Zuid-Franse orgie

()

Zoals elk jaar gingen Marit en ik ook die zomer weer naar die paradijselijke camping in Zuid-Frankrijk. Het is daar primitief, je staat met je tentje midden in de natuur, in een ravijn waar een riviertje doorheen stroomt. Er zijn geen keurig afgezette plekjes en er komen dan ook alleen maar mensen die van de natuur houden: nauwelijks auto’s over de camping, geen radio’s, alleen maar natuur, vogels, vissen, vleermuizen. Je voelt je als Adam en Eva in het paradijs. Nu de meegenomen kinderen al wat groter werden hadden Marit en ik duidelijk meer tijd en aandacht voor elkaar. De jeugd stond op een eigen plekje en ging zijn eigen gang.

We teuterden samen wat aan, vrijden veel, elke middag samen siësta in de warme tent, zweterig, heet, geil, Elke avond samen naar het barretje, andere mensen. Elke nacht weer samen in de slaapzak, de hond in de buurt, knus. We zijn heel veel met elkaar bezig geweest. We knipten ons schaamhaar lekker kort. Het wond ons op. Er hing zo’n heerlijke seksgeur in en rond de tent. Wat zou die zomer ons brengen? Het zal de derde of vierde avond op de camping geweest zijn. Marit en ik stonden aan het barretje van de camping. Er waren diverse mensen, ook wat landgenoten. Terwijl we zo stonden te praten zag ik Marit ineens in innige omhelzing met een van de mannen met wie we praatten. Ze bewoog haar onderlichaam tegen hem aan. De barman ging onverstoorbaar verder, en iedereen praatte gezellig door. Marit en Roel kusten elkaar en waren heftig bezig. Niemand leek zich eraan te storen, alsof het allemaal heel gewoon was. Na verloop van tijd gingen Marit en ik naar de tent.

Het was al laat en we hadden zin om naar bed te gaan. We liepen weg, en ik vroeg aan Marit waarom Roel niet mee ging. Marit wist het ook niet, dus ik stelde voor dat ik dat eens zou gaan vragen. Ik liep terug naar het barretje en vroeg Roel waarom hij niet meeging. Zijn vrouw zei dat hij dat best mocht als zij maar niet mee hoefde. Ik zei dat ik het inderdaad alleen aan Roel vroeg en hij ging dus mee. In onze tent aangekomen ontdeden wij ons snel van onze kleren. Roel schoot snel een condoom aan en ging er onmiddellijk op los. Terwijl ik Marit haar borsten streelde, werd zij door Roel flink geneukt. Marit kreunde van genot. Roel had een lekkere grote stijve, en daar houdt Marit wel van. Roel vroeg mij of we Marit om de beurt zouden neuken en dat leek mij wel wat. Ik pakte Marit van achteren terwijl Roel haar borsten masseerde.

Ik was niet helemaal in de stemming, dus ik gaf Marit snel weer aan Roel. Hij had nog genoeg energie om nog eens klaar te komen. Terwijl hij haar neukte, streelde ik zijn ballen. Marit kreunde dat het een lieve lust was. Zij houdt er wel van, door twee kerels gepakt te worden. Toen iedereen tevreden was vroeg Marit aan Roel of hij bleef slapen. Maar Roel wilde liever naar zijn vrouw, hij was niet zeker of zij het wel goed zou vinden als hij bij ons zou blijven. Marit was diep teleurgesteld. Zij vindt het juist heel natuurlijk dat je na het vrijen met iemand blijft slapen. En samen weer wakker wordt.

De volgende dag fantaseerde Marit en ik nog wat door over de vorige avond. We zagen het gebeurde nog wel eens gebeuren. Roel bleef nog een tijdje op de camping en is een lekkere vent. Kennelijk was het gebeurde voor hem redelijk normaal. We dachten dat het een jaartje zou worden waarin er seks voor Marit zou zijn. Terwijl dat voor mij niet het geval zou zijn. Een Franse vrouw met wie ik eerdere jaren flirtte bleek ondertussen getrouwd te zijn, en ach ja, zo groot is de kans nu ook weer niet dat er wat gebeurt. Nou ja, het is toen de opvolgende dagen heel anders gelopen. Roel en zijn vrouw bleken erg behoefte te hebben aan contacten, en liepen ons zo ongeveer de tent plat. Zo erg zelfs dat dat een belemmering werd dat er nog meer tussen Roel en ons gebeurde.

Een paar dagen later lagen Marit en ik (zoals elke dag) weer eens op het strandje bij de camping. Een stel dat wij nog niet eerder gezien hadden kwam bij ons in de buurt liggen, zo’n metertje of twee van ons vandaan. De aantrekkelijke vrouw ging recht voor mij liggen, haar benen naar mij toe. Zij lag daar met haar benen uit elkaar. Ik kon haar recht in haar kut kijken. Zij was daar helemaal kaal geschoren en ik kon alles goed zien. Ik maakte Marit erop attent en zij zei: geniet er maar goed van. (o, ja, ik was nog vergeten te vertellen dat het om een naturistencamping gaat, dus iedereen is meestal bloot). Het uitzicht was beslist opwindend. Regelmatig bewoog er het een en ander. Haar man/vriend keek af en toe op, maar zij deden alsof er niets aan de hand was. Na verloop van tijd gingen zij ergens anders liggen, maar mijn belangstelling was natuurlijk gewekt.

De avonden daarna was dit stel ook steeds aanwezig in het barretje van de camping. Roel was nogal geïnteresseerd in de vrouw (ik ook natuurlijk!). Hij probeerde met haar in contact te komen, maar zij gaf hem geen enkele kans. Ikzelf probeerde al mijn flirttrucs uit, maar geen sjoege. Na een tweetal avonden was er een aanleiding. Er liep een man rond in een nogal “opvallende” slip, d. w. z. er hing meer buiten dan binnen. Ik maakte een opmerking van c’est beau naar de man van het strandje, en zo kwamen wij in gesprek. Hij vroeg ons of wij wisten dat deze camping een “sekscamping” was. Wij zeiden dat wij er al jaren kwamen en dat er op elke camping wel seks te beleven was. Alleen dat dat meestal in het geniep gebeurt en hier kennelijk wat meer in het open. Efin, we hebben gezellig met Pierre en Jeanne gebabbeld die avond. Het was hun laatste avond, ze zouden de volgende dag weggaan.

De week daarna zaten Pierre en Jeanne ineens weer aan het barretje. We lieten onze verbazing blijken. Ze bleken het weekeinde naar huis geweest te zijn omdat zijn zoon trouwde. Ze waren nu weer terug. Achteraf wist ik dat ze wel zoiets gezegd hadden, maar ja, in het Frans begrijp je niet alles helemaal goed. Het gesprek nam weer een aantrekkelijke wending. Pierre deed wat moeilijk, wist niet zeker of wij zouden begrijpen wat hij bedoelde, maar zei dat zij “partnerruilen” waren (of zoiets, des “chanteur” of zo). Maar wij begrepen dat natuurlijk donders goed! En de eerdere gebeurtenissen aan het strandje begonnen wat duidelijker te worden! Efin, Pierre en Jeanne gingen al vroeg weg, en toen vroegen wij of zij nog met ons mee naar de tent wilden (of naar hun tent, maar die bleek zo klein dat het toch die van ons werd). In de tent gingen we gezellig en knus dicht bij elkaar op de grond zitten.

Ik tegenover Marit en Pierre tegenover Jeanne. Ik begon Marit zacht over haar benen te strelen, en Pierre deed hetzelfde bij Jeanne Ik zorgde ervoor dat ik bij dat strelen voortdurend in het voorbijgaan langs de benen van Jeanne ging. Ze vond dat duidelijk heel lekker. Pierre had dat ook goed door en begon op zeker moment rechtstreeks de benen van Marit te strelen. Dat was voor mij het teken om me geheel aan Jeanne te wijden! Tja, en toen ging het snel! Jeanne reageerde heel heftig op mijn strelingen en binnen de kortste keren waren alle kleren uit. Nooit in mijn leven heb ik heftiger en heerlijker met iemand gevreeën. We kronkelden om elkaar, we likten en kusten elkaar. Van boven en van onderen. We gingen beiden helemaal. Op z’n Frans, van achteren, helemaal nat, heftig, ongehoord, nooit eerder meegemaakt. We gingen alle twee als een trein.

Voor Marit was het moeilijker. Al snel merkte Pierre dat Jeanne met mij helemaal de bocht uit ging. En zijn pik verslapte, en zijn aandacht ging helemaal naar Jeanne. Hij ging haar controleren, of ik bij haar binnendrong, haar niet zonder condoom neukte (wat ik ook niet gedaan heb). Ik probeerde Marit (en Pierre) nog bij ons te betrekken. Marit houdt er niet van om met een vrouw te vrijen, dus die hield dat af. Pierre hield alleen nog zijn Jeanne in de gaten. Op een gegeven moment heb ik Marit van achteren (op z’n hondjes) geneukt. Jeanne ging onmiddellijk voor ons (en voor Pierre) staan. Legde een been over zijn arm en drukte haar kletsnatte kut tegen mijn mond. Ik had twee vrouwen tegelijk. Marit kreunde, met de (helaas slappe) pik van Pierre voor haar mond. Jeanne kreunde, en Pierre, helaas, hij had het slechts te laten gebeuren.

Een heftige vrijpartij, zo heftig als met Jeanne, zo heftig heb ik nooit eerder van mijn leven meegemaakt. Ik ben blij dat het mij gebeurd is. Terwijl we dat van tevoren helemaal niet verwacht hadden! Dit neemt niemand mij weer af.

David

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *