De barbecue

()

Hoewel Erik, mijn man en ik regelmatig op bezoek gaan bij Dirk en Lucia. En zij veelvuldig bij ons langskomen, hadden wij nog nooit samen, hetzij bij ons of bij hen, een barbecue georganiseerd. Het Belgische zomerweer, de onregelmatige werktijden en de vakantieplanningen van de mannen waren daar destijds in grote mate de oorzaak van.

Toen in begin augustus van 1990 de temperaturen boven de dertig graden stegen, waren wij dan ook niet verbaasd toen Lucia ons op een vrijdagavond telefonisch uitnodigde op de al zo lang geplande barbecue. Wat ons wel enigszins verwonderde was haar verzoek om een kinderoppas voor ons dochtertje te zoeken. Dirk vond zijn zelf gemetste barbecue niet veilig genoeg voor kleine kinderen. De vooruitziendheid van Dirk werd door Erik geprezen. Hij gaf toe dat hij daar nooit aan gedacht zou hebben.

Mijn zus bleek bereid om voor onze schat te zorgen en een tweede telefoontje naar onze vrienden volstond om de afspraak te bevestigen. We werden rond vijf uur in de namiddag verwacht. De zon zou dan al iets aan kracht hebben ingeboet maar het zou toch nog warm genoeg zijn om in de tuin te zitten. Lucia stelde dan ook voor dat ik een badpak of bikini en Erik een zwemshort onder onze zomerkledij zouden aantrekken.

De tuin van Dirk en Lucia was volledig omgeven door populieren van minstens twee en een halve meter hoog. Hiermee hielden ze ongewenste burenblikken buiten. Langs een hekje, naast de zijgevel van hun huis, dat toegang bood tot een pergola, kwamen we in de prachtige tuin. Een vijver met klaterende fontein en tientallen soorten planten die weelderig groeiden in willekeurig aangelegde patronen, leken wel een decor voor een of andere romantische film. Midden al dat groen stond een houten tafel en twee banken onder een gigantische parasol.

Lucia kwam ons met open armen verwelkomend tegemoet. Even moest ik slikken. Ik had Lucia nog nooit in monokini gezien. Ik merkte aan Eriks houding dat ook hij een beetje van de kook was. Haar volle, maar stevige borsten deinden lichtjes op en neer toen ze naar ons toe kwam. Erik kon er zijn ogen bijna niet van af houden. Het viel mij ook dan pas op hoe breed Lucia’ s heupen waren. Zij had duidelijk meer vrouwelijker vormen dan ik. Niet dat het mij afgunstig stemde, maar ik wist dat Erik mij wel iets volumineuzer had gewild. Ik behoor nu eenmaal tot die categorie van vrouwen die straffeloos kunnen eten wat ze willen zonder ook maar één gram bij te komen. Dirk, in bermuda en bloot bovenlijf, kwam vanuit de woonkamer via een openstaande schuifdeur het terras op en begroette ons hartelijk. Hij gaf mij drie kussen op de wang, wat hij altijd wel deed, en schudde Erik de hand. We werden vriendelijk verzocht plaats te nemen aan de grote tuintafel, waarop een grote glazen kom met sangria stond.

Binnen het half uur hadden we elk twee glazen op en de combinatie alcohol en warmte miste zijn effect niet. De sfeer werd losser. De moppen van Dirk brachten ons allen aan het schaterlachen. We kregen het nog warmer dan het al eigenlijk was en Lucia stelde voor dat we ons een beetje aan de omstandigheden aanpasten. In hun woonkamer ontdeden Erik en ik ons van de plakkerige kleren. Toen ik terug op het terras kwam, zag ik hoe Dirk mij aankeek. Lucia plaagde me door te vragen of ik geen bikini had en of ik de ganse namiddag die vervelende schouderbandjes zou dulden. Voor ik kon reageren stond ze bij me en had ze het bovendeel van mijn badpak naar beneden gerold. Ik was niet echt gewoon in monokini te lopen en voelde mij een beetje gegeneerd. Dirk knipoogde naar me terwijl ik mij weer aan de tuintafel zette. Hij maakte de opmerking dat ik helemaal niet verlegen hoefde te zijn om mijn lichaam. Erik gaf hem gelijk. Waarom zouden we? We kenden elkaar immers al jaren.

De satés, schaapkoteletten, worstjes en aardappelen in de schil, aangevuld met de sausjes die Lucia had bereid, smaakten overheerlijk. In geen tijd hadden we ook de vier flessen Beaujolais geleegd, die Dirk had ontkurkt. Ze misten hun effect niet. De combinatie van de wijn en de eerder gedronken sangria maakte ons zeer licht in het hoofd. Lucia kon met moeite haar evenwicht bewaren, toen ze recht wilde staan om enkele vuile borden naar de keuken te brengen en barstte in lachen uit. Erik waggelde haar achterna met enkele glazen en botste tegen de deurstijl aan. In een poging om de drie meter tussen de barbecue en de tuintafel te overbruggen met de stijl van een tangodanser, struikelde Dirk over zijn eigen voeten en rolde in het gras, met alle ledematen gespreid, tot vlak naast mij.

Ik was net rechtgestaan om de bestekken naar de keuken te brengen en voelde de grond onder mijn voeten als een golvende zee. Dirk moet gedacht hebben dat ik ging vallen en greep nogal onhandig mijn rechterbeen vast, maar wel zó hoog dat ik zijn vingers in mijn lies voelde. Ik bleef boven hem staan en schaterde het uit. Plots voelde ik Dirks vingers over mijn schaamlippen wrijven. Verbaasd keek ik hem vanuit de hoogte aan. Terwijl hij mij verder bleef strelen zei hij, met één oog half dichtgeknepen, dat hij vermoedde dat ik een prachtige kut had. Ik antwoordde hem dat ik daar zelf niet over te oordelen had, nog steeds lachend. Op dat ogenblik kwam Lucia naar buiten, op de voet gevolgd door mijn man. Ik zag zeer duidelijk dat hij een kanjer van een erectie had. Alsof ze plots besefte dat ze iets in de keuken vergeten had, draaide Lucia zich om, waardoor ze nogal onhandig tegen Erik opliep. Ze gleed proestend uit en in een poging haar val enigszins te breken, greep ze de elastische broeksband van Eriks zwemshort vast. Hierdoor trok ze het kledingstuk tot halverwege zijn benen naar beneden en ze belandde ze op haar knieën, met haar gezicht pal voor zijn rechtopstaande pik.

De vingers van Dirk hadden mij al behoorlijk nat gemaakt en hoewel ik mij er nog tegen probeerde te verzetten, lukte het mij niet meer om de opkomende lustgevoelens opzij te zetten. Zeker niet toen ik Lucia de stijve lul van Erik zag vastnemen en hem begerig naar haar mond bracht. Erik keek met ogen vol twijfel en verwarring in mijn richting. Hoewel hij de indruk gaf Lucia van haar activiteit te willen afhouden, ondernam hij geen verdere pogingen toen hij merkte dat ook ik niet echt veel moeite deed om Dirk op andere ideeën te brengen. Het drong tot mijn benevelde geest door dat de omstandigheden ons in een situatie hadden gebracht waar geen terugweg meer mogelijk was. Voor het eerst in ons leven zouden mijn man en ik, in elkanders bijzijn dan nog wel, seks hebben met en ander.

De morele bezwaren die in mijn hoofd rondspookten verdwenen al zeer snel door de ring – en middenvinger van Dirk, die ondertussen met zijn hand in mijn broekje, mijn clitoris en schaamlippen bewerkte. Ik werd nog geiler toen ik Lucia Eriks ballen zag masseren, terwijl ze pijpend zijn lul tot in haar keel liet doorstoten. Af en toe keek Dirk over zijn schouder naar wat zijn vrouw met mijn man deed. Na enkele minuten hield Lucia het afzuigen voor bekeken. Ook Dirk stopte met mij te vingeren. Het leek wel alsof hij en Lucia onderling een signaal hadden afgesproken. Dirk stond recht en ontdeed zich van zijn zwemshort. Zijn stevige kloppende lul wees als een raket naar de hemel. Hij trok mijn badpak naar beneden en liet mij eruit stappen. Ook Lucia had zich van het laatste stukje textiel dat ze nog aanhad ontdaan. Samen met Erik kwam ze naar de tuintafel toe en zette zich er, met gespreide en opgetrokken benen bovenop. Dirk vroeg me voorovergebogen te gaan staan, met mijn ellebogen op het tafelblad steunend.

Daar ik pal naast hen stond zag ik hoe Erik zijn stijve snikkel in de met blond kroezelend haar begroeide kut van Lucia schoof. Zelf voelde ik Dirks eikel eventjes tegen mijn clitoris voor hij hem nogal bruut bij mij naar binnen stootte. Heerlijk vond ik het en hoorde een diepe kreun aan mijn eigen keel ontsnappen. Erik neukte Lucia met afwisselend diepe en plagerige korte stootjes. Ik wist wat zij moest voelen. Het kunnen zien hoe die vochtige schacht van mijn man in en uit de drijfnatte kut van Lucia ging maakte mij wild. Dit in combinatie met haar hijgen bezorgde mij een orgasme. Dit had Dirk niet verwacht en door mijn klaarkomen kon hij zich niet langer meer inhouden. De korte schokkerige heupbewegingen bevroren en zijn diep gegrom waren, samen met het pulserende gevoel tegen mijn vaginawand, een indicatie dat hij zijn sperma in mijn kut schoot. Erik, hierdoor aangestoken, kermde bijna en zijn lul uit Lucia ’s spleet terugtrekkend, zoals hij ook altijd bij mij deed, ejaculeerde dikke witte klodders zaad in Lucia ’s schaamhaar en op haar buik. Zij wierp haar hoofd in haar nek en ik zag aan het spannen van haar buikspieren dat ook zij klaarkwam. Ze schreeuwde haar genot uit.

Het duurde enkele seconden voor we uitgehijgd waren. We keken elkaar aan met ogen vol ongeloof. De opmerking van Dirk dat het er na al die jaren toch van gekomen was en de reactie van mijn man dat het inderdaad wel lang geduurd had eer ze een barbecue hadden georganiseerd, brak de opkomende spanning door vertwijfeling en misschien zelfs schuldgevoelens, en we barstten allen in schaterlachen uit.

A & M

Graag uw hartenwaardering onderaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *