Hete autorit

()

We zitten samen in de auto op weg naar een weekeinde weg. De afgelopen weken hebben we door onze verschillende werkroosters niet zo veel tijd voor elkaar gehad en we hebben allebei veel zin om even samen tijd door te kunnen brengen zonder allerlei afleidingen. Redelijk ontspannen zit ik achter het stuur. We kletsen wat en zingen een beetje mee met de radio. Af en toe durf ik even van de weg op te kijken naar jou. Ik heb al de hele ochtend zin in je, je ziet er lekker uit en draagt een luchtje dat me nog meer prikkelt. We zijn bijna halverwege op de weg naar onze bestemming, als je één van mijn verlangende blikken opvangt en beantwoordt met een lichte glimlach. Als reactie op mijn blik leg je je hand op mijn knie, die daar meteen warm en zwaar aanvoelt. Ik kijk weer naar de weg en laat mezelf nog wat relaxter naar achter vallen in de autostoel, waarbij mijn benen iets naar buiten vallen.

Jouw hand krijgt daardoor wat ruimte en je beweegt hem langzaam omhoog richting mijn bovenbeen. Je grip is stevig en doet een rilling door mijn lichaam trekken. Halverwege mijn bovenbeen stop je even en laat je je hand liggen. Deze subtiele aanraking zorgt er vandaag voor dat er een warme stroom door mijn onderbuik vloeit, bijna een soort elektrische chemie. Ik kijk je vluchtig even aan en maak een grapje over dat ik wel moet kunnen blijven opletten, voor ik ons samen de berm in stuur. Jij grapt terug dat je wel weet wat je zou willen doen als we samen in een berm zouden liggen. Met een ondeugende blik laat je je hand nog iets verder richting mijn kruis gaan en haal je speels een vinger langs mijn vagina. Zelfs door mijn broek heen zorgt het ervoor dat ik mezelf nat voel worden. Ik pak je hand en duw hem weg, bang dat ik echt de controle over de auto verlies. Je laat je echter niet zomaar wegduwen en je grip verstevigt. Je volle hand beweegt nu ritmisch tegen mijn kruis. Ik adem hard uit en druk mijn lichaam tegen je hand aan. De beweging zorgt ervoor dat de auto slingert en daar schrik je toch een beetje van, waardoor je je hand terugtrekt en naar de navigatie kijkt. “Over drie kwartier ben je van mij”, mompel je. Drie kwartier?! Ik voel mijn vocht stromen en je hebt mijn geilheid nu aangewakkerd.

Ik besluit je terug te pakken en tast met mijn hand naar jouw kruis, waar een flinke bolling in je broek is ontstaan. Met mijn blik op de weg weet ik je knoop los te frutselen en je rits omlaag te trekken waardoor ik de contouren van je lul nog beter kan voelen door je boxer heen. Je kreunt licht en zakt wat onderuit en spreidt subtiel je benen. Ik kan daardoor nog wat beter bij je heerlijke pik en laat mijn hand richting je ballen glijden om ook daar zachtjes in te knijpen. Ik trek je zachtjes af door de stof van je onderbroek heen en jij gaat steeds meer achterover liggen. Als ik snel even naar je kijk zie ik dat je je ogen hebt gesloten en geniet van wat ik doe. Ondertussen lukt het me steeds minder goed om me te concentreren op het rijden en de auto’s razen langs ons heen. Ik zie in de verte een tankstation aankomen en neem mijn beslissing.

Als je doorhebt dat ik afsla open je je ogen en kijk je me verbaasd aan. Dit duurt echter maar kort, want zodra ik de auto parkeer op de vrijwel lege parkeerplaats heb je door wat ik van plan ben. Ik check voor de zekerheid nog even de cabine van een vrachtauto, maar kan niemand zien zitten. Dan zet ik de auto op de handrem en buig me naar je toe om je een kus te geven. Mijn hand heeft zich ondertussen in je boxer weten te wurmen en ik voel dat je harde pik wat glibberig is geworden van het voorvocht. Met korte bewegingen begin ik je af te trekken. Jij schuift de stoel naar achteren en laat de rugleuning een stukje zakken. Het beeld van jou, achterover in de autostoel die geniet van wat ik bij je doe, maakt me gek.

Ongeduldig probeer ik je broek naar beneden te sjorren, terwijl ik nog eens om me heen kijk of er echt geen andere mensen zijn. Normaal gesproken vind ik het leuk om te beginnen met een pijpbeurt, maar ik ben zo opgewonden dat ik er geen geduld voor kan opbrengen. Het lukt echter ook niet om met mijn gezicht naar je toe op je te klimmen vanwege de krappe auto. Jij hebt me geholpen door zelf je broek omlaag te trekken. Ik klim onhandig over de handrem heen en maak mijn eigen broek ook los. Ik ga bij je op schoot zitten met mijn rug naar jouw gezicht, waardoor ik uit het voorraam kan blijven kijken. Er is nog steeds niemand op de parkeerplaats en mijn geilheid wint het van de angst dat we zichtbaar zijn. Ik trek mijn broek en ondergoed omlaag, en laat mezelf nog steeds met mijn rug naar je toe op je pik zakken. Je glijdt zo gemakkelijk bij me naar binnen en ik stoot een kreun uit. Ik buig naar voren en zet mijn handen tegen het dashboard. Ritmisch begin ik te bewegen. De spanning van het betrapt kunnen worden, het gevoel van jouw lul die diep in me zit en je handen die mijn heupen stevig hebben vastgepakt en me begeleiden bij het maken van de rijdende bewegingen zorgen ervoor dat ik bijna gek word van geilheid. Ik hoor je grommen, terwijl je bewegingen steeds wilder worden.

Het is niet de meest comfortabele plek om seks te hebben, maar ik had er niet mee willen wachten tot we in het hotel waren aangekomen. Jij neemt steeds meer de controle en stoot met diepe bewegingen in en uit me. Omdat ik met mijn rug naar je toe zit raakt mijn clit af en toe de autostoel aan. Ik buig nog wat dieper naar voren en vind met mijn rechterhand steun bij de autodeur en met mijn linkerhand pak ik het zitvlak van de bestuurdersstoel vast. Ik merk dat ik door de combinatie van jouw heerlijke stoten en het schuren langs de autostoel tot een orgasme begin te komen. Aan je steeds ongecontroleerde bewegingen merk ik dat ook jij het niet lang meer volhoudt. Je gromt in mijn haar en laat met een hand mijn heup los om mijn borst stevig vast te grijpen, terwijl je door blijft stoten. Die extra prikkel zorgt ervoor dat ik de spieren van mijn bekken voel samenspannen en ik begin schokkend klaar te komen. Ik voel jouw handen trillen en aan je heerlijk geile gekreun kan ik voelen dat ook jij tot je hoogtepunt komt.

Samen laten we ons volledig gaan en het is maar goed dat de ramen dicht zijn, want anders hadden ze ons op de weg nog kunnen horen. Daarna laat ik me naar achteren vallen waarna jij je armen om mijn buik heen vouwt en in mijn oor fluistert dat je zo blij met me bent, en of jij het laatste stuk maar zal rijden, omdat ik op twee verschillende manieren nu wel genoeg gereden heb.

Dorien

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *