Een warme motorkap

()

Normaal ben ik helemaal niet voor seks of iets dergelijks in de auto, het is altijd maar een krappe bedoening. Echter, deze dag liep alles heel anders dan geplant en ik moet zeggen de warme motorkap beviel me prima.

Het begon allemaal met het moment dat een goede vriend mij belde of ik hem eventueel een lift kon geven. Hij was in de buurt, maar had momenteel geen auto en aangezien hij niet al te ver weg woont, vond ik het geen probleem. Ik rijd wel vaker voor hem en hij doet ook genoeg voor mij, dus geen probleem om hem even te helpen. Bovendien ben ik altijd graag in zijn gezelschap en ik had toch niets te doen, dus waarom niet. Ik had geen tijd, of misschien ook wel geen zin, om me om te kleden, dus stapte gewoon in mijn werkkleren in de auto. Niet dat dit erg is, hoor. Ik werk op kantoor en draag dus vaak een rokje en ben altijd verzorgd. Zo ook deze avond.

Buiten mijn strakke, zwarte rokje, wat net tot boven mijn knieën viel, had ik ook mijn hoge zwarte laarzen aan en een zilveren topje met hier over heen een zwart vestje. Ik houd ervan om topjes te dragen met een diep decolleté, waarbij je net niet veel ziet maar wat wel de ogen van de mannen naar mijn goed gevormde borsten trekt. Ik ben ook echt wel blij met deze borsten hoor, ze zijn mooi rond en stevig en een volle E cup mag ik ze ook noemen. Compleet met mijn gevoelige tepels ben ik een gelukkig mens als het om mijn borsten gaat. Maar goed, ik was aan het vertellen wat ik aan had.

Mijn zwarte rok dus, een topje en vestje, meer had ik niet echt nodig. Onder mijn kleren droeg ik een zwart lingerie setje met een string. Spannend, al was ik niet bedacht op wat er ging gebeuren. Ik stapte in mijn auto en reed naar de afgesproken plek om Erwin op te halen. Ik sloeg de weg in en zag hem al staan. Een mooie, grote stoere vent in het schemerlicht van de zomeravond. Erwin is een man die door menige vrouw wordt geadoreerd. Zijn grote gestalte, zijn tattoos en blauwe ogen worden door menige vrouw opgemerkt en aan vrouwelijk schoon heeft hij dan ook geen gebrek. Toch is Erwin een man die liever voorlopig nog even alleen blijft en van het leven geniet. Hij gaat waar hij wil en als hij geil is kan hij altijd wel iemand bellen, al is dat ook vaak mij. We zijn echt maatjes van elkaar en hebben al menige uren samen doorgebracht. Zowel buiten als in bed.

Ik stopte de auto en Erwin stapte in. Hij gaf me een kus vol op de mond en lacht. Zijn ogen stralen en ik verdrink er weer bijna in. Om erger te voorkomen reed ik maar snel weg en volg de weg het centrum uit, op weg naar de snelweg. “Wacht” zegt Erwin als hij door heeft dat ik richting de snelweg ga. “Rijd eens binnendoor via het bos, ik heb geen haast en jij toch ook niet?” Ik schud braaf van nee en in plaats dat ik de snelweg op rijd, ga ik rechtdoor richting het bos. Het bos is groot en biedt de mogelijkheid om binnendoor naar de plaats van de bestemming te rijden, naar Erwins huis. We praten ronduit over ons werk, de liefde en dagelijkse beslommeringen. Erwin keek me veelvuldig aan en legde zijn arm om mijn rugleuning. Hierdoor kreeg hij de mogelijkheid met mijn haar te spelen, iets waarvan hij weet dat ik altijd geil word.

“Rij hier eens rechtdoor” zei hij en ik deed wat hij vroeg. We reden een kleine parkeerplaats op en kon niet verder dan dit, dus parkeerde de auto zo ver mogelijk naar achteren. Ik was natuurlijk ook niet dom en wist heel goed waar dit naar toe ging leiden. En ik zette de auto uit en deed mijn gordel los. Ik draaide me naar Erwin toe en direct pakte hij me vast en gaf mij een innige zoen. Deze man kan echt heel goed kussen dus ik ging er graag in mee. Zijn handen gleden over mijn been, verder naar boven en verdwenen in de V-hals van mijn topje om zo een reis te maken naar mijn tepels, die al aardig overeind stonden. Zijn vingers waren wat koud en ik schrok even toen hij ze in mijn bh liet glijden. Zachtjes beroerde hij mijn tepels, bijna plagend, alsof hij me knettergek wilde maken.

Mijn handen gleden over zijn spijkerbroek en ik voelde al snel een bobbel die steeds maar groter werd. Erwin stopte met zoenen en stapte uit, liep om de auto heen en deed mijn deur open. Galant gaf hij mij een hand en trok me uit de auto. Gewillig liet ik mij mee leiden naar de zijkant van de auto. Erwin leunde tegen de motorkap en trok mij dicht naar zich toe. Innig zoende hij mij terwijl zijn handen voorzichtig onder mijn rokje gleden. Zijn vingers duwden mijn string opzij en zochten hun weg naar mijn klitje toe. Ik begon heftig te kreunen, wat die man met zijn vingers doet, ongelooflijk. Het duurde dan ook niet lang voordat ik heftig kreunend klaar kwam op zijn vingers. Nadat ik wat was bijgekomen zakte ik door mijn knieën en ik begon zijn broek los te maken. Zonder veel moeite bevrijdde ik zijn lul die ondertussen op knappen stond.

Ik tuitte mijn lippen om zijn lul en begon hem met diepe halen te pijpen. Mijn tong beroerde zijn eikel en ik hoorde hem kreunen alsof hij al bijna klaar kwam. Dit zou niet lang duren. Maar dit werd als snel voorkomen. Erwin pakte mij bij mijn schouders en trok mij omhoog. Ik liet mij bewegen in de richting die Erwin wilde, de warme motorkap. Hij legde mij op de warme motorkap en ging zo voor me staan dat ik er niet af kan vallen. Mijn rokje schoof als vanzelf omhoog en mijn benen trok ik zover mogelijk op. Erwin ging voor me staan en drukte zijn eikel tegen mijn kutje. Zonder veel lawaai en kracht liet hij hem in mijn, ondertussen drijfnatte, kutje verdwijnen en begon met ferme stoten te neuken.

Mijn handen liet ik over zijn lichaam glijden, oei, wat was deze man lekker! Dieper en dieper neukte hij me tot ook hij het niet meer hield. “Ik kom bijna” kreunde hij en trok me overeind. Wederom knielde ik voor hem en ik nam zijn staaf in mijn mond. Hij smaakte naar geil, zijn geil en mijn geil, gemengd tot een waar liefdesvocht. Erwin pakte mijn hoofd en drukte mij met rustige halen over zijn lul tot ik uiteindelijk zijn warme geil in mijn mond proefde. Zijn zaad schoot door mijn keel en ik kon niets anders dan het lief doorslikken. Erwin kon zich nog net recht houden en leunde tegen de warme motorkap om even bij te komen. “Wat ben je toch ook een heerlijk wijf” zei hij en kuste me wederom vurig.

Even hebben we daar gestaan tot we beiden ons konden aankleden en terug in de auto konden gaan zitten. Alsof er niets was gebeurd, praatten we de rest van de weg naar Erwins huis over koetjes en kalfjes. Bij Erwins huis aangekomen hebben we nog even wat gedronken voor ik terug naar huis reed. Zonder dat er verder nog iets gebeurde. Toen ik die avond in mijn bed lag, kon ik er niets aan doen om er aan terug te denken, wat me weer een geil gevoel gaf en waardoor ik nog een tijdje met mezelf heb gespeeld. Ik kom nog vaak langs die plek gereden en denk dan iedere keer weer terug aan dat moment.

Ik weet zeker dat we het nog eens gaan herhalen, misschien wel deze zomer, maar voor nu ben ik ook tevreden met deze geile herinnering.

Mia Beeck

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *