Franse wijn

()

Over de rand van mijn boek kijk ik nonchalant toe hoe Mark zich door het zwembadwater beweegt. Golf na golf rolt over zijn zongebruinde lichaam heen en ik kan mijn ogen er niet vanaf houden. De personages in m’n boek vervagen bijna bij zijn sexy verschijning. Een zachte zucht rolt over mijn lippen wanneer hij rechtop gaat staan in het ondiepe gedeelte. Mijn ogen volgen de druppels als hij zijn natte haren naar achteren veegt. Hij trekt zich omhoog aan de rand en gaat nietsvermoedend op de kant zitten. Zonder er erg in te hebben, zuig ik mijn onderlip speels naar binnen. Mark lacht naar me, een van zijn ogen half gesloten vanwege het felle zonlicht. Deze blik geeft hem altijd die speelse uitstraling waar ik zo gek op ben. “Wat is er?”, vraagt hij lachend. “Niks…”, antwoord ik met een brede lach op mijn gezicht. Even kijkt hij naar me en ik zie hoe zijn ogen mijn bedje afspeuren. Ze glijden over mijn lichaam. Ieder stukje van mijn bikini wordt bekeken en uiteindelijk lijken zijn ogen te blijven rusten op de zonnebrandolie. Ondertussen geniet ik van de pure rust die dit privéhuisje tussen de Franse wijngaarden ons biedt.

“Heb jij toevallig iemand nodig om je in te smeren?”, zegt hij terwijl hij van het flesje naar mij kijkt en weer terug. Zijn blik verandert. Voorzichtig neemt hij een enthousiaste afwachtende houding aan. “Altijd”, antwoord ik lachend. Moeiteloos gaat hij staan, schud het water van zich af en loopt druppelend naar het kleine tafeltje onder de parasol. Mijn ogen laten hem geen seconde met rust. Hij is sexy, op een spannende manier en zijn lichaam staat voor mij bekend als het boegbeeld voor seks. Onopgemerkt bekijk ik de manier waarop zijn sterke vingers het flesje zonnebrandolie vastpakken en zonder enige aanleiding voel ik dat het begint te tintelen tussen mijn benen. Alsof zijn kleine handeling al meer dan genoeg bij mij aanwakkert. Ik lach naar hem, veel te ondeugend, terwijl hij op me af komt gelopen. “Draai je maar om. Dan begin ik bij je rug.”

Wat volgt, is een kleine knipoog, een die moeiteloos gaat, maar vol betekenis is. Ik klap het bedje plat en draai me gehoorzaam om. Ik voel hoe hij zijn benen aan weerszijden naast de mijne plaatst en de touwtjes van mijn bikini in één beweging lostrekt. Eerst strelen zijn vingertoppen zacht langs mijn nek om mijn lange haren naar de zijkant te verplaatsen. Dan voel ik een paar spuitjes van de olie over mijn rug gaan, gevolgd door zijn stevige aanraking. Ik zucht onopgemerkt en voel zijn vingers steeds weer heen en weer glijden. Van boven naar beneden en weer terug. In mijn nek masseert hij kort, verdeelt de rest over mijn schouders en voorziet mijn armen van bescherming. “Wil je hier ook ingesmeerd worden?”, lacht hij terwijl hij zijn vuist stevig met mijn nekharen vult en er speels aan trekt.

Shit wat kan zo’n onschuldige beweging toch immens opwindend zijn… Ik kreun zacht en geef hem speels een tik op zijn bovenbeen. Voor ik er erg in heb, voel ik hoe hij zijn lichaam verplaatst en er spuitjes zonnebrand op mijn billen terechtkomen. Met een paar vingers pakt hij mijn bikinibroekje vast, brengt hem samen als een string en begint mijn billen in te masseren. “Jezus Sophia, wat heb je toch een strakke kont.” Hij zucht terwijl ik tevreden lach. Zijn handen vullen zich met ieder stukje huid en hij kneedt stevig. Het moet ongetwijfeld een lekker uitzicht voor hem zijn, volgens mij kan hij op deze manier alles goed bekijken. Af en toe voel ik hoe zijn vingertoppen verder naar beneden zakken en ertussen dreigen te verdwijnen. Dan gaat hij verder met mijn bovenbenen, onderbenen en als laatste smeert hij mijn voeten in. Het is een waar genot en als ik niet beter zou weten, zou ik denken dat hij hier zijn beroep van heeft gemaakt.

“Andere kant”, zegt hij en geeft me speels een tik op mijn billen. Ik huiver, mijn lichaam hunkert. Dan draai ik me om en ga op mijn rug liggen. Zonder enige moeite te doen om mijn bikinitop weer vast te maken. Mark lacht, het is zijn bekende “Ik weet wat je wilt” lach. Expres begint hij bij mijn enkels, mijn onderbenen en dan mijn bovenbenen. Zijn vingertoppen glijden verschillende keren hunkerend door mijn liezen terwijl hij me strak aankijkt. Af en toe glippen ze onder de zijkant van mijn slipje en raken ze per ongeluk bijna mijn ondertussen gevoelige plek. Ik heb het warm, zeg maar gerust bloedheet, en het komt niet alleen door de Franse zon.

Een flinke scheut olie glijdt over mijn buik waar hij alleen maar zijn vingertoppen in mijn slipje laat glijden om het goed uit te smeren. Zijn handen masseren langs mijn taille. Soms grijpen ze me stevig vast, net als dat hij zou doen tijdens een hevige sekspartij. Mijn buik glinstert in het zonlicht en ik hou kort mijn adem in wanneer hij bij mijn borsten is aangekomen. Uit de fles pompt hij olie op mijn borsten. Flinke klodders. “Ik zou niet willen dat deze schoonheden verbranden.” Zijn ogen veranderen in pretlichtjes en met de opperste concentratie begint hij mijn borsten te masseren. Mijn ademhaling neemt direct een ander niveau aan en ik probeer mezelf kalm te houden. Zijn natte haren druppelen op mijn buik, ik kreun zacht en doe mijn best om stil te blijven liggen. Mijn lichaam zou het liefst kronkelen onder zijn aanraking.

Hij neemt zijn tijd en bij iedere beweging die hij maakt, voel ik mijn opwinding groeien. Zodra de topjes van zijn duimen zacht over mijn tepels draaien, weet ik niet waar ik het moet zoeken. “Hm”, kreunt hij zacht en hij komt wat dichterbij. Na een laatste beweging glijdt zijn rechterhand in de richting van mijn hals, die hij gekmakend vastpakt en zachtjes dichtknijpt. Zijn andere hand glijdt langs mijn zij naar beneden, richting mijn bikinibroekje. Hij laat moeiteloos zijn vingers erin verdwijnen en begraaft ze tussen mijn verhitte lippen. Mark komt boven me hangen, brengt zijn mond naar mijn oor en fluistert: “Vertel me nu, maar waar ik je nog meer mee kan helpen.”

Ik kreun zacht terwijl ik mijn armen om zijn nek sluit en mijn benen verder open laat vallen. Stiekem weet ik dat ik niets hoef uit te leggen, hij weet precies wat ik wil. Zijn duim draait zacht rondjes langs mijn clit. Mijn handen vullen zich met zijn haren en beginnen als vanzelf te masseren. Zacht kreunt hij in mijn oor: “Shit, wat ben je nat.” Mijn tanden vinden zijn onderlip en ik bijt speels terwijl hij iets opwindend tegen mijn mond mompelt. De zon brandt op mijn huid en alleen al het feit dat we in de buitenlucht zijn, maakt dit nog spannender. Lachend trekt hij zich terug, mijn lichaam huivert zodra zijn vingers uit me glijden. Met zijn ogen priemend in die van mij, peutert hij mijn bikinibroekje los. Mijn hand glijdt over zijn natte zwembroek en wrijft over zijn stijve. Van pure lust valt mijn mond een stukje open. Mijn slipje is alleen maar in één stukje stof veranderd en valt ergens naast het bedje op de grond.

Mark duwt zijn lichaam omhoog, trekt zijn zwembroek uit en blijft even in vol ornaat voor m’n bedje staan. Zijn lichaam glinstert van de druppels en warmte, zijn haren zitten volledig in de war en zijn stijve prijkt trots vooruit. Dan gaat hij zitten, leunt voorover om zijn arm om mijn middel te slaan en trekt me op zijn schoot. Een korte gil van schrik dendert door de tuin heen. Opnieuw leg ik mijn armen om zijn nek. Ik til mijn billen iets omhoog en laat ze daarna over hem heen zakken. Beetje bij beetje vult hij me op. Steeds verder, steeds dieper. Met een intense blik kijkt hij me aan. Tussen ons in dwaalt zijn hand weer af naar beneden. Deze ronde kiest hij er niet voor om langs mijn clit te strelen, maar oefent hij druk uit op het gevoelige plekje zelf.

Al compleet verhit begin ik te bewegen. Jezus, wat voelt dit toch goed. Zijn vrije hand heeft zich om mijn bil gesloten en masseert mee op mijn ritme. Het is intens, intiem en het voelt nu al alsof ik bijna uit elkaar ga knallen. Steeds luider klinkt ons gekreun en steeds heftiger raak ik buiten adem. Ergens in de verte voel ik de verzuring in mijn bovenbenen opkomen, maar ik weiger me eraan over te geven. Ik wil nog niet dat dit stopt. Ik wil nog even genieten.

Tussen de Franse wijngaarden.

Sabine

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *