Een spannende avond op school

()

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Lucia, 18 jaar jong en ik zit ondertussen in mijn 6de jaar van het VWO. Ik heb bruin haar tot over mijn schouders, ben 1,70 lang, heb bruine ogen en weeg 65 kg. Verder heb ik mooie vrouwelijke vormen, een C cup en ronde strakke billen waar ik erg trots op ben. Op school gaat het goed, ik haal goede punten en heb leuke vriendinnen waar ik veel plezier mee maak. Tot zover niets bijzonders of opvallends over mij.

Al een aantal jaren ben ik er achter dat ik niet alleen op jongens val, maar ook op meisjes. Sinds mijn veertiende ben ik mezelf seksueel gaan ontdekken en dat doe ik nu nog steeds erg graag. Ik ben zeker geen maagd meer en ook met andere meisjes heb ik al de nodige dingen geprobeerd. De laatste tijd windt het me steeds meer op als ik op spannende plaatsen mezelf bevredig en dus ook op school heb ik me al de nodige keren laten gaan. Dat begon met vingeren op de wc tijdens de pauze, maar de laatste tijd ga ik ongeveer 1 keer in de week (meestal op woensdag) ’s avonds nog terug naar school om als alles donker is en er nog maar weinig mensen zijn, mezelf ergens op een leuke plek te bevredigen. De school is dan nog open omdat er in de gymlokalen nog sportteams zijn die daar trainen. De spanning die het masturberen in een bijna verlaten school met zich meebrengt, geeft me een dusdanig opgewonden gevoel dat ik intens geniet van mijn orgasmen.

Een paar weken terug had ik echter het idee dat er iemand was die me gezien of gehoord had en sindsdien denk ik steeds als ik ’s avonds op school ben dat ik bekeken word. Tot vorige week woensdag had deze persoon me nergens op aan gesproken of laten merken dat hij/zij wist wat ik deed, maar die avond vond ik een briefje onder de trap. Ik ga altijd eerst naar die plek om daar mijn jas en tas neer te leggen en dat wist hij/zij blijkbaar want mijn naam stond op het dubbel gevouwen blaadje. Toen ik het blaadje zag, voelde ik mijn hartslag sneller gaan en ik wist dat ik door iemand betrapt was bij mijn seksavontuurtjes. Met een trillende hand maakte ik het briefje open en daar stond het volgende in: “Beste Lucia, ik weet dat je de afgelopen weken op woensdagavond hier stoute dingen doet. Ik ga je hier niet voor straffen, want ik geef eerlijk toe, ik vind het erg leuk om je zo bezig te zien. Het ziet er erg opwindend uit wat je allemaal doet en ik daag je uit om voor mij opdrachten uit te voeren. Je loopt na het lezen van dit briefje naar lokaal vijftien en daar ga je naar binnen. Als je de uitdaging aandurft zet je met rood een groot kruis op het bord, als je in het vervolg niet meer wilt dat ik je bespied, zet je met blauw een kruis. Hierna ben je vrij om te doen wat je wilt deze avond. Groetjes mevrouw X”

Op dat moment wist ik niet zo goed wat ik moest doen, want ik wilde eigenlijk niet dat er iemand was die wist wat ik deed. Maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn angst en ik ben recht naar lokaal vijftien gelopen om met rood een groot kruis op het bord te zetten. Daarna ben ik naar de aula gelopen om me in een hoekje heerlijk klaar te vingeren, mijn orgasme was deze keer nog extra heftig omdat ik er nu vrijwel zeker van was dat iemand me kon zien. Het enige dat ik wist, was dat het een vrouw was en verder niets. Na mijn orgasme ben ik teruggegaan naar de trap om mijn spullen te pakken en wilde ik naar huis gaan, maar opnieuw lag er een briefje: “Lucia, leuk dat je mijn uitdaging aangaat en ook heerlijk wat je zojuist weer hebt gedaan. Volgende week verwacht ik je rond dezelfde tijd op deze plek en dan heb ik een leuke verrassing voor je! Kusjes mevrouw X”

Vandaag is het weer woensdag en ik ben al heel de dag zenuwachtig voor wat er vanavond gaat gebeuren. Ik ben vastbesloten om te gaan, maar steeds als ik er aan denk, voel ik de spanning door heel mijn lichaam. Ruim van tevoren ben ik thuis al klaar om te gaan, mijn jas en tas liggen klaar en ik heb kleren aan gedaan die fijn zitten, maar ook gemakkelijk uit kunnen. Op de afgesproken tijd loop ik de school binnen naar mijn plekje onder de trap. Hier vind ik zoals verwacht weer een nieuw briefje van de mysterieuze mevrouw X: “Goede avond Lucia, leuk dat je er weer bent. Ik heb het een en ander voor je voorbereid in lokaal 26 en ik wil dat je hierheen gaat. Onderweg wil ik echter dat je je uitkleedt en je kledingstukken laat vallen, als je bij lokaal 26 aankomt, ben je naakt! XXX mevrouw X”

Mijn hart gaat tekeer en ik besef nu pas waar ik aan begonnen ben, deze vrouw verwacht van mij dat ik compleet naakt door de school ga lopen en dat heb ik nog niet eerder gedaan of gedurfd. Toch besluit ik om mijn opdracht uit te voeren, want ik heb nu eenmaal besloten dat ik het zou doen en ik vind het ook wel erg spannend wat er gaat gebeuren. Na even op adem te komen, doe ik mijn trui uit en deze leg ik bij mijn jas en tas neer. Daarna loop ik de trap op en ondertussen doe ik mijn sokken en schoenen uit, deze laat ik gewoon liggen op de plek waar ik ze uit doe en loop verder. Lokaal 26 is op de derde verdieping midden in de gang en als ik boven aankom, heb ik alleen mijn string nog aan en zie ik nog net mijn bh ergens op de laatste trap liggen. Gespannen kijk ik eerst om de hoek of er niemand in de gang is, dan loop ik verder en halverwege mijn weg naar het lokaal stop ik om mijn string uit te doen. Ik ben niet alleen erg zenuwachtig, maar ook opgewonden want er zit een klein nat vlekje in mijn string op het moment dat ik deze naar beneden trek.

Naakt loop ik verder over de gang en bij lokaal 26 ga ik snel naar binnen. Op de voorste tafel in de middelste rij ligt weer een briefje en deze keer ligt er nog iets bij, een blinddoek. Ik lees eerst het briefje: “Hoi Lucia, als het goed is ben je naakt als je dit leest, ik ben al trots op je dat je dit durft en gedaan hebt! Op tafel zie je een blinddoek liggen, het is de bedoeling dat je deze om doet en wijdbeens op tafel gaat zitten. Je mag rustig met jezelf spelen, maar schrik niet als ik dadelijk binnenkom. Tot zo, mevrouw X” Geschrokken van het feit dat mijn mysterieuze opdrachtgeefster dadelijk binnen komt, blijf ik een paar tellen met het briefje in mijn hand staan. Dan pak ik zoals opgedragen de blinddoek en doe ik deze om zodat ik niets meer kan zien. Ik ga netjes op de tafel zitten en doe mijn benen uit elkaar.

Eerst blijf ik rustig zitten en wacht ik gespannen of ik niemand binnen hoor komen. Maar als dat vijf minuten lang niet gebeurt, ga ik langzaam met mijn hand tussen mijn benen en ik voel ik aan mijn natte spleetje. Om mijn zenuwen wat onder controle te krijgen besluit ik om mezelf te gaan vingeren en het gevolg is dat ik wat rustiger word, maar ook veel geiler. Na nog eens vijf minuten hoor ik de deur open gaan en abrupt stop ik ook met mezelf te bevredigen. Ik hoor voetstappen dichter bij komen en mijn hart voel ik in mijn keel kloppen. Dan hoor ik een rustige stem zeggen: “Dag Lucia, leuk om je hier te zien zitten. Ik vind het echt supertof van je dat je dat durft. Onderweg heb ik al je spullen in een zak gedaan en deze heb ik ergens in de school verstopt, ook je jas en tas zitten hierbij. Het is de bedoeling dat jij deze dadelijk gaat zoeken, anders zal je naakt naar huis moeten, maar eerst zal ik je belonen voor wat je tot dusver al hebt gedaan.”

Ik voel haar koude handen op mijn bovenbenen en ze duwt hiermee mijn benen nog wat verder uit elkaar. Dan voel ik een tong tegen mijn kutje aan en omdat ik dit niet verwacht had en een heerlijk gevoel geeft, kreun ik zachtjes. De voor mij onbekende vrouw begint me te likken en dat doet ze goed! Ik geniet volop en kan me niet inhouden, om niet te kreunen. Na een poosje voel ik een orgasme opkomen en net op dat moment stopt de vrouw met likken. Ik vraag haar of ze door wil gaan, maar ze lacht en zegt dat ze nog iets beters heeft. Gespannen wacht ik af op wat komen gaat, maar eerst krijg ik een tongzoen van de vrouw die zojuist mijn kutje nog aan het likken was. Intens zoenen we elkaar en op het moment dat ik het niet verwacht duwt ze een dildo in mijn spleetje.

Ik schrik en stop met zoenen. De vrouw beweegt nu de dildo snel en diep in mijn kutje op en neer en ik voel hoe mijn lichaam hier van geniet. Kreunend van genot kom ik met schokken klaar! De vrouw geeft me een complimentje over mijn geilheid en zo te horen likt ze de dildo af, daarna hoor ik haar die weg stoppen in een tas en volgens mij pakt ze ook weer iets anders. Ik voel opnieuw iets tussen mijn benen, deze keer is het een koud eivormig voorwerp wat de vrouw mijn kutje in laat glijden. De vrouw zegt dat ik moet gaan staan en ze begeleidt me naar de deur, hier moet ik alleen verder de gang in lopen en na vijf passen mag ik de blinddoek afdoen.

Verderop in de gang ligt mijn string nog, die mag ik alvast aandoen, want anders blijft het eitje niet zitten. Daarna zal ik op zoek moeten naar de rest van mijn spullen, maar de vrouw belooft me dat ze me zal helpen door het eitje te laten trillen als ik de juiste kant op ga. Na vijf grote stappen de gang in te hebben gezet doe ik de blinddoek af en zie ik dat de deur van het lokaal dicht is. Ik heb nog steeds geen idee wie de vrouw is, hoewel haar stem me wel bekend voorkomt. Eigenlijk wil ik terug gaan om te kijken, maar iets zegt me dat ik beter op zoek kan gaan naar mijn kleding. Ik loop de gang uit naar de trap en ga één verdieping lager de gang weer in. Nog steeds voel ik niks trillen tussen mijn benen dus ik besluit terug te gaan en verder naar beneden te lopen, op dat moment voel ik het eitje trillen en weet ik dat de juiste kant op ben gegaan. Beneden loop ik de gang richting de receptie en ik merk dat het eitje stopt met trillen. Meteen draai ik om en ik loop ik de andere kant op en tegelijk merk ik dat het eitje weer gaat bewegen. Na mijn orgasme in lokaal 26 ben ik nog steeds erg opgewonden van de spanning en de opdrachten die ik uit moet voeren, daarbij komt het trillende eitje in mijn kutje, dat me nog geiler maakt.

Ondertussen ben ik de hele gang uitgelopen en kom ik in de aula, als ik deze binnenloop, voel ik het eitje heftiger gaan trillen en weet ik dat ik nog steeds goed zit. Ik loop naar het midden van de aula en kijk rond of ik iets zie, maar zie niets wat op een zak lijkt of wat mijn kleren zouden kunnen zijn. Bij het hokje van de conciërge zie ik de deur open staan en ik ben al blij dat ik mijn spullen gevonden heb, maar als ik eenmaal die kant op loop gaat het eitje weer langzamer trillen. Ik ben ondertussen al vijtien minuten aan het zoeken en ik geniet nog steeds van het eitje tussen mijn benen, maar ik loop ook nog steeds bijna naakt door de school en daar wilde ik toch liever wel een eind aan maken. Na weer even rond te hebben gekeken, valt mijn oog op de deur naar de wc’s. Geen verkeerd idee om hier even te kijken en terwijl ik die kant op loop voel ik dat het eitje weer wilder wordt.

Deze keer ben ik terecht blij en op het moment dat ik de dames wc’s binnenloop, zie ik ook een tas staan. Voordat ik mijn kleren aan doe, blijf ik nog even staan om te genieten van het eitje. Dat trilt nu zo hard dat ik er bijna van klaar gekomen ben en met mijn hand vinger ik mijn klitje om dit te stimuleren. Kort daarna kom ik voor de tweede keer deze avond klaar! Ik kleed me snel aan en met een heerlijk voldaan gevoel wil ik de school uit lopen, maar eerst ga ik nog even langs lokaal vijftien om weer met een groot rood kruis op het bord te zetten. Volgende week ben ik er weer!

ChristaS

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *