Spijt

()

Daphne is een goede vriendin van mij en ze vertelde mij over een man die mij wel zag zitten. We zaten aan de bar om de werkweek af te sluiten. Zoals we dat iedere week doen. De man bleek in de kroeg te zijn en ze wees hem aan. Toen ik keek, glimlachte hij naar mij en hij hief zijn glas. Ik lachte terug, maar draaide mij weer om. Ik ben nu eenmaal getrouwd en ik wilde gewoon geen gedoe. Dit ging zo een aantal weken door en hoe meer ik naar hem keek, hoe moeilijker ik het kreeg. Ik voelde een geilheid voor die kerel, ik kon er niets aan doen. En thuis kreeg ik genoeg hoor, maar toch. De spanning, hè?

Uiteindelijk is hij een keer naar mij toegekomen en hebben we zitten kletsen en aangezien ik meer dan anders gedronken had, ging ik overstag en wilde ik dolgraag met hem mee naar huis. Mijn vriendin had mij eigenlijk tegen moeten houden, maar die was met andere dingen bezig, of ze wilde het gewoon niet doen, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, ik ging met een wildvreemde vent mee naar huis en ik liet hem aan mij zitten. Ik wilde het wel en ik wilde het wel en ook weer niet, maar de drank liet het wel gevoel winnen. Dus toen hij mijn kleren had uitgetrokken, zelf ook uit de kleren ging en mijn benen van elkaar deed om mij te gaan beffen, vond ik het wel goed zo. Zijn tong was lang en sterk, hij boorde zo bij mij naar binnen. Ik genoot er zo enorm van, ik wist mijzelf geen houding te geven. Hij bespeelde mijn klitje alsof het een instrument was. Daarna heb ik mij op zijn grote lul gestort en zoog ik dat ding met veel spuug af. Dat kwam ook door het dronken zijn, ik had geen remmingen meer. Ik zoog, slikte en likte en deed dit alles grommend, als ik het mij nog goed herinner. Uiteindelijk zijn we gaan neuken, maar zijn lul is nooit in mijn kutje gekomen.

Ik smeekte hem om anale seks, ik weet eigenlijk niet eens waarom. Daar had ik blijkbaar enorme behoefte aan. En thuis doen we dat ook wel, maar alleen zo nu en dan. Dit keer was het echt een behoefte, alsof ik niet zonder zou kunnen. Belachelijk als ik er nu zo aan terug aan het denken ben. Zijn dikke lul was nat genoeg en hij kon hem er zo insteken. Ik voelde hoe hij helemaal in mijn anus gleed en toen nam hij mij anaal en op zo’n manier dat ik het uitgilde van genot. Ik vingerde mijzelf tot een orgasme, terwijl ik zijn ballen tegen mijn klit aan voelde slaan. Hij spoot na een tiental minuten mijn kontje vol en zodra hij zijn lul eruit trok, voelde ik het zaad langs mijn billen naar mijn kutje stromen. Hij gaf mij een paar tissues en zo goed en zo kwaad als ik kon, haalde ik het sperma weg. Daarna ben ik weer naar huis gegaan, ik besefte wat ik gedaan had. De volgende dag hoopte ik dat het allemaal een droom was geweest, maar bij het poepen die ochtend, werd het mij weer pijnlijk duidelijk. Ik durf het niet met mijn man te delen, ik wil hem tenslotte niet kwijtraken.

Maar ik moest mijn verhaal toch eventjes kwijt, dus vandaar dat ik het hier even plaats. Bedankt voor het lezen, groetjes van een meid zonder spijt.

Desiree

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *