Geduld

()

De macht heb ik uit handen gegeven… En nu afwachten, de spanning van het idee dat ik elk moment vibraties in mijn slipje kan beginnen te voelen, maakt mijn clit eigenlijk al gevoelig genoeg. Maar het is mijn eigen schuld. Ik heb deze opwinding zelf veroorzaakt door hem de afstandsbediening te geven van de slipvibrator die ik vanmorgen sneaky heb gepositioneerd.

Het word warm vandaag, meer dan 30 °C, dus ik trek niet te veel aan, maar wel deftig genoeg voor een feestje waar ik bijna niemand ken. Een shortje met een luchtig wit bloesje en ik doe mijn haren in een hoge staart zodat het niet in mijn nek ligt te zweten. Ik had eerst geen zin om mee te gaan. Wie wil er nu een heerlijke zomerdag bij een groep komen waar iedereen elkaar al kent behalve ik? Maar voor de heerlijke donkere ogen van mijn vriend met de vraag of ik hem wou helpen op een familiedag van zijn vereniging ben ik bezweken.

Tijdens de drank in de koeling plaatsen en tafels klaar maken, raken we elkaar een aantal keren onschuldig aan. Hem lijkt het niets te doen, maar zelfs dat warmt mij nog extra op naast de hoge buitentemperatuur. Terwijl we later het plonsbadje en het springkasteel klaarzetten, grapt hij nog dat hij mij met die vering wel eens wil nemen. En ik ben al nat genoeg van de combinatie van prikkels. Even twijfelde ik of ik de afstandsbediening wel zou geven. Ben ik al niet genoeg opgewarmd? Ik concludeer van wel, want ik voel hoe mijn natte lipjes vlotjes langs elkaar schuiven wanneer ik wandel, maar toch wil ik meer. Ik wil hem. En dit kan niet wachten tot vanavond na het feest en tot na de opkuis.

De eerste vrienden komen aan, we kibbelen wat over het hete weer terwijl hun kinderen al op het springkasteel zitten. Hij en ik gaan naar binnen om iedereen te voorzien van drinken. En ik leg de afstandsbediening van de ondertussen natte slipvibrator naast de opener die hij direct nodig gaat hebben. Dit heeft geen extra uitleg nodig. Hij neemt het kasje vast en kijkt me verrast aan. Ik geef hem een knipoog en loop met een aantal drankjes naar buiten. Iedereen zit buiten en is gezellig aan het kletsen, maar ik houd de spanning niet meer. Ik kijk hem regelmatig aan en hij weet hoe ongeduldig ik ben. Telkens die grijns op zijn gezicht. Die aantrekkelijke lach met dat tikkeltje ondeugendheid maakt hem onweerstaanbaar. Dan staat hij ineens op. Ik dacht een gebaar te herkennen om hem te volgen, maar dan dwaalt hij af naar het voetbalpleintje en begint met de kindjes te ravotten. Het plagen en de wisseling van spanning en ontspanning maken me gek.

Wanneer ik naar binnen loop en de koelkast open trek, worden mijn tepels hard van het temperatuurverschil en ik schrik op door de plotse trilling in mijn slipje. Wat een overweldigend gevoel. Ik kijk om me heen en zie hem van op het pleintje naar mij kijken. Wanneer ik zijn ogen gevonden heb, geeft hij mij een knipoog en gaat door met het entertainen van de kindjes. De trillingen zijn net genoeg zodat ik me nog normaal kan gedragen. Later zitten we aan tafel en hij is naast me komen zitten. Ik leer de mensen die rondom ons zitten wat kennen en op het moment dat iemand mij een vraag stelt, duwt hij op een knopje. Ik schrik op en schraap mijn keel. Ik probeer me te herpakken, maar de trillingen zijn intenser. Ik neem een slok van mijn wijn, maar merk dat ik al licht in mijn hoofd wordt. Ik beantwoord de vragen en zeg dat ik even iets fris ga drinken voor de kriebel in mijn keel. Wanneer ik opsta voor een glas water volgt hij mij.

We staan in de keuken met nog een aantal gasten te praten en ik kijk hem aan om duidelijk te maken dat ik het bijna niet meer houd. Wanneer ik dan kijk naar de deur van de ruimte waar we alle tafels en stoelen uit gehaald hebben, zet hij de vibraties uit en loopt naar die deur. We gaan binnen en hij duwt mij tegen de muur omhoog wanneer hij me geil kust. Zijn handen verkennen mijn hele lichaam en ik sidder van genot. Wanneer hij mij wild in de nek kust, adem ik diep in en uit ik zet mijn nagels in zijn rug. Hij zet me op de grond en ik trek zijn T-shirt uit. Hm… Zijn heerlijke lichaam, gespierd met een bruin kleurtje van in bloot bovenlijf op de bouw te staan. Ik zet hem tegen een tafel en maak zijn riem los. De kloppende bobbel verraadt hoe geil hij is. Wanneer ik zijn pik bevrijd uit zijn boxer wijst hij recht naar mijn mond. Door er twee keer aan te trekken glinstert het voorvocht al op zijn eikel. Ik kijk hem vanaf mijn knieën geil aan terwijl ik het oplik.

Hij had blijkbaar de afstandsbediening in de hand gehouden want ik kreun het uit van genot als ik de trilling in een stevig patroon voel. Ik herpak me en stel zijn geduld nog even op de proef door kusjes te geven in zijn lies, buik en ballen. Maar ik heb minder geduld dan hij heeft en neem zijn kloppende pik in mijn mond. Eerst rustig alles bevochtigen, maar al snel voer ik het tempo op terwijl ik met zijn ballen speel. Ik hoor aan zijn kreunen dat hij geniet. Dan pijp ik hem weer heel traag, maar o zo diep. Tot helemaal achter in mijn keel. Wanneer ik met mijn vingers druk uitoefen op het plekje vlak achter zijn ballen, kreunt hij en hij gooit zijn hoofd achteruit. Wanneer ik het tempo weer begin op te voeren en zijn stam mee-masseer, merk ik dat hij dichterbij komt en hij trekt me omhoog aan mijn haren. Hij kust me vluchtig terwijl ik helemaal wild ben van dat trillende ding op mijn natte lipjes.

Hij trekt in een keer mijn short en slipje naar beneden, hij gromt als hij ziet hoe nat dit alles is en ik gooi mijn schoenen uit. Hij zet me met mijn benen wijd op tafel en maakt zijn duim nat met mijn vocht. Dan draait hij cirkeltjes op mijn klit terwijl ik zijn hoofd met twee handen vastpak voor een heerlijke tongzoen. Hij trekt mijn blouse uit en ziet mijn tepels door het kant van de bh prikken. Dan duwt hij me achteruit zodat ik op mijn rug op tafel lig en hij maakt een pad van kusjes richting mijn kutje. Hij weet wat dit met mij doet, zeker als ik al zo opgewonden ben. Ik smeek hem om me te likken, maar hij blijft net boven mijn klit hangen en ademt diep. Op het moment dat ik mijn handen op zijn hoofd wil zetten om hem tegen mijn klit te duwen likt hij met heel zijn tong in een keer mijn sleufje schoon.

Dan weet ik niet wat hij allemaal deed daar beneden, maar het was o zo heerlijk. Hoe hij me likte terwijl ik mijn borsten en tepels bewerk met op de achtergrond het nog steeds trillende speeltje dat voor al deze sensatie gezorgd had. Ook hij was dit nog niet vergeten, hij grabbelt naar het speeltje en trekt mij naar zich toe. Heel langzaam, maar in een keer verdwijnt zijn pik in een keer in mijn vochtige hete kutje. Hij stoot een paar keer en legt dan mijn benen over zijn schouders. Dit geeft hem ruimte om het speeltje op mijn kloppende klitje te leggen. Hij houdt dit met een stevige druk op z’n plaats en drukt op de afstandsbediening, waardoor de trillingen een aantal seconden opbouwen en dan weer van nul beginnen. Deze heerlijke trilling houd ik niet lang vol en ik kijk hem geil aan. En alsof ik de vraag gesteld had, geeft hij teken dat ik mag komen. Terwijl hij heel langzaam in en uit me blijft glijden voel ik een schokje, en nog een, en nog een, ik trek samen en kom heerlijk klaar terwijl hij teder mijn benen, buik en borsten streelt.

Hij komt naar me toe om me een kus te geven. Maar, hij zet zich terug in positie, gooit mijn benen in zijn nek en hij houdt mijn billen mee omhoog om volledig het ritme te kunnen bepalen. Ondertussen heb ik het speeltje gevonden en ga er mee over zijn ondertussen heerlijk bezwete lichaam. Zijn tepels geven hem een schokje, maar hij herpakt zich snel en kijkt me geil aan. Wanneer ik lager en lager kom, lacht hij even. Ik ga onder ons door en laat de trillingen tegen zijn ballen komen, waardoor hij kreunt. Ik merk dat hij zwaar begint te ademen. Hij zet zich een beetje achteruit om grotere bewegingen te kunnen maken. Hij vraagt bevestiging met zijn ogen en begint stevig te stoten. Maar na een paar seconden voel ik zijn orgasme ontploffen in mijn grotje. Het warme zaad is gelost en even blijft hij zo staan om bij te komen van de ontlading. Dan kijkt hij me liefdevol aan en zegt dat hij me graag ziet.
Mijn antwoord: “Bij de opkuis de vering van het springkasteel testen?”
R & L
Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.
Liefs
My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *