Spelplezier

()

Met mijn meest ondeugende blik loop ik de slaapkamer in. Ik kan niet ontkennen dat ik redelijk teleurgesteld was bij het zien van de tepelstickers. Voor ik de deur uitging, heb ik namelijk nogal lopen opscheppen over de goodiebag die ik mee naar huis zou nemen. Helemaal gevuld met minstens een spannend speeltje om samen uit te proberen. Moet je natuurlijk nooit doen, opscheppen. In alleen maar string, en de opgeplakte zwarte hartvormige tepelstickers inclusief kwasten, ga ik aan het voeteinde van het bed staan.

“Dus dit zijn ze?” Vraagt hij terwijl hij me doordringend aankijkt. “Jep” antwoord ik en ik friemel zacht aan een van de kwasten. “Geil! Trek je string eens uit.” Gehoorzaam als ik ben, doe ik wat hij me opdraagt en ik slinger voor de grap mijn string zijn kant op. Tegen mijn verwachtingen in vangt hij hem, zoekt het kruis op en drukt dan zijn tong tegen het natste gedeelte van mijn string. Zijn ogen blijven strak op mij gericht. “Holly fuck” weet ik zuchtend uit te brengen. Misschien heb ik de kracht van de tepelstickers toch onderschat? Om hem uit te dagen streel ik zacht langs mijn borsten. “Hm…”, zucht hij, “speel eens met jezelf.”

Opnieuw gehoorzaam ik en ik laat mijn vingers via mijn buik afdwalen. Bij mijn clit aangekomen laat ik twee vingertoppen door mijn natte lippen glijden, om ze vervolgens zacht naar binnen te drukken. “Je hebt geen idee hoe lekker dit uitzicht is.” Brengt hij zuchtend uit. Onze ogen hebben elkaar nog geen seconde met rust gelaten. Ik had niet verwacht dat ik zo snel zo opgewonden zou zijn, helemaal niet door de tepelstickers. Om en om begraaf ik mijn vingers steeds wat dieper in mij en ondertussen bestudeer ik het effect dat het op hem heeft. Het lijkt wel of hij niet meer stil kan zitten. Om de haverklap gaat hij verliggen, hij zucht hier en daar en zijn broek kan zijn stijve amper verbergen. “Genoeg”, zegt hij streng wanneer ik steeds luider begin te ademen.

Abrupt stop ik en ik hou mijn twee natte vingers omhoog, glinsterend van het vocht. “Lik maar”, beveelt hij dan en ik stop beide vingers in mijn mond. De smaak van mijn vocht knalt met een tintelende sensatie over mijn tong. Razendsnel kruipt hij over het bed mijn kant op. Zodra hij voor me zit pakt hij speels een kwast van een van de tepelstickers vast en trekt voorzichtig. Compleet overdonderd door de geiligheid die door mijn lijf schiet, ontglipt er een vreemd soort gilletje uit mijn mond. Met zijn hand begint hij mijn borst te kneden, terwijl hij zoenend en likkend een weg aflegt naar beneden. Aangekomen bij mijn, nog steeds vochtige, clit werpt hij een lachende blik naar boven. Hij pakt mijn hand vast en plaats hem tegen mijn borst.

“Ga jij maar verder”, sist hij met zijn lippen half tegen mijn gevoeligste plek. Met mijn hand begin ik mijn borst te kneden en af en toe trek ik wat aan de slierten van de kwast. De sensatie is ongekend, mijn tepels tintelen tegen de stickers aan. Het liefst zou ik nu gaan smeken om zijn aanraking, maar ik weet me nog net in te houden. Wanneer ik naar beneden kijk zie ik hoe hij nog steeds speels naar me lacht en bekijkt wat ik aan het doen ben. Dan gooit hij mijn rechterbeen over zijn schouder, plaatst een hand op mijn heupen en zijn andere hand vult zich met mijn billen. Eindelijk voel ik zijn natte, platte en sterke tong door mijn kut razen. Om enig houvast te vinden grijp ik met mijn vrije hand naar zijn haren. Hij laat geen plek onbenut en dwaalt steeds verder af tussen mijn billen. Het geluid van mijn vocht en zijn gesmak vult de slaapkamer. Zijn vingertoppen drukken in mijn heup terwijl ik steeds wat harder aan de kwast van mijn tepelsticker durf te trekken. Als schokken schieten de verlangens door mijn lijf. Tussen mijn billen voel ik hoe de top van zijn duim naar binnen wordt gedrukt.

“Jezus, baby,” kreun ik uit. “Ik help je om op je plek te blijven” antwoordt hij lachend en hij drukt zijn duim verder mijn achterste in. Hij heeft gelijk, ik voel mij volledig aan hem overgegeven en kan geen kant op. Zacht, zuigt hij op mijn klit en laat af en toe zijn tong naar binnen glijden. Na enkele minuten van dit gekmakende tafereel kan ik me niet meer inhouden. Ik trek nog een keer aan de kwast, met opnieuw een schok als gevolg. Ik kan mijn verlangen amper in bedwang houden. “Neuk me alsjeblieft”, hijg ik zacht. Trots kijkt hij me aan. Alsof hij zojuist te horen heeft gekregen dat hij promotie heeft gemaakt.

Hij trekt zijn duim terug en laat mijn been van zijn schouder zakken. Tussen mijn billen voelt het alsof zijn duim nooit is verdwenen en mijn kut is zo nat dat ik bijna met zekerheid kan zeggen dat er druppels via de binnenkant van mijn benen naar beneden lopen. Zodra ik me op bed laat vallen begint hij rustig zijn broek los te knopen. “Schiet eens op met die broek!” Breng ik half lachend en half hijgend uit. Eerlijk waar, in iedere andere setting hoef ik mijn kont, maar zijn kant op te duwen en zijn boxershort valt binnen no-time op de grond, maar uitgerekend nu besluit hij om het rustig aan te doen. Als in slow motion springt dan eindelijk zijn stijve de vrijheid tegemoet en ik bijt op mijn onderlip. Ik wil hem, iedere centimeter van hem.

Hij positioneert zichzelf tussen mijn benen en drukt zijn eikel tegen mijn opening. Dan tuft hij een dikke klodder kwijl tussen mijn schaamlippen, verdeelt hem en stoot rauw naar binnen. Ik begraaf mijn nagels ergens in zijn bovenbenen en hij grijpt naar een van de kwasten. Ritmisch begint hij te stoten terwijl onze wilde kreten door de slaapkamer klinken. Dankjewel goodiebag en sorry tepelstickers dat ik teleurgesteld was, jullie zijn onwaarschijnlijk geweldig!

Vera Versmissen

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *