Lekker scheuren

()

Al sinds een jaar of acht ben ik werkzaam bij de rijkspolitie en daar beleef je wel eens leuke dingen. Ik ben ingedeeld bij de ‘groep verkeerscontroles’ en ik mag mijn werk graag doen. Af en toe is het ook wel een ambtelijke mierenneukerij, want er bestaan vele voorschriften en richtlijnen, waaraan we ons moeten houden. Dit wordt ons allemaal opgelegd door het ministerie en alsof dat nog niet genoeg is, meent onze groepscommandant ook nog allerlei bepalingen er aan toe te moeten voegen. Af en toe heb ik wel eens het gevoel een wandelend wetboek te zijn met alleen maar verplichtingen en geen rechten. Maar gelukkig heeft mijn beroep ook zijn leuke kanten. Het is een afwisselende baan, waarbij je met mensen van allerlei slag in aanraking komt. Maar het leukste is als je gebruik kunt maken van je macht door je positie. Soms maak ik er ook een beetje misbruik van en dat kan soms ook nog wat opleveren.

Zo hield ik laatst een automobilist aan met een zwaar overbeladen aanhanger, waarop zich allemaal bakstenen bevonden. Hij had er maar tien kilometer mee gereden volgens zijn verklaring en niet harder dan zestig kilometer per uur. Hij moest bij de volgende afslag er al af. De afstand tot zijn huis was nog maar drie kilometer. Of het niet mogelijk was, dat ik het door de vingers wilde zien. “Mijnheer”, zei ik, “als het alleen om de voorschriften ging of om uw eigen risico dan zou ik niet zo moeilijk doen. Maar u brengt ook de andere weggebruikers in gevaar. Dat kan ik niet toelaten en daarom moet ik u bekeuren”. Hij begon zijn portemonnee alvast te trekken en haalde vijfentwintig euro tevoorschijn. Ik zei: “dat zal wel niet genoeg zijn om de bekeuring te betalen” en wilde beginnen te schrijven. Zonder een woord te zeggen stopte hij echter het geld in de boven zak van mijn overhemd en zei: “kunnen we het zo niet regelen?”

Ik had er niet om gevraagd en zou dit ook nooit doen. Want dat beschouwde ik als ontoelaatbare vorm van chantage, maar als ik spontaan iets krijg aangeboden, ben ik in bepaalde situaties wel bereid een oogje dicht te knijpen. Alleen als er drank in het spel is, ben ik niet om te kopen. Het is natuurlijk niet helemaal goed te praten en ik ben me er goed van bewust te handelen in strijd met de wet. Hoewel ik niet precies weet hoe mijn collega’s er over denken, ben ik er wel van overtuigd, dat ik niet de enige ben, die zo handelt. Ik nam zijn geld dan ook aan en sloeg mijn bonboekje dicht. “Alleen gaat wel de helft van de stenen van de kar af. Want zo is het te link. Je mag wel een gedeelte in jou en in mijn kofferbak gooien om de aanhanger te verlichten. Dan rij ik wel even mee naar je huis en help de stenen uitladen. Voor een geeltje was ik ook weer niet te beroerd om mijn handen uit de mouwen te steken.” Ik kon dan ook mooi even controleren of hij niet gelogen had en zich inderdaad op drie kilometer afstand van zijn woonhuis bevond. Zo gebeurde het ook en toen we klaar waren, kreeg ik van zijn vrouw een kop koffie toe. Zo valt er overdag nog wel eens iets te versieren.

Het mooiste wat ik overigens beleefd heb, speelde zich ongeveer een half jaar geleden af. Ik reed tijdens mijn diensttijd op de snelweg met een gangetje van 120 in een onopvallende surveillanceauto. Opeens werd ik voorbij gescheurd door een Porsche, die met een hoge snelheid over de linkerbaan vloog met constant zijn linker knipperlicht aan. Als iemand niet snel genoeg naar zijn zin aan de kant ging, toeterde en knipperde hij met zijn grootlicht. En scheurde dan met hoge snelheid verder. Ik besloot de achtervolging in te zetten en trapte het gaspedaal van mijn Mercedes in tot op de plank. Het duurde maar even of ik zat achter de Porsche en zag, dat er geen man achter het stuur zat, maar twee dames vonden het blijkbaar nodig om als een wegpiraat over de vierbaans te scheuren.

Ik drukte op een knopje en aan de voorkant gingen de rode lampjes branden: STOP POLITIE. Ze hadden het blijkbaar al in de smiezen, want hun snelheid was al gedaald tot 150. De bestuurster schoof de auto op de vluchtstrook en ik stopte achter hun wagen. Ik liep naar hun auto en zei: “doorrijden tot de eerstvolgende parkeerplaats. Het is hier te gevaarlijk om te staan.” Met een slakkengangetje reden ze naar de parkeerplaats, die zich ongeveer een kilometer verderop bevond. Ik ging toen voorop rijden en we reden door tot helemaal naar achteren. Ze stopten keurig achter mijn auto. Ik stapte uit en liep naar hen toe. Ik zag het meteen al. Het was een auto met open dak en daarin bevonden zich twee spetters van meiden. Ik vroeg de bestuurster haar rijbewijs en kreeg deze overhandigd.

Bianca de Wilde luidde haar naam. “Je doet je achternaam wel eer aan”, zei ik sarcastisch, “waarom reed je zo hard?” Ik kreeg een of andere kutsmoes als antwoord en ik trok voor mezelf de conclusie, dat de dames gewoon zin hadden in scheuren. “Dit kan natuurlijk niet en dat weet je zelf ook wel. Ik heb geen zin om een lange preek tegen je houden, want dat helpt bij jullie soort toch niet. Het wordt gewoon een dikke prent, een hele dikke”. Ik kon een glimlach niet onderdrukken. De blonde meid naast Bianca begon zich er mee te bemoeien. Ze slijmde als geen ander en probeerde op alle mogelijke manieren onder een bekeuring uit te komen. Op een gegeven moment was ik flauw van de hele discussie en trok mijn bonboekje. “Valt er echt niets te regelen?” Vroeg ze op een verleidelijke toon en toen ik haar aankeek, deed ze ongegeneerd haar benen flink wijd uiteen. Ik keek recht tegen een paar kaalgeschoren schaamlippen aan. Ik moest even slikken, maar herstelde me meteen.

“Denk jij er net zo over?”, vroeg ik aan Bianca. Zonder aarzeling zakte ze een beetje onderuit en gunde me een blik op haar kruis. Een klein slipje met hoog opgesneden heupen en afgezet met kant gaf een minimale bedekking aan haar kut en hoewel ze flink veel schaamhaar weggeschoren had, puilde er nog een hoeveelheid donkerblond schaamhaar onder haar tanga uit. “In dat geval valt er wel wat te regelen”, zei ik opgewonden. “Wat willen jullie?” Tastte ik de grenzen af. “Wat wil jij” vroegen de dames zowat in koor. “Alles wat onze lieve heer verboden heeft en nog veel meer”, zei ik brutaalweg. “Aan ons zal het niet liggen” zei de meid naast Bianca. Ik stelde voor, dat ze hun wagen goed afsloten en met mij meereden. Ik kon onmogelijk mijn dienstauto op de parkeerplaats achter laten en de dames kropen met hun beiden achter in mijn Mercedes. “Waar gaan we precies heen?” Vroeg Bianca. “Naar ons clubhuis”, antwoordde ik. Ik had de sleutel en kon te pas en te onpas naar binnen

Het was een prima plekje om mijn plannetje ten uitvoer te brengen. Samen met enkele collega’s hadden we een schietvereniging opgericht en naast de schietbaan bevond zich ons clubhuis en de beheerder daarvan was: inderdaad, ik. Ik had de sleutel en kon te pas en te onpas naar binnen en in dit geval kwam me deze locatie prima van pas. Het was maar een klein eindje rijden en even later reed ik de oprijlaan op, die naar het clubhuis leidde. Eenmaal aangekomen gingen we naar binnen en de dames bewonderden het interieur. “Een mooie bedoening hier”, zei de vriendin van Bianca. “Laten we ons eerst maar eens voorstellen – ik heet Wim”, zei ik en gaf haar een hand. “En ik heet Renate”, zei het blonde stuk, “mooie pistolen heb je hier”. Zei ze bewonderend. “Spuiten noemen we die”, zei ik, “en over spuiten gesproken: ik beschik nog over een wapen met een korte loop en een vol magazijn en ik begreep, dat jullie wel wat aan de voorraad munitie wilden doen” opende ik de dans. Met alle plezier,” zei Renate met een zwoele stem en drukte zich tegen me aan. Ik gaf haar een kus en voelde, dat Bianca mijn broek open knoopte. Behendig bevrijdde ze mijn al stijf geworden pik en nam hem zonder dralen in haar mond. Poeh, wat kon die meid pijpen en ik moest me inhouden, want anders spoot ik haar mondje binnen de kortste keren vol.

Ik tongzoende met Renate en omdat ik al wist, dat ze geen slipje droeg, liet ik mijn hand naar beneden dwalen en zocht brutaalweg naar haar kut. Ze ging iets wijdbeens staan en ik streek met mijn vinger door haar al nat geworden spleet. Dit wond haar op en geil zuchtend zoende ze me nog heftiger. Bianca kon mijn hele pik in haar keel laten verdwijnen en ik verloor mijn zelfbeheersing. Wild kreunend spande ik al mijn spieren en spoot ik mijn ballen leeg in haar slokdarm. Reken maar niet, dat ze een poging deed om zich terug te trekken, integendeel ze probeerde mijn spuitende lul nog dieper in haar mond te nemen en hield dit vol, tot ik alle stralen sperma geloosd had. Pas toen mijn lul verslapte, liet ze hem uit haar mond glijden en zette een tuitmondje op mijn pisgaatje. Ze zoog de laatste druppels eruit en likte nog een keer over de hele lengte van mijn paal. Mijn spieren verslapten en ik liet Renate los.

“Zalig,” zei ik, “zullen we nu verder gaan?” De dames hadden er al op gerekend, dat ik niet met een orgasme tevreden zou zijn en ik leidde hen alle twee naar de tafel in het midden. Ik legde Renate op haar rug op de tafel en sommeerde haar de jurk uit te doen. Naakt lag ze voor me en ik kleedde me uit. Bianca bleef niet achter en even later waren we alle drie piemelnaakt. Ik dook tussen de benen van Renate en befte haar kut op een gevoelige manier. Ik likte vooral over haar klit, maar vergat ook niet om mijn tong diep in haar natte en kale spleet te stoppen. Ze werd er enorm geil van en kronkelde wild en heet zuchtend over de tafel. Bianca kwam naast de tafel staan en likte haar tieten. Renate liet zich ook niet onbetuigd en reikte met een hand naar het kruis van Bianca. Deze ging zodanig staan, dat Renate er goed bij kon en even later was het een gekreun en gezucht, dat het een lieve lust was. Ik genoot enorm van de kutsmaak van Renate en likte af en toe ook over haar aarsje. Daar reageerde ze op als door een bij gestoken en ik dacht, dat ze er spontaan een orgasme van zou krijgen.

Ik richtte me weer op haar vochtige kut en priemde een vinger in haar kont. Ze steunde nog geiler en liet Bianca los. Met beide handen ging ze naar onderen en trok haar bilhelften uit elkaar. Ik duwde nog een vinger extra in haar begeerlijke reetje en likte snel en hard over haar klitje. Bianca kwam op deze manier te kort en ze kroop boven op de tafel en plaatste haar kut voor de mond van Renate. Die bedacht zich geen moment en begon haar vriendin te beffen. Bianca begon ook de klit van Renate met haar tong te bewerken en dat was voor mij het sein om mijn vingers uit de reet van Renate te halen en er met mijn tong overheen te likken. Bianca stak twee vingers in de naakte kut van Renate en ik stak mijn tong een eindje in Renate ’s aars.

Op deze manier hield ze het niet lang vol en ze begon steeds meer een verkrampte houding aan te nemen. Bianca was ook al aardig op temperatuur en hijgde snel en opgewonden. De aanblik van de beffende meisjes liet mij ook niet koud en mijn pik stond alweer half opgericht. Renate slaakte opeens een lange kreet en kwam schokkend en trillend klaar, waarna ze het orgasme langzaam weg liet ebben.

Ik haalde mijn tong uit haar reet en kroop tussen haar benen vandaan op de tafel. Mijn pik bevond zich pal voor de mond van Bianca en begerig hapte ze hem op. Ze kwam bijna in ademnood tijdens het pijpen, want ze hijgde zelf steeds sneller en stootte af en toe geile geluiden uit. Toen mijn pik weer keihard was, trok ik mij terug en Renate bewerkte met haar tong nog steeds de hete kut van Bianca. “Heeft een van jullie ook een glijmiddel bij zich?” Vroeg ik. “In die zwarte handtas van mij zit wel bodylotion” zei Renate tussen het likken door. Snel had ik de flacon te pakken en smeerde mijn pik ermee in. “Schuif eens naar de rand van de tafel”, zei ik en de twee meisjes bewogen naar mij toe. De benen van Renate hingen nu zonder steun naar beneden en ik pakte ze vast. Ik deed haar benen stevig tegen elkaar aan en trok ze toen omhoog.

Haar benen maakten nu een hoek van 90 graden met haar lichaam en haar kont stak uitdagend naar mij toe. Ik liet er geen gras over groeien en zette mijn eikel tegen haar aars. Bianca trok haar billen uiteen en zonder enige weerstand drukte ik de kop naar binnen en begon haar te naaien. Renate likte nog steeds de kut van Bianca en deze had nu bijna haar hoogtepunt bereikt. Renate had de neiging haar benen te spreiden, maar ik had haar bij de enkels vast en hield haar benen gesloten. Ik naaide haar nu wild en Bianca begon te schokken. Luid kreunend en geil steunend kwam ze klaar, maar bleef na haar orgasme in dezelfde positie liggen. Ik bewoog nu wild in en uit de reet van Renate en duwde haar benen iets achterover.

Ze had een heerlijk nauw kontje en ik voelde mijn zaad opborrelen. Grommend spoot ik de eerste straal sperma diep in haar darm, maar meteen daarna trok ik mijn pik uit haar reet. Ik rukte me verder af en de resterende stralen spoot ik op de achterkant van haar dijen. Ze zat tot haar kuiten onder het zaad en het liep met straaltjes naar beneden richting haar kont. Ik deed haar benen nu zover uit elkaar, dat Bianca er tussendoor kon met haar hoofd en deze begon prompt de achterkant van de benen van Renate af te likken. Ze ging door tot ze al het sperma had opgelikt en toen ik haar aankeek glinsterden haar lippen. Ze keerde zich om en begon geil met Renate te tongzoenen. Haar kut zag er bijzonder sexy uit en ik kreeg zin om die ook nog te neuken. Kom er eens onder vandaan, zei ik tegen Renate en deze kwam van de tafel af. Ik kroop boven op Bianca en ramde mijn nog steeds stijve lul met een soepele beweging in haar openstaande spleet. Ze voelde lekker vochtig aan en ik begon haar wild te neuken. Renate kroop boven op mij met haar kut in mijn nek en haar mond boven mijn billen. Ze trok mijn bilhelften uit elkaar en likte over mijn anus. Ik kwam er bijna door klaar.

Af en toe drong ze met haar tong naar binnen en dat verhoogde mijn lustgevoelens met sprongen. Ik begon te kreunen en voelde een vinger naar binnen gaan. Ze stimuleerde precies de gevoelige plekjes en wist precies mijn prostaat te vinden. Ik kwam er bijna door klaar en haar vinger verdween uit mijn kont om plaats te maken voor iets dikker. Ik verzette me niet en liet haar gewillig begaan. Wat ze er in stak, wist ik niet, maar het werkte bijzonder prikkelend. Ik omsloot de borsten van Bianca met mijn handen en kuste haar in de nek. En kon het onmogelijk langer volhouden. En met een langgerekte kreun spoot ik mijn pik geil tegen de baarmoeder van Bianca. Ik bewoog nog een paar keer in en uit en loosde bij elke stoot een lading van mijn zakinhoud. Uiteindelijk raakten mijn ballen leeg en volkomen bevredigd zakte ik neer op het lichaam van Bianca.

Renate haalde het voorwerp uit mijn kont en kroop van ons af. Toen ik omkeek, zag ik dat ze met de flacon bodylotion in mijn reet had gezeten. Ik trok mijn pik uit het lijf van Bianca en ging naast de tafel staan. “Bedankt”, zei ik tegen beide dames en gaf hun elk een zoen. “Nee, jij bedankt”, zei Renate. We kleedden ons aan en verlieten het clubhuis. Ik zette hen af bij hun wagen en zei glimlachend: “van mij mogen jullie elke dag over de weg scheuren, want het was me een waar genoegen”. Bianca gaf me te kennen daar toch anders over te denken en wilde niet elke dag zulke taferelen. Ik wel, maar daarvoor had ik hen niet nodig, want de volgende keer was er wel weer een ander gewillig slachtoffer dat er alles voor over had om onder een bekeuring uit te komen. En dan ben ik ook niet de beroerdste.

Broeder Jakob

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *