Gescheurde panty

()

Met een brede lach op zijn gezicht kijkt hij me aan. Zijn blik is vurig. Het is genoeg, ik weet precies wat hij van plan is. Tussen zijn tanden zuigt hij zijn onderlip speels naar binnen, om hem daar kort te laten rusten. Ik lach opgewonden en kijk toe hoe hij de mouwen van zijn trui iets opstroopt. Mijn vingers dwalen over het aanrechtblad. Opnieuw lacht hij wanneer hij mijn handeling opmerkt. Hij pakt zijn glas en neemt een grote slok van zijn water. Ik kijk opgewonden naar de slikbeweging die zijn keel maakt en zonder me er echt bewust van te zijn, slik ik met hem mee. Hij doet een stap in mijn richting, plaatst mijn lichaam tussen dat van hem en het aanrechtblad en zet zijn glas met een harde knal naast me neer.

Zijn blik is doordringend. Hij plaatst zijn duim tegen mijn onderlip en trekt hem voorzichtig iets naar beneden. Ik zucht gespannen. De lucht lijkt ineens geladen, als elektriciteit. Zijn hand verplaatst zich langzaam naar mijn hals. Hij sluit zijn vingers om mijn achterhoofd en trekt me dan naar zich toe. Zijn lippen voelen warm tegen die van mij en zijn tong dringt vastberaden mijn mond binnen. Speels glijdt hij langs mijn lippen, door mijn mond en dan weer over mijn hals. Ik leun achter me op het aanrecht en gooi mijn hoofd iets naar achteren. In geen tijd hebben zijn handen mijn top omhoog geduwd en liggen mijn borsten bloot. Hij kneedt ze, zoent ze, bijt in mijn tepels en likt over mijn huid.

Mijn borsten tintelen onder zijn aanraking. Ik heb het bloedheet en de verlangens knetteren door mijn lijf. Als reactie begin ik aan de rand van mijn rok te sjorren. Verhit kijkt hij me aan. Trekt mijn rok naar beneden en gooit hem ergens in de hoek. Hij plaatst zijn vingertoppen in het kruis van mijn panty en trekt hem stuk. Een geschrokken gil galmt door de keuken. Hij gromt en bewondert mijn meest gevoelige plek. Hij kijkt ernaar alsof hij klaar is om aan te vallen. Met gemak tilt hij me op en neemt me mee naar de eettafel. Mijn voeten raken amper de vloer wanneer hij me opnieuw hevig begint te zoenen. “Fuck”, mompelt hij tegen mijn lippen. “Draai je om.” Gehoorzaam draai ik me om en leg mijn bovenlijf op de tafel. Hij haakt zijn vinger aan de achterkant in mijn string, trekt het stukje stof tussen mijn billen vandaan en beweegt zijn vinger heen en weer. Even trekt hij het omhoog waardoor de stof door mijn schaamlippen schuurt. Mijn ademhaling gaat direct een versnelling hoger. Hij trekt mijn string naar de zijkant en ik voel hoe mijn panty nog verder uit elkaar scheurt.

“Ik zie dat ik je nat heb gemaakt.” Zijn stem is diep en beheerst. Ik knik zacht, “Aha.” Een harde tik op mijn kont volgt, daarna drukt hij zijn duim tegen mijn achterste en laat hem naar beneden afzakken. Zorgvuldig verdeelt hij mijn vocht. Met zijn vrije hand friemelt hij aan de rand van zijn broek en doet zijn best om hem te laten zakken. Ik sla mijn handen om de rand van de eettafel om houvast te vinden. Met beleid pakt hij mijn rechter knieholte vast en legt mijn been op de eettafel. Ik voel hoe zijn stijve een paar keer door mijn hitte glijdt. Met een platte hand tikt hij een paar keer gekmakend op mijn klit. Ik jammer van de spanning. Hij pakt zijn stijve vast, positioneert zich en stoot dan bij me naar binnen. Een luide kreun verlaat mijn mond. “Wat ben je toch strak”, kreunt hij op het ritme van zijn stoten.

Hij plaatst zijn duim weer tegen mijn achterste en drukt hem dan naar binnen. Hij heeft me volledig in zijn greep. Ik kan geen kant op. Mijn tepels schuren zacht tegen het hout van de tafel en ik geniet intens van de grip die hij op me heeft. Zijn vrije hand vult zich met mijn haren en hij trekt er hardhandig aan. Zijn dominante kant weet mij iedere keer weer te verrassen. Het gevoel van zijn duim in me, hoe hij heen en weer schuift. Het is puur genot. Net wanneer ik mijn ogen wil sluiten, trekt hij zich terug. Aan mijn haren trekt hij me omhoog tot ik rechtop sta. Hij draait me in een ruk om en drukt mijn kont tegen de rand van de tafel. Ik laat mijn handen tussen ons in naar beneden dwalen en pak zijn pik vast. Stevig begin ik hem af te trekken, terwijl onze tongen met elkaar worstelen.

Opnieuw tilt hij me op. Hij plaatst mijn kont net op het randje van de tafel en ik leun op mijn ellebogen naar achteren. Mijn top zit nog steeds ergens boven mijn borsten opgerold en hij neemt een van mijn tepels in zijn mond. Met zijn vingers bespeelt hij gekmakend mijn klit. Ik kreun ongecontroleerd en weet niet waar ik het moet zoeken. Hij lacht trots en drukt zich weer bij me naar binnen. Wanneer hij mijn klit even met rust laat, zie ik dat hij een gezwollen knopje achterlaat. Instant voel ik een gemis. Ik doe nog een poging om mijn hand in de richting van mijn klit te bewegen, maar het voelt onmogelijk om overeind te blijven. Zijn hand knijpt zich vast om mijn keel en met grote ogen kijk ik hem aan.

Hij wordt hardhandig, ik houd er van. Mijn heupen maken automatisch wiegende bewegingen en hij drukt zijn voorhoofd tegen dat van mij. Hijgend begint hij te vloeken. Zijn adem voelt warm tegen mijn lippen. “Kom maar”, hijg ik met de enige kracht die ik nog heb. Hij laat mijn keel los, gaat rechtop staan en geeft me nog een harde tik op mijn klit voordat hij mijn benen vastpakt en heviger begint te stoten. De aders in zijn onderarmen zijn een plaatje om te zien. Zo krachtig. De onderkant van zijn trui kriebelt af en toe tegen mijn klit bij het bewegen. Het laat een natte rand achter. Ik kijk hem aan, mijn mond open van geiligheid. Hij grijpt stevig mijn klit vast en ik voel direct weer die grens van pijn en genot. Ik pak mijn borst vast en begin te masseren. “Je. Bent. Zo. Lekker,” kreun ik haperend uit, terwijl hij keihard in me blijft stoten.

Hij stoot steeds sneller, steviger en zijn ademhaling lijkt hij niet meer onder controle te hebben. Luidkeels begint hij te vloeken. Hij trekt zich terug en trekt zich af boven mijn borsten. Net zolang tot hij er met golvende bewegingen overheen spuit. Zijn sperma voelt warm over mijn borsten en spuit zelfs tot in mijn nek. Ik lach, haal mijn vinger er doorheen en lik het dan af. Hij grinnikt, bekijkt wat hij heeft gedaan en begraaft zijn gezicht dan tussen mijn benen. Vol overgave likt hij over mijn gezwollen klit. Het duurt maar enkele seconden voor ik mijn hoogtepunt bereik. Met schokkende bewegingen kom ik klaar. Trots kijkt hij naar boven en vindt mijn ogen. Hij geeft nog een paar zachte kusjes en gaat dan staan. Hij tikt nog een keer tegen mijn rechterborst. “Je ziet er niet uit. Ga je mee douchen?,” vraagt hij terwijl hij zijn sperma uitsmeert langs mijn tepels. Hij trekt zijn wenkbrauwen op om zijn afwachtende houding kenbaar te maken.

“Lijkt me lekker”, antwoord ik. Ik sta op van de tafel en werp een blik op de uit elkaar getrokken panty. Ik neem hem niets kwalijk.

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *