Campinggeluiden

()

Eindelijk was het weer zover. Ik had zomervakantie en kon er met mijn tentje en slaapzak op uit om een fietstocht te maken. Ik reed elke dag van camping naar camping en doorkruiste heel Nederland. Toen ik weer op een camping aankwam, na een dag fietsen, kreeg ik een plek toegewezen naast een ander tentje. De tentjes stonden wat achteraf op de camping en prima beschut door struiken. Ik zette mijn tent op, en liep naar de douche om mijzelf op te frissen. Toen ik na het douchen terugliep richting tent zag ik dat er voor het tentje dat naast die van mij stond een vrouw zat. De vrouw zag er leuk uit. Ik begroette haar en we kwamen in gesprek. Ook zij was in haar eentje bezig een fietstocht door Nederland te maken. We hadden dus best het nodige aan elkaar te vertellen.

Na een poosje werd het tijd om het eten klaar te maken. De buurvrouw die zich had voorgesteld als Ellen stelde voor om samen wat te gaan koken. “Goed plan”, zei ik. Even later stonden we in de keuken en werd er overlegd wat we gingen maken. Het werd pasta met hamburger. Het voelde heel gezellig om na dagen alleen te hebben doorgebracht samen op te trekken. Bij het eten gingen we op een picknickbank zitten die voor de tenten stond. We zaten tegenover elkaar en ik kon Ellen tijdens het eten recht in haar gezicht kijken. Ik vond het een heel sympathieke verschijning. We kletsen samen heel wat af en na het eten werd er koffie gemaakt.

“Heb je een relatie?”, vroeg ik aan Ellen. “Nee”, zei ze, “ik had een relatie met een vriendin, maar die is drie maanden geleden na vijf jaar geklapt. En jij?”, vroeg ze. “Ik ben na wat relaties alweer een tijd single. Na wat dominante mannen was ik eigenlijk wel klaar met die kerels.” Na de afwas werd het tijd om gezellig een flesje wijn open te trekken. In de schemering bleven we lekker met elkaar kletsen. Wat hadden we elkaar een hoop te vertellen. Ellen vertelde me dat ze eigenlijk wel weer toe was aan een nieuwe relatie omdat het gemis aan seks toch wel voelbaar werd. Ik vertelde Ellen dat ik ook wel weer toe was aan wat genegenheid, maar het wel een beetje gehad had met mannen die alleen maar aan hun eigen genot werkten. “Misschien moet je een keer een vriendin proberen”, zei Ellen. Ik antwoordde dat ik daar nog geen ervaring mee had, maar dat ik er wel een paar keer over gedroomd had. Na een paar glazen wijn was het tijd om naar de tent te verhuizen.

“Ik ga slapen, zei Ellen, maar morgen blijf ik lekker een dag hier staan”. We ruimden de spullen op en ook ik vertrok richting mijn tent. Ik kleedde mij uit en kroop in mijn slaapzak. De combinatie van wijn en gezelligheid maakte dat ik in een heerlijke stemming was. Ik liet de avond in gedachten nog eens passeren en stelde vast dat Ellen er heel lekker uit zag. Ik voelde mij best tot haar aangetrokken en schrok een beetje van mijn gedachte, die ik nog nooit eerder had gehad. Was dit een teken? Omdat ik bij het denken aan Ellen een tinteling in mijn kruis voelde, besloot ik, maar eens even aan mijzelf te gaan zitten. Ik trok mijn string uit en begon zachtjes met mijn vingers aan mijn kutje te trekken. Weer kwamen mijn gedachte aan Ellen naar boven. Ik begon mijzelf te vingeren. Of het door de gedachte kwam of niet, weet ik niet. Het was verbazingwekkend dat ik al binnen de kortste keren aan mijn hoogtepunt was beland. Ik kreunde luid en liet mijzelf compleet gaan.

Terwijl ik iets later op mijn bed lag bij te komen hoorde ik plotseling een bekend geluid mijn tent binnendringen. Vanuit de richting van de naburige tent van Ellen klonk een identiek gekreun. Ik wachtte even en riep toen: “was het bij jou ook lekker?” Deze vraag werd nagenoeg direct beantwoord door Ellen, met: “Ja heerlijk en ik heb nog steeds zin”. Ik riep daarop naar Ellen: “je mag ook bij mij komen liggen hoor.” Even later hoorde ik de rits van mijn tent opengaan. Ellen keek naar binnen en zei: “hier ben ik”. Ik voelde een hevige spanning opkomen. Zou het dan nu toch gaan gebeuren, dacht ik. Ik heb nog nooit met een vrouw gevreeën. Mijn slapen bonkten van spanning. Ellen schoof mijn tent in en kwam naast me liggen.

Binnen een paar tellen waren we hevig aan het zoenen. Zo intens als Ellen het deed, had ik nog nooit meegemaakt. Zeker een kwartier bleven we uitsluitend zoenen waarbij de tong van Ellen dominant mijn mond in kwam. Ik voelde mijn hele lichaam tintelen en mijn kruis nat worden. Wat was dit spannend. Ellen maakte mijn slaapzak open en zag dat ik geen kleding meer aan had. Ik voelde dat ze mijn borsten aanraakte, in mijn tepels kneep en vervolgens er aan ging zuigen. Nog nooit had een vrouw dat bij mij gedaan! Ik werd gek van verlangen en wilde alles meemaken. Daarna dook ze met haar hoofd richting mijn kruis. Ik voelde haar handen mijn lippen spreiden en voelde vervolgens dat haar tong rondjes rond mijn clitje ging maken. Ze likte mij langdurig en kwam toen met haar tong naar mijn mond. Toen ik haar kuste, proefde ik mijn eigen kutsmaak terug via haar tong. De volgende minuten bleef ze mijn clitje verwennen. Een hoogtepunt kon dan ook niet uitblijven. Ik voelde het aankomen en begon hevig te kreunen en schokken. Dit moedigde Ellen aan om nog even flink door te blijven gaan. Met enorme schokken en spuitend kwam ik hierop klaar.

We wisselden van rol en ik begon het sportbroekje en T-shirt van Ellen uit te trekken. Wat had die meid een geweldig lichaam. Ik voelde aan haar stevige borsten en kneep in haar tepels, terwijl ik haar weer zoende. Ellen ging op mijn luchtbed liggen en ik dook in haar geschoren kruisje. Wat rook dat fantastisch. Ik begon met mijn tong rondjes te draaien en stak een vinger bij haar naar binnen. Ze deed haar benen nog wat verder uit elkaar en gaf aan er klaar voor te zijn. De ene vinger werd er twee en vervolgens drie die zij gulzig opnam. Toen pakte ik uit mijn tas mijn vibrator en ging daarmee aan de slag bij Ellen. Na even merkte ik dat ook zij haar hoogtepunt naderde. Ik verwijderde de vibrator en maakte het af met mijn tong.

Even later lagen we naast elkaar wat bij te komen. “Wat een geluk dat ik jou ben tegengekomen”, zei Ellen. “Ja, zeg dat wel, ik ben helemaal blij”, zei ik. “Ik had nog nooit met een vrouw de liefde bedreven, maar wat is dat heerlijk. Ik wil alleen nog maar een vrouw voelen”, zei ik. Het was inmiddels rustig geworden op de camping. “Zullen we nog even gaan douchen, vroeg ik. “Prima plan”, zei Ellen. Even later schoten we uit onze tent richting douche. Ellen, die snel even schuim had gepakt, zeepte mij helemaal in. Wat voelde dat goed. Ook mijn kruis werd voldoende in het schuim gezet. Nadat Ellen mij helemaal had ingezeept was het mijn beurt. Ik werd er blij van dat ik haar stevige borsten eens flink in kon zepen. En weer begonnen we uit het niets zomaar spontaan te zoenen. Ik voelde weer lust in mij omhoog komen. “Wil je vannacht bij mij blijven?”, vroeg ik aan Ellen. “Ja graag”, antwoordde ze. We droogden elkaar uitgebreid af en liepen daarna terug richting tent. Die nacht werd er weinig geslapen. We konden, maar geen genoeg krijgen van elkaar. Hoeveel ik die nacht ben klaargekomen? Ik kan het je echt niet meer zeggen, maar het was talrijk.

De volgende morgen besloten we na het ontbijt en het douchen even naar het naburige dorp te fietsen om wat boodschappen te gaan halen. De route van de camping naar het dorp liep door een dicht bos, over een smal fietspad. Toen we terugkwamen rijden met onze boodschappen was het alweer heerlijk weer. “Heb jij het wel eens buiten gedaan?”, vroeg Ellen. “Nee, zei ik, maar ik zou het eigenlijk wel eens willen”. We reden een zijpad in en kwamen na een meter of honderd uit aan de bosrand. Daar stond een bank die uitkeek op een korenveld. We parkeerden de fietsen en gingen samen op de bank zitten. “Wat een heerlijk plekje hè”, zei Ellen. “Zeg dat wel”, antwoordde ik. “Er is hier in geen velden of wegen iemand te bekennen, dus we kunnen het eens proberen”. Opeens kwam Ellen met haar mond mijn kant op. Mijn mond opende zich om Ellen te kunnen ontvangen. Weer kreeg ik de kriebels in mijn lijf. Wat kon die vrouw heerlijk zoenen. Mijn lust werd in een paar minuten weer door haar opgewekt en ineens voelde ik dat ze onder mijn rokje aan mijn string trok. “Uit dat ding ik wil je proeven.”

Ik wist niet hoe ik het had. Ik vond het best spannend om zo in het bos open en bloot mijn string uit te doen. Maar Ellen was vastberaden en even later voelde ik mijn string langs mijn benen omlaag gaan. Gek van verlangen spreidde ik mijn benen waardoor Ellen haar tong aan het werk kon zetten. Ik hoorde de vogels kwetteren en voelde na even een intens orgasme aankomen. Plotseling explodeerde ik en ik voelde dat er grote stralen uit mijn kut kwamen. Ellen kreeg de volle laag in haar gezicht. Ze kwam naar me toe en ik zoende haar uitgebreid terwijl ik haar natte gezicht voelde. Wat was dat geil. We vormden op dat moment een eenheid.

Nu ik”, riep ik. Ellen spreidde haar benen en toen ik onder haar rok naar haar kruis keek, zag ik dat ze in het geheel geen slipje droeg. Ze spreidde haar benen al zittend op de bank. Haar lippen waren al gezwollen en lagen een beetje open. Ik ging met mijn tong langs haar clitje en voelde dat haar lichaam daarop meteen reageerde. Ik moest eraan denken dat ik voor Ellen nog nooit een kut had geproefd en dat ik er helemaal wild van werd. Ellen kwam door mijn tong ook al snel aan haar hoogtepunt waarna we weer op de fiets sprongen om terug te gaan naar de camping.

Toen we later aan de koffie zaten vroeg Ellen me of ik het naar mijn zin had gehad. “Meid, ik vind het helemaal geweldig met jou en zou best een relatie met je willen aangaan”. “Dat was precies wat ik jou wilde vragen”, zei Ellen. Om onze verkering te bevestigen bleven we nog een week op dezelfde camping staan waarbij we ons helemaal uitleefden. Er werden geen boodschappen gedaan zonder een stop in het bos en ook ’s avonds bleef het luchtbed onze plaats. Na thuiskomst was mij een ding zeker. De liefde voor vrouwen was opgewekt en zou niet gauw meer weggaan. In mijn dagboek schreef ik: ik heb eindelijk mijn ware liefde gevonden.

Roos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *