Inez gedeeld

()

Het was op een zaterdagavond, mijn vriend Mark was bij ons op visite. We hadden samen gezellig gegeten en zaten al een tijdje lekker in de tuin na te genieten in de warme zomerlucht, met een drankje en wat hapjes. Eigenlijk zouden Mark en ik al richting het centrum zijn gegaan om daar wat te drinken, maar het was gezellig en dit heerlijk zomerweer was de nacht nog lang genoeg. Zo rond een uur of 11 hadden we al de nodige flessen wijn soldaat gemaakt en mijn vrouw Inez keek ons aan met een aangeschoten blos op haar wangen en zei; “Sorry jongens, maar ik denk dat ik naar bed ga. Een beetje te veel wijn denk ik.” Giechelde ze. “Goed schat”, zei ik. “Ik denk dat Mark en ik nog even een terras opzoeken.” Ze glimlachte en kuste mij en Mark goedenacht. En ze zei dat het gezellig was geweest. Even later vertrokken Mark en ik naar het centrum en belandden op een gezellig druk terras. We maakten contact met een groepje, wat jongere, meiden en jongens en hadden een gezellige voortzetting van de avond.

Na een uurtje ging de groep weg en waren we op onszelf aangewezen. Terwijl we zaten te praten kwam het gesprek op hoe de avond verlopen was en Mark zei terloops dat Inez er toch nog erg goed uitziet. “Je zou toch niet zeggen dat ze twee kinderen heeft gehad.”, merkte hij op. “Ze heeft nog steeds een topfiguur, mazzelpik!” Ik lachte en zei dat ik inderdaad niets te klagen had. Mark is al een lange tijd single, dus is het niet zo vreemd dat hij daar wat meer alert op is. Flink aangeschoten door alle drank van die avond borrelde ineens weer een oude fantasie van me naar boven. Ik wilde al heel lang een keer zien hoe Inez door een ander geneukt zou worden. ‘Zou ik dat aandurven met Mark?’ Mijmerde ik in mezelf.

De drank maakte het een stuk makkelijker om stiekem eens te polsen hoe Mark dat zou vinden. “Mark?” zei ik, en hij keek me vragend aan. “Over Inez gesproken hé… Heb jij wel eens… uhm… heb jij wel eens gefantaseerd over haar?” Hij keek me een beetje onzeker aan. “Djeez Ralph, wat zeg je nu? Ik zou nooit proberen om…” haperde hij. “Relax man”, onderbrak ik hem. “Ik wil alleen weten of je wel eens over haar gefantaseerd hebt? Dat is alles, geen probleem.” Mark ontspande wat en zei toen; “Ja, nou… euh wat is fantaseren hé? Ze ziet er geweldig goed uit en zeker als ze een sexy outfit aanheeft dan verdwijnt dat niet snel uit je gedachten.” Ik knikte en keek hem een minuutje glimlachend aan. Ik boog wat verder over tafel in zijn richting en zei…; “Wat als ik je zou vragen of je haar zou willen neuken…?” Ik leunde weer achterover in mijn stoel en keek hem afwachtend aan. Mark was duidelijk nog in zichzelf aan het overleggen of hij inderdaad gehoord had wat hij dacht dat mij hoorde vragen. “What the fuck zeg je nu man! Ben je serieus?” reageerde hij na een minuutje of zo. Ik besloot om ronduit te zeggen wat er in mijn hoofd speelde en zei; “Luister Mark, wij gaan nu terug naar mijn huis. We gaan naar de slaapkamer en jij kruipt bij Inez in bed en begint met haar te vrijen. Ze zal slaperig zijn en nog onder de invloed van de drank. Ze wordt zeker snel geil en dan neuk je haar voordat ze in de gaten krijgt dat ik het niet ben. Als ze eenmaal geil is, weet ik zeker dat ze er in toestemt.”

Mark keek me ongelovig aan en antwoordde; “Je bent nog serieus ook hé? Besef je dat het je ook je huwelijk kan kosten gap?” Ik keek hem vastberaden aan en schudde mijn hoofd. “Luister Mark… ik weet wat ik doe vriend. Het enige wat nu telt, is of jij het wil, maak je over de gevolgen, maar geen zorgen oké? Dus wat wordt het, amigo?” Mark keek me verdwaasd aan en ik zag dat hij in zichzelf aan het overleggen was. Langzaam zag ik de blik in zijn ogen veranderen. De gedachten dat hij Inez mocht neuken was heel verleidelijk en even later trok hij zijn pinpas en riep de ober om af te rekenen. “Let’s go!” was zijn enige reactie. We rekenden af en fietsten terug naar mijn huis. Thuis pakte ik eerst mijn camera en daarna zei ik tegen Mark; “Oké… we lopen zachtjes op onze sokken naar boven. Als we in de slaapkamer zijn kleed je, je uit en kruip je achter haar rug in bed. De rest is aan jou! Ik ga in de hoek filmen wat er gebeurt oké?” Mark knikte en we vertrokken naar boven. Bij de slaapkamer opende ik zachtjes de deur en we glipten naar binnen. Ik sloot de deur en ging in de hoek staan en schakelde de camera in. Ik zette hem in nachtmodus en op het scherm zag ik in groene tint wat er in de donkere kamer gebeurde.

Inez lag naakt en half onder een laken in diepe slaap. Het was erg warm in de kamer na de hete zomerse dag. Ik zag hoe Mark zich uitkleedde en voorzichtig achter Inez ’s rug in bed gleed. Hij was duidelijk erg opgewonden en zijn lul die al keihard overeind stond bevestigde dat. Ik deed een stap naar voren en pakte het uiteinde van het laken waaronder Inez lag te slapen en trok het langzaam van haar af. Ze lag nu naakt op haar zij en Mark ging voorzichtig tegen haar rug aanliggen. Ik kleedde mezelf ook snel uit en begon daarna te filmen wat er zich voor mijn ogen ging afspelen. Mark liet zijn hand over Inez heupen glijden richting haar borsten en begon er één zacht te kneden. Daarna gleed zijn hand over haar buik naar beneden en gleed tussen de schaamlippen van haar geschoren kutje. Terwijl hij haar schaamlippen en klitje masseerde, kreunde Inez zachtjes en ik hoorde haar slaperig fluisteren; “Mm… wat doe je schatje?” Ik beet op mijn lip in de hoop dat Mark zo slim zou zijn om niet te antwoorden, anders zou ze direct klaarwakker zijn beseffend dat ik niet degene was die bij haar in bed lag. Mark zei inderdaad gelukkig niets.

In plaats daarvan trok hij Inez knie omhoog en liet zijn hand langs haar dij weer naar beneden glijden en pakte de eikel van zijn stijve paal. Snel liet hij deze tussen haar schaamlippen glijden en duwde zijn harde lul bij haar naar binnen. Inez slaakte een opgewonden zucht toen Mark ‘s paal in haar gleed en begon te pompen. Terwijl Mark haar begon te neuken zag ik hoe Inez haar arm achterwaarts bewoog en ze haar hand op Mark ‘s bil legde, hem bij elke stoot tegen zich aan trekkend. Mark ‘s hand gleed terug naar haar borsten en ik zag hoe hij in haar tepels begon te knijpen. Inez kreunde zacht wat bewees dat ze ondertussen flink geil was, aangezien ze het alleen dan lekker vindt om in haar tepels geknepen te worden. Na minuten lang in die positie te hebben geneukt stopte Mark en trok zich terug. Zwijgend draaide hij Inez op haar buik en trok haar bekken omhoog zodat ze op haar knieën zat en begon haar toen opnieuw te neuken.

Inez bewoog haar bekken flink mee en genoot zichtbaar van de neukpartij en had nog steeds niet door, dat ze niet door mij geneukt werd. Ik filmde alles en werd zelf ook steeds geiler. Terwijl Mark haar met diepe, harde halen aan het neuken was stapte ik naar voren en boog me in zijn richting. “Leg haar zo op haar rug”, fluisterde ik zachtjes in zijn oor. Hij pompte nog een minuutje of twee door en trok zich toen opnieuw uit haar terug. Hij draaide haar op haar rug en nam plaats tussen haar benen. “Neuk me hard lieverd.” fluisterde Inez met een geile, hese stem. Mark duwde zwijgend zijn harde pik weer diep in haar en begon haar heel hard te neuken. Na enige minuten begonnen ze beiden ongecontroleerd te ademen en ik zag hoe Inez begon te schokken terwijl ze zachtjes oh…, oh…, begon te kreunen. Ze kreeg een enorm orgasme en ook Mark begon met een diepe, harde zucht diep in haar klaar te komen. Nadat hij klaar was gekomen tikte ik hem zachtjes aan en fluisterde dat hij opzij moest gaan.

Inez lag nog half klaar te komen en Mark trok zich terug. Ik nam snel zijn plaats in en ramde mijn stijve lul direct diep in haar en begon haar eveneens hard te neuken. Nog half van de wereld besefte Inez dat er iets niet klopte. “Wat…? Héé…?! Ralph wat gebeurt…?” Ik boog me voorover en kuste haar vol op haar mond terwijl ik haar hard bleef neuken. Overrompeld door wat er allemaal met haar gebeurde zonder dat ze iets kon zien in het donker liet ze het maar over zich heen komen. Al snel begon ze opnieuw tegen een orgasme aan te zitten en ze kreunde geil. Ik voelde dat Mark naast ons in beweging kwam en blijkbaar begon hij wederom in Inez tepels te knijpen. Ineens realiseerde ze zich wat er gaande was… Ik voelde hoe haar hand van mijn zijde afgleed en op zoek ging naar wat er aan de hand was. Ze begon echter weer flink klaar te komen en haar lijf kronkelde schokkerig terwijl ik haar flink bleef neuken. Terwijl ze onder me klaar lag te komen tastte ik voor me uit, en vond de schakelaar van het nachtlampje boven ons bed.

Ik knipte het lampje aan en zag hoe ze met haar ogen dicht lag klaar te komen. Haar hand had intussen wel de benen van Mark gevonden en rustte op zijn dij. Mark pakte haar hand en leidde die naar zijn ondertussen weer hard geworden pik. Instinctief greep ze hem beet en hield zijn stijve lul stevig vast. Haar orgasme zakte langzaam weg en ze opende haar ogen knipperend tegen het licht boven haar. Geschrokken zag ze Mark naast ons zitten, ze keek enigszins verwilderd van hem naar mij en weer terug. Ineens realiseerde ze zich dat ze zijn stijve paal in haar hand had en wist even niet wat ze moest doen. Ik trok me uit haar terug en schoof snel naast haar hoofd. Ik keek Mark aan en knikte dat hij het weer over moest nemen. Voor Inez iets kon zeggen drukte ik mijn lippen op de hare en begon haar te tongen. Ik greep haar handen en trok die naar mij toe. Mark gleed weer tussen haar benen en begon haar opnieuw te neuken. Ik stopte met kussen en keek haar aan. Ze keek mij met een verwarde blik aan en vervolgens richtte ze haar blik op Mark die haar benen bij de enkels omhoog hield en haar met flinke stoten aan het neuken was. Al snel maakte de verwarde blik plaats voor een geile en ze richtte haar blik weer op mij. Ze kreunde zacht en ik ging iets verzitten. Ik liet haar polsen los en pakte mijn lul beet en bracht mijn eikel bij haar lippen. Me geil aankijkend opende ze haar mond en zoog mijn pik naar binnen.

Na enkele minuten zei ik tegen Mark dat hij op zijn rug moest gaan liggen. Zonder iets te zeggen ging Inez daarna zelf op Mark zitten en begon hem met langzame, geile draaibewegingen te berijden. Ik maakte mijn vingers flink nat en begon terwijl ze Mark bereed haar kont te vingeren. Ze zuchtte en kreunde zacht en nadat ik haar kontje met wat vingers had versoepeld nam ik achter haar plaats en duwde haar zachtjes voorover. Ik duwde langzaam mijn pik in haar en met enkele geile, diepe zuchten gaf Inez zich over aan de dubbele penetratie. Mark en ik begonnen haar nu met lange, diepe halen te neuken en Inez liet zich gewillig sandwichen en genoot met volle teugen. Ze kreunde nu luidkeels en na enige minuten kreeg ze opnieuw een heftig orgasme. Al snel begonnen ook ik en Mark klaar te komen en lagen daarna alle drie een paar minuten bij te komen.

Tussen ons in liggend keek Inez me met een vreemde blik aan. Ik maakte aanstalten om iets te zeggen, maar ze legde snel een vinger op mijn mond. “Doe maar niet” fluisterde ze. We neukten haar die nacht nog tot het allang weer licht was. Daarna nam iedereen een douche en vertrok Mark naar huis. Inez en ik gingen terug naar bed om een paar uur te slapen. Ze sliep in mijn armen en ze heeft daarna nooit meer iets over het voorval gezegd. Het is ook nooit meer herhaald of voorgesteld. Maar de film…

Gust

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *