Ondeugend

()

Je legt je voorhoofd tegen het mijne en kijkt intens en een beetje ondeugend. Als ik denk dat je me gaat zoenen, blijven je mooie lippen een stukje voor mijn gezicht steken, en verdwijnt je gezicht resoluut in mijn hals. Ik voel hoe je mijn geur opsnuift en je neus en wangen zacht over mijn huid laat gaan. Tergend langzaam en zacht, kus je mijn hals, steeds dichter naar mijn oor toe. Je raakt mijn huid bijna niet. Alles begint te tintelen en ik kreun zachtjes terwijl ik naar adem hap. Ik voel hoe je handen me vertellen dat het geen zin heeft me te verzetten. Je weet dat ik moe ben, maar bent niet van plan je er ook maar iets van aan te trekken. Je trekt mijn truitje een stukje naar beneden en trekt met je vinger een spoor tussen mijn borsten. “Kom jij eens mee…” zeg je, waarna je me langzaam overeind trekt.

Je neemt me bij de hand mee naar boven, we lachen naar elkaar. Als ik op het bed wil gaan zitten, trek je me zachtjes weer overeind. Je zoekt oogcontact en trekt me nog even tegen je aan. We staan zo samen even, voelen elkaars hart kloppen en horen elkaars onregelmatige ademhaling. Mijn handen dwalen over je borst en ik begraaf mijn gezicht in jou. Je gaat op het bed zitten en laat mij staan. Ik voel je ogen over mijn lijf dwalen. Je neemt je tijd en ik kijk verlegen naar je. Ik voel een rilling over mijn rug lopen. Je vraagt mij om me voor je uit te kleden, helemaal… Terwijl ik dat doe, kleed jij je ook langzaam uit. Je ogen dwalen geen moment weg, je kijkt naar mijn borsten, buik en je ogen dwalen af naar beneden. Je maakt ruimte voor me en vraagt of ik bij je kom liggen. Je geeft me een langzame zachte kus en zegt: “draai je eens voor me op je buik”.

Als mijn borsten het laken raken, voel ik dat alles gevoelig is geworden van de spanning tussen ons. Mijn schaamhaar glijdt zacht langs het bed, terwijl ik voel hoe je een hand op mijn onderrug legt. Ik sluit mijn ogen en duw mijn heupen een stukje omhoog. Ineens streel je de onderkant van mijn billen. Ik voel hoe je overeind gaat zitten. Af en toe voel ik hoe je mijn billen een stukje uit elkaar trekt. Je kijkt naar me, zo lang dat ik er opgewonden van raak. Je geeft tikjes op dat plekje onderaan mijn billen, het dichtste bij mijn kutje. Ik voel hoe er schokjes richting mijn vagina gaan. Als je me erna heel zacht streelt, kan ik het kreunen niet meer tegenhouden. Je gaat een tijdje door, terwijl je af en toe terugkomt om me even te zoenen, in mijn nek of op mijn lippen.

Dan vraag je me om overeind te komen. Terwijl jij op je rug gaat liggen trek je mij over je heen. We zoenen heel intens en ik klauw mijn handen in je schouders. Je laat mij over je heen hangen en hapt naar mijn borsten. Je zuigt mijn tepels hard naar binnen, en trekt erna cirkels met je vingers langs de buitenkant van mijn borsten. Je duwt me een stukje overeind zodat ik nu helemaal bovenop je zit. Ik voel nu hoe ontzettend hard je bent. Je pik zit helemaal klem in je boxershort. Ik kreun bij het gevoel en draai even met mijn heupen om je nog beter te voelen. Ik zie hoe jij je hoofd een stukje achterover kantelt als ik dit doe, en herhaal het een paar keer. Je pakt me bij mijn heupen en trekt me nog eens naar je toe, terwijl ook jij je heupen omhoog duwt.

“Ik wil dat je op je knieën voor het bed gaat zitten”, zeg je ineens. Je geeft me geen tijd om na te denken, en duwt me al van je bed af. Je gaat achter me zitten op de deken en duwt mijn billen krachtig naar achteren met je handen, tegen jouw erectie aan. Ik zucht. Dan voel ik hoe je gemakkelijker gaat zitten, achter mij. Je raakt me nu niet meer aan, maar ik voel hoe je gezicht vlakbij me is. Ik voel hoe je kijkt. Je hebt nu volledig uitzicht, op mijn ondertussen ontzettend natte kutje. Je trekt nu mijn billen nog meer uit elkaar. Je laat je hand even langs mijn kutje glijden. Ik kreun en duw mijn billen nog meer naar achteren, maar je laat me wachten. Weer geef je tikken op mijn billen, en streelt me erna zo zacht dat het lijkt alsof ik kleine elektrische schokjes door mijn lijf voel gaan.

Je handen leg je nu op mijn buik, ze laat ze even rusten daar, totdat mijn ademhaling weer rustig is. Je plukt even aan mijn schaamhaar en pakt dan met beide handen mijn borsten vast. Je probeert ze helemaal te omvatten en masseert ze. Dan pak je mijn tepels tussen twee vingers en knijpt er zacht in. Je doet het harder dan normaal, en hoewel het op de grens van pijn ligt, is het heerlijk. Ik kan nu echt niet meer stoppen met zuchten en kreunen. Ik draai ongecontroleerd met mijn heupen tegen je aan. Ik hoor hoe je nu je boxer uitdoet. Ik kijk achterom en zie hoe je jezelf even aftrekt terwijl je naar me kijkt. Je eikel glimt van het vocht en ik kan bijna niet meer als ik dat zie. Ik draai me om, ik wil het vocht in mijn mond opzuigen, maar je geeft me maar een paar seconden. Terwijl je kreunt bij het voelen van mijn lippen om je eikel, draai je me alweer om, over de rand van het bed. Ik hoor hoe je jezelf aftrekt en voel hoe je naar me toe beweegt. Ik wiebel met mijn billen, zo ongedurig ben ik. Je pakt mijn heup vast, terwijl je andere hand tussen mijn benen verdwijnt. Je weet hoe geil ik nu ben en windt er geen doekjes meer om. Je vinger draait minuscule rondjes op mijn klitje. Je fluistert met schorre stem in mijn oor dat je voelt hoe mijn lipjes uit elkaar staan en hoe gezwollen mijn klitje is. Ik hap naar adem en een langgerekte kreun ontsnapt aan mijn lippen.

Terwijl je vinger zachte cirkeltjes blijft draaien, hoor ik dat je jouw eigen vinger nat maakt. Ik kijk verbaasd achterom en zie dat je ontzettend geil en ondeugend kijkt. Je laat je vinger in mijn kutje glijden. Heel langzaam, maar in een lange beweging. Ik kreun ontzettend hard nu. Je vinger is koud, doordat je hem nat hebt gemaakt, en een sensatie trekt door mijn lijf. Mijn spieren sluiten zich om je vinger, maar ik wil veel meer. Eindelijk voel ik hoe je dichter achter me gaat zitten op je knieën. Je zet je eikel tegen mijn kutje en glijdt als vanzelf een stukje naar binnen. Je plaagt me door niet dieper te gaan, af en toe ineens heel snel heen en weer te bewegen, om vervolgens helemaal te stoppen en stil in me te blijven. Ik zit nu zo dicht tegen een orgasme aan. Je voelt het aan me en je legt nu drie vingers losjes op mijn kutje. Je laat ze over mijn klitje heen en weer glijden, terwijl je zacht en regelmatig in me stoot. Je gaat niet zo diep, maar hebt je bekken naar boven gekanteld, zodat je druk geeft, terwijl je langs mijn g-spot glijdt. Ik weet echt niet meer waar ik het moet zoeken en tril over mijn hele lijf. Je voelt me altijd zo goed aan met je handen.

Langzaam voel ik hoe ik vanuit mijn tenen warm word. Ik voel mijn klitje verder opzwellen en schokken, mijn spieren trekken samen en mijn g-spot wordt harder. Het vocht verspreidt zich nog verder over jouw penis en ik voel hoe ook jouw eikel harder wordt en opzwelt. Ik houd mijn adem even in om alles nog intenser te voelen, en dan houd ik het echt niet meer. Ik schok en in golven word ik overspoeld met een ontzettend heftig orgasme. Ik duw mijn heupen hard tegen je aan. Ik voel hoe jij me de controle geeft. Je laat mij tegen je aan stoten en beweegt niets dan je vingers. Je andere hand heeft een van mijn tepels te pakken. Je trekt er aan in klein schokjes, waardoor mijn orgasme nog heftiger wordt en langer aanhoudt.

Langzaam voel ik het orgasme wegebben. Terwijl we tegen elkaar aan over het bed hangen, voel ik hoe hard je bent en hoe onregelmatig je ademhaalt. Ik glimlach en zodra ik weer een beetje normaal kan ademhalen, span ik mijn spieren nog een paar keer aan om je gezwollen eikel. Je gromt en pakt mijn heupen vast. Je stoot een paar keer in me, al grommend en kreunend. Je maakt me zo geil. Ik draai me om en duw je nu met je rug tegen het bed. Je valt een stukje met je bovenlijf achterover, zodat je penis nu omhoog wijst. Naar mij. Ik zuig je in een keer naar binnen, gulzig en warm. Ik sabbel op je eikel en lik zachtjes langs je toompje. Ik plaag je door je eikel in mijn mond te nemen zonder aan te raken. Maar je bent zo geil, ik voel het, dus ik sluit mijn tong en lippen weer snel om je eikel en pak de stam van je penis vast met mijn hand. Mijn andere hand glijdt naar je ballen. Ik masseer ze zacht en haal dan je penis even uit mijn mond om je daar te likken. Ik neem een van je ballen in mijn mond en hoor hoe ook jij nu naar adem hapt. Ik neem je weer in mijn mond en mijn hand glijdt verder naar het plekje tussen je ballen en anus. Plagerig streel ik je er af en toe, terwijl ik steeds harder op je penis zuig. Af en toe dwalen mijn vingers verder af, je lijkt alles goed te vinden nu.

Je wilt me, grom je. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik ga op de rand van het bed zitten en spreid mijn benen. Je komt op je knieën tussen mijn benen zitten en net als ik denk dat je me zult nemen, dwaal je af naar beneden en begint met het puntje van je tong mijn klitje te likken. Je laat een vinger in mijn kutje glijden en draait er niet omheen. Je gaat snel en het voelt zo intens! Ik zit binnen drie seconden weer zo dicht bij een orgasme. Ik trek je omhoog en laat je in een keer bij me naar binnen stoten. Je kreunt het uit en zegt allerlei obscene dingen, waar ik om zou moeten lachen, als het niet zo verdomd geil was nu. Je gaat met je duim over mijn klitje, maar ik wil dat je nu zelf meer kan genieten en neem het over. Dit was de aanmoediging die je nodig had. Terwijl je kijkt naar hoe mijn vingers over mijn klitje glijden, begin je regelmatiger te stoten. Ik voel dat je het niet lang meer vol gaat houden en zeg je dat ik er bijna ben. Op het moment dat mijn spieren samentrekken in een tweede orgasme, voel ik hoe je keihard in me klaarkomt. Ik voel golven warm sperma, terwijl je me heel hard neemt en steeds dieper stoot. Als ik mijn ogen opendoe, zie ik je prachtige gezicht. Elke spier gespannen, blozend. Je armspieren sterk en aangespannen. Ik pak je billen vast en trek je nog dichter tegen me aan om je te kunnen zoenen. Terwijl je komt, zoenen we terwijl we beiden naar adem happen.

Je bent naast me komen liggen, ik lig nu met mijn hoofd in het holletje van je hals. Ik kroel met mijn vingers door je borsthaar en jij streelt zachtjes mijn gezicht en nek. Je veegt mijn haren uit mijn gezicht en kijkt me aan. Ik kan me niet voorstellen dat ik gelukkiger zou kunnen zijn dan dit. We zoenen loom en langzaam. Terwijl we elkaar zacht strelen, praten we over van alles.

Evelien

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *