Tussen een zee

()

Tussen een zee van mensen die enthousiast aan het schreeuwen en springen waren, stonden Tim en Lucia net zo hard te schreeuwen naar de geweldige band die voor hen aan het spelen was. Ze deelden hun passie voor festivals met elkaar. Het was ook op een festival waar ze op slag verliefd op elkaar werden. Sinds hun ontmoeting in Hongarije waren ze de afgelopen vijf jaar onafscheidelijk geweest, ze deelden een appartement en ongeveer 1.329.000 minuten samen en slechts 27 nachten zonder elkaar. Ze hadden 21 reizen gemaakt samen, 4000 keer met elkaar gebeld en meer dan 10.000 berichten naar elkaar gestuurd. Ze waren de trotse eigenaars van een prachtige Noorse Boskat dat zijn ze nog steeds trouwens. Ze keken samen 158 films. Ze verloren zich meer dan 7000 keer in elkaars zoenen. Genoten 161 keer van een douche samen. En zijn dicht bij het behalen van de 2000 mijlpaal betreft het bereiken van orgasmes. Hetzelfde geldt voor het aantal sigaretten dat ze hebben gerookt. Deze sigaretten hoorden vaak bij het nuttigen van de 398 wijnflessen of de 1298 glazen bier die ze samen dronken. Wat resulteerde in 521 pittige ochtenden daarna.

Ze hebben samen 290 ontbijtjes op bed genoten, in hun heerlijke kingsize bed. Als je alle dansmomentje samen zou optellen dan zal het resulteren in 900 uren of 37,5 dagen van non-stop dansen. Ze hebben 309 mixtape voor elkaar gemaakt. En het is al gelukt om 35 van hun seksuele fantasieën uit te leven. Daarbij hielden ze allebei ontzettend veel van festivals en hebben er samen 53 beleefd, waaronder het festival waar ze elkaar hadden ontmoet. En toch was het ze nooit gelukt om samen seks te hebben op een festival, wat best vreemd is, want ze maken er een sport van om seks te hebben op de meest rare plekken, soms op de meest rare tijden. Het is ook niet zo dat ze het niet hebben geprobeerd. Maar het leek gewoon niet voorbestemd omdat er altijd wel iets gebeurde waardoor het niet kon. Zo werden ze een keer gestoord door een verdwaalde wasbeer en een andere keer zelfs door een aardbeving, die het Dixie toilet waar ze in zaten liet omvallen. Dat was vooral voor Lucia een traumatische ervaring. Maar ze leek er nu weer aan toe te zijn. Ze draaide om zodat ze het gezicht van Tim kon zien en pakte deze in haar handen om enthousiast in zijn oor te schreeuwen: “Laten we het doen!”. Ze had het volume van haar stem een beetje onderschat en Tim deed een stap terug en wreef over zijn oor. “Lucia!”. “Sorry”, giechelde ze onschuldig. Maar op zijn gezicht verscheen een glimlach en hij pakte haar kleine hand en zocht naar de snelste route door de menigte. Hij wilde snel zijn, hij voelde het bloed al snel naar beneden stromen.

“Ben je in voor een uitdaging?”, lachte ze. Een beetje gedesoriënteerd en met veel zoenpauzes maakten ze langzaam, maar vastberaden, hun weg naar het kampeergedeelte van het festival. Als ze er eindelijk aankomen, kan Lucia zich niet meer beheersen. Ze had een klein turquoise tentje onder een boom gespot. “Ben je in voor een uitdaging?”, lachte ze. Ze liet de hand van Tim los en dook het tentje in. Ze had geen idee van wie de tent was.

Tim leek nog niet helemaal mee te gaan in het wilde plan van Lucia. Hij stond een beetje verwilderd voor de kleine ingang van de tent. Een paar laarzen, een spijkerbroek en daarna ook een T-shirt werden uit de tent gegooid. “Kom nu eikel. Wil je dat ik met mezelf begin?” Tim springt gelijk bij Lucia in de tent en landt op een half naakte en vreselijk opgewonden Lucia, die aan het lachen en hijgen tegelijkertijd was. Een klein opblaasbaar matje nam de hele vloer van de tent in en buiten wat kleding lag er verder niets in de tent. Het tentje was compleet gevuld met de twee naakte mensen. Op het moment dat Tim de tent dicht ritste, werd het hun eigen wereld. De bewegingen in de kleine ruimte waren snel en chaotisch, maar efficiënt, ze lagen naakt in een willekeurig gekozen tijdelijk eigen huisje, op een groot festival.

Met kracht drukte ze haar natte en warme vagina naar beneden, terwijl ze de hardheid van Tims geslacht voelde. “Je weet dat we eigenlijk inbrekers zijn, hè?” Liet Tim Lucia lachend weten. “Het is niet dat we het voor het eerst doen”. Terwijl de herinneringen aan hun vorige avonturen door Lucia’ s hoofd gingen, wist ze ongemakkelijk op Tim te klimmen. De tent was zo klein dat haar hoofd tegen de bovenkant werd gedrukt, waardoor het duidelijk werd dat de tent door mensen was gevuld. Met kracht drukte ze haar natte en warme vagina naar beneden, terwijl ze de hardheid van Tims geslacht voelde. Haar ogen waren gesloten, maar haar opwinding kon niet worden verborgen door de uitdrukking op haar gezicht en de bewegingen van haar lichaam. Plotseling blokkeerde de boom waaronder de tent stond de zonnestralen niet meer en het werd steeds heter in de kleine ruimte. “Broeikas effect”, mompelde Lucia.

Tim kreeg de vreemde opmerking niet mee door het harde geluid dat uit de speakers van het dichtstbijzijnde podium schalde. De lage bastonen werden niet gestopt door het dunne stofje wat hen omhulde. Ze konden maar niet stoppen met zweten door de enorme hitte. Als ze niet zo verliefd waren op elkaar, zou het een niet zo delicate situatie zijn. Toen Lucia zich eindelijk op Tim liet zakken wist Tim weer gelijk waarom de liefde bedrijven met zijn vriendin absoluut zijn favoriete bezigheid was. Het zweet druppelde van Lucia ’s gezicht op dat van Tim en hij moest zijn ogen een paar keer sluiten om te voorkomen dat er zweet in zijn ogen kwam. Af en toe hoorde hij mensen bij de tent en het idee dat er maar een dun laagje zat tussen die mensen en zij zelf gaf het een exhibitionistisch randje en dat wond hen allebei enorm op. Ze bleven oogcontact houden met elkaar wat de seks bijna een vorm van tantrisme maakte, een sterk contrast met de situatie waarin ze zich begaven.

Lucia leunde op de borstspieren van Tim en duwde zichzelf van zijn lichaam af terwijl Tim haar heupen vasthield en haar lichaam met kracht weer op de zijne duwde, waardoor de impact en het plezier voor hen allebei werd vergroot. Iedere keer dat hij haar naar zich toe drukte kreunden ze synchroon. Ze dachten er even aan om van positie te wisselen, maar dat leek een onmogelijke missie te worden, wat hun ongetwijfeld uit de heerlijke flow zou halen. In plaats daarvan versnelde ze het tempo totdat het gekreun van Lucia overging naar een grote schreeuw. Door het zien van haar gezicht en het horen van haar overduidelijke genot kwam Tim bijna tot zijn eigen orgasme. Hij keek om zich heen, maar er leek niets anders op te zitten dan om in haar te komen. Hij stopte plotseling even, “Je hebt toch geen pil gemist?”. Lucia antwoordde met haar lichaam door haar bekkenbodem spieren hard aan te spannen en ze voelde bijna direct zijn warme sperma in haar lichaam spuiten. “Natuurlijk niet, liefje”.

Hun lichamen dropen van het zweet en ze waren allebei buiten adem. Tim leek opgelucht, om meer dan één redenen. “Het is ons eindelijk gelukt! Nu zou ik wel een koud biertje lusten…”, zei hij lachend en gaf Lucia nog een liefdevolle kus waarin hij het zout van hun zweet kon proeven.

Gust

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *