Op de stoep

()

Lucia hangt met haar vriendinnen Sabine en Angelique voor de deur van hun nieuwe huis. Ze hadden een tafel en stoelen op de stoep gezet om de laatste zonnestralen mee te pakken, maar de zon was ondertussen ook alweer een tijdje onder. Dat vonden ze niet erg: ze hadden genoeg bier en wijn voor een weeshuis, een boxje met muziek aangezet en ze genoten intens van de warme zomeravond in hun nieuwe stad. Af en toe kwamen er mensen even een praatje maken, vooral groepjes jongens die drie meiden aan de kant van de straat wel interessant vonden.

Tot nu toe hadden de meiden iedereen afgepoeierd, maar nu kwamen er wel een paar hele leuke jongens langs en ze waren ook precies met z’n drieën, ideaal. Lucia kijkt van Sabine naar Angelique en met een veel betekenende blik weten ze van elkaar dat ze precies op eenzelfde lijn zitten. “Komen jullie er gezellig bij zitten?” Vraagt Lucia dan ook al snel. “We hebben nog wel wat stoelen staan hier binnen om het hoekje.” De jongen die zich voorstelt als Sjoerd loopt met haar mee om te helpen sjouwen en binnen no-time zitten ze met een biertje tussen de meiden.

Het gesprek gaat van wat onschuldige kennismakingsvragen al snel over naar de wat spannendere onderwerpen. Vragen als “Heb je wel eens een trio gehad?” en “Wat is de gekste plek waar je het gedaan hebt?” vliegen over tafel en er wordt verrassend serieus op geantwoord. Zo heeft Sabine al meer dan een vrouw gezoend, maar is ze ook niet vies van jongens en gaat de jongen die zich voorgesteld heeft als Ewout lekker op seks in de buitenlucht. Als de vraag gesteld wordt wie het al eens anaal heeft gedaan houdt Lucia zich een beetje stil. Sjoerd kijkt haar dan ook vragend aan: “Heb je wat te delen, Lucia?” “Nou, ik heb het dus nog nooit gedaan, maar ik zou het wel heel graag eens willen doen. Gewoon om te weten hoe het is.”

Sjoerd blijft haar even aankijken maar wordt dan door Angelique gestoord met alweer een volgende vraag over speeltjes. Het gesprek gaat weer verder maar de spanning tussen Lucia en Sjoerd is ondertussen om te snijden. Als ze dan ook even naar binnen gaat voor een nieuwe fles wijn volgt Sjoerd haar om haar even te ‘helpen’. Lucia heeft natuurlijk allang door wat Sjoerd komt doen, maar laat zich toch verrassen als hij gelijk achter haar komt staan en zijn handen op haar heupen legt. Ze zet de wijn op het aanrecht en draait zich half om. “Hi.” Is alles wat ze zegt. “Hi.” Antwoordt hij met een glimlach terug voordat hij zijn lippen op die van haar plaatst. Na een korte zoen kijkt hij haar aan om te kijken wat ze wil.

Als antwoord draait ze zich volledig naar hem om en zoent hem dieper en langer dit keer. Even staan ze daar te tongen. Zijn handen glijden over haar rug naar haar billen, haar handen gaan door zijn haar. Dan, als ze eindelijk loskomen om naar adem te happen, vraagt ze hem: “Wil je m’n slaapkamer zien?” Ze kijkt hem ondeugend aan. “Euh… Hm…” Antwoordt hij schor. Lucia pakt zijn hand en trekt hem mee de trap op naar haar kamer. Daar duwt ze hem op bed en gaat vlak voor hem staan om haar kleren uit te trekken. Sjoerd trapt ondertussen ook vast zijn slippers uit en trekt zijn shirt over zijn hoofd. Ze kruipt op zijn schoot en hij grijpt haar stevig vast. Veel tijd om hem te berijden heeft ze niet, want hij draait haar gelijk op haar rug.

Met zijn mond begint hij een weg af te leggen van haar hals via haar tepels en buik naar beneden. Daar duikt hij met zijn hoofd tussen haar benen. Langzaam likt hij haar van helemaal achter, naar helemaal voor. Steeds opnieuw totdat ze zeiknat is. Dan begint hij haar specifieker van achter te likken. Ze voelt zichzelf kronkelen en grijpt met haar handen in de lakens van genot. Plotseling komt hij overeind en trekt zijn broek uit. “Heb je?” Hijgt ze. Hij knikt en vist wat uit zijn broekzak. Ze draait zich om zodat ze op haar buik ligt. Met zijn lul duwt hij dan zachtjes tegen haar anus. “Mag ik?” Vraagt hij hoopvol. “Oké…” Antwoordt ze aarzelend. “Wacht.” Ze duikt naar het nachtkastje naast haar, vist er een tube glijmiddel uit en geeft dat aan hem. Met één hand trekt hij haar bil opzij en hij spuit haar vol glijmiddel. Dan duwt hij zich voorzichtig naar binnen.

Even laat hij haar wennen aan het gevoel. Lucia laat haar hand tussen haar benen zakken en masseert haar clit om zichzelf wat meer te ontspannen. Dan geeft ze aan dat hij verder kan en langzaam begint hij heen en weer te bewegen. Veel hoeft Sjoerd niet te doen. Hij geniet zo van het uitzicht dat hij al snel een hoogtepunt voelt komen. Lucia hoort zijn gekreun harder worden en vingert zichzelf ook naar een hoogtepunt. Als Sjoerd komt, hoeft ze amper nog iets te doen voordat ook haar orgasme door haar lichaam raast.

“En?” Vraagt hij haar als ze naast elkaar liggen uit te hijgen. “Ja, wel voor herhaling vatbaar.” Glimlacht Lucia tevreden.

Sabine

My verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Sabine

Graag jouw waardering en/of reactie onder dit verhaal. Dank u

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *