Passie op de klimmuur

()

Met een lichte spanning in mijn lichaam loop ik de klimhal binnen. Ik heb je al een tijdje niet gezien en speur de zaal rond om te kijken of jij er al bent. Als ik je zie, gaat er een schok door mijn lijf, maar ik herpak me snel en loop op je af. Jij schudt nonchalant het magnesiumpoeder van je af en begint te glimlachen als je mij ziet. Je loopt naar me toe, en geeft me een knuffel. Een knuffel die eigenlijk net iets te lang duurt, en waarbij ik je adem zachtjes in mijn nek kan voelen. Het bezorgt me kippenvel, maar voordat mijn gedachten de vrije loop kunnen gaan laat je me los, kijk je me aan en vraag je: “klimmen?”

We klimmen zoals we dat altijd doen: we dagen elkaar uit, motiveren elkaar om nieuwe routes te proberen, en af en toe kruis je mijn blik die je net te lang vasthoudt. Na een uurtje is de energie wel op en we besluiten wat te gaan drinken. Je zit dicht bij me, ik kan je warmte bijna voelen. Tijdens het gesprek blijf je me aankijken op de manier die ik van je ken en waar mijn knieën week van worden. Je praat over iets van werk, maar het zijn niet de woorden die nog tot me doordringen, maar wel je warme adem, rustige stem en je been dat ontspannen het mijne raakt. Ik krijg het warm en durf je bijna niet meer aan te kijken. Mijn wangen kleuren rood en ik voel ze gloeien. Mijn hart begint steeds harder te bonzen en ik voel hoe jij steeds iets dichter tegen me aan komt zitten.

Na een aantal drankjes moet ik helaas het moment verbreken om naar het toilet te gaan. Ik ren de trap af naar het toilet, maar als ik de deur uit kom om zo snel mogelijk weer bij jou te gaan zitten, sta je plotseling ook in de gang. Een kort moment kijk je me aan en alle vonken die ik tot nu toe heb geprobeerd te bedwingen slaan over. Ik pak je vast bij je arm en zonder na te denken trek ik je mee. Het is gelukkig rustig en de meeste mensen zijn al naar huis, waardoor ik je ongezien het poetshok in kan duwen.

Voor de zekerheid vang ik nogmaals je blik, en die zegt genoeg. Ik duw mezelf tegen je aan en kan eindelijk mijn lippen tegen de jouwe drukken. Je kreunt zacht als jouw tong de mijne vindt en ik eindelijk jouw hete zoen mag ontvangen. In mijn lichaam ontstaat een explosie aan gevoelens en ik duw mij nog dichter tegen je aan. Door je broek heen kan ik voelen dat je hard bent en ik leg mijn hand op je kruis. Terwijl ik je zachtjes masseer vinden jouw handen een weg tussen mijn sportkleding door naar mijn borsten en je knijpt zacht in mijn tepels. Ik denk dat ik gek word van verlangen, je draait mij om en duwt me tegen de muur. Je trekt zacht aan mijn haar mijn hoofd naar achteren, zodat ik je in je ogen aankijk. Je gewoonlijk lieve en zachte blik is nu vervuld met geilheid en je bijt me in mijn nek.

Ik zak bijna door mijn benen heen, ik laat mijn handen door je donkere haar glijden en duw je gezicht naar mijn borsten zodat je je tong rond mijn tepels kan laten gaan. Ondertussen vinden je handen een weg naar mijn onderlichaam. Je laat je hand in mijn legging zakken en ik ben ondertussen zo geil dat je vingers moeiteloos bij me naar binnen glijden. Ik kan een kreun niet onderdrukken, je legt je andere hand over mijn mond en kijkt me aan met een blik die zegt: zachtjes… Ik herinner me dat we nog steeds in de hal zijn en probeer zo stil mogelijk te zijn. Terwijl jouw vingers rustig in en uit me glijden en me gek maken van verlangen, haal ik eindelijk je pik uit je broek. Je bent keihard en ik laat mijn duim over je eikel glijden, waarmee ik het voorvocht dat is gaan vloeien, verdeel over de rest van je pik en ik begin je traag af te trekken.

Het wordt steeds moeilijker om geen geluid te maken. Je maak me helemaal gek en ik voel bijna mijn orgasme opkomen, dus ik duw je hand van me weg en zak op mijn knieën. Ik neem je heerlijke pik in mijn mond, waar het zoutige vocht zich mengt met mijn speeksel. Mijn handen vinden je ballen en masseren die zachtjes. Ik laat mijn tong langs de rand van je eikel gaan, plagerig, en kijk omhoog naar je reactie. Je trilt van verlangen, duwt jezelf nog iets dieper mijn mond in en ik besluit je te geven wat je wilt. Ik pijp je met overgave, terwijl jij je handen door mijn haar laat gaan en op je lip bijt om niet te veel lawaai te maken. Als ik voel dat je pik nog steeds meer opzwelt en af en toe samentrekt, stop ik abrupt en sta weer op.

Met een blik vol teleurstelling, gemengd met verlangen naar wat nog komt kijk je me aan. Ik kan niet langer op je wachten en draai mijn billen naar je toe zodat je van achteren bij me naar binnen kan glijden. Je pik dringt diep bij me naar binnen, ik bijt in mijn eigen arm om mijn kreunen te smoren. Jouw vingers masseren mijn clit terwijl je me neemt, eerst langzaam maar dan steeds harder.

Het voelt alsof we samensmelten, ik weet niet meer welke lichaamsdelen van jou zijn en welke van mij en welk vocht van wie is. Je neukt me zoals ik het nooit had durven hopen en het voelt zo ontzettend fout en heerlijk tegelijkertijd. Ik voel je pik in me kloppen en mijn clit gloeit onder je vingers. Je gromt in mijn oor dat je het niet meer kunt houden en dat is ook voor mij de druppel. Ik kom klaar terwijl jij met je laatste stoten je heerlijke pik diep in me duwt.

Nog een tijdje staan we daar zo, na te hijgen van wat er net is gebeurd. Je hebt je armen stevig om me heen en ik snuif je geur op. Als ik me omdraai, kijk ik in jouw tevreden gezicht, en ik lach. We zijn allebei nog zo van de wereld dat het ons niet lukt een fatsoenlijk gesprek te beginnen. “Biertje dan maar?” vraag je met een knipoog. We sluipen het hok weer uit, de trap op naar boven, alsof er niets gebeurd is…

Isabel

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *