borsten. Haar tepels gingen recht overeind staan en Els zoog er zachtjes aan, terwijl haar tong snelle rondjes draaide om de heerlijke spenen. Els trok nu Zelda aan haar lange haren en gooide haar met haar buik over het bureau heen. Ze duwde haar benen wijd uiteen en begon aan haar ballen te likken, terwijl haar wijsvinger, die ze nat had gemaakt met het speeksel wat van Zelda haar lul afdroop, diep in haar nauwe kontgaatje duwde. Zelda had nog nooit iets in haar kontje gehad, alleen maar anale seks gegeven. Ze wist wat haar te gebeuren stond. Els draaide met haar wijsvinger rond in Zelda haar strakke kontje, waardoor het allemaal wat makkelijker werd.

Nu trok ze haar vinger eruit en ze stond zo hard, waarna ze haar shemale lul tegen het kontgaatje aanduwde. Zelda dacht dat Els haar langzaam zou penetreren, maar niets was minder waar. Met een ferme stoot ramde ze haar behoorlijk dikke shemale leuter diep in de kont van Zelda. Deze schreeuwde het letterlijk uit van de pijn. Els trok haar hoofd aan de haren naar achteren en sloeg met haar vrije hand hard op de billen van Zelda. Ze had de tranen in haar ogen staan, maar na iedere stoot die Els maakte, werd het allemaal lekkerder en lekkerder in het kontje van de anaal ontmaagde shemale. “Ik neuk je kontje lekker hard, slet. Ik ga mijn zaad lekker diep in je darmen spuiten, vuile shemale stinksnol dat je d’r bent!” Els schold Zelda de huid vol. Zelda trok zich haastig af en door die retengeile praat spoot ze haar warme zaad over het bureau. Haar eigen buik smeerde de boel flink uit. Nu kreunde shemale Els en ze begon wilder te stoten.

Gillend kwam ze klaar in het geile kontje van Zelda, waarna ze nog even lekker na neukte. Toen haar pik slapper werd, trok ze hem terug en ze ging naar de deur. Ze pakte Zelda haar kleren en gooide ze naar buiten. Zelda rende in een impuls erachter aan. “Je bent niet lekker genoeg, teef. Ik wil je hier niet meer zien!” Els smeet de deur dicht en Zelda bleef volgespoten, naakt en koud achter op de gang. Vernederd trok ze haar kleren aan en huilend ging ze naar huis. De volgende dag nam ze ontslag bij het bedrijf.

George

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *