Ontwaken

()

Bruut word ik uit mijn droom gehaald door het oorverdovende geluid van de wekker. Nog voor ik mijn ogen open heb gedaan, voel ik hoe Marco zich omdraait en maaiend met zijn arm zijn best doet om zo snel mogelijk een einde aan het geluid te maken. Zodra het gelukt is, kreunt hij zuchtend en hij krult zijn naakte lijf weer tegen dat van mij. “Nog heel even blijven liggen”, lacht hij.

Tevreden duw ik mijn kont in zijn richting en geniet van zijn slaperige armen om me heen. Ik vind het prima om nog even te blijven liggen. Het is zijn wekker, wat mij betreft blijven we de hele dag zo liggen. Zijn lijf voelt warm en mijn ogen zakken langzaam weer dicht. Net wanneer ik er klaar voor ben om me weer in dromenland te bevinden, voel ik zijn adem dicht bij mijn oor. “Wat is het toch lekker om naast jou wakker te worden”, fluistert hij.

Zijn hand streelt langs mijn middel, in de richting van mijn borsten. Kort vergeet ik om adem te halen en er verschijnt moeiteloos een glimlach op mijn gezicht. Ik open mijn ogen en kijk in zijn diepgroene kijkers. Zijn ogen zijn nog wat klein van de slaap en mijn God, wat staan die warrige slaapharen hem toch altijd sexy. Zijn vingers verdwijnen onder mijn T-shirt en een van zijn vingertoppen streelt speels rond mijn rechtertepel. Ik zucht zacht, ga wat meer op mijn rug liggen en laat mijn hand langs mijn lichaam vallen. Mijn hand valt als vanzelf tegen zijn stijve en zonder nadenken sluit ik mijn vingers eromheen. “Hm…”, kreunt hij. “Pak maar lekker vast.”

Ik draai door naar mijn zij, zodat ik er beter bij kan en plaats mijn andere hand onder mijn hoofd terwijl ik hem mijn meest ondeugende blik schenk. Zijn wekker gaat opnieuw. Hij gaat op zijn rug liggen, pakt zijn telefoon en drukt het irritante deuntje uit. Dan gaat hij er eens goed voor liggen. Met zijn handen onder zijn hoofd kijkt hij me met eenzelfde stoute blik aan. Stevig pak ik zijn stijve vast en begin mijn hand langzaam op en neer te bewegen. Hij voelt warm en aan de reactie van zijn ademhaling te merken valt mijn handeling in de smaak. In mijn hand groeit hij steeds harder en hij begint te kreunen op het tempo van mijn bewegingen. “O, ja,” kreunt hij. “Wat doe je dit toch altijd lekker.” Ik lach trots naar hem en bijt speels op mijn onderlip.

“Doe dat, maar op die van mij.” zegt hij met hese stem. Ik buig voorover, plaats mijn lippen op zijn mond, neem dan zijn onderlip tussen mijn tanden en zuig vervolgens zacht. Hij kreunt opgewonden en laat dan zijn tong naar binnen glijden. Warm danst hij samen met die van mij en ik voel hoe de opwinding door mijn lijf schiet. Ik duw mijn lichaam strakker tegen hem aan en maak mijn grip nog wat steviger. “Hm”, kreunt hij. “Precies zo! Dit is zo lekker.”

Gedreven door zijn aanmoedigingen merk ik dat mijn lichaam een soort van mee gaat bewegen op het ritme dat ik heb aangenomen. Af en toe kreun ik zelfs met hem mee. Met zijn hand grijpt hij naar één van mijn borsten en begint deze gekmakend te masseren. Mijn ademhaling neemt direct een ongewoon tempo aan zodra hij een van mijn tepels te pakken heeft. In zijn mond mompel ik hoe goed het voelt en moedig hem aan om door te gaan. Steeds steviger trekt en draait hij het verlangende knopje tussen zijn vingertoppen door. Langzaam drijft hij me tot waanzin, maar ik doe mijn best om het nog niet te laten merken. Ik wil dat dit nog lang zo doorgaat.

Hij plaatst zijn andere arm onder mijn rug door en duwt mijn bovenlijf meer in zijn richting. Op deze manier heeft hij de mogelijkheid om mijn tepel in zijn mond te nemen. Zijn tong voelt warm en vochtig terwijl hij druk uitoefent. Net wanneer ik me begin af te vragen hoe lang het zou duren om klaar te komen door het stimuleren van mijn tepels, gaat zijn wekker opnieuw. “Fuck”, sist hij en hij grijpt naar zijn telefoon om het geluid te stoppen. “Ik moet er echt zo uit.” Met opgewonden ogen kijk ik hem aan, trek ik mezelf omhoog en klim op hem. “Laat ik dit maar even afmaken dan.”

Met mijn linkerhand ondersteun ik zijn ballen en begin ze zacht te masseren. Met mijn rechterhand pak ik zijn stijve weer vast. Hij is ondertussen knetterhard en zijn eikel glimt van al het opgewonden voorvocht. Ik plaats mijn mond erboven, kijk hem aan en laat een klodder speeksel op zijn eikel zakken. Hij gromt opgewonden en zijn ogen stralen als kleine pretlichtjes. Opnieuw schuiven zijn armen onder zijn achterhoofd en hij bekijkt mijn volgende move eens goed. Ik ga comfortabel op zijn bovenbenen zitten en begin hem dan beheerst, maar vol overgave, af te trekken. Zijn borstkas gaat steeds heviger op en neer. Zijn ademhaling klinkt steeds luider en wanneer hij een poging doet om te slikken, merk ik dat dit moeizaam gaat. Het heeft een gigantisch opwindende werking op mij dat ik de reden ben dat hij zijn controle verliest. Dat ik de reden ben van zijn genot en de macht heb over de situatie.

Speels bewegen mijn heupen mee op het ritme. Steeds soepeler glijdt hij door mijn hand heen en onder mijn billen voel ik hoe zijn bovenbenen zich steeds verder aanspannen. Zijn hand grijpt zich vast aan het hoofdbord van het bed en hij kreunt luid dat hij bijna gaat komen. Shit, wat voelt dit toch lekker. Machtig en bloedgeil. Voor de laatste keer voer ik het tempo op en als vanzelf begin ik met hem mee te kreunen. “Kom maar schatje, kom maar!” moedig ik hem aan. Hij gromt en in schokkende bewegingen ligt zijn lichaam onder me. Over mijn hand golft zijn warme zaad dat zich uiteindelijk over zijn onderbuik verspreidt. Hijgend kijkt hij me aan en lacht trots.

“Jezus schat, wat was dat lekker. Morgenochtend ben jij aan de beurt.”

Dorien Vercammen

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

2 reacties op “Ontwaken”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *