Inge in Egypte

()

Inge is met een vriendin op Nijl-cruise, eenmaal op de boot worden ze door hun gidsen (Aladin & Toet) ontvangen, twee Egyptenaren die goed Hollands spreken. De eerste avond zitten ze aan de bar en wordt hun iets te drinken aangeboden, Inge neemt een slok, maar merkt dat er iets in zit wat niet klopt en loopt weg, gaat naar de gids en vertelt wat er gebeurde. “Ik zal het nagaan.” Teruggekomen zegt Aladin dat de jongens van niets weten, maar ik blijf jullie wel in de gaten houden zodat het niet meer gebeurt. Inge vindt dat wel prettig dat ze iemand kan vertrouwen en hij is nog jong en knap.

Na verloop van tijd laat Aladin merken dat Inge er best mag zijn; mooie volwassen vrouw (43)mooie bruine ogen, bruin haar en met een lekker figuur. Hij probeert haar te versieren, maar Inge vertelt dat ze gelukkig getrouwd is. Op een dag vraagt Aladin aan Inge of ze iets wil zien wat niet op het programma staat, namelijk een piramide die nog niet open is voor publiek. Inge vraagt aan haar vriendin of ze ook mee gaat, maar die wil zonnen op het dek. Inge besluit om dan maar alleen mee te gaan dus ze stapt van de boot loopt naar Aladin. “Goed” zegt hij maar Toet gaat ook mee want die weet precies waar het is. Na wat keuvelen in de auto zijn ze er. Aladin vertelt dat dit de piramide van de liefde is. Er staan een hoop tekeningen op de muur en ze lopen naar beneden.

In een kamer binnengekomen wijst Aladin de tekeningen aan daar staan goden met grote lullen op afgebeeld “deze noemen ze Menhir” en gelijk gaat Aladin naast Inge staan en slaat een arm om haar heen. “Zo groot heb je ze nog nooit gezien” vraagt hij aan Inge die kleurt bij die opmerking, ze lopen naar de volgende kamer en daar staat een offertafel. Aladin vertelt dat ze daar de liefde op bedreven. “Wil je soms een echte Menhir zien.” Inge schrikt van de vraag, maar begrijpt dat het niet te doen is om de cultuur, maar om haar. Ze denkt na… ik ben ver van huis alleen met een mooie jonge gids en ik ben al een keer vreemd geweest met Paul. “Oké”, zegt Inge “laat maar zien.” Aladin knoopt zijn broek los en laat deze zakken. Inge ziet een half stijve lul die er best mag zijn. Ze pakt voorzichtig de ‘Menhir’ vast en streelt hem zodat deze op volle grote is. Ze hurkt en begint Aladin te pijpen. Ze ziet vanuit haar ooghoeken dat ze niet alleen is met Aladin. In de deuropening staat Toet te kijken. Maar die wacht niet lang, loopt naar die twee toe en haalt zijn lul ook uit zijn broek.

Inge weet dat er geen uitweg meer is en laat zich gaan. Om beurten stopt ze een lul in haar mond, even later wordt ze op de offertafel gelegd. De twee kleden haar uit. Daar ligt ze dan helemaal naakt voor twee mooie Egyptenaren die zich nu ook van hun kleding ontdoen. Toet spreidt haar benen en bewerkt haar kut met zijn vingers. Aladin streelt en kust haar borsten. Inge kreunt van genot en zuigt op Aladin zijn lul. Inge wordt op de rand van de tafel gelegd en voelt hoe Toet zijn Menhir tussen haar benen duwt. Langzaam glijdt deze naar binnen en ze wordt nu geneukt door Toet. Dit is voor haar de eerste keer dat ze door twee mannen wordt bevredigd, nadat Toet klaar is, wordt ze op handen en knieën gezet. Aladin neemt plaats achter Inge om haar ook te neuken. Inge pijpt Toet en ze proeft haar eigen kutsap en ze geniet van die grootte Menhirs die in en uit gaan. Aladin kijkt naar haar aars, trekt haar billen uit elkaar en duwt zijn duim er in. Inge kreunt en weet dat ze daar ook in geneukt gaat worden, maar deze zijn wel groot.

Ze voelt hoe Aladin haar aars oprekt en voelt zijn lul uit haar kut trekken. Aladin wrijft nog wat kutsap op haar aars, pakt zijn lul vast en stuurt hem tegen Inge haar aars. Inge voelt hoe zijn eikel haar aars indringt, ze verbijt zich, maar laat zich niet kennen. Even later zit Aladins lul er helemaal in en neukt hij haar in haar kont. Na wat flinke stoten komt hij klaar, laat zijn zaad in haar los, trekt zijn lul er uit. Inge dacht dat de jongens nu klaar waren maar dat was niet zo. Toet ging op de tafel liggen, Inge moet er overheen stappen. Toet houdt zijn lul rechtop zodat Inge er overheen kan zakken, maar dan wel in haar aars, Inge laat zich er overheen zakken en voelt nu Toet zijn lul die door al dat zaad er gemakkelijk in glijdt. Ze gaat op en neer, haar borsten schudden flink. Toet pakt haar en trekt haar achterover, Aladin kruipt nu tussen de twee in en stopt zijn lul in Inge ’s kut. Ze wordt nu geneukt door twee jongens tegelijk.

Aladin & Toet staan op het punt om klaar te komen trekken hun lullen uit Inge en die moet haar mond open doen om hun zaad te ontvangen. Toet spuit als eerste zijn zaad in haar mond, Inge likt het van haar lippen en ze krijgt al de tweede lading van Aladin in haar mond, ze slikt het door. Moe maar voldaan gaan de drie terug naar de boot waar Inge haar vriendin weer ziet. Die vraagt “was het interessant?” Ja, zegt Inge “ik heb twee grootte Menhirs gezien en gevoeld. Dat was een hele ervaring je hebt wat gemist.”

En zo komt het dat de volgende uitstap een uitspatting met vier wordt.

Doom & Gloem

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *