Jacqueline en…

()

De hele dag vlogen de hitsige sms’jes over en weer, de een nog heter en ranziger dan de ander. Tegen een uur of zeven was ik klaar met werken, en stuurde een sms dat ik eraan kwam, en dat ik er met een half uurtje zou zijn. Ik reed naar haar flat, en ging naar de juiste etage. Ik opende de deur met de sleutel die ze me ’s ochtends had meegegeven, en liep naar binnen. Het was donker, er brandden slechts wat kaarsen. De meubels waren allemaal naar de kant geschoven, en in het midden van de kamer stond één eetkamerstoel. Ik deed mijn jas en schoenen uit en liep de kamer in.

Jacqueline kwam de keuken uitlopen, nog altijd in haar badjas, haar haren nat van het douchen. “Hé, lekker ding”, zei ik en zoende haar op haar mond. Ze sloeg haar armen om mijn nek, en ik proefde dat ze wijn had gedronken. “Hé tijger, ben je er klaar voor?”, zei ze terwijl ze me lachend aankeek. “Dat hangt ervan af wat jij van plan bent”, zei ik terug, in een poging haar bedoelingen voor die avond te achterhalen. “Dat merk je vanzelf. Biertje?” Dat leek me wel een strak plan, en Jackie pakte een biertje voor me. Ik werd op de stoel midden in de kamer geparkeerd, en ze fluisterde me toe; “ga hier maar zitten tijger, dan beginnen we”. Ik ging op de stoel zitten, benieuwd wat er ging gebeuren.

Ze rommelde in een tasje achter de bank, en kwam met iets achter haar rug teruglopen. Ze ging achter me staan, pakte mijn armen, deed die achter mijn rug en klikte ze met handboeien bij elkaar. Ze ging wijdbeens op mijn schoot zitten en trok mijn gezicht tussen haar borsten. “Handjes thuis, gewoon genieten”, zei ze. Ze stond weer op, liep naar de stereo en zette een muziekje op. Ze begon wat te dansen, eerst rustig, maar steeds uitdagender. Ze ging met haar rug naar me toe staan, maakte haar badjas los en gooide die uit. Onder de badjas had ze het geilste setje lingerie aan dat ik ooit een vrouw had zien dragen, een zwarte bodystocking waarin haar volle figuur er fantastisch uitzag.

Mijn lul zat ondertussen pijnlijk gezwollen in de verdrukking in mijn jeans. Zoals ze daar met haar kontje stond te draaien en me geil aan stond te kijken, het liefste had ik haar nu gelijk de teddy van het lijf gerukt en helemaal suf genaaid, maar omdat dat haar plannetje zou verzieken besloot ik af te wachten wat komen ging. Ze stond ondertussen wijdbeens boven mijn schoot met haar heupen te draaien, terwijl ze mijn gezicht weer begroef tussen haar tieten. Ik probeerde te likken en te zuigen, maar het ging te wild om echt wat uit te kunnen richten.

Ze draaide zich om, en begon met haar kontje langs mijn lul te schuren, terwijl ze geil over haar schouder keek. Mijn lul werd hierdoor nog harder, en kwam nog meer in de verdrukking. Ik beet op mijn onderlip, ik wist van geiligheid niet meer wat te doen, ik wilde haar, ik wilde haar NU! Ze deed een paar stappen naar voren en begon een striptease. Tergend langzaam verdween de bodystocking, en eenmaal naakt stond ze me nog een tijdje op te geilen voordat ze weer bij me op schoot kwam zitten. “En nu komt de echte verrassing”, fluisterde ze. Ze liep achter me langs, en maakte de handboeien los. Ik stond op, liep naar haar toe, pakte haar bij haar kont, trok haar tegen me aan en wilde haar zoenen. Ze ontweek mijn zoen echter handig en draaide zich los. “Nee nee, nog niet. Kom mee naar de slaapkamer”.

Als een gedrogeerd uppie sjokte ik achter haar aan, ik was zo ontzettend geil, maar volgde trouw de bevelen op die ik kreeg. We liepen de slaapkamer in, en ze draaide zich om naar me. “Kleed je uit”, sprak ze nu bloedserieus. Het leek wel of ze een beetje nerveus was. Toen ik daar in mijn blote kont voor haar stond, moest ze lachen. “Je kleine vriendje heeft er weer zin in hé, zo dik heb ik hem nog niet gezien”. Ze liep naar me toe en legde haar hand eromheen. Het tasje was ondertussen meeverhuisd naar de slaapkamer, en ze haalde er weer wat uit. “Hier, doe dit om”, beval ze. Ze gooide iets naar me toe, en ik ving het maar net op. Het was een blinddoek, die ik gedwee omdeed. “Ga op bed liggen”, sprak ze hardop. Ik deed wat mij gezegd werd, en ging op mijn rug op bed liggen.

Ik voelde hoe ze boven op mij kwam liggen, en ik voelde me alsof ik haar daar in geen tijd vol zou gaan spuiten. Ze pakte mijn handen, en legde ze in de hoeken van het bed. Voordat ik eigenlijk besefte wat er gebeurde, lag ik vastgebonden met mijn armen aan het bed, en stapte Jackie weer van me af. Ze ging naast me op bed zitten, kuste me op mijn wang en fluisterde met trillende stem in mijn oor: “ben je in voor iets geks?” Mijn pik stond nog steeds op ontploffen, dus ik stemde snel in. “Dan ben ik zo terug”. Daar lag ik dan, poedelnaakt, vastgebonden, geblinddoekt en botergeil.

Even later hoorde ik de slaapkamerdeur weer opengaan, en gestommel in de kamer. Ik kon een glimlach niet onderdrukken, eindelijk ging het gebeuren. Jacqueline kwam naast me liggen, zoende me lang en intens en fluisterde: “ben je er klaar voor?” Ik knikte en gromde instemmend. Ze begon me weer te zoenen, en ik voelde een hand met mijn lul spelen. De blinddoek maakte dat iedere aanraking onverwacht was en een sensatie teweeg bracht. Terwijl Jacqueline me lag te zoenen, voelde ik plotseling dat mijn lul in een mond werd gezogen. Even schrok ik, was dit een van haar speeltjes? Toen begon Jackie te giechelen, en iemand giechelde mee. Er was nog iemand! Er werd aan mijn pik gezogen zoals ik het nog nooit meegemaakt had, en ik stond op het punt te ontploffen. Net op dat moment hield het op, en kwam er nog iemand aan de andere kant naast me liggen.

Mijn lichaam werd betast door twee vrouwen, en ik werd overladen met (tong)zoenen. Toen vroeg Jacqueline: “Dat is een verrassing hé? Wacht maar tot je ziet wie het is…” De blinddoek werd afgedaan, en mijn ogen moesten een aantal seconden wennen. Ik keek eerst naar Jacqueline, en toen naar de andere kant. Ik kon niet geloven wat ik zag: het was mijn stiefmoeder, en de beste vriendin van Jacqueline. Ik wist even niet wat te zeggen, ik was geschokt. Als mijn vader achter mij en Jackie kwam was het al foute boel, maar dit…?

Mijn stiefmoeder, Jane, was net zo oud als Jacqueline, en had een fantastisch lichaam: donker, krullend haar, een heerlijk kontje en een paar enorme tieten. Ze had een wit kanten setje lingerie aan: bh, tanga, jarretelles en kousen. “Ik hoorde van Jackie dat jij zo lekker kan beffen, en dat kom ik even testen. Vind je niet erg toch?” fluisterde ze. “Ja, maar, ja, eh, maar pa dan?”, wierp ik tegen. “Ach, die ouwe maakt toch niets klaar. Bovendien rotzooit die zelf met zijn secretaresse”.

De beide vrouwen stapten van bed, en liepen naar het voeteneind, de ene poedelnaakt, de ander in ontzettend geile lingerie. Jacqueline knipte de sfeerverlichting aan, en ze begonnen elkaar te betasten en te zoenen. Ik wist niet waar ik kijken moest, de handen die over billen en borsten gleden, en tongen en monden die lichamen verkenden. Het leek erop dat dit niet de eerste keer was dat de dames dit deden. Langzaam kleedde Jacqueline mijn stiefmoeder uit, tot de beide vrouwen helemaal naakt waren.

De zware borsten van Jane waren naakt nog mooier, en haar kutje was zo kaal als een biljartbal. Jane liep langs het bed naar voren, klom op het bed en posteerde zich boven mijn hoofd. Ze liet zich door haar knieën zakken, en plaatste haar kut op mijn gezicht. “Nou, ik wil wel eens zien of je echt zo goed bent”, zei ze, en begon met haar poes over mijn gezicht te bewegen. Ik stak mijn tong uit en begon te likken, sabbelen en probeerde haar clit te vinden. Ineens hoorde ik Jacqueline: “Moet je eens voelen wat hij met zijn vingers kan…” De touwen waarmee ik vastzat werden losgemaakt, en ik maakte gretig gebruik van de gelegenheid om het lichaam van Jane te betasten. Ik nam haar zware tieten in mijn handen, die dingen waren echt enorm… Met één hand begon ik met haar poesje te spelen, en ondertussen lag ik aan haar clit te sabbelen, wat met enthousiast gekreun werd ontvangen. Ondertussen voelde ik hoe Jackie zich over mijn lul ontfermde en er hard aan begon te zuigen.

Jane begon te schokken en te kreunen, en na een paar seconden vloeide er een golf van warm kutsap over mijn gezicht. “Aan de kant”, zei ze tegen Jacqueline, en die deed wat er gezegd werd. Jane verplaatste zich naar beneden, plaatste mijn lul tegen haar kletsnatte gleuf, en liet mijn lul erin glijden. “Moeten we geen condoom gebruiken”, kon ik nog net uitbrengen, overmand door een golf van genot door het ontzettend strakke kutje van deze dertiger die toch al twee kinderen had. “Ik ben aan de pil”, lachte ze, “Ik heb ook geen zin in een derde kind”. Ze begon me te berijden alsof haar leven er vanaf hing, en ik genoot met volle teugen. Jacqueline was ondertussen van bed gegaan, en stond weer te rommelen in het plastic tasje. Vanuit mijn ooghoek zag ik haar lopen met een tube en een voorbind-lul. Blijkbaar zag ze mijn verschrikte blik, en sprak kalmerend: ”Rustig maar, het is niet voor jou, het is voor die sloerie op je pik. Die lust er wel twee”.

Jane plaatste haar handen naast mijn hoofd, en liet haar borsten in mijn gezicht dansen, terwijl Jacqueline met de ondertussen parate voorbind-lul achter haar plaats had genomen. Even stopte Jane me te berijden, en Jackie spoot een lading glijmiddel op haar ster. Ze plaatste de dildo er tegenaan, en ramde hem in één keer voor de helft naar binnen. Zo geil als Jane me toen aankeek, heb ik nooit meer een vrouw zien kijken. Toen de andere helft naar binnen gedrukt werd, kreunde Jane als een bezetene. Jacqueline begon te stoten, en ik stootte mee in hetzelfde ritme. Jane sloot haar ogen, en genoot zichtbaar van de twee lullen in haar. Ze liet zich nemen als een hoer, en begon steeds luider te kreunen. Door dat ontzettend strakke kutje voelde ik al dat ik dit niet lang vol zou houden, en toen haar kutspieren weer orgastisch samen begonnen te trekken hield ik het niet meer, en terwijl Jane op mijn lul, en met een dildo in haar kont, klaarkwam, spoot ik haar kut vol met zaad.

Jacqueline trok zich terug, en deed de dildo weer af terwijl Jane zich hijgend naast me op het matras liet zakken. Jacqueline kwam weer aan de andere kant naast me liggen, en fluisterde in mijn oor: ”Ik hoop dat je nog wel wat over hebt voor je vriendinnetje…” fluisterde ze. “Ik moet even bijkomen”, mompelde ik terug. “Hm, misschien dat dit helpt”, zei ze, en klom over me heen naar Jane. Ze duwde haar benen uit elkaar, ging tussen haar benen liggen en begon te zuigen en te sabbelen. Ze likte mijn zaad uit de gleuf van mijn stiefmoeder en slikte alles door… Door de aanblik van deze twee dellen die zo met elkaar bezig waren was mijn lul op slag weer hard. “Mooi zo, daar is je kleine vriendje weer”, zei Jacqueline, haar kin glimmend van het zaad en kutvocht.

We stonden op van bed, en Jane ging weer liggen. Jacqueline nam plaats op het gezicht van Jane en ging verder met het oplikken van mijn zaad. Ondertussen nodigde Jane me uit om achter Jackie te komen zitten en haar op zijn hondjes te pakken. Ik nam deze uitnodiging maar al te graag aan, en ging achter haar zitten. Ik voelde hoe Jane mijn pik pakte en hem naar de ingang van Jackie ’s liefdesgrotje bracht. Met een stoot drukte ik mijn lul tot aan de ballen naar binnen, en Jacqueline kreunde. Ik voelde hoe Jane mijn ballen masseerde en zoog, en voelde weer een orgasme komen. Jane bewerkte ondertussen Jacquelines clit, wat leidde tot hevig gekreun.

Na een tijdje zo te hebben geneukt voelde ik Jackie ’s kutspieren samentrekken, en zuchtend en kreunend kwam ze klaar. Ze bewoog zich handig van mijn lul af, sprong van bed en zei: “Ik wil dat je over mijn gezicht en tieten spuit.” Jane sloot zich daarbij aan, en zo stond ik ineens midden in de kamer, terwijl er voor mij twee geile hoeren op hun knieën aan mijn pik zaten te trekken en zuigen en mijn ballen masseerden. Alleen al de aanblik hiervan maakte dat ik bijna spontaan kwam, en de stimulatie maakte het af. Ik voelde een golf van genot door mijn lichaam trekken, en met een luide zucht spoot ik een flinke lading zaad de kamer in, recht in het gezicht van Jacqueline. Lachend keek ze me aan, en ze slikte het zaad dat in haar mond was gekomen door. Ze nam mijn lul in haar mond en zoog hem droog tot de laatste druppel.

De sletjes stonden op, en Jane sloeg haar handen rond Jackie ’s middel en trok haar naar zich toe. Ze likte het zaad van haar gezicht en borsten, en zei: “Het was inderdaad erg goed.” Ze gaf me een vette knipoog en vervolgde: “Doen we dit snel nog een keer?” Jacqueline en ik stemden in, en ik had nu al zin in de volgende keer. “Ik moet nu gaan, je vader komt zo thuis”, zei Jane. Ze kleedde zich snel aan, en na de nodige afscheidszoenen vertrok ze, waarna ik alleen met Jacqueline achterbleef. Ze liep naar me toe, sloeg haar armen om mijn nek en zoende me. “Leuke verrassing?” vroeg ze. “Heel leuk, tijgertje”, zei ik terug.

We gingen naar bed, en hebben nog een tijd liggen zoenen, knuffelen en praten. Uiteindelijk vielen we beiden tevreden in slaap.

Boudewijn

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs,

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *